A 2023. áprilisi activity check az adminok részére lett létrehozva, hogy egy adminisztrációs takarítást, rendrakást tudjanak elvégezni az oldalon. Nem lesz szükség reagírásra sem ezáltal, nem várunk többet, csak egy listát a maradó és távozó karakterekről.
Jelezni vagy itt kommentben tudtok, vagy egy @Frida Scamandernek írt PM-mel akár itt, akár Discordon dikachu#6925-nak (CSAK ÉN fogom vezetni a neveket, hogy ki marad és ki megy, @Adminra ne írjatok!). Ha vannak multik is, akkor nem kötelező velük külön felhasználóról írni, kivéve ha nem szeretnéd, ha nyilvánosságra kerüljön, hogy ki kicsoda. Ugyanitt van most lehetőségetek multikat le is adni, ha van, akit nem szeretnétek megtartani, inaktiválással és teljes törléssel is.
Akinek érvényes kiírása van a hiányzásnaplóban, automatikusan maradni fog, ne aggódjatok, senkit nem törlünk szó nélkül!
Aki nem jelez vissza, inaktívba kerül, kivéve, ha nincsen kész karakterlapja, mert akkor azonnal törlésre! Itt nem fogom kiírni a teljes listát, hogy ki marad és ki megy, de ha valaki felől érdeklődnétek bármilyen okból (plotok, játékok, kapcsolatok), akkor keressetek meg nyugodtan, megpróbálok segíteni A határidő április 23. vasárnap, 21:00.
FONTOS! Ha van karakter, aki NEM marad aktív, mindenképpen figyeljetek rá, hogy külön legyen írva az, akit csak jegeltbe/inaktívba tesztek és külön az, akit teljesen törölni szeretnétek!
LEGFONTOSABB!!! Ha sok multitok van, legyetek szívesek ne írjatok olyat, hogy "mindenkivel maradok", mert nem feltétlenül tudom nyomon követni, hogy ki kihez tartozik, ezért legyetek szívesek kiírni mindegyik karakter nevét! Ha itt nyilvánosan nem szeretnétek, továbbra is megtehetitek pm-ben itt vagy discordon!
♖ I'm not the bad guy in this chapter of our family's story.
I'm the wronged, I'm the dead, but never mourned.
And whilst you got everything you ever wanted,
I got a family who didn't care if I lived or if I died.
Marad: Zakhar Sokolov-Karkaroff Aidan Brightmore Jeason J. Edelhard Lyra Dawson Vidar Johansen Leonie Gaunt Annamarie Vogel Isaac Tremblay Keith Sebastian Allard Mae EunJae Jake Blackwood ➔ Már majdnem kész Andrew Kang ➔ Eskü hamarosan megírom Chaiya Tongsi ➔ Be fogom fejezni soon
Alina Scamander, Albus Perselus Potter, Lily Luna Potter, Rhiannon Nott, Blaise Rainberry and Antonio Zabini varázslatosnak találta
Draco Malfoy and Zakhar Sokolov varázslatosnak találta
Vendég
Vas. Ápr. 23, 2023 1:15 am
Az élet rendre tartogat meglepetéseket az ember számára, ezúttal jelesül azt, hogy arra gondoltam, de jó volna, és pont jókor gondoltam erre, így maradna: Imogen Lynch és Clara Ackerley (És majd rákérdezek holnap mindenkinél arra, vágynak-e még rájuk.)