| Pént. Május 17, 2024 9:15 am | Olivia Aria Stane Aria, Livy, Lia, Livia, Oli, Oliv, ""Don't Apologize For Who You Are And What You Want." " Nem: Nő Kor: 17 Vér: félvér Születési hely: Bristol, Anglia Iskola/ház: Roxfort, Griffendél Munka: diák Családi állapot: szingli Patrónus: Perzsa macska Pálca: rózsafa, sárkányszívizomhúr, 11.5 hűvelyk Amit szeretnek bennem Optimista:Alapjában véve próbálom a dolgok jó oldalát nézni. Bár ez nem mindig sikerül. Sokat szenvedtem, de úgy gondolom ezek mind azért voltak, hogy az lehessek aki most vagyok. Lelkes: Minden új feladatot vidáman fogadok. Próbálom magamból kihozni a legjobban. Szeretek új dolgokat csinálni, új kalandokban részt venni. Intelligens:Azt mondják, hogy nagyon jó eszem van. Könnyen felfogom a dolgokat és kevés tanulás is elég ahhoz, hogy bevéssem az agyamba a leckéket. Én inkább arra vagyok büszke, hogy intelligenciám révén gyorsan feltalálom magam bizonyos helyzetekben. Hamra jönnek az öltetek, hogy hogyan is kellene ezt megoldani vagy kijutni bizonyos helyzetekből. Vidám: Mindig mosolygok. Még akkor is ha legbelül a legnagyobb fájdalmat kell elviselnem. Belém véste mostoha apám, hogy nem szabad kimutatnom az érzelmeimet. Főleg a szomorúakat vagy a negatívakat nem. Ez valahol jó tulajdonság de rossz is, mert mindent magamba fojtok. Aktív: Igyekszem minden iskolai dologból kivenni a részemet. Imádok kreatívkodni valamint veszélyes dolgokba keveredni. Nagyon sokszor csinálok olyan dolgot amit nem szabadna vagy amiért bünti jár. Álmodozó: Szeretek arról álmodni, hogy egyszer majd minden jóra fordul. Nagy képzelőerővel rendelkezzem. Szeretek megalkotni dolgokat úgy a festészetben mint a főzésben vagy éppen a ruhatervezésben. Romantikus:Hiszek az igaz szerelemben. Nagyon szenvedélyes vagyok a kapcsolataimban. Akit én megszeretek azt minden porcikámmal szeretem és kényeztetem. Imádom a romantikus sétákat, filmeket és úgy mindent ami a szerelemmel kapcsolatos. Segítőkész: Ha látom, hogy valaki bajban van, akkor segítek neki még akkor is ha ezzel magamat fogom hátráltatni. Természetesen ha kéri a segítségemet egy illető, akkor is állok a rendelkezésére. Sőt megesik olyan is, hogy magamra vállalok olyan dolgot amit ő követett el, hogy kimentsem. Talpraesett: Ahogy már mondtam. Szinte minden helyzetben könnyen feltalálom magam. Kimentem magamat még a leglehetetlenebb dolgokból is. Nőies: Szeretem kihangsúlyozni, hogy dekoratív nő vagyok. Kedvelem a szexy, csinos ruhadarabokat. Azt is szeretem ha minden férfi szeme rám szegeződik valahol. A suliban is amennyire lehet próbálom, kihangsúlyozni vonalaimat. Bár a tallár sokat takar, de ékszerekkel meg ezzel azzal sikerül néha nőiesnek lenni. A tanárok nem nagyon örülnek az efféle kihágásaimnak. Érzékeny: Érzékenynek is tartom magam. Habár ezt más nem nagyon látja rajtam, hisz próbálom titkolni, elrejteni az effajta érzéseimet.
Ami zavar bennem másokat Lobbanékony:Elég hamar felkapom a vizet, ha valami nem tetszik nekem. Kitörök és kissé harapósan reagálóm le a dolgokat. Ezzel is próbálom védeni magamat. Úgy mondanám, hogy egy falat húztam magam köré, amiből nem láttatom a szomorúságomat, fájdalmamat. így mindenkinek az jön le, hogy egy temperamentumos, kemény lány vagyok. Vadóc: Ez az előző tulajdonságom is bizonyítja. Néha elvetem a sulykot és vadul, meggondolatlanul beleállok a másikba. Általában akkor ha bántani akarnak vagy azt érzem sértegetni próbál. Mintegy védekezés képpen harciasan rátámadok és fűt, fát képes vagyok ráhordani az illetőre. Akaratos: Amit nagyon akarok azért, addig hajtok amíg megkapom. Képes vagyok mindenen és mindenkin átgázolni. Érvényes ez egy fiúra is, ha éppen megtetszik nekem. Rendmániás: Kissé rendszerető vagyok. Na jó, nagyon. Egy teljes napot eltudok azzal tölteni, hogy rendbe tegyem a szobámat, hogy minden vonal, minden pont a helyén legyen. Minden egyes ruhám, blúzom ugyanúgy legyen összefogva és elrakva. Tudom ez beteges, de nem tudok mit tenni ellene. Autonóm: Nem szeretem ha megmondják, hogyan viselkedjek. Én tudom mit miért teszek és csinálok. Szeszélyes: Nem mindig tudom, hogy mit is akarok igazán. Ez főleg akkor mutatkozik meg, mikor saját magamról kell dőntenem. Vagy valami velemmel kapcsolatos fontos dologban kell döntenem. Egyszóval mondva mindenben vacillálok, ami hozzám kötődik. Értsétek ezt a szerelmi életemre, tovább tanulásra vagy bármi hasonlóra. Temperamentumos: Elég sokszor hevesen és durván reagálok le dolgokat. Ez mind abból adódik, hogy mindent annak veszek, hogy bántani akarnak engem vagy rosszat akarnak nekem. Én pedig védem magamat meg az érzéseimet. Képes vagyok gyorsan felkapni a vizet és túl reagálni a dolgokat. Nagyszájú: Amikor temperamentumosan reagálom le a dolgokat sokszor olyan mondatokat, szavakat ejtek ki a számon, amit meg sem gondolok. Utána meg eszem magam belülről miatta. De nem. A világ minden kincséért se kérnék bocsánatot. Az nagyon nehezen megy nekem. Azt hiszem attól sokkal sebezhetőbbé válok meg minden.
Életem története Előtörténeted, múltad összefüggő mondatokban kifejtve. Ha tükörbe nézek Nem vagyok egy nádszál vékony, lapos modell kinézetű csajszika. Kellő képpen megáldott az ég kerekded idomokkal, pontosan ott ahol kell. Ovális arcomat , finoman keretezi be hosszú hullámos hajam, amit szeretek kiengedve hordani. Őzike zöld szemeimben szinte minden szempár elvész, hiszen ezek megfejtetlen titkot rejtenek. Ajkaim dúsak és csókra álloak. Szeretem hallvány rózsaszínes szájfénnyel kihangsúlyozni őket. Amikor nem tallárba öltözőm, akkor nőies csinos ruhadarabokat hordok. Kedvelem az ékszereket is, leginkább a fülbevalókat. Bal csípöm fellett egy 10 cm-es vágott seb van, amit azér elsozktam rejteni. Családom Édesapám Victor Stane: elhagyott, amikor még csak 5 éves voltam. Mugli születésű volt és rögtön lelépett, amikor megtudta, hogy anyám boszorkány. Azóta sem beszéltem vele. Édesanyám Katherine Graham: Édesanyám és családja, mind aranyvérüek voltak. Mikor anyám hozzá ment egy muglihoz kitagadták. Nem ezt tervezték a lányuknak. Szóval én a családom többi részét nem ismerem, csak az anyámat. Testvéreim Ashley Stane: Ő az én nővérkém a támaszom. Csupán 1 év korkülönbség van köztünk. Talán emiatt is értjük meg annyira egymást. Ő könnyebben feldolgozta a velünk történteket, mint én. Eloise Stane: A húgocskánk. Na vele már nehezebb megértetnem magam. Sokkal gyengébb a kapcsolatunk, mint Ashley-vel. talán betudható annak, hogy nagyobb a korkülönbség köztünk meg szinte hasonlóan vadóc természetűek vagyunk. Nem tudom Apróságok Amortentia Bazsarózsa, mentol és kávé illat. Edevis tükre Az igaz szerelem, család, gyerekek. Hobbim Főzés, sütés, olvasás, művészetek, kézműves dolgok. Elveim Engem tulajdonképpen az motivál, hogy minél kevesebbet legyek otthon Amit sosem tennék meg Mindenkinek van valami, ami az egész lényével szemben áll és soha nem tenne még hasonlót sem. Ide írd, mi ez számodra. Ami zavar Milyen kisebb-nagyobb tényezők vannak az életben, amik téged mindennél jobban bosszantanak, legyen ez nagy, általános dolog vagy olyan apróság, mint mások csámcsogása. Ami a legfontosabb az életemben A első számú prioritásod, amit minden helyzetben, mindennél előrébb helyezel. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi. Ha valamit megváltoztathatnék Bármi, amit ha tehetnél, megváltoztatnál magadban vagy az életedben. Így képzelem a jövõmet Hol szeretnéd látni magad egy, öt, tíz év múlva, vagy életed végén. Egyéb Bármi, amit még fontosnak találsz.
|
|