Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Lucas Brown-Parkinson

Lucas Brown-Parkinson

Mardekár prefektus

Lucas Brown-Parkinson 03a77c603684282da3cef84e0fc5b5e09bbf3c00

Lakhely :

Parkinson birtok.

Playby :

Gavin Casalegno.

37

Lucas Brown-Parkinson Empty
Lucas Brown-Parkinson
Csüt. Feb. 09, 2023 12:44 am

Lucas Brown-Parkinson

Luca, Luke

"I can resptect a bad decision, but i can't respect a liar. "

Nem: Férfi

Kor: 16 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: Amerika

Iskola/ház: Roxfort/Mardekár

Munka: Diák

Családi állapot: Kapcsolatban.. vagy mi.

Patrónus: Pörölycápa

Pálca: Szil, 12 és fél hüvelyk, sárkányszívizomhúr.

Amit szeretnek bennem

Céltudatos vagyok, így ha valamit a fejembe veszek, akkor nem állok le. Kitartóan tudok dolgozni azért, amit akarok mindegy, hogy mennyi erőfeszítésre van szükség. Szorgalmas vagyok a tanulmányaimban és a sportban is. A professzorok szerint a magatartásom kifogástalan, ezzel valószínűleg sok háztársam nem értene egyet, de egyszerűen el tudom dönteni, hogy minek mikor van meg a helye. Így lettem prefektus.
Alapvetően mindenkivel könnyen szót értek, így elég népszerű vagyok mármint azok között, akik elbírják a kissé sötét, sajátos humoromat. Könnyen kiismerem az embereket, így ha valakinél be akarok vágódni, akkor elő tudom venni azt az oldalamat, amit látni akarnak.
Lucas Brown-Parkinson Tumblr_inline_oizf7payqU1u0tvtz_400

Ami zavar bennem másokat

Finoman szólva nem vagyok egy egyszerű eset. Minden igyekezetem ellenére nem vagyok egy türelmes alkat ezzel pedig kézenfogva jár az indulatkezelési probléma. Hirtelen haragú vagyok és nehezen tudom kezelni, ha egy negatív gondolat utat tör magának a fejemben. Két lehetőség van.. elhallgatok és magamban fortyogok vagy azonnal robbanok..
Gátlástalanul és szemrebbenés nélkül tudok hazudni, ha a szükség megkívánja vagy ha az az egyszerűbb út.
Nem csak magamtól, de a közvetlen környezetemtől is sokszor elvárom a maximumot, nem akarom kockáztatni, hogy más húzzon le, emiatt néha bosszantó lehetek.
Nem tudom, hogy negatív tulajdonság-e de biztos sokan inkább idesorolnák, hogy szókimondó vagyok. Ami a szívemen az a számon és nem szoktam szépíteni a dolgokat.. a szar cukormázosan is szar marad.
Lucas Brown-Parkinson 2865e086701403bb8156530726d5cb08743d50ea

Életem története

2006.08.12-én születtem San Franciscoban, Pansy Parkinson és Jamie Brown első gyermekeként. Nem sokra emlékszem abból az időszakból, de mégis valahogy kellemes érzéssel gondolok vissza arra az időszakra, így kiskoromban nehezen viseltem a költözést főleg, hogy szinte egybevágott a húgom születésével, aki teljes mértékig elvette a reflektorfényt tőlem.. legalábbis én így éltem meg. Eleinte utáltam az idegen környezetet. Itt Angliában vagy esik az eső vagy köd van vagy be van borulva az ég. Hiányzott a meleg napfényes időjárás. Nem is értettem, hogy valaki miért választaná Angliát az örök nyár helyett. A húgomat hibáztattam. Úgy gondoltam, hogy miatta nem utazhatunk vissza és hiába bizonygatta édesanyám, hogy jó lesz itt és mennyire szeretni fogom.. már csak azért sem akartam még csak esélyt sem adni a dolognak. Minden nap úgy ébredtem, hogy talán végre visszamehetünk. Aztán újabb és újabb napra ébredtem Angliában.
Egyre kevesebb időt töltöttünk együtt.. úgy igazán együtt. Apa folyamatosan utazott a csapatával és mi egyre ritkábban kísértük el, én pedig nem mehettem vele egyedül, hiszen amikor edzést tartott, vagy a csapatát támogatta éppen a meccseken, akkor nem tudott közben még rám is figyelni. Rajongva vágytam a figyelmére, amit egyre ritkábban kaphattam meg. A legtöbb ebből adódó frusztrációmat pedig anyámon vezettem le. 6 évesen már úgy tudtam vele veszekedni, amihez másoknak még egy élet is kevés. Szerintem ő sokszor úgy érezte mintha a saját tükörképével hadakozna.
8 éves voltam amikor bejelentették, hogy elválnak. Egyszerűen nem értettem, hogy miért nem próbálkoznak tovább.. egymásért.. értünk.. Elfojtottam az ezzel járó fájdalmamat. Úgy éreztem, hogy mindketten elárultak. Apa még a korábbinál is kevesebb időt töltött velünk. Anya pedig mintha kivirágzott volna.... mintha az egész házasság csak teher lett volna a vállán. Hallottam őket vitatkozni... sokszor.. de mindig azzal hitegettem magam, hogy úgyis megoldják. Kicsit olyan volt, mint a San Francisco utáni vágyódásom.... valami, amit sosem kaptam meg.
Talán akkor fordult jobbra a helyzet amikor végre felvettek a Roxfortba. Az, hogy a mardekárba kerültem szinte családi kötelességem volt, bár szívesen felborzoltam volna anyám kedélyeit egy griffendéllel, de gondolom túlságosan hasonlít a személyiségem a mardekár egykori hercegnőjére ahhoz, hogy bárhova máshova kerüljek.
Megnyugvást leltem a diákként rám háruló kötelességekben, így legalább az iskolában kibontakozhattam. Az első évemtől kezdve kiváló tanulmányi eredményeket tudhattam a magaménak. A szívemhez a sötét varázslatok kivédése állt a legközelebb az első pillanattól kezdve.
A harmadik évemben vettem be a kviddics csapatba, így ez a harmadik évem hajtóként. Gondolom mondanom sem kell, hogy apám kiváltképp büszke volt, hogy ekkora örömöt leltem a sportban és még tehetséges is vagyok benne. Eleinte nem gondoltam, hogy erre szeretnék majd később karriert építeni, de már abban a korban vagyok, hogy el kell döntenem, hogy milyen irányba haladok az életemmel. Ugyan az auror szakma is csábított egy darabig, de mindig úgy éreztem, hogy nem akarok túl közel kerülni a politika tüzéhez, így maradt a sport. Anya nem kifejezetten volt boldog ettől mégis úgy éreztem, hogy ez lesz az én utam.
Lucas Brown-Parkinson 7589a2d39f4f2513079dd591984c37f7

Ha tükörbe nézek

A visszajelzések alapján a szüleimtől sikerült a jó géneket örökölnöm. Apám sötét haját, anyám kék szemeit örököltem, ami enyhén szólva már szinte a pofátlanság határát súrolja. A magasságom az egyetlen hátrányom, éppen elérem a 170 centit, ami alapvetően nem lenne rossz, de sok csajnál 180-tól kezdődik a magas pasi kategória, amire lássuk be konkrétan semmi esélyem sincs. Cserébe viszont szálkás-izmos alkat vagyok, amit valószínűleg a sok edzésnek köszönhetek.
Ha nem a mardekáros taláromat viselem általában egyszerűen öltözködöm. Fekete vagy fehér pólókból áll a ruhatáram és a farmeren kívül csak a melegítőnadrágomat vagyok hajlandó hordani. Inget csak a temetésemen fogok felvenni valószínűleg.
Lucas Brown-Parkinson 1a343148f63ff12b6b01844bdd0c3e65

Családom

Édesapám

James Brown
Édesapám a kviddics legenda. A Montroes Magpies edzője. Vele sokkal könnyebben szót értek, mint bárki mással a családból, talán azért mert egészen különböző a személyiségünk vagy csak egyszerűen ő kapta a jó zsaru szerepet, mert nem vele élünk. Távolról pedig könnyű jó kapcsolatot ápolni az emberekkel. A távolság és az új családja ellenére azt mondanám, hogy felhőtlen a kapcsolatunk. Kifejezetten büszke rám, amióta eldöntöttem, hogy a nyomdokaiba tervezek lépni a kviddics világában.
Lucas Brown-Parkinson Tumblr_mjm3wjHfX11rg3rbto1_500

Édesanyám

Pansy Parkinson
Akárhányszor is veszünk össze bármikor őszintén mondhatnám, hogy kiváló édesanya. Mindent és bármit megtenne a gyerekeiért, ennek ellenére rögös út a miénk. Sokszor nehezen értünk szót egymással, mert egyikünk sem a végtelen türelméről híres. Sokáig nehezteltem rá a válás miatt, bár azzal is tisztában vagyok, hogy ehhez ketten kellettek. Gondolom említenem sem kell, hogy nem fogadta kitörő örömmel, hogy apám példáját követném a karrier választásban.
Lucas Brown-Parkinson Blake-Lively-blake-lively-35803035-500-281

Testvéreim

Rosalind Brown-Parkinson
13 éves mini hurrikán. Valószínűleg azért működik nehezen a kommunikáció a mi családunkban, mert tök egyformák vagyunk. Mindenki hirtelen ugrik a másik szavára és a végtelenségig tudja bizonygatni a saját igazát. Ettől függetlenül Rosie a húgom és bármikor szívesen megdolgozom a kis lelki világát, de ha ezt bárki meg meri tenni rajtam kívül... akkor ahhoz lesz néhány keresetlen szavam.
Lucas Brown-Parkinson B5898b2a60c9b29e96353b4cfafbd0f9329042e9

Párkapcsolat
Kell ennél többet mondjak?
Lucas Brown-Parkinson 7309f9b69e9c67acde2eb1fb52f35c6c

Apróságok

Amortentia

-Frissen nyírt fű.
-Mentol.
-Tenger.
Lucas Brown-Parkinson Wave-small-gif

Mumus
Amitől a legjobban rettegek, az az, hogy a húgom magasabb lesz mint én.
Lucas Brown-Parkinson Giphy

Edevis tükre
Egy sikeres kviddics karrier.
Lucas Brown-Parkinson Ee15308d5e84d4ec359cfd61fa75b39bde92b913

Hobbim
Amikor nem kviddicsezek rengeteget olvasok. Főleg a sötét varázslatok kivédése érdekel, így a lehető legnagyobb tudásra szeretnék szert tenni a témában.
Lucas Brown-Parkinson Giphy

Elveim

-A családom szent. Ha bárki az ellenkezőjét mondja, akkor annak velem gyűlik meg a baja.
-A húgomat csak én csesztethetem.
-Mindenem a sport.
-Mindenben a maximumot akarom nyújtani.

Amit sosem tennék meg
Sosem fordítanék hátat a családomnak.

Ami zavar
Ha valaki nem teszi a szája elé a kezét, amikor tüsszent, amikor alábecsülnek, ha tiszteletlenek, ha bárki más piszkálja a húgomat rajtam kívül.. soroljam még? Hosszú lenne.

Ami a legfontosabb az életemben
A tanulmányaim és a sport. A jövőm múlik mindkettőn.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Mások véleménye és a politika.

Amire büszke vagyok
Kiváló tanuló, sportoló és prefektus vagyok.

Ha valamit megváltoztathatnék
Bármit megtennék, hogy a családom egybe legyen. Tudom, hogy nem működtek a dolgok a szüleim között... mégis valahol azt kívánom bárcsak még mindig együtt lennénk.

Így képzelem a jövõmet
Profi kviddics liga. Se több se kevesebb.

Egyéb

A mardekár ház hajtója vagyok.
A 6. évfolyam prefektusa vagyok.

Ethan Cutkosky

Pansy Malfoy-Parkinson varázslatosnak találta

Vissza az elejére Go down
Holden Briggs

Auror

Lucas Brown-Parkinson 5d7a8e7afc88458a09e930c67084fc15

Lakhely :

London

Elõtörténet :

Lucas Brown-Parkinson Tumblr_pwo77t9US61qbar1do6_r1_400

Playby :

Cillian Murphy

421

Lucas Brown-Parkinson Empty
Holden Briggs
Pént. Feb. 10, 2023 9:22 am
Kedves Lucas!

Azt mondják, egy házaspár válása mindig a gyerekeik számára a legnagyobb törés - ennek sajnos te és a húgod is remek példái vagytok. Nem lehet egyszerű, hogy egy költözést követően a családod kettészakadt, édesapádat ritkán látod, anyukáddal pedig közel sem nevezhető konfliktusoktól mentesnek a kapcsolatotok. A szülőkkel kialakuló viták a kamaszkor természetes velejárói, talán idővel majd több türelemmel és megértéssel tudsz fordulni Pansy felé, illetve a válás okait is mélyebben megérted majd.
Hiába fordult meg a fejedben a lázadó gondolat, hogy a Griffendél legyen a házad, a Teszlek Süveg tökéletes döntést hozott. Igazi, született mardekáros diák vagy, még ha nem is feltétlenül örülsz a hasonlóságnak közted és édesanyád között. A Mardekárban biztosan remek barátokra lelsz majd, bár vigyázz, mostanság igencsak szélsőséges nézetek ütötték fel a fejüket az aranyvérű fiatalok körében...
Nem is tartalak fel tovább, futás foglalózni, vár a családod és a kviddicscsapat Very Happy

Pansy Malfoy-Parkinson and Lucas Brown-Parkinson varázslatosnak találta

Good heart.

Bad temper.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: