Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Apa & Fia bagoly

Anonymous

Apa & Fia bagoly Empty
Vendég
Kedd Okt. 26, 2021 10:43 pm
2021. szeptember 26.
Roxfort Mardekár hálókörlet

Drága Kedves - Öreg Apa!

Mi a helyzet arra felétek? A húgom hogy viseli a távollétem? És te? Nem omlottál össze? Sikeresen egyben tartod a munkafókuszt? A nagytata vigyáz rendesen az ebemre, vagy hozzam el őt is ide? Nálam jelenleg nem sok minden van. A kviddics szünetel, cserére lettem betéve, még nem mutathattam meg, mit is tudok. De annak is eljön majd az ideje, ebben biztos vagyok. Nelson is csatlakozott a Mardekárba, lassan mindketten beszokunk, szóval aratjuk a győzelmeink gyümölcsét.  Ami pedig a nem jó híreket jelentik... abból is akad egy-kettő. Vagy inkább hét, ha már számolgatunk. De csak a legkisebbet írom le, lehet éppen ezer meg egy dolgod akadna...
Szóval nem értem vissza időre a szobámba a kimenő végeztével és egy  prefektus pont befigyelt. Szóval ennyi a téma... ennek örömén meg...apám nem ordította le másnap a fejemet, mert nem tudta meg. Jó érzés volt. Nem küldesz ezért semmi csúnyát, ugye?
Amúgy ami azt illeti...a honvágyam létező érzés és elég cudar, mikor felbukik a felszínre. Ez jó dolog, ugye?

Ölel: nagy fiad; Emerson Morton

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Apa & Fia bagoly Empty
Vendég
Szer. Okt. 27, 2021 10:29 pm

Kedves fiam!

Jó olvasni, hogy ilyen sok kérdés merült fel benned, de egy cseppet sem kell aggódnod! Nekem komolyan elhiheted.
Emma és a csapata újra megnyerte a bájital versenyt a Castelobruxo ellen, látnod kellett volna az arcán az örömét, amikor hazajött. Persze hiányol téged, nem olyan volt mint amikor itt voltál. Cseppet se félj, én sem fogok össze omlani, tudom, hogy neked is tapasztalatokra van szükséged, világot kell látnod.
Degora szereti a nagyapád mellett, elég jól viselik egymást ha az számít valamit. Nem olyan rég én is meglátogattam, szóval biztosíthatlak arról, hogy a kutyád jó helyen van.
Ne lógasd az orrod a kviddics miatt, hiszem, hogy eljön egyszer a te időd is, szurkolni fogok neked!

Örülök, hogy nem vagy egyedül ott, de azért remélem találsz magadnak új barátokat is. Milyenek ott a diákok? Szót tudsz érteni velük vagy mindegyikük más világ, mint te?

Emerson, ugye tudod, hogyha nagyon akarnám akkor megkérdezhetem a kollégámat rólad? Ha én nem is akkor ő biztosan le tud szidni téged és meg is büntethet. Gondolkodtam azon, hogy két rivallót küldök egyszerre, de nem tudlak hibáztatni, amiért örülsz egy kicsit a szabadságodnak.

A homvágyad csak azt jelzi, hogy még nem álltál teljesen készen a távozásra, de elmúlik. Csak idő kérdése. Lehet, hogy egy kicsit meg fog viselni, de tudom te ügyes és erős vagy. Higgy egy kicsit magadban, elvégre Morton vagy! Nem adjuk fel egykönnyen a reményt fiam! Miattam nem kell aggódnod, tartom az óráimat úgy ahogyan eddig. Van egy-két rendbontás, de már nem annyi, mint a te idődben.

Üdvözöl: a családunk fiatal és idős tagja is!

Alden.

Anonymous

Apa & Fia bagoly Empty
Vendég
Pént. Okt. 29, 2021 1:16 pm
2021. október 1.
Roxfort Mardekár hálókörlet

Apa!

Örülök a húgom sikerének, gratulálok neki.
Barátok 1-2 évre? Úgysem egy helyre kerülünk tovább tanulni, így ezt elnapolnám. Ami fontosabb, hogy a kviddics pedig nem elhanyagolható jelenség az életemben. Vagy kviddicsező leszek, vagy bármi más, de tanár az nem, ez biztos. Az itteni diákok ahogy elnéztem 1-2 ilyen fennhordom az orrom tipus, a félvéreket kiszekálják, mondjuk a tiszta vérűeket is, ha nem olyan vaskalapos sznobok, mint ők maguk. Ne félts, nem adom olyan könnyen magam. Bár a legtöbbjükkel szót lehet érteni, hát mindenkinek megvan a maga világa és elképzelése az életről.
A szabadság édes íze szülői felügyelet nélkül fincsi, a rivallót tartsd meg későbbre, a barátod pedig csukott szemmel járjon. Csak orra ne bukjon.
Próbálok nem rendbontani, de egy jó mókának nem mondhatok nemet azt hiszem. Főleg ha van tettes (vagy csendes) társ.
De legalább mindenki el van nélkülem is odahaza, aminek egy kicsit örülök. Majd jelentkezem még.
Ölelek mindenkit csontropogtatásig.

Fiad: Emerson "nagyszerű" Morton
Ui: Degora-t minden hétfőn fürdetni kell, nem felejtitek el, ugye? Fel van cimkézve a samponja, jaa és azt hiszem az egyik cipődbe legutoljára elrejtett egy meglepetést. Megtaláltad?
Uui: Viktor Krum lánya, Tatiana Krum a Roxfortban van! Viktor Krum apa! Viktor Krum! Lánya!

Anonymous

Apa & Fia bagoly Empty
Vendég
Vas. Okt. 31, 2021 9:08 pm

Kedves fiam!

Ne légy ennyire borúlátó, az az egy-két év igenis számít, hiszen sosem tudhatod kinek milyen tervei vannak a jövőre nézve. Még az is lehet, hogy lesz valaki aki ugyanoda tervez menni, mint te. Nem mindegyik angol ragad Európában.

Megértem, hogy nem a szíved vágya a tanítás, tudom neked más út jár, mint nekem. Nem beszélgettem a jóslástan kollégámmal, megnyugodhatsz a jövőddel kapcsolatban, csak szólok, hogy megnyugodhatsz.

Remélem ettől függetlenül, hogy ott milyenek a diákok, egy kicsit beilleszkedtél. Nem akarom, hogy rosszul érezd magad, tudod az iskolás évek tartalma és minősége meghatározhatja majd a hátra lévő életedet.

Ne féltsd őt, szerintem a legvagányabb órákat tartja majd. Csak viselkedj az óráján, annyit kérek. Willow-t te is ismered, amíg nem feltűnősködsz, addig ő sem fog kiszúrni téged az óráján. Most nem foglak tudni kihúzni téged a bajból, csak szólok előre.
Bármikor írhatsz, hogyha úgy tartja kedved és időd, akár többet is, ha valami van s, nagyon meg szeretnéd osztani valakivel.

Degora-ról is rendesen gondoskodunk, kész úri kutya lett belőle szerintem. Küldök róla képet is, hogy ne hiányozzon annyira, majd mellékelem a levél mellé. A cipőmbe rejtett csomagját is megtaláltam, szerencsére még időben.

Gondolom most nagyon szerencsésnek érzed magad, hogy Victor Krum lányával jársz egy iskolába. Beszéltél vele? Vagy még nem igazán volt hozzá bátorságod?

Lilly nagyi – még mindig furcsa így hívni őt, olyan fiatal – üdvözöl téged. Erősködött, hogy a sütijéből küldjek neked. Nem tudom, hogy mennyire élte túl az utat. De ha nem is, kérlek mondd neki, hogy finom volt. Nagyon érzékeny a kritikára – amiből neked is küldtem túl édes lett, de ez inkább csak köztünk maradjon – azt hiszem.

Üdvözöllek: sok szeretettel!

Alden.

Apa & Fia bagoly Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: