The beauty of marriage is not always seen from the very beginning - but rather as love grows and develops over time.
Ezennel szeretnénk mindenkit meghívni, hogy osztozzon a boldogságunkban és vegyen részt az esküvőnkön.
Talán tudjátok, hogy kicsivel több, mint egy éve jelentették be @Tyler Roquetaillade és @Poppy Willows eljegyzését Tyler szülinapi álarcosbálján. (Aki az előzményekre kíváncsi: Meghívó és Játék itt.)
Az esküvői ceremóniára, majd az utána következő fogadásra egy családi barát - Marlborough hercegének - vidéki rezidenciáján kerül sor. A Blenheim Palace Londontól mindössze 100 kilométerre található, a hopphálózaton keresztül és hoppanálva, de akár mugli közlekedési eszközökkel is jól megközelíthető. A kastélyt az esemény idejére különleges varázsvédelemmel látják el a vendégek fokozott biztonsága érdekében.
A jelentkezők mindegyike kap egy szépséges meghívót (alább megtekinthető), amit a bejáratnál felmutatva részt vehet az eseményen. Ezt a kis papírost nem érdemes otthon hagyni, hiszen enélkül problémás lehet a bejutás. Aki ismeri Tylert, az tudhatja, hogy mennyire imád bulizni, így arra lehet számítani, hogy a formális ceremónia és a tiszteletkörök után egy hajnalig tartó mulatság veszi kezdetét. A vendégek természetesen elszállásolásra kerülnek a kastély vendégszárnyában és tovább élvezhetik az ifjú pár vendégszeretetét.
A kalandra ebben a topikban bárki jelentkezhet az alábbi form kitöltésével:
Ismert fél: vőlegény/ara Kapcsolat: Honnan ismered és milyen a kapcsolatotok? Kísérő: Egyedül érkezel az eseményre vagy csatlakozik hozzád valaki? Nászajándék: Milyen ajándékkal leped meg az ifjú párt? Beállsz elkapni a csokrot? Igen/Nem (A fiúk kísérő hiányzában értelemszerűen kihagyhatják, kísérővel azonban kérem megjegyezni, hogy beáll-e a csokordobásnál.) Egyéb: Bármi, amit fontosnak találsz megjegyezni.
Kód:
<blockquote>[b]Ismert fél:[/b]vőlegény/ara [b]Kapcsolat:[/b] Honnan ismered és milyen a kapcsolatotok? [b]Kísérő:[/b] Egyedül érkezel az eseményre vagy csatlakozik hozzád valaki? [b]Nászajándék:[/b] Milyen ajándékkal leped meg az ifjú párt? [b]Beállsz elkapni a csokrot?[/b] Igen/Nem (A fiúk kísérő hiányzában értelemszerűen kihagyhatják, kísérővel azonban kérem megjegyezni, hogy beáll-e a csokordobásnál.) [b]Egyéb:[/b] Bármi, amit fontosnak találsz megjegyezni. </blockquote>
Tényleg mindenkit szeretettel látunk az eseményen! Az aranyvérű családból származók csakúgy mint a születésnapi partyra, ide is automatikusan meghívást kapnak. Gyertek minél többen!
Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 14.
Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy
Tyler
Monsieur és Madam Roquetaillade fia és
Poppy
Mr. és Mrs. Willows lánya
örök hűséget esküsznek egymásnak. Esküvői fogadásukra szeretettel várjuk 2021. augusztus 21-én. A jeles eseménynek az oxfordshire-i
Blenheim Palace
ad otthont.
Vendég
Hétf. Jún. 14, 2021 3:41 pm
Ismert fél:vőlegény Kapcsolat: Már anno a születésnapján is részt vettem. Különösképpen nincs semmi bajom vele, de inkább semlegesnek nevezném a kapcsolatunkat. Ettől függetlenül az esküvő gondolata és a vele járó ceremónia - nem csak a bulira gondolok - érdekesen hangzik. Kísérő:@Elsa Sichrowsky Nászajándék: Pénzcsokor Egyéb:
Kapcsolat: Alina elmondhatja magáról, amit talán kevesek az esküvőn, hogy a pár mind a két felével remek viszonyt ápol. Talán az egyike volt az első olyan embereknek, akik komoly potenciált és valódi érzelmek kialakulását látták ebben a kapcsolatban, nem csak a kényszert. Mondjuk ki, máig az első és az egyik legnagyobb Poppy-Ty shipper és rohadt elégedett, hogy igaza lett.
Nászajándék: Éteri nyugalom amivel talán megóvja Poppyt az idegösszeroppanástól, mielőtt Mrs. Roquetaillade lenne és egy éves korlátlan színházbérlet az évad bármelyik előadására - akár az összesre is - a Helios díszpáholyába (mert ez ingyér volt neki). Ez utóbbit ketten adják Hunterrel, legalábbis Alina a kettejük nevében fogja átnyújtani az ifjú párnak.
Beállsz elkapni a csokrot? Szent Merlin, dehogy is! Még legalább két embert férjhez kell adnia, mielőtt ő házasodna.
Egyéb:Reméljük nem teliholdkor van az esemény. Éljen soká az Ifjú pár!
Vendég
Hétf. Jún. 14, 2021 4:00 pm
Ismert fél: vőlegény Kapcsolat: Általában minden bulira meghívják egymást, Bonnie ott volt Ty születésnapján is. Clyde azt mondta, menő duplarandi lesz. Kísérő: a csodálatos @Melody S. Fawcett Nászajándék: egy wellness hétvégére szóló utalvány Skóciába Egyéb: Vigyázzatok a piával!
Vendég
Hétf. Jún. 14, 2021 4:06 pm
Ismert fél: egyiküket sem ismeri személyesen Kapcsolat: Tylerrel háztársak Kísérő:@Clyde M. Corner kísérője Nászajándék: pénzcsokor Beállsz elkapni a csokrot? Igen Egyéb: Sok boldogságot
Vendég
Hétf. Jún. 14, 2021 4:37 pm
Ismert fél: vőlegény bár inkább csak látásból a kviddics miatt Kapcsolat: Teljesen semleges. Kísérő:@Bonifatius G. Corner Nászajándék: egy wellness hétvégére szóló utalvány Skóciába, amit Bonnie-val együtt adnak át Beállsz elkapni a csokrot? Igen xd Egyéb:
Vendég
Vas. Jún. 20, 2021 2:13 am
Ismert fél: mindkét fél Kapcsolat: Tyler és köztem egészséges rivalizálás van, de egyébként nem vagyunk rossz viszonyban, Poppy-ra pedig majdnem úgy tekintek, mint a második húgomra Kísérő: egyelőre úgy néz ki, hogy egyedül Nászajándék: Tyler-nek valami jó drága alkoholt díszes üvegben, Poppy-nak pedig drágább rajzkészletet, kettejüknek pedig csináltattam egy fotóalbumot, mert régebben meggyőztem a suli újság fotósát (remek beszélőkém van), hogy amikor ők ketten nem figyeltek, akkor készítsen róluk aranyos képeket Beállsz elkapni a csokrot? Nem, de ha esetleg addigra akad kísérőm, akkor őt nem fogom vissza Egyéb: Sok boldogságot mindkettőtöknek, de így is én vagyok a jobb SVK-ból, te majom <3
Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 12:09 am
Ismert fél: A vőlegény is, és az ara is Kapcsolat:Tyler: Egészséges haveri/baráti kapcsolat. Évekig egymás ellen kviddicseztek. Poppy: talán a hozzá legközelebb álló személy, és imádja a boldogságukat. Kell valaki tanúnak is Kísérő: Egyelőre nem tervez Ziggy senkivel menni - mert nem is merne megkérni senkit erre - de a változás jogát fenntartom. Nászajándék: Egy Oroszországi kirándulással, szállás: a Yanovich kúria Szentpéterváron és Moszkvában. Beállsz elkapni a csokrot? De még mennyire Egyéb: Valaki jöjjön mán velem pls
Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 2:54 am
Ismert fél: Ara és vőlegény Kapcsolat: Már tavalyi tanévben megismertem mindkettőjüket és ott voltam azon a bizonyos eljegyzési partin is. Tylert a kviddics pályáról ismerem. Míg Poppy mellett ott voltam a bejelentést követő órákban és támogattam őt. Valahol mélyen én is átéreztem a helyzetét, amit akár én is átélhettem volna, ha anyám kicsit is olyan lenne, mint Poppy vagy Tyler szülei. Kísérő:Joet avagy a rejtélyes srácot Amerikából, aki vagy jön vagy nem az elfoglaltságai miatt, de fent tartom a +1 főt. Nászajándék:Egy csattos üveg, amire egy üvegfestő táncoló tűzliliomokat festett. Az üvegben 3 évre elegendő kis idézet van kis cetlikre felírva Poppy részére. A közös ajándék 2022-as kviddics világkupa döntőre 3 db VIP jegy. Beállsz elkapni a csokrot? Igen, remélem elkapom. Egyéb: Koszorús lány szívesen leszek.
Vendég
Hétf. Jún. 21, 2021 11:02 am
Ismert fél: mindkét fél Kapcsolat: Poppy a kedvenc testvérem, a legjobb barátnőm, a támaszom nehéz időkbe, Tylert pedig nagyjából születésem óta ismerem, testvéremként szeretem Kísérő: Mr. és Mrs. Willows szigorú tekintete Nászajándék: Emlékkönyv képekkel teletűzdelve, amikben megelevenednek a kedvenc közös emlékek, a legszebb pillanatok, a készülődés izgalma Beállsz elkapni a csokrot? Más választás nem igen van Egyéb: Szeretlek titeket <3
Vendég
Vas. Aug. 08, 2021 7:57 pm
Ismert fél: Vőlegény (általa jobban az ara is) Kapcsolat: Mindkettőnek egyszerre esett le a tojáshéj a seggéről. Kísérő:@Olivia Leeland Nászajándék: Egy tengerparti hajókázás, végtelen nyugalommal, minőségi szivarra, meg minden velejárójával. Beállsz elkapni a csokrot? A pénzt fogja szórni a bevonulás előtt a násznépnek (Liv valószínűleg a csokorra pályázik.) Egyéb: Az számít, hogy ő Ty tanúja?
Vendég
Vas. Aug. 08, 2021 8:04 pm
Ismert fél: mindkettő Kapcsolat: a vőlegénnyel egy házba jártunk és kviddicseztünk, az ara családja pedig apám támogatója Kísérő: az unokatestvéremmel @Harper Briggs-szel (meg Masonnel, ha user jön) Nászajándék: Két üveg 23 karátos habzóbor aranypelyhekkel, gusztustalan gicces ajándéktasakban plusz a leendő közös otthonukba egy ipari pizzasütőt szereltetek be, mert apám pénzét szórni jó dolog Beállsz elkapni a csokrot? Nem Egyéb: -
Vendég
Hétf. Aug. 09, 2021 12:30 pm
Ismert fél:ara Kapcsolat: Nem rég ismerkedtünk meg Poppyval, elég friss a barátságunk. Kísérő:@Jules Montgomery Nászajándék: Poppy kedvenc képével a galériából. Beállsz elkapni a csokrot? Ki nem hagynám. Egyéb:
Vendég
Hétf. Aug. 09, 2021 11:12 pm
Ismert fél: egyik sem Kapcsolat: nem ismerem őket, de jófej vagyok, szeretni fognak Kísérő:@Zara Summer Ward kísérője vagyok, megkért, hogy jöjjek vele, én meg szeretem a partikat Nászajándék:friss kecsketejjel lenyúlom Stu fizuját Beállsz elkapni a csokrot? Naná Egyéb: Légyszi ne teliholdkor legyen
Vendég
Hétf. Aug. 09, 2021 11:27 pm
Ismert fél:az ara ismerőse ismerősöm Kapcsolat: az aráról csupa jókat hallottam Kísérő:@Philippa Yates-Newman kért meg, hogy csatlakozzak hozzá Nászajándék: Egy bébi kneazle, akinek a születésénél ott voltam és a gondozásához tartozó pár apró kellék Beállsz elkapni a csokrot? Nem, már házas vagyok, meghagyom másoknak a lehetőséget Egyéb: -
Ismert fél: ara Kapcsolat: az akadémiai barátságunk kicsúcsosodása Kísérő: Suzette MacNamara, girlpower Nászajándék: Egy első kiadású Az európai aranyvérű családok története a híres Laenc Ludwigtól, illetve purlicerpennára hasonlító eszköz, amely a dúdolt dallamot kottázza le magától. Beállsz elkapni a csokrot? Nem Egyéb: Adjatok egy pohár pezsgőt és egy macaront - és boldog leszek.
Ismert fél: vőlegény (és ara) Kapcsolat: Hosszan tartó barátság extrákkal egy kis idegösszeomlás és ghosting kíséretében a részemről Kísérő: teljesen egyedül, és remélhetőleg hamar távozom Nászajándék: Két miniatűr farkas (garanciálisan tíz évig aktív marad a varázslat), amelyek egymást kergetik, összebújnak, játszanak - nem igényelnek ellátást, akár üvegbúra alá is zárhatóak. Beállsz elkapni a csokrot? Abszolút nem. Egyéb: Szeretnék észrevétlen maradni, amennyire csak lehet
Kapcsolat: Egyik felet sem ismeri személyesen, maximum látásból, csak azért jött el, mert Eric meghívta és nem akart nemet mondani.
Kísérő:@Eric Briggs társaságában, aki meghívta és @Mason Briggs társaságában, akit ő rángatott magukkal, mert csak akkor igazi a móka, ha mind a ketten ott vannak. (Meg amúgy is, ikrek, kettő jár egy áráért.)
Nászajándék: Ő úgy tudja pénzt, fogalma sincs arról az ámokfutásról, amit az unokabátyja tervez, ha tudná, bizonyosan nem engedné neki. Főleg a pizzasütőt nem.
Beállsz elkapni a csokrot? Igen, kellően jó mókának találja ahhoz, hogy így tegyen. Bár a házasság nem szerepel sem a rövid, sem pedig a hosszú távú tervei között.
Ismert fél: Egyik sem Kapcsolat: Öhm... majdnem eltalált már gurkóval Ty? Az számít? Amúgy maximum látásból az iskolából. Kísérő:@Eric Briggs és @Harper Briggs - Igazából nem akartam jönni, de van ez az ikres dolog, amit folyton előránt Harper a semmiből. Nászajándék: A személyem elég meglepő lesz, az tuti Beállsz elkapni a csokrot? Pff, na persze, hátratett kézzel, foggal szedem le. (Nem, egy sarokban fog töprengeni azon, hogy mit keres itt, miközben egy gigantikus szelet tortát bűvöl)
Ismert fél: Tyler? Kapcsolat: a kviddics miatt ismerik egymást, de nem túl közelről, igazából csak Alina miatt hivatalos az esküvőre Kísérő: Alina Scamander Nászajándék: Alinával közös ajándékot visznek, illetve Hunter VIP jegyet visz két főre a Kenmare Kestrels következő meccsére a bolgárok ellen Beállsz elkapni a csokrot? dehogyis Egyéb: nyomi erdőlakó vérfarkas, nem ismeri az etikettet, ne haragudjatok rá
Hunter Tuttle
When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives.
Ismert fél: Látásból és névről mind a kettő, de beszélni pár szónál és egy köszönésnél jobban egyiket sem ismeri.
Kapcsolat: Az előző pontban kifejtve.
Kísérő:@Franklin Longbottom vett rá, hogy menjek vele, mert egy normális csajt sem talált maga mellé. (Vagy csak egy normális csaj sem akart vele menni.)
Nászajándék: Frankiet tök szívesen odaadom kölcsönbe. Jó barát, csak néha akadnak düh kezelési problémái. Viccen kívül, egy szatyor, amit anya nyomott a kezembe, mert szerinte ezt illik vinni. Én hittem neki, de nem néztem bele. (Avagy Alina még nem talált ki semmi jót, de a kezdő reagig megeröteti majd magát.)
Beállsz elkapni a csokrot? Nem, meghagyom a lányoknak ezt az eseményt.
Egyéb: Semmi, sok boldogságot az ifjú párnak, meg minden ilyen közhelyes klisé!
Always be a
first rate version of yourself and not a second rate version of someone else.