| | | Szomb. Ápr. 18, 2020 9:51 pm | Tisztelt meghívott!Szeretettel várjuk önt és kedves családtagjait Tyler Roquetaillade 17. születésnapi álarcos báljára, ami a Roquetaillade birtokon kerül megrendezésre, április 7-én este hét órakor. Megjelenés szigorúan elegáns öltözetben, és álarcban. Az érkezőket kíváló francia pezsgő, és előételek várják majd az ajtóban, a bejutás pedig egyedül ezzel a meghívóval lehetséges. Tisztelettel várjuk: Roquetaillade család *** Ezúttal szeretnék mindenkit meghívni a csodálatos, szülinapi álarcos bálomra! Mindenki kap majd egy ilyen fancy, nagyon előkelő meghívót, higgyjétek el, nem én fogalmaztam, de ez a belépő jegy a bálra, úgyhogy ne hagyjátok otthon, mert nem fognak titeket beengedni! Amúgy meg bárki jelentkezhet, szívesen látunk mindenkit, főleg én. A bál eléggé elegáns lesz, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne jól szórakozni, hajnali egy után csak miénk, fiataloké lesz a terep, az őskövületek pedig addigra már el fognak menni aludni. *** Viccet félretéve, valóban mindenkit szeretettel várok a kalandra. Nincsen semmilyen különleges kikötés a jelentkezésre, de az nem árt, ha engem, vagy valamelyik hozzám kapcsolodót ismersz azért. Az aranyvérűek automatikusan meghívást kaptak. Jelentkezési határidő:
Április 25 |
| | | | Szomb. Ápr. 18, 2020 9:56 pm | Köszönöm a meghívást, rám mindenképpen számíthatsz*-* |
| | | | Szomb. Ápr. 18, 2020 10:01 pm | |
| | | | Szomb. Ápr. 18, 2020 10:19 pm | Na, hát az én meghívóm valahol rohadtul elekeveredett, bocsi. : (( De látod ott az a hugrás csaj, na mi a neve… tök mindegy, a lényeg, hogy tudom, hogy ő nem akar menni, szóval szépen elcsórtam az övét, jó lesz ez így, nem? De. |
| | | | Szomb. Ápr. 18, 2020 10:35 pm | Ki nem hagynám! Az első táncod az enyém... |
| | | | Vas. Ápr. 19, 2020 12:33 am | Biztos rossz helyre került a meghívó, de én is kaptam egyet elvégre miért is ne mennék el, biztos mindenkinek kell egy orosz csávó, aki amúgy a közhiedelemmel ellentétben nem is bírja a vodkát annyira. <3 |
| | | | Vas. Ápr. 19, 2020 9:44 am | Bár nem biztos, hogy egy rózsaszín hajú francia lányokat is szívesen látnák a bálon, én azért mégiscsak elmennék... főleg, ha egy bizonyos orosz srác is elpofátlankodik oda *pislog Ziggy felé* |
| | | | Vas. Ápr. 19, 2020 1:30 pm | Kedves feleségemmel mi is tiszteletünket tesszük! |
| | | | Vas. Ápr. 19, 2020 8:34 pm | Én is ott leszek természetesen, figyelni kell a húgit meg téged is rendesen megünnepelni |
| | | | Vas. Ápr. 19, 2020 9:58 pm | Látok már pár ismerős arcot itt magam előtt Na de amúgy egyértelmű, hogy a Briggs család meghívást kapott, nem? Szóval nem is kérdés tehát, hogy Naomi is ott lesz |
| | | | Csüt. Ápr. 23, 2020 11:09 pm | Mindenképp ott leszek. Fogjuk rá, hogy én viszem Ninát is... legalábbis mondhatja ezt, mert megengedem neki |
| | | | Csüt. Ápr. 23, 2020 11:16 pm | |
| | | | Csüt. Ápr. 23, 2020 11:25 pm | Ha ennyire kell valaki, aki gondoskodik az ünnepelt vérnyomásáról... ám legyen. #ingyenpia |
| | | | Csüt. Ápr. 23, 2020 11:38 pm | Bár nem ismer senkit és a meghívóhoz is csak véletlenül jutott. Találta a Roxfort egyik folyosóján és hát... nagyon kíváncsi egy itteni bálra. Szóval csak úgy megjelenik rajta, remélve, hogy ismerősökre talál |
| | | Lakhely : ☆ London || Abszol út ☆Playby : ☆ Sabrina Carpenter ☆ | Szomb. Ápr. 25, 2020 12:39 pm | Az utolsó pillanatban de jelzem hogy én is elmegyek a bálra. Úgy is tartozol nekem egy báli meghívással |
| | | | Szomb. Ápr. 25, 2020 5:37 pm | Utolsó pillanatban szintén, mert hát rengeteget gondolkoztam hogy menjek-e vagy sem... De hát kell egy kis szocializáció, nem? Szóval jelen leszek én is :3 |
| | | | Vas. Ápr. 26, 2020 3:26 pm | Én is jelentkeznék, ha lehetséges |
| | | | Vas. Ápr. 26, 2020 7:34 pm | Először is: köszönöm, hogy ilyen sokan jelentkezetek, egészen sikerült meghatnotok *képzeletbeli könnycseppeket törölget* Ezennel pedig lezárom a jelentkezést, ha valaki utólag mégis szeretne becsatlakozni, csak dobjon nekem egy pm-et, hogy tudjak róla Mivel ilyen sokan vagyunk, ezért több körös játékra gondoltam, kicsit hosszabb lefolyással, hogy mindenkinek lehetősége legyen megtenni azt, amit eltervezett. Sorrend és az, hogy egy körben ki mennyi reagot írhat egyáltalán nincs megszabva, annyit írtok, amennyi jól esik, és ahogy a helyzet hozza. Szeretném, ha két mesélői reag között (ezeket fel fogjátok ismerni) legalább egyszer mindenki írna egy hozzászólást, a következő időpontig. A határidőket itt is mindig ki fogom írni a könnyebb átláthatóság miatt. A fő mesélői reagokon kívül számíthattok rövidebb, véletlenszerű hozzászólásokra is, ami segít majd egyes karaktereknek közelebb kerülni bizonyos csoportokhoz, vagy egy másik magányos lélekhez, hogy senki se maradjon egyedül és jó élményként maradjon meg az esemény Hamarosan tehát érkezni fog a kezdő reag a kúriámba, ugyanezen a címen. Ne felejtsétek el az álarcokat és a legfontosabbat: érezzétek jól magatokat! Jelenlegi résztvevők:Stormie Lovell-Nott Adele Leeland Nina Travers Poppy Willows Ziggy Yanovich Héloise Brugiére Theodore Selwyn Celeste Selwyn Wylie Willows Naomi C. Briggs Cromwell Pearce Aurelius L. Lestrange Olivia Leeland Karin Rei Tanaka Alina Scamander Harper Briggs Jasper Travers Blaise Finch-Fletchley Lynette Weasley Erin Macmillan Eadlyn Lehnhardt Clyde M. Corner |
| | | | Vas. Ápr. 26, 2020 10:14 pm | Na akkor itt lenne a kezdő : A következő mesélői poszt időpontja pedig: Május 3. |
| | | | Szer. Május 06, 2020 11:30 pm | Bocsánat az eddigi várakozásért. A következő kaland reag, ami előre mozdítja majd az eseményeket, most egy kicsit hosszabb határidőt kap majd. A dátum: Május 20. Aki addig is szeretne még jelentkezni, az még mindig megteheti, csak annyit kérek, hogy továbbra is dobjon meg egy pm-el vagy értesítsen valamilyen úton-módon. Ez lesz az utolsó lehetőség, arra, hogy valaki még csatlakozzon, úgyhogy gyertek, gyertek ha szeretnétek! |
| | | | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 247 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 246 vendég :: 1 Bot |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|