HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Levin & Fiona

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Levin & Fiona   Szomb. Május 14, 2016 9:18 pm

Levin & Fiona
Hosszú hétvége volt, bőséges mennyiségű pihenőidő, pont, ahogy én azt akartam. Már nagyon szükségem volt erre, hogy egy kicsit lejtőzzek a kollégiumi ágyban és ne csináljak semmit egész nap. Oké, ez túlzás. Nem tudtam semmit csinálni, ahhoz túl izgága voltam. Nálam a semmittevés is minimum az olvasást jelentette. Azonban Levin keresztbe tett nekem, de valamiért nem bántam.
Reggel egy meglehetősen tömör levelet kaptam - legyen mondjuk egy epigramma, csak disztichonok nélkül hahaha de nem vagyok vicces - tőle, hogy este meglátogat, addig is pakoljak össze. Nem mondta, hogy mire kell, hogy minek pakoljak, de elég egyértelmű volt, hogy el akar vinni valahová. Mondtam már, hogy szeretem a meglepiket?
A szőnyeg közepén feküdtem, minden utat elzárva és ott olvastam egy orosz regényt - de nem oroszul -, amit néhány napja kaptam kölcsön Levintől. Eddig nagyon tetszett, azt hiszem, Dosztojevszkij könyvei is hamar ki fogják egészíteni a kedvenceim listáját. Éppen a legizgalmasabb résznél tartottam, amikor megérkezett Levin. Hát persze, hogy pont a legrosszabbkor.
- Olyan fantasztikusan tudsz időzíteni -néztem fel rá a földről.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szomb. Május 14, 2016 10:15 pm


Fiona & Levin

Bár Fiona kiélvezhette a hosszú hétvégét, attól még az akadémián kívül nem állt meg az élet. Délelőtt bementem a Minisztériumba, hogy befejezzek némi papírmunkát, a délutánt pedig a Libro Clava ügyeivel töltöttem. Linwooddal sikerült jobb belátásra bírnunk egy ellenlábasunkat, habár az illető csak nehezen engedett az igazából - olyan nehezen, hogy ezt a testi épsége bánta... maradandóan. Ezt követően Lamar Smithnek hála új információk birtokába kerültünk Maurice Briggs kampányterveit illetően, továbbá arról is, hogy mivel akar minket legközelebb besározni. Ezúttal a családon belüli erőszak, az érdekházasságok és az elfojtott agresszió ütőkártyáját akarta bedobni, hogy még jobban elmélyíthesse az aranyvérűek iránti utálatot, de Mr. Smithnek hála már hamarabb elkezdhettük felépíteni a védelmi rendszerünket, minthogy ő alaposabban átgondolta volna a buta kis tervét. És mindemellett még arra is sikerült időt szakítanom, hogy írjak egy levelet Fionának. Már napokkal ezelőtt elhatároztam, hogy a hétvégén elviszem Moszkvába, épp itt volt az ideje, hogy lássa a leendő otthonát.
Már sötétedett, mikor a kollégiumba érkeztem. A biztonság kedvéért kopogtam - nem Fiona miatt, őt úgysem tudtam volna zavarba hozni, ellenben voltak szobatársai is, akik akár bent tartózkodhattak ilyenkor.
- Az időzítés mestere vagyok. Pontosság és precizitás, ez a mottóm - vágtam rá fintorszerű mosollyal. - Látom, tetszik A félkegyelmű. Ha befejezted, adok még olvasnivalót.
Nem tartottam magam hazafinak, de mégis rajongtam az orosz klasszikusokért. Dosztojevszkij, Tolsztoj, Csehov, Puskin... bármikor újra tudtam olvasni a könyveiket.
- Indulhatunk, ugye? - Fáradt voltam, már nagyon haza akartam menni. És bár ezt lepleztem, némiképp izgatott is voltam amiatt, mit fog szólni Fiona az ötletemhez.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szomb. Május 14, 2016 10:24 pm

Levin & Fiona
Nem bírtam nem nevetni a válaszán. Tudhattam volna, hogy nem fog neki tetszeni, hogy így köszöntöm. Nem volt a legkedvesebb formája ennek, de tudhatta volna, hogy én nem akartam semmi rosszat ezzel. Én ilyen vagyok.
- Biztos lehetsz benne, hogy kapni fogok a lehetőségen. Imádom ezt a könyvet. -Becsuktam a könyvet, miután gondosan elhelyeztem benne a könyvjelzőt. Sosem vigyáztam semmire - főleg nem saját magamra -, de a könyvekre mindig. Azok igazi értékek voltak.
Feltápászkodtam a földről és Levin elé léptem, hogy adjak neki egy üdvözlő csókot.
- Igen, mehetünk. Fáradt vagy? Csak mert úgy nézel ki mint a mosott szar. -Minek is köntörfalazzak? Tényleg úgy festett. Mondjuk annyira nem látszott rajta mint másokon, de az elmúlt hetek-hónapok alatt megtanultam, hogy nála így néz az, amikor már nagyon kimerült.
Felkaptam a földről a táskámat és már indultam is volna kifelé, amikor meggondoltam magam. Visszamentem az ágyhoz és felnyaláboltam a párnám mellől Poopyt. Őt ugyan nem fogom itt hagyni.
- Ha esetleg azt hitted volna, hogy már megszabadultál tőle.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szomb. Május 14, 2016 10:54 pm


Fiona & Levin

Sejtettem, hogy tetszeni fog neki a könyv, és még volt bőven a tarsolyomban, amit kölcsönadhattam neki. Volt egy olyan érzésem, hogy majd alig tudom kirángatni a kúria könyvtárából, ha beteszi oda a lábát.
- Akkor majd körbenézek, mi legyen a következő. - Az Anna Kareninát terveztem odaadni neki, ha még nem olvasta volna. Ennek egyetlen oka volt csupán, mégpedig a Levin névre keresztelt szereplő.
Átkaroltam a derekát és futólag viszonoztam a csókot.
- Eléggé. Mozgalmas napom volt, de majd kipihenem. - Sosem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget a fáradtságnak, lehettem akármilyen kimerült, mindig tudtam hasznosítani a megmaradt kevés energiámat.
- Pedig már nagyon reménykedtem... - morogtam, amikor megláttam a kezében a gyűlölt párnát.
Mielőtt valami más hasonlóan bosszantó dolgot is magával akart volna hozni, inkább kinyújtottam felé a kezem, hogy hoppanálhassunk. Mikor belém kapaszkodott, együtt hoppanáltunk a kúria kertjébe, közvetlenül a kétszárnyú bejárati ajtó elé. Bár tavasz volt, a birtokot mégis porhó lepte, errefelé ez még ilyenkor sem jelentett akkora meglepetést. Nem kellett hozzá sok idő, hogy Norman is felbukkanjon a színen, méghozzá a szájában egy madár tetemével. Rendszeresen kedveskedett ilyen döglött kis zsákmányállatokkal, bizonyára nagyon büszke volt ilyenkor magára. Most sem tehettem mást, minthogy dicséretképpen meglapogattam az oldalát, majd undorodva elrugdostam a lépcsőre ejtett halott madarat. Norman ott maradt mellettem és merev tekintettel bámulta Fionát, akárcsak minden más idegent. Csak egy szavamba került volna, hogy komoly kárt tegyen a hívatlan látogatókban.
- Nos... ő a kutyám, Norman. Tudod, aki veled ellentétben elsőre jön, amikor hívom - utaltam vissza a vitánkra, immár mindenféle sértődött felhang nélkül.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szomb. Május 14, 2016 11:05 pm

Levin & Fiona
Minden esély megvolt rá, hogy én beköltözöm abba a könyvtárba és ott fogok megöregedni. Biztos hamar megtanultam volna oroszul is azokból a könyvekből, ha nagyon akartam volna. Talán még egy orosz szótár is volt ott valahol elrejtve, habár biztosan nem neki volt rá szüksége.
- Nagyon kíváncsi leszek, mit szedsz össze nekem. Csak ne a Rómeó és Júliát, mert akkor elsírom magam. -Ki nem állhattam a szerelmes történeteket. Alig volt egy-kettő, amit hajlandó voltam elolvasni, de egyik sem volt ilyen nyállal átitatott katasztrófa. Nagyon szerettem Shakespeare-t, komolyan, de a Rómeó és Júliát magával kellett volna vinnie a sírba. Maradjunk inkább a Hamletnél.
- Majd nem foglak sokáig nyúzni és hagylak pihenni. Csak elfoglalom magam valahogy.
Nem tudtam megakadályozni, hogy kiüljön egy gonosz mosoly az arcomra, amikor megint kiakadt a kakipárnán. Ha egyszer olyan vicces volt.
Amint megérkeztünk a kúria elé, első dolgom volt kissé ellépni Levintől, hogy körbe tudjak nézni. Igaz, sokat így nem láttam az egészből, az épület fala sok mindent kitakart. De a látvány így is lenyűgözött. Nekünk Kaliforniában pálmafás kis villánk volt úszómedencével, amilyen a pénzeszsák mugliknak is. Nem volt olyan különleges mint ez. És ekkor jelent meg a kutya a döglött madárral. Említettem már, hogy imádom az állatokat?
- Szóval ő a buta kutya? -leguggoltam Norman elé és kinyújtottam felé a kezem, de nem túl közel, inkább biztonságos távolságra tőle. -Le fogja harapni a karomat, ha megsimogatom?

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szomb. Május 14, 2016 11:43 pm


Fiona & Levin

Ezek szerint nem rajongott igazán a romantikusokért. Nyilvánvalóan én sem, bár ez férfiként érthető is volt.
- Nem épp arra gondoltam - nevettem. - Az Anna Kareninát terveztem odaadni, csak hogy lásd leírva a nevemet, mikor épp engem nem csodálhatsz teljes valómban.
Ezt természetesen én sem gondoltam komolyan, távol álltak tőlem az ilyen csöpögős, szimbolikus ajándékok. Ha feltétlenül adni akartam valamit az illető nőnek, az többnyire kimerült egy csokor virágban vagy egy ékszerben, jelen esetben egy könyvben.
- Ez igazán figyelmes tőled, kár, hogy téged ismerve ez nem fog megvalósulni. - Azért annyira nem bántam, amíg sehova nem akart kimozdulni, addig nem ellenkeztem volna. Nagyon fáradt voltam, de nem akartam elpazarolni a közös időnket.
Innen nem láthatott sokat a kúriából, amely lényegében egy kastély volt tornyokkal, hatalmas szobákkal és termekkel, a hozzátartozó birtokról és erdőről már nem is beszélve. Amerikában nyilván nem láthatott ilyet, elvégre az európai aranyvérű családok múltja több száz évre nyúlt vissza, volt mit örökölnünk. Ahonnan az ő családja datálhatta a felmenőiket, ott az enyéim már valószínűleg régesrég ebben a házban éltek. Ezt sok helyen a berendezés, a festmények, és a kúria egésze is tükrözte.
Norman egy lépést sem tett felé. Utálta az idegeneket, és ezt nagyon is jól tette.
- Nem, amíg én is itt vagyok. De amíg nem szokja meg, hogy itt vagy, egyedül inkább ne nyúlj hozzá. - Nem azért tartottam Normant, hogy kedves és barátságos legyen. Velem és a gyerekekkel az volt, rajtunk kívül egyedül Dominicet tűrte még meg ennyire békésen, mást nem igazán. De a gyerekeknek bármit megengedett, akár a hátára is ülhettek volna, akkor sem bántotta volna őket. - Menjünk be, mielőtt megfázol.
Kitártam a bejáratot, majd előreengedtem és utána én is beléptem a hatalmas előtérbe. Azonnal két házimanó sietett elénk, hogy elvegyen tőlünk mindent, ami útban lehetett. Közben bőszen hajlongtak és kántálták a szokásos "Örülünk, hogy gazdánk hazaért. Mit hozhatunk a ház urának és a hölgynek?" kezdetű szövegüket. Kérdőn Fionára néztem, nekem nem kellett semmi, de talán neki igen. Az egyik manó még gyorsan hozzátette, hogy a leveleimet az asztalomon találom, az úrfi (azaz a fiam), és a két kisasszony (azaz Carol és Lena) is írtak nekem. Csak bólintottam, az este folyamán még lesz időm elolvasni őket.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Vas. Május 15, 2016 12:29 am

Levin & Fiona
- Milyen kis figyelmes vagy...
Jó, tényleg elég kevés esély volt rá, hogy békén fogom hagyni. Nem azért voltam itt, hogy ő aludjon, én meg békésen elfoglaljam magam valamivel. Arra amúgy is képtelen voltam, mármint a békés részét illetően. Még a végén megölettem volna magam a kutyájával, ha mást nem is szakítottam volna a saját nyakamba. Nem igazán ismertem a korlátaimat és fejnek mentem a falnak. Nem éreztem volna át annak a veszélyét sem, hogy megkedveltessem magam Normannel.
- Elismerem, igazad van. Tényleg nem foglak hagyni pihenni. De te vállalkoztál erre, amikor ide hoztál. -Csak hogy még véletlenül se lehessen az én hibám. Mégis miért ismerném ezt be?
Visszahúztam a kezem Normantől és felálltam. Inkább nem kockáztattam meg, hogy megszabaduljak az ujjaimtól. Majd később, amikor már kiismertem a kutyát. Addigra meg úgyis meg fog kedvelni, szóval nem sok esély van rá, hogy leharapja a kezemet. Nem is szívesen adnám oda neki.
Beléptem Levin után a kúriába, a házimanók nagyon megleptek. Nem tudom, miért, nekünk is volta régen otthon, de ők valahogy nem így viselkedtek mint ezek.
- Öhm... egy tea jólesne -válaszoltam rövid kihagyással. Amint a manók befejezték a mondandójukat és elmentek, Levin felé fordultak. -Olvasd el a gyerekek leveleit, addig kipakolok. -Mondjuk azt még nem tudtam, hová.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Vas. Május 15, 2016 12:55 am


Fiona & Levin

Nem is hagytam volna neki, hogy egyedül mászkáljon a házban. Őt ismerve vagy magában vagy a berendezésben tett volna kárt, esetleg mindkettőben. Én pedig egyiknek sem örültem volna...
- Csak azért tettem, mert imádok szenvedni. És melletted a legkönnyebb... - küldtem felé egy jellegzetes Dolohov-mosolyt. Már volt ideje hozzászokni.
Láttam, hogy nem igazán tudott mit kezdeni a manók viselkedésével, de nem láttam értelmét a magyarázkodásnak. Nyilvánvalóan náluk, Amerikában ez is másképp működött. Ezek a manók generációkon keresztül szolgáltak egy-egy családnál, még most is pontosan úgy viselkedtek, mint a nagyapám vagy akár az ő nagyapja idejében. Ebben nőttem fel, így a legkevésbé sem zavart. Régen engem is úrfinak szólítottak, amióta pedig én lettem a nagycsaládfő, azóta kiérdemeltem a ház ura és a gazda címeket.
- Akkor gyere. - Megfogtam a kezét és magammal húztam az emeletre vezető lépcső irányába. A szobám a második emeleten volt, ahogyan a dolgozószobám is. Nem fáradoztam azzal, hogy ténylegesen körbevezessem az egész kúriában, az felért volna egy fárasztó túrával. - Nos... remélem, megfelel.
Csettintésre kivilágosodott a szoba, már amennyire a teljesen elhúzott függönyök mellett lehet ilyesmiről beszélni. A hálószobámban, mint mindig, most is katonás rend uralkodott, minden centire pontosan a helyén pihent, mintha nem lakott volna itt senki. Igaz, tényleg csak aludni jöttem be ide éjszakánként. A berendezés is ezt tükrözte, az ágyon és az éjjeliszekrényen kívül jóformán semmi más nem volt a helyiségben. A díszítő elemek kimerültek a komódra állított fotókban. Az egyik idén nyáron készült, mikor Franciaországban nyaraltunk a gyerekekkel, a ház kertjében álltunk mindannyian. A mellette lévőn Carollal voltam, a színház előtt csináltuk a képet, talán két éve. A többin is a gyerekek voltak, hol kicsiként, hol frissebb fotókon, egyedül egy rajz bontotta meg az összképet, a legutolsó születésnapomra kaptam Lenától - Normant hivatott ábrázolni, a hátán a család többi tagjával.
- Pakolj ki nyugodtan. Mosdók a folyosó két végén. A többi szoba a gyerekeké, nem hiszem, hogy el fogod téveszteni. - Elég nehéz lett volna Lena plüssállatokkal telerakott szobáját összekeverni egy fürdőszobával.
Átmentem a dolgozószobámba a gyerekek leveleiért, de nem ott olvastam el őket, nem akartam sokáig magára hagyni Fionát. Így csak felkaptam a három borítékot - a többi üzleti témájú üzenetet egyszerűen figyelmen kívül hagytam - , majd vissza is siettem hozzá.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Vas. Május 15, 2016 1:45 am

Levin & Fiona
Rácsaptam egy nagyot a mellkasára.
- Egy suttyó vagy, Dolohov, remélem, tudod. -Nyilván nem haragudtam rá. Egy ilyet nem tudtam a szívemre venni és amúgy is volt igazságtartalma. Ha nagyon akartam volna, tényleg képes lettem volna kitéríteni a hitéből, de legnagyobb szerencséjére nem voltak ilyen szándékaim. Na meg a saját szerencsémre is.
Valóban furcsa volt ilyen... illedelmes manókat látni. A mieink sem voltak olyan lazák, hogy szétestek, de náluk a megszólítás például kimerült a Miss, Mrs és Mr rövidítéseknél, nem volt semmiféle úrfi vagy gazdám. Úgy látszik, lesz még mihez hozzászoknom. És biztos nem ez lesz az egyetlen dolog.
- Frusztrálóan nagy a rend -közöltem vele, amikor körbenéztem a szobában. Igen, ez lesz a kettes számú szokdmeggyorsan. -Majd hozzászokom. -Milyen kis alkalmazkodó lettem hirtelen. -Oké, mindent meg fogok találni. Vagyis igyekszem. Majd sikítok, ha eltévednék.
Amíg Levin elment a levelekért, én megnézegettem a kipakolgatott képeket. Mit ne mondjak, nagy meglepetésként ért így látni őt, gyerekekkel - a saját gyerekeivel. Mivel én egyelőre csak a munkából ismertem... na jó, meg az ágyból is. Mindegy. Szóval így nem igazán volt még szerencsém látni ezt az oldalát. De nagyon tetszett.
Találtam egy nagyon aranyos családi képet, azzal ültem le az ágyra. Levin volt rajta a három gyerekkel, a legkisebb még egészen picike volt, nem lehetett több pár hónaposnál, a földre felállított babajátékokkal játszadozott. Mellette a kisfiú, négyéves forma, természetesen műanyag sárkányokkal a kezében. Mintha nekem is lettek volna olyanjaim... Mindegy. Levin a kanapén ült, ölében a nagyobbik lánnyal, aki pont olyan lelkesen játszott a nyakkendőjével mint én, amikor a múltkor lepkét hajtogattam belőle. Borzasztóan aranyosnak találtam. Úgy az egészet.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Vas. Május 15, 2016 3:27 pm


Fiona & Levin

A legtöbb ember nem tudott mit kezdeni a szobámban uralkodó renddel. Például a gyerekeim sem, pedig őket is viszonylag rendszeretővé neveltem - de az én igényeim valószínűleg meghaladták az egészséges kategóriát, sőt, biztosan. A pszichiáterem is megmondta, hogy ez teljesen érthető viselkedés részemről.
- Kénytelen leszel, nem bírom elviselni a rendetlenséget - ingattam a fejem.
Már visszafelé menet kibontottam a legfelső borítékot. Lena levele volt, felismertem a kisgyerekes írását anélkül is, hogy a szavakat elolvastam volna. Két oldalt írt nekem, és bár örültem, hogy hosszú levelet fogalmazott meg, mégis aggasztott. Ilyenkor sosem szép dolgokról számolt be, és attól tartottam, hogy most sem az új barátairól fog mesélni.
- Látom, megtaláltad a képeket - ültem le mellé az ágyra, ösztönösen átkarolva a derekát. - Ez sem épp mai...
Nem bírtam megállni, hogy ne mosolyodjak el a fotó láttán. Szerettem ezt a fényképet, mikor ez készült, még minden rendben volt az életemben. Már amennyire az én életemben valaha is rendben volt bármi...
- Ő Carol - mutattam rá az ölemben ülő alig hét éves Carolra. - Ő Alexander, ő pedig Lena. Persze most már mindhárman megnőttek.
Elvettem az éjjeliszekrényről egy másikat, azt, amelyik a nyáron készült.
- Ez most augusztusban készült. Franciaországban, egész pontosan - tettem hozzá, hiszen a múltkor annyira rálelkesedett a párizsi nyaraló gondolatára. - Nemsokára majd személyesen is megismerheted őket.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Vas. Május 15, 2016 3:56 pm

Levin & Fiona
Egy idő után csak meg fogom szokni ezt a túlságosan is nagy rendet. Nem lehet annyira nehéz mint amilyennek tűnik, nekem biztos könnyebb hozzászoknom ehhez mint Levinnek a kuplerájhoz. De ha csak ennyi problémánk lesz, máris minden teljesen rendben van az életünkben. Na de miért is súgta azt valami, hogy ez elég naiv kijelentés részemről?
- Nem baj, majd megoldom. Csak nem lehet annyira megterhelő feladat.
Felpillantottam, amikor Levin visszaért a szobába, csak hogy biztos legyek benne, hogy ő az, aztán visszafordultam a fotó felé. Lenyűgözőnek találtam így látni őt.
- Igen -válaszoltam mosolyogva. -Nagyon aranyosak a gyerekeid, úgy meggyömöszölném a kis arcukat. -Ez pozitív megjegyzés volt, remélhetőleg ő is tudta. Mert ugye van az az érzés, amikor valami annyira cuki, hogy csak meg akarom nyomorgatni. Ezúttal is ez volt a helyzet. Imádtam a kisgyerekeket.
- Nagyon hasonlítanak rád -vettem el tőle a másik képet is. -Szép lányaid vannak, a fiad pedig helyes srác lesz nagyobb korában. És természetesen mindegyik szőke. -Ezek szerint a szőke Dolohov gének nagyon erősek. És mivel én is szőke vagyok, a mi gyerekeink is biztosan azok lesznek. Minden esély megvan rá.
Személyesen megismerni őket... Ez elég aggasztóan hangzott.
- Biztos vagyok benne, hogy utálni fognak -raktam vissza a képet a helyére.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Vas. Május 15, 2016 9:42 pm


Fiona & Levin

A legtöbb nő odáig volt a kisgyerekekért. Igaz, az én gyerekeim Lenát kivéve már nem voltak igazán kicsik, talán már ő sem annyira. De ezeken a régi képeken még tényleg nagyon babaarcuk volt és olyan gondtalanul mosolyogtak a kamerába, ahogy most már sosem tették volna.
- Most már azért ennyire nem aranyosak - nevettem. - Talán Lena, ő még mindig elég kislánynak látszik.
A gyerekek a vonásaikat leginkább az anyjuktól örökölték, tőlem a hajszínüket, mindenki másként vélekedett arról, hogy melyikünkre hasonlítottak jobban. Engem igazából nem érdekelt, úgy voltak tökéletesek, ahogy voltak.
- A hajamat mindhárman örökölték, talán ebben hasonlítanak rám a legjobban. A magasságomat például nem örökölték, még Alexander is elég alacsony. De még van ideje megnőni... - Ha nem bántották volna ennyit, egyáltalán nem érdekelt volna a testmagassága. Így viszont, hogy rendszeres atrocitások érték az iskolában, jobban örültem volna, ha meg tudja védeni magát fizikailag. - De a lányoknál így is, úgy is lesz esélye. Nem mintha még annyira foglalkoztatná a téma... Na, ebben sem rám ütött.
Nem mondhattam biztosra, hogy utálni fogják őt, de bízni akartam benne, hogy nem lesz így. Eddig egyetlen nőt sem gyűlöltek látványosan, akit hazahoztam, persze őket nem is akartam feleségül venni és belerángatni őket a gyerekeim életébe is. Ez némiképp változtathatott Fiona megítélésén is.
- Nem hiszem, hogy utálni fognak. Eddig is jól fogadták, ha hazahoztam valakit, nem hinném, hogy pont most reagálnának máshogy. Okuk sincs rá, hogy utáljanak. Szerintem még örülnének is neki, ha lenne nő a háznál. Már elég régóta nincs itt az anyjuk, kénytelenek csak engem zargatni mindennel. Pedig képzelheted, mennyit tudok segíteni a lányos problémákban...


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Vas. Május 15, 2016 10:10 pm

Levin & Fiona
Nem volt nehéz odáig lenni a kisgyerekekért. Olyan kis ártatlanok és kedvesek voltak... Még én is az voltam kicsi koromban, amellett, hogy néha egészen rosszul viselkedtem. Néha. Többnyire azért jó kisgyerek voltam, csak tizenegynéhány évesen kezdtem el szégyent hozni a szüleimre. Akkor már másképp láttam mindent.
- Mert ő még tényleg kislány is. Hány éves, tizenegy-tizenkettő? -pillantottam fel rá. Magamtól nem tudtam, mennyi idősek, csak ránézésre tudtam megmondani. És egyértelműen roxfortos volt mind a három, ez már nem is volt kérdéses. Egyikük sem volt itthon, a nagylány pedig még nem volt férjnél - akkor biztos lett volna kint egy esküvői fotó is a többi között.
- Biztos fog még nőni. Meglepődnél, mennyit tudnak nyúlni a gyerekek egy-két év alatt. Az öcsém egyik pillanatról a másikra lett két fejjel magasabb nálam. Szerintem közel akkora mint te. Ti kis létrák. -Azért kapott egy nagy puszit az arcára, hogy véletlenül se vegye sértésnek. -És addig örülj, amíg nem a lányok a központi téma nála. Akkor lesz csak igazán nehéz vele. Lányoknál meg még inkább. De gondolom ezt már így is tudod, Carolnak biztosan volt vagy van már valakije, elég nagy hozzá. -Itt nem éppen a jegyesére utaltam, az egy teljesen más téma volt.
Csak megráztam a fejem.
- Az, ha hazahozol valakit nem ugyanaz, mint feleségül venni valakit. Az már sokkal... maradandóbb, vagy mi. Komolyabbnak tűnik, mert az is. Nem fognak nagyon örülni nekem.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Hétf. Május 16, 2016 2:32 pm


Fiona & Levin

Biztos voltam benne, hogy én gyerekként sem voltam ártatlan és kedves. Azok után, amit végignéztem, az ártatlanságot már rögtön ki is zárhattam. Kedves pedig... nem, az sem lehettem soha, máskülönben az anyám nem nevezett volna következetesen kis szörnyetegnek.
- Tizenegy, idén kezdte a Roxfortot. Még meg kell szoknom, hogy nincs itthon.
Nem zavart, hogy létrának nevezett, már megszoktam az ilyen jelzőket. Az apámtól örököltem a magasságomat, sőt, még őt is lenőttem néhány centivel, legalábbis ezt mondták azok, akik jobban ismerték őt. Én nem tudtam megítélni, elvégre még növésben voltam, mikor őt Azkabanba zárták.
- Úgy néz ki, ebben nem hasonlítotok. - Valóban elég nagyra nőtt az öccse, amikor találkoztam vele legutóbb, egyedül rá nem kellett a nyakamat kitörve lenéznem. Fionáról ezt nem mondhattam el, a vállamig alig ért fel. - Nincs senkije, és még nem is volt. Nincs túl könnyű helyzetben, elég sokat bántják az iskolában. Te ezt kevésbé érzed, de azokra az aranyvérűekre, akiknek valami közük volt a halálfalókhoz, most nagyon rájár a rúd. Úgyhogy Carol szerintem bottal sem nyúlna azokhoz a fiúkhoz az iskolában. Nem mintha bánnám...
Minden bizonnyal gyűlöltem volna a lányom összes pasiját. Még jó, hogy nem volt neki.
- Ez nem ilyen egyszerű. Kedvelni fognak, hidd el. Ha végighallgatod Lena áradozását a kismacskákról és az új szerencsebambuszáról, neki rögtön te leszel a kedvence ebben a házban. - Ugyanis a kisebbik lányom rajongott a macskákért és a növényekért, minden alkalommal, amikor elvittem az Abszol útra, meg kellett egyeznem vele, hogy sem állatot, sem pedig új növényt nem hozhat haza.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Hétf. Május 16, 2016 10:16 pm

Levin & Fiona
Olyan furcsa volt, hogy már ilyen nagyok a gyerekei. Nem tudom, miért csodálkoztam el rajta ennyire, hiszen ez a mi társadalmunkban teljesen elfogadott és normális dolog. De valahogy mégis furcsa volt.
- Nehéz lehet. Ha nekem lenne gyerekem, halálra aggódnám magam érte. Még akkor is, ha tudom, hogy jó dolga van. -Nem gondoltam volna, hogy Lena nem szereti a Roxfortot. Mindig csak a jót lehetett róla hallani, mintha ez lenne a legjobb varázslóiskola széles e világon. Talán az is volt, nem tudom. De a mesék alapján elég nehéz megítélni.
A helyében én is hamar megszoktam volna ezeket a beceneveket. Nem én lehettem az első, aki ilyeneket aggat rá, sőt. Pont azt lett volna nehéz elképzelni, ha őt mindenki békén hagyja ezekkel. Persze érthető, ha tartanak tőle.
- Milyen lányos apa vagy -mosolyodtam el. -És milyen naiv. De nem is baj, maradj meg inkább ebben a hitben. -A nyakamat mertem volna rá tenni, hogy Carolnak van valakije. Egy olyan szép lánynak mint amilyen ő is, az lenne furcsa, ha nem lenne senkije. Ő még az intelligenseket is könnyen megszerezheti magának, bárkit, akit szeretne. Képek alapján legalábbis ezt mondtam volna. Aztán lehet, hogy hatalmasat tévedek.
- Szerencsebambusz? Hát ez nagyon aranyos. Én is kaphatok egy szrencsebambuszt, apuci? -vigyorogtam rá. -Vagy inkább egy szerencsetuját, nekem az jobban tetszik. De szép nagy legyen ám!

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Csüt. Május 19, 2016 12:23 am


Fiona & Levin

Olykor még nekem is nagyon furcsa volt, hogy az idősebbik lányom jóformán már felnőtt nő. Sosem aggasztott igazán az a tény, hogy már nem voltam húszéves és ez a szám évről évre nagyobb lett, ilyenkor viszont mindig eltűnődtem azon, hogy vajon tényleg úgy töltöttem-e el ezt a rengeteg időt, ahogy azt kellett. Karrier, persze, mindenek előtt, de tényleg így van? Mennyi minden mással is kitölthettem volna ezt az időt? Jó apjuk voltam? Gyűlöltem ezeket a kérdéseket.
- Hát ha még tudnám, hogy jó dolga van. De nincs jó dolga, állandóan bántják és mindezt azért, mert aranyvérű. Már megfordult a fejemben, hogy a jövő évet akár kezdhetné máshol is, de nem hiszem, hogy sokat segítene. - Már többször eszembe jutott, hogy esetleg járhatna a Beauxbatonsba vagy egy másik iskolába, de ezt mindannyiszor el is vetettem. Nem akartam ismeretlen helyre küldeni, és nem voltam benne biztos, hogy máshol jobban tolerálnák egy halálfaló unokáját. A családunk nevét ismerték mindenhol, és többnyire nem pozitív dolgokhoz társították azt. Pedig én tényleg mindent megtettem érte... Persze más országokba nem ért el Briggs keze, de ez akkor sem garantálhatta, hogy majd ott jobb lesz a lányomnak vagy esetleg Alexandernek. Idegen ország, idegen gyerekek, mindezt ennyi iskolai bántás után...
- Carolnak nincs senkije és nem is volt - erősködtem. - Tudnék róla, nem titkol előlem semmit. Azonnal rájönnék, ha lenne valakije...
Ismertem Carolt, az ilyesmit biztosan észrevettem volna. És csak nem titkolta volna előlem... Persze, az ember lánya nem az apjával beszéli meg ezt, de azért csak tájékoztatott volna róla, ha van egy fiú az életében.
- Ne is álmodj róla, te már kinőttél abból a korból, hogy ennyivel meggyőzz - vágtam rá. - És különben sem szólítanak apucinak...
Eldőltem az ágyon és kivettem Lena levelét a borítékból. Gyerekes betűk töltötték ki a sorokat, több helyen elkenődött a tinta, de ezen már meg sem lepődtem. Több bekezdésen keresztül arról mesélt, hogy milyen jegyeket kapott a legutóbbi levele óta, kissé szégyenkezve bevallotta, hogy a repüléstan egyáltalán nem megy neki. Talán majd megkérem Hectort, hogy segítsen neki, ha van egy kis szabadideje. Emellett írt arról is, hogy mostanában kevesebbet bántják, mert a klubhelyiség helyett a könyvtárban tölti az idejét.
- Te mit csinálnál, ha folyton bántanának az iskolában? - fordultam hirtelen Fionához. - Például az akadémián, ha rád szállnának csoportosan és minden létező módon megaláznának. Te mit tennél? Egyszerűen nem tudom, mi lehet a helyes tanács ilyenkor. Soha nem voltam ebben a helyzetben és nem is tudom igazán elképzelni, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Én valószínűleg rövid úton véget vetettem volna az illető életfunkcióinak.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Csüt. Május 19, 2016 12:43 am

Levin & Fiona
Tökéletesnek elég nehéz lenni. Soha nem hallottam még egy idősebb embertől sem, hogy teljesen boldog lenne a leélt életével. Mindig ott volt legalább egy "bárcsak" vagy "talán" mondat a többi között. Nem lehetett úgy élni, hogy azt olyan boldognak lássa az illető, amilyenre tervezte. Erre én is hamar rájöttem.
- Előbb-utóbb ez az aranyvérű gyűlölet is el fog múlni -ingattam a fejem. -Nem tarthat örökké, már csak azért sem, mert Briggs kormányideje is szép lassan lejár. Ha megdöntik a hatalmát, még hamarabb. Az egésznek ő a forrása, ő butítja a népet.
Ugyan én nem voltam benne kezdetektől a brit életben és a brit politikában, de volt, amit hamar meg tudtam gyűlölni vagy szeretni ebben. Az előbbire tökéletes példa volt Maurice Briggs. Nem lehetett nem gyűlölni azt az embert.
- A te lányod, te tudod -vontam vállat. De attól még továbbra is a nyakamat mertem volna rá tenni, hogy van valakije. Vagy legalábbis volt már szerelmes, ha nem is éppen most. Nőként megértettem.
- Én szólítalak csak apucinak, mert az olyan mint egy rossz pornóban -röhögtem. Tudtam, hogy nem fog neki tetszeni.
Visszaraktam az utolsó képet is a helyére, aztán visszaültem Levin mellé, törökülésbe húzva a lábamat és némán figyeltem, ahogy a levelet olvassa. Ha nekem lenne gyerekem, biztos eddig sem bírtam volna. A kérdése nagyon meglepett, nem számítottam rá, hogy ilyet fog tőlem kérdezni.
- Hát... nem tudom. Az én megoldásom, hogy beverem az összesnek az orrát, gondolom nem éppen a te lányodra vallana. És amúgy is csak baja lenne belőle. Ennyire rossz a helyzet? -Rossz volt ezt hallani. Annyira gyűlöltem, amikor ártatlanokat bántottak a semmi miatt, vagy pusztán fasizmusból vagy rasszizmusból. Semmi undorítóbb nincs ennél.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Csüt. Május 19, 2016 8:37 pm


Fiona & Levin

Ebben nem tudtam teljesen egyetérteni vele. Hiába váltották volna le Briggst - ebben sem bíztam igazán, nagyon nagy eséllyel újraválaszthatták - , attól még nem változott volna meg egyik napról a másikra az emberek felfogása.
- Ugyan... Nagy eséllyel újraválasztják és tovább terpeszkedik majd a mágiaügyi miniszteri székben az ostoba követőivel karöltve. Kifejezetten bánt a gondolat, hogy az én irodámban ül az a nyomorult, akit külügyminiszternek neveznek. Egy fokkal sem jobb Briggsnél, sőt... - dohogtam. Mindig nagyon felidegesítettem magam, ha belegondoltam, milyen más világ is lehetne akkor, ha mi lennénk hatalmon. Az ilyen beszélgetésekre Pollux Black volt a legalkalmasabb, ő is nagyon bele tudta lovalni magát a témába.
- Hát ez csodálatos, mindig is ilyen becenévre vágytam - forgattam a szemem.
Reménykedtem benne, hogy ő majd valami finomabb és nőiesebb megoldást talál a problémára. De úgy tűnik, most sem hazudtolta meg magát. Valószínűleg ő sem élte át ezt a problémát, nem is volt olyan kis elesett, mint a lányom.
- Sajnos igen. És nálam is idáig terjed a problémamegoldás... Ezt meg nem javasolhatom neki, csak ő kerülne miatta bajba. A tanárai természetesen őt hibáztatnák, az empátia és a segítőkészség szikrája sincsen meg bennük. Egyszerűen nevetséges. Mindegy, majd talán jobbra fordul a helyzet, nem terhellek ezzel. - Inkább kinyitottam a másik két borítékot is. Alexandertől csak egy rövid levelet kaptam, Caroltól pedig fél oldalt arról, hogy következő hétvégén feltétlenül meg kell néznünk egy új darabot a színházban. Egyszóval a szokásos... - Majd holnap válaszolok rájuk. Most már a tiéd vagyok.
Nem akartam, hogy tétlenül kelljen ücsörögnie és azt várnia, hogy végre rá figyeljek. Elvégre nem azért hoztam ide.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Csüt. Május 19, 2016 9:45 pm

Levin & Fiona
Én azért még reménykedtem ilyenekben, pláne mert bíztam Levinék pártjában. Éreztem, hogy menni fog nekik és átveszik Briggs kezéből a vezetést. Számomra nem volt kérdéses, hogy ez a céljuk, de talán másnak sem.
- Jó, oké. Csak nyugodj meg. Nem kell felhúznod magad, most nem emiatt vagyunk itt, hogy a politikán idegeskedjünk. -Ez talán tőlem, a fortyogó vulkántól elég álszent volt. Vagy legalábbis furcsa. Nem volt szokásom másokat csitítgatni, pláne mert általában én voltam az, aki felidegesítette magát valamivel. Én voltam a hevesebb minden helyzetben.
Sejtettem, hogy nem fog neki túlzottan tetszeni a becenév, de ezen már meg sem lepődtem. Semmi ilyen nem tetszett neki. Nem baj, majd találok neki valami teljesen vállalhatatlant, ami rajta is fog maradni. Mert az olyan jó, ha van valamivel cseszegetni.
- Még bármi lehet, nem tudhatod... Talán megszeretik a többiek. -Olcsó vigasz volt, ezt én is tudtam, de valamit mondanom kellett. És ennél jobb nem jutott most az eszembe. Ha valamiben nem voltam jó, az ez volt. Legalábbis ilyen helyzetekben, amikor valamit nem értettem vagy nem ismertem minden részletét. Az iskola bántások pont ilyen volt, semmi tapasztalatom nem volt vele kapcsolatban.
Feljebb csúsztam az ágyon és Levin hajával szórakoztam, amíg a leveleket olvasta. Nem akartam megzavarni, kivételesen nagyon türelmesen vártam. Tudtam, hogy a gyerekek a legfontosabbak, őket mindig előrébb helyeztem mindennél. Még akkor is, ha nem a saját gyerekeimről volt szó. Mert azok ugyebár még nem voltak.
- Ne, írj nekik vissza nyugodtan, megvárom. A gyerekeidről van szó.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Pént. Május 20, 2016 10:36 pm


Fiona & Levin

Jobbnak láttam, ha nem húzom fel magam még jobban Briggsen, a Fionával közös időmet nem erre akartam elpazarolni. Idegeskedtem így is eleget a politikán, kár lett volna még most is. Maurice Briggs nem érdemelte meg, hogy ennyi időt rászánjak.
- Persze, tudom. Nem fontos, inkább hagyjuk is - ráztam meg a fejem.
Erre már inkább nem is válaszoltam semmit, tudtam, hogy ha eddig nem kedvelték meg a többiek, akkor ezután sem fogják. Az első benyomás nagyon fontos, és bár az évek során átrendeződnek a kapcsolatok egy közösségen belül, de a kiközösített tag sosem kerülhet közelebb a többiekhez. Ez már csak így ment, különösen a gyerekek között. Nem kellett megtapasztalnom, hogy milyen az, amikor kilök magából a közösség, de azt tudtam, milyen érzés nem közéjük tartozónak lenni. Bárhogy is igyekeztem olyannak tűnni, mint a többi gyerek, nem sikerült maradéktalanul. Különösen kisebb gyerekként nagyon nehezemre esett normálisnak tűnni. Azt hiszem, egy kicsit mindig is féltek tőlem az iskolatársaim.
- Majd reggel írok nekik - ráztam meg a fejem. - Ma már úgysem olvasnák el, szóval teljesen mindegy.
Félreraktam a három borítékot, majd kényelmesebben elhelyezkedtem az ágyon, a fejemet az ölébe hajtva.
- Azért el kell ismerned, hogy jobb itt, mint a kollégiumban. Igaz?


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Pént. Május 20, 2016 11:45 pm

Levin & Fiona
Örültem neki, hogy nem szeretné tovább folytatni a politizálást. Nem szívesen hallgattam volna tovább, nem ezért voltunk itt. És azt sem akartam persze, hogy túlságosan belelovallja magát és teljesen rápörögjön a dologra. Sokat nem tudtam volna érdemben hozzászólni, nem sokat értettem a politikához.
- Szerintem is jobb lesz, ha hagyjuk.
Fogalmam sem volt, milyen érzés lehet kiközösítettnek lenni. Én sosem voltam az, amíg otthon éltem, mindig voltak "barátaim", akik körülvettek. Itt persze már más volt a helyzet, Levinen kívül senkivel nem tartottam napi szinten kapcsolatot, de szó szerint senkivel. Az akadémiára fordítottam az energiáimat, a szabadság kiélvezésére és a futásra, ha már más nem igazán volt nekem. De egyelőre nem is hiányoltam belőle az embereket. Néha eszembe jutott, hogy ez az elszigeteltség talán nem teljesen normális, de úgy éreztem, most egy kicsit szükségem van erre. Úgyhogy eléldegéltem magamban, pontosabban újabban Levin társaságában is elég sok időt töltöttem. Bele sem tudtam ezek által gondolni, hogy milyen lehet a lányának.
- Ha neked így jó -vontam vállat. Az ő gyerekeiről volt szó, semmi jogom nem volt beleszólni.
Hagytam, hogy az ölembe fektesse a fejét, így még a haját is könnyebben elértem. Kivételesen nem kellett nyújtózkodnom érte, persze, hogy kihasználtam a helyzetet. Imádtam azt a szőke madárfészket piszkálgatni.
- Milliószor jobb -hajoltam le hozzá, hogy nyomjak egy puszit a szájára. -Csak Poopy hiányzik. Na majd estére őt is beköltöztetem... -Milyen boldog lesz...

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szomb. Május 21, 2016 12:30 am


Fiona & Levin

Furcsálltam, hogy rajtam kívül nem nyitott senki felé. Nem tűnt antiszociálisnak, valószínűleg bárki szívesen lett volna a társaságában - a hím nemű egyedek különösképpen. Ő mégsem foglalkozott velük, ennek az okát pedig nem tudtam megfejteni. Még csak azt sem vettem észre rajta, hogy úgy gyűlölné az embereket, mint ahogyan azt én is tettem. Talán csak nem volt ideje ismerkedni, nem tudom.
Rendszeresen piszkálta a hajamat, de már hozzászoktam. Nemcsak az ő esetében, hanem más nőkében is, általában különös érdeklődést tanúsítottak a szőke tincseim iránt. Különösképpen sosem zavart, inkább nekik okozott kényelmetlenséget felnyújtózni a fejemig. Ezúttal viszont kényelmesen elérhette Fiona a fejem tetejét.
- Arra nem lesz szükség - vágtam rá. - Ne emlegesd azt a dögöt, még nem vacsoráztam. Az étvágyamat is elveszi... és az életkedvemet is.
Azért ennyire nem volt súlyos a helyzet, de reménykedtem benne, hogy megszán és nem kell megosztanom az ágyamat azzal az ocsmány párnával. Így is láttam magam előtt, hogy milyen nehéz lesz Normant kizavarni a szobából. Az ágyba sosem mászott fel, de mivel már jó ideje egyedül aludtam ebben a szobában, így annyit megengedtem neki, hogy békésen elaludjon az ágy lábánál lévő kutyakosárban. Már megtanulta, hogy a bútorokra nem feküdhet rá, így az ő fekvőhelyét leszámítva minden kutyaszőrmentes volt a szobában. Ezúttal viszont nem örültem volna, ha megörvendeztet minket a társaságával...


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szomb. Május 21, 2016 12:49 am

Levin & Fiona
Egyáltalán nem voltam antiszociális fajta. Nem mondom, hogy a világ legnagyobb filantrópja voltam, mert nagyon sok ember nagyon könnyedén fel tudott bosszantani és megutáltatni magát velem. Még én magam sem tudtam rá a választ, hogy miért nem álltam szóba senkivel rajta kívül. Jó, ez így túlzás, de rendes kapcsolataim komolyan nem voltak senkivel, tényleg teljesen egyedül voltam egy vadidegen országban. Ebbe kissé rémisztő belegondolni.
Még én sem tudtam volna megmondani, hogy miért imádtam annyira a haját, de hogy így volt, az halálbiztos. Egyszerűen jó volt csavargatni meg beletúrni, puha volt és olyan gyömöszölnivaló. Ez biztos valamiféle fétis lehet.
- Olyan savanyú vagy mint egy citrom. Ezentúl Levonnak foglak hívni. -Mert Levin és lemon. Nekem nagyon tetszett. -És Poopy nélkül nem tudok aludni, úgyhogy akkor kénytelen leszek másik ágyban aludni. De azt egyikünk sem szeretné, ugye? -Szép lassan végigsimítottam az arcán és a nyakán, le a mellkasáig. Olyan kegyetlen vagyok, de biztos nagyon élvezi.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Hétf. Május 23, 2016 10:14 pm


Fiona & Levin

Az arc, amit a Levon becenév hallatán vágtam, leírhatatlan egyszerű szavakkal. Nem hittem volna, hogy valakinek egyszer majd eszébe jut összevonni a nevemet a lemon szóval pusztán azért, mert a humorérzékem hagyott némi kivetnivalót maga után. Ez még Fionától is sok volt.
- Igazán szellemes vagy - morogtam. - Beérem valami kevésbé kreatívval is. Mondjuk a Levinnel, arra egész biztosan hallgatok.
A becenevek sosem tartoztak az erősségeim közé. Mivel nem igazán voltak barátaim, így ez nem okozott nagy problémát a mindennapokban, ilyenkor viszont törnöm kellett a fejemet. Éppen ezért maradtam meg a sablonos megszólításoknál, eddig még senki nem vetette a szememre.
- Véletlenül sem. De azt sem, hogy az a vacak Norman szájában végezze. Úgyhogy én a helyedben inkább a táskám mélyére süllyeszteném - mosolyogtam rá önelégülten. Nem voltam hajlandó beadni a derekamat. - Vacsora? Éhen halok, reggel óta nem ettem semmit. Legalább amíg leérünk, körül tudsz nézni a házban. Talán úgy kisebb eséllyel tévedsz majd el...


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Kedd Május 24, 2016 12:41 am

Levin & Fiona
Hamarosan meg fogja szokni, hogy tőlem semmi ne érje váratlanul. Én nem a Trónok harca voltam, csak az képes újra és újra sokkolni mindenkit. Ahhoz képest én ki- és beszámítható voltam. Talán nem kellett volna újonnan annyit olvasnom.
- És akkor még csodálkozol, hogy nincsenek barátaid -forgattam a szemem. -Akkora egy gyászhuszár vagy. -Na, most már valaki végre a szemére vetette.
Tétován pillantottam Poopyra. Még nem ismertem annyira Normant, hogy tudjam, biztosan nem fogja szétszedni a kedvenc kis párnácskámat. Talán tényleg nem így volt, végül is, ki tudja. Levinnek sem hittem el naivan, hogy igazat mond, egy politikus lelke élt benne. Még azt sem szabad neki feltétel nélkül elhinni, amit kérdez.
- Norman nem fogja bántani Poopyt -jelentettem ki határozottan. Mert én azt mondtam, és kész. Poopy sértetlen marad.
A kaja gondolatára azonnal felpattantam és Levinen átmászva - azaz megtaposva és megnyomorgatva nyomorultat - kimásztam az ágyból.
- Menjünk is, farkaséhes vagyok! -Én mindig az voltam. Embertelen mennyiségű kaját el tudtam fogyasztani. Megfogtam Levin kezét és húzni kezdtem kifelé az ágyból, esélyt sem adva neki rá, hogy normálisan fel tudjon kelni.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Kedd Május 24, 2016 11:43 pm


Fiona & Levin

Ha akartam volna lehettek volna barátaim. Csak oda kellett figyelnem, és máris egy nagyon szórakoztató emberré változtam mások szemében. De mivel nem akartam senkihez sem közelebb kerülni, így semmit sem tettem a kapcsolataim elmélyítése érdekében. Dominicet nevezhettem egyedül a barátomnak, vele viszont még nem volt alkalma találkozni. Még.
- Ez nem igaz. Vannak barátaim, csak te nem ismered őket. Ott van például Dominic, gyerekkorom óta ő a legjobb barátom. Vannak mások is, csak rájuk nincs időm. - Hogyne. Inkább nem akartam rájuk időt szakítani.
- Ringasd csak magad ebben a hitben - vontam meg a vállam rezzenéstelen arccal. Ahogy ő is említette, nem véletlenül lettem politikus. Remek érzéssel tudtam manipulálni másokat, és minden lelkiismeret-furdalás nélkül hazudtam bárkinek.
Nem éppen erre a reakcióra számítottam. Még fel sem ocsúdtam abból, hogy átgázolt rajtam, a következő pillanatban már a karomnál fogva rángatott fel az ágyból. Néha egyszerűen nem bírtam őt követni, nem értettem meg a rá törő lelkesedési hullámokat. Engem semmi sem tudott így lázba hozni.
Végül azért feltápászkodtam a matracról és követtem kifelé a szobából. Szerencsére könnyen lépést tartottam vele, mert ő ugyan sietett, én viszont sokkal nagyobbakat léptem nála.
- Megvár ám a vacsora - ingattam a fejem hitetlenkedve.
Amint leértünk a földszinti tágas ebédlőbe, két manó azonnal elénk sietett, hogy közölje, perceken belül tálalnak. Mindig előre tudták, hogy mit fognak készíteni a fő étkezésekre, többnyire már a nap elején egyeztettem velük.
Kihúztam Fionának az egyik széket, én pedig a szokásos helyemre ültem le. Bár rengeteg szék volt a hosszú asztalnál, én mégis mindig ugyanott foglaltam helyet, és többnyire a gyerekek is. Feltételezem, ez mindenhol így működött.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 25, 2016 10:14 pm

Levin & Fiona
Ez nekem borzasztóan furcsa volt. Nem értettem meg, hogy valaki miért kerülné ennyire az emberi társaságot. Persze, mostanában én is ezt tettem, de csak mert ki akartam élvezni a szabadságot, biztos, hogy az akadémia elvégeztével ismételten nagyon szociális ember leszek. Mindig is az voltam, ez most ilyen... nem is tudom, mi volt. Speciális eset.
- Nem tudom, ki az a Dominic, de biztos vagyok benne, hogy ő is egy citrom vagy egy grapefruit mint te vagy, Levon. -Mert ez akkor is nagyon viccesen hangzik. Olyan fantáziadús vagyok ilyen rossz szóviccek terén... De minden más téren is.
Hunyorogva néztem rá, próbáltam kitalálni, hogy hazudik-e vagy sem. Semmit nem tudtam leolvasni az arcáról. Még akár igazat is mondhat... Na jó, majd mindenképpen biztonságba kell helyeznem Poopyt, nehogy a végén tényleg baja essen. Sosem lennék hajladó utána Norman közelébe menni, már csak sértődésből sem.
- Nem, a vacsora sosem vár -vágtam rá. Ha kajáról volt szó, akkor nem lehetett várni. Két dolog volt, ami engem igazán lázba hozott, a kaja és a szex. Eléggé... hedonista voltam. Talán ez nem éppen egészséges, de kezdtem eljutni arra a szintre, hogy ez már nem érdekelt. Ki akartam élvezni az életet.
Leültem a székre és igyekeztem türelmet varázsolni magamra. Nem ment túl jól. Kaja mindenek felett.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   

Vissza az elejére Go down
 
Levin & Fiona
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Otthonok :: Dolohov kúria-
Ugrás: