| | | Szer. Május 13, 2020 9:37 pm | Flora Verena Travers Flo, Flora "When life is sweet, say thank you and celebrate. When life is bitter, say thank you and grow." Nem: nő Kor: 16 év Vér: aranyvérű Születési hely: Edinburgh, Skócia Iskola/ház: Griffendél, egy évig roxforti cserediák a Beauxbatons Akadémián Családi állapot: próbálkoznak Patrónus: csalogány Pálca: 10 és ½ hüvelyk, meggyfa, egyszarvú szőre, tűrhetően rugalmas Flóra és Fauna Nem nehéz jóban lenni velem, mégis kevés barátom van. Megválogatom a társaságomat, de ezt nem a sznobság rovására írnám, sőt. Én nem vagyok az a fajta aranyvérű család sarja, aki a neve miatt fent hordja az orrát. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy legkevésbé sem érdekel kinek milyen vére van. Piros. Az enyém is, meg mindenki másé is. Persze ezt nem hangoztatom, sőt, igazából elég kevesen tudják rólam ezt. Sokan hiszik azt, hogy ismernek engem, néha viszont egészen úgy érzem, hogy még én sem ismerem magam. Ennek ellenére kellően határozott vagyok, hogy kiálljak a saját érdekem és az igazam mellett, ha a helyzet úgy kívánja. Vannak elvárásaim, nem is kicsik, magammal és másokkal szemben is. Ennek ellenére inkább mondanám barátságosnak a természetemet. Persze ez attól is nagyban függ, hogy te ki vagy... Elvárások, ugyebár.. Igyekszem a jó úton járni, nem keveredek bele semmi látványos rumliba, de szeretek szórakozni. Például egy bulin, aha, a Roxfortban. Színház az egész világ - Van egy ötletem... - nyitom ki a szemem egy pillanatra és Avis felé fordítom a fejem. Még mindig élvezem, hogy a kezemet simogatják a hosszú fűszálak, igaza volt, kicsi már kettőnknek ez a pléd, nem úgy mint tavaly. Nagyot nőttünk egy év alatt. - Nem írom meg a jóslástan leckédet... - válaszol a monoton hangon, rám sem néz, a tekintetével csak úgy falja a sorokat. Nem beszélgettünk túl sokat az elmúlt fél órában, éppen annak is örülök, hogy tudok fetrengeni a fűben anélkül, hogy kijönne rajtam az allergia. A bájital utáni napokban mindig egy kicsit könnyebb az élet. - Most nem is arra gondoltam... Amúgy meg héé, én is megcsinálom neked a gyógynövénytant! - emelem a fejem egy pillanatra, de egyből a szemembe is tűz a nap az első igazi tavaszi napsütéses délutánon, így vissza is ejtem az árnyékba. Amúgy is tökre hihető hülyeségeket tud kitalálni... Fawley simán bekajálja. - Tudom mitől fog megjönni az esze.. Mármint elméletileg. Technikailag még nem biztos.. - ráncolom a homlokom, aztán újra be kell hunynom a szemeimet, mert úgy mozdul, hogy ha nem teszem, azonnal megvakulnék. - Fawleynak? - szinte érzem, ahogy rám mered. Kössz, hogy figyelsz! - Nem, te hülye.. Danielnek. - Ti nem szakítottatok? - a hangján érzem, hogy félve hozza fel a témát. Egy ideje ismer ahhoz, hogy tudja, mikor kell nagyokat hallgatni valamiről, Dan pedig jelen pillanatban pontosan ebbe a kategóriába esik. Ugyan már, mindenki szerint álompár voltunk, minden szépen alakult, aztán egyik pillanatról a másikra csak úgy meggondolja magát? Nem egészen értem, mi lehet a baj. Már nem tart elég szépnek vagy úgy gondolja, hogy az akadémián túl sok menő csaj vár arra, hogy meghódítsa őket, így teljesen felesleges kapcsolattal nekivágnia? - Nem, csak szünetet tartunk... - válaszolom neki összevont szemöldökkel. Mindenkinek ezt mondom, mert nem nyugszom bele, hogy ennek így és ilyen formában vége van kettőnk között. Avis persze sejtheti, hogy nem egészen erről van szó, inkább még magamnak sem vallottam be, hogy az első igazán komolynak ígérkező kapcsolatom csúfos véget ért. Mert nem tudok magyarázatot a miértjére. Ha pedig nem velem van a hiba, és nem is vele, akkor egyértelműen kifogás minden, amit azóta mondott... - A-haaa.. - fordul vissza a könyve felé egy pillanatra. Nem tudom, hogy attól tart-e, hogy a végén újra kifakadok és elölről kezdődik majd a kisírt szem szindrómám vagy csak elege van az egész szerelmi drámából, amibe akarva-akaratlanul belecsöppent. - De ha véletlenül eljut hozzá a pletyka... - nézek rá jelentőségteljesen. Naná, hogy itt jön a képbe az ő szerepe. Nem hiszi, hogy kihagyom őt ebből. Vagy ha mégis, akkor mégsem ismert meg olyan jól az elmúlt öt év alatt. Egy biztos, nem megyek úgy haza vissza a bátyámhoz a nyári szünetre, hogy nem derítettem ki, hogy miért vált az életem egy rémálommá. Pláne, hogy egyáltalán nem ezt terveztük Dannel, mikor szóba került, hogy jövőre már akadémista lesz. Bár igazából nem sokat beszélgettünk hosszútávú tervekről, ami utólag belegondolva nem sok jóra enged következtetni, de mindketten olyanok vagyunk, akik szeretnek a pillanatnak, a jelennek élni. Most mégis olyan elveszettnek érzem magam nélküle. Úgy éreztem, engem igazán közel engedett magához, annyira amennyire másokat talán soha, most meg... - Ha.. Ismétlem, ha úgy döntenék, hogy segítek féltékennyé tenni őt.. Mit kéne tennem? - üti meg a fülemet a hangja, ez rángat vissza a valóságba. Tudja merről fúj a szél. A tekintetem egyből felcsillan, tudom, hogy nyert ügyem van és igazából már van is ötletem az egészre, ráadásul nem is olyan új keletű a dolgok. Ezt már tervezem egy ideje Egi ellen bevetni, csak hogy néhány pillanatra lássam, hogyan fagy meg a vér az ereiben. Harley is biztos ki fog bukni rajta, de legalább elismeri majd, hogy túl jó tréfa volt, nem hagyhattam ki. Persze akkor még nem számoltam azzal a ténnyel, hogy tényleg szükségem lesz egy ilyen manőverre, ha életben akarom tartani a kapcsolatomat. - Egészen egyszerűen elhitetjük vele, hogy valaki más is udvarol... Arra lépnie kell valamit. Végülis színésznő vagyok.. Vagy valami olyasmi.. - rántom meg a vállam. Sosem használtam még ezt a képességemet másra, mint Egerton rendszeres bosszantására, de mindent el kell kezdeni egyszer. Ha tükörbe nézek Hosszú középbarna hajamat a végtelenségig tudnám fésülni, akkor sem tűnne el belőle az utolsó csomó. Ha a folyosón derékig érő loboncot látsz, ami suhan a gazdája után, akkor biztos én szeleltem el ott néhány másodperce. Gyerekkoromban anya még próbált meggyőzni arról, hogy sűrűbben fogjam össze vagy legalább legyen rövidebb, de sosem járt sikerrel. Azóta ez a védjegyemmé vált, senki kedvéért nem válnék meg tőle. Oké, a csapat meggyőzött, hogy legalább a meccsek idejére fonjam be vagy csináljak vele valamit. Én pedig nem vagyok teljesen süket, az észérveket általában meghallom. A ruhatáram elég változatos, jól érzem magam egy farmerban is, de én kivételesen szeretem az iskolai egyenruhát is. Talán azért, mert kifejezetten jól áll rajtam a szoknya, az ing, de még a nyakkendő is. A talárral szemben vannak fenntartásaim. Persze kiélvezem azokat az előnyöket is, amik a színjátszókör tagjait illetik, mindig jól érzem magam a ruhapróbákon és olykor el is csenek néhány apróságot. Senkinek nem tűnik fel. Nem sminkelek sűrűn, de a muglik olyan szépen csinálják, ellestem tőlük néhány praktikát, hogy tudom kihangsúlyozni a szemeim kékjét egy kis festékkel vagy akár a ruháimmal. Egész jól is megy. Családom Édesapám Hector Travers - Hivatalosan az apám, jelenleg úgy fest a helyzet, hogy utoljára karácsonykor láttam. Gyerekes lázadás vagy sem, 16 évesen el tudom dönteni, hogy mit akarok kezdeni az életemmel és rosszul ismer, ha azt hiszi, hogy behúzott nyakkal fogok engedelmeskedni az akaratának. Sosem hoztam rá szégyent, mindig a nevéhez méltóan viselkedtem, jók az eredményeim, mégis olyan nehéz kicsikarni belőle bármilyen érzelmet. Pedig szükségem lenne rá. Édesanyám Eleanor Bulstrode - Az én szerető, drága édeasanyám. Mióta elment, mintha megfordult volna velem a világ. Minden sokkal nehezebb. Sokáig csak a szürkét láttam, de lassan kezdenek visszatérni a színek. Testvéreim @"Egerton Travers" - A bátyám, a támaszom, a szívemnek legkedvesebb ember. Ő az, aki a legnagyobb bajban is határozottan merte állítani, hogy minden rendben lesz, aki kérdés nélkül szorította a kezemet, hogy minden botlásomat előre megneszelte. Ott van, mikor szükségem van rá, mégsem kontárkodik bele az életembe. Nem véletlenül költöztem hozzá. Párkapcsolat @Daniel Wood - Oké, hivatalosan már nem vagyunk együtt pár hete, de biztos vagyok benne, hogy ez csak pillanatnyi elmebaj nála és minden rendbe jön. Apróságok Amortentia marcipán, praliné, friss péksütemény, rumos tea, Dan illata Mumus Nevetséges, de félek minden ízeltlábú izétől... Edevis tükre Apám elismeri a tehetségemet.. Kimondottan jól esne, a szívem legmélyebb vágya teljesülhetne. Hobbim színjátszás, kviddics, lélekbúvárkodás Elveim Sosem hazudok magamnak. Ez egyébként sokszor fáj. Amit sosem tennék meg Nem fordulnék a szeretteim ellen. Ami zavar Allergiás vagyok a virágporra, szóval tavasztól őszig az életre is nagyjából... Ami a legfontosabb az életemben Megfelelni magamnak. Ami a legkevésbé fontos számomra Megjegyezni olyan dolgokat, minthogy Egi hány cukorral issza a kávét. Amire büszke vagyok A tanulmányi átlagom és a főszerepeim mellett? Azt hiszem a kviddics csapat. Csak poénból mentem el a válogatóra, aztán valahogy bekerültem. Ha valamit megváltoztathatnék anya, cicik, meg tudod van ez a dolog a virágporral... Így képzelem a jövõmet A Helios színpada nem is hangzik olyan rosszul.
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Szer. Jún. 24, 2020 10:15 am | Kedves Flora! A Helios Színház egyre népesebb színtársulata minden bizonnyal tárt karokkal fog majd várni és sokkal gazdagabb lesz veled a tagjai között, ha eljön az ideje. Persze előtte még át kell vészelned azokat a nehéz roxforti éveket, márpedig néha embert próbáló feladat tizenhat évesnek lenni. Különösen egy széthullott kapcsolatban - kíváncsi vagyok, Daniel mit reagál majd a visszahódítására tett kísérletedre. Annyi biztos, hogy Avis személyében egy remek barátot tudhatsz magad mellett, ha még ezt a nem éppen kellemes feladatot is vállalja. Különben borzasztóan cukik vagytok ti ketten Őszintén sajnállak az allergiád miatt (jó nagy szívás), de még inkább az édesapád miatt. Remélem, hogy a jövőben képes leszel félresöpörni az elismeréséért való vágyakozást, hiszen legfőképpen magadnak kell megfelelned és abban is biztos vagyok, hogy ha apádtól nem is, sok más embertől rengeteg dicsérő szót fogsz kapni. Futás foglalózni és játszótársakat keresni ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir |
|