Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Edward Mansfield

Anonymous

Edward Mansfield Empty
Vendég
Szer. Május 06, 2020 11:26 pm

Edward Mansfield

Ed, Eddy, Eddie

"Az elme képes uralni a testet"

Nem: férfi

Kor: 17 év

Vér: félvér születésű

Születési hely: Nagy-Britannia

Iskola/ház: Hollóhát

Munka: diák

Családi állapot: szingli

Patrónus: jegesmedve

Pálca: 12 hüvelyk, kökény fából, egyszarvú szőr maggal

Amit szeretnek bennem

Leginkább azt szeretik bennem, hogy okos vagyok és segítőkész. Szívesen segítek másokon, így gyakran megkérnek arra, hogy korrepetáljak másokat. Ezen kívül a hangom sem rossz... szeretik ha énekelek. Néha napján kiülök valahol a Roxfortban, ölembe veszem a gitáromat és zenélek. Olyankor gyakran körém gyűlnek a diákok és hallgatnak. Azt hiszem ezt is nagyon szeretik bennem. Nem tudom mi mást mondhatnék még. Szerintem kérdezzetek meg másokat, hogy mit gondolnak rólam. Szerintem én egy kedves, segítőkész tanuló vagyok. Kimondottan ellenségem sincs, tehát nem lehetek egy szörnyű ember.

Ami zavar bennem másokat

Nem vagyok szörnyű, de azért van pár dolog amit nem szeretnek bennem. Előszeretettel rágom a körmömet, így az ujjaim nem néznek ki túl esztétikusan. Nem szeretem, ha megzavarnak olvasás közben, olyankor eléggé goromba tudok lenni. Azt hiszem azt sem szeretik, ha kioktatok másokat. Azt hiszem kissé bohókás is vagyok. Gyakran viccelek, vagy csinálok valami hülyeséget, akkor, amikor nem kellene.

Életem története

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy ici-pici házikó. Ici-pici házikóban kedves kis lakók. Vaaagy mesélhetném úgy is a történetem, hogy egyszer, réges-régen, Londontól pár mérföldnyire, állt egy házikó. Bár ez sem tetszik. Az az igazság, hogy eddigi életem eseményei nem túl érdekfeszítőek, ezért végül is teljesen mindegy, hogyan kezdek hozzá, mire a végére érek, lehet, hogy felakasztod magad unalmadban. Nos, a nevem Edward Mansfield, félvérű vagyok. A családom eredetileg Hollandiából származik, talán az egyik leghíresebb ősöm Edward Masvelt, aki a mugli világban kalóz volt. Lehet, hogy ez egy kicsit fura, de baromira bejön ez a dolog. Sajnos kevés feljegyzést találtam róla, de azt tudom, hogy a 17. században élt. Mivel mugli, a mi történelem könyveink sehol nem említik.
Na de, kanyarodjunk vissza hozzám. 17 éve születtem egy szerintem elég jó módú család egyetlen gyermekeként. A szüleim mindig nagyon szerettek, soha sem kellett nélkülöznünk, így szinte bármit megkaptam, amit csak szerettem volna. Londontól nyugatra, nagyjából félúton Oxfort felé van a szüleimnek egy kisebb muglibiztos birtoka, ott cseperedtem fel, illetve szünidőkben most is ott élek. A gyermekkorom meglehetősen zökkenőmentesen zajlott. Volt egy dadánk, aki tanított és nevelt, de perszer a szüleim is kivették a részüket ebben. Például a kviddicset apa által kedveltem meg és kezdtem el én is űzni. Anyától pedig a muglik iránti érdeklődést örököltem.
Szóval, a gyermekkorom átlagos volt: tanultam, játszottam, ettem, ittam és hasonlók. Majd jött az a bizonyos levél a Roxfortból, mint oly sok más diáknak is. Nagyon örültem a felvételnek, az agyam pedig folyamatosan azon pörgött, hogy vajon milyen lesz. Nagyon élveztem az iskolára készülődést: a könyvvásárlást, a különböző ruhák beszerzését, a pálca kiválasztását, egyszerűen mindent. Majd végre megkezdődött az iskola. Ha nem bánod, nem részletezem a tanéveket, hogyan zajlottak. Sokat tanultam, számos barátra tettem szert, ellenségre szerintem jóval kevesebbet. Próbáltam bejutni a kviddics csapatba is, de mindig elrontottam valamit a próbajátékokon. Így marad a nagyon amatőr játék.
Lassan el kellene döntenem hogyan folytatom a suli után, de ez eléggé nehéz döntés. Szeretnék kviddicsezni, de ahhoz jó lenne komolyabban is játszani és bejutni egy rendes csapatba. A minisztériumban sem lenne rossz dolgozni, ott hódolhatnék a muglik iránti érdeklődésemnek, vagy akár más munkát is vállalhatnék. Ezt még át kell gondolnom...
Végezetül nem tudom mivel zárhatnám a történetem. Remélem boldogan élek majd, míg meg nem halok.

Ha tükörbe nézek

Meglehetősen magas vagyok a magam 188 centijével, amihez egy meglehetősen sportos, izmos alkat is társul. A fejem tetején hosszú, szőke-szőkés barna hajam van, alatta viszont körben teljesen kopasz vagyok. Sokaknak nem tetszik ez a viking stílus, de a kritikákkal nem szokásom foglalkozni. Elég ránéznem a lányokra a kék szememmel és már csábosan mosolyognak. Azt hiszem eléggé kellemes a megjelenésem.

Családom

Édesapám
Edward Mansfield, a Kviddics Sportegyesületnél dolgozik, mint rendezvényszervező és felügyelő. Nagyon jó vele a kapcsolatom, előszeretettel beszélünk a sportról, néha pedig játszunk is együtt.

Édesanyám
Catherine Swann, a Mágiaügyi minisztériumban dolgozik a Muglimagyarázat Szerkesztő Bizottságnál. Nem igazán tudom mit is csinál a munkahelyén, de szerencsére nem kell halálra dolgoznia magát így a családunknak van ideje egymásra. A muglik azt szokták mondani, hogy a fiúk általában anyásak. Ez rám is igaz, nagyon jó a kapcsolatom anyával.

Testvéreim
Nincs

Párkapcsolat
Nincs

Apróságok

Amortentia
A friss narancs illata

Mumus
Félek a kutyáktól. Elég ha egy a közelemben van és máris kényelmetlenül érzem magam.

Edevis tükre
Leginkább arra vágyom, hogy kviddics világbajnok legyen.

Hobbim
Szeretek tanulni, gitározni és kviddicsezni. A legfurább hobbim viszon a muglik tanulmányozása. Szívesen elmerülök a szokásaikban és kultúrájukban.

Elveim
Meglehetősen lovagi elveket vallok magaménak. Előszeretettel vagyok kedves másokkal, szívesen segítek másoknak és mindenkinek megadom a megfelelő tiszteletet. Nem szeretem, ha a gyengéket bántják, éppen ezért előszeretettel megyek ölre szinte bárkivel, csak hogy megállítsak például egy bántalmazást.

Amit sosem tennék meg
Szándékosan senkit nem bántanék meg. Néha sajnos összejön, amitől sokáig bűntudatom van.

Ami zavar
Nem szeretem, ha valaki csámcsog, ha megzavarnak miközben olvasok, illetve ha valakit szórakozásból bántanak.

Ami a legfontosabb az életemben
Ez egy kissé klisés lesz, de a családom a legfontosabb az életemben.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Húha, nem is tudom mit mondhatnék erre.

Amire büszke vagyok
Az első győzelmem a kviddics csapattal.

Ha valamit megváltoztathatnék
Azt szokták mondani, hogy senki sem tökéletes, belőlem például hiányzik a hiba.

Így képzelem a jövõmet
Még nem igazán tudom mit hoz a jövő. Nagyon szeretek kviddicsezni, jó lenne profi szinten játszani, de egy minisztériumi állásnak is örülnék.

Egyéb
Nem is tudom...

Alexander Ludwig

Vissza az elejére Go down
Gilbert Ollivander

Törvényen kívüli

Edward Mansfield Tumblr_o2wuv7UYEF1ssiszvo7_r1_250

Lakhely :

Zsebpiszok köz

Multik :

úgyis tudjátok...

Playby :

Lin-Manuel Miranda

550

Edward Mansfield Empty
Gilbert Ollivander
Vas. Május 31, 2020 9:46 am

Edward Mansfield 3xPjsQ

Kedves Edward!

A Hollóhát a szívem csücske, így mindig nagyon örülök, mikor újabb karakter nevét kell kékre színeznem. Sokan azt gondolják, hogy a hollóhátasok stréber magológépek, akik ki sem látszanak a rengeteg tankönyv mögül, pedig hollóhátasnak lenni egészen mást jelent. Én úgy gondolom, hogy a ház tagjait egy velük született különleges intelligencia különböztet meg másoktól, ez pedig nem feltétlenül az iskolai jegyekben mutatkozik meg, bár biztos vagyok benne, hogy neked azok miatt sem kell aggódnod, hiszen okos srácnak tűnsz. Sajnálom, hogy nem sikerült bejutnod a házad kviddicscsapatába, de ne csüggedj emiatt, sok profi játékos karrierje indult be később, a roxforti sportélet nem minden. Kedves, segítőkész, jófej fiú vagy, biztosan nem lesz problémád a barátkozással sem, úgyhogy nem is tartalak fel tovább: futás foglalózni és játszótársakat keresni te kis viking Very Happy !

I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
No doubt about it

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: