Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

yesikova; sonia

Anonymous

yesikova; sonia Empty
Vendég
Pént. Május 01, 2020 11:18 pm

Sonia Andrejevna Yesikova

Sonia

"Everything good dies here, even the stars."

Nem:

Kor: 16 év

Vér:  félvér

Születési hely: Szentpétervár

Iskola/ház: Docendo Discimus Mágusakadémia, általános medimágia szak

Munka: tanulok, meglepődtél?

Családi állapot: mint a madár

Patrónus: rozsomák

Pálca: császárfa, erdei nimfa hajszál, 9 és 3/4 hüvelyk

Bakancslista

⇢ felfedezni minden földrészt
⇢ koncerten bulizni
⇢ ikertetkót csináltatni Zoyával
⇢ megtanulni repülni
⇢ őrülten táncolni reggelig
⇢ elmenni moziba
megtanulni angolul
⇢ kerti partizni a barátokkal
       ↳  BARÁTOKAT SZEREZNI
⇢ megnézni a Párizsi naplementét
⇢ kocsiba ülni
megtanulni sütni
⇢ megsimogatni egy knézlit
⇢ egy napig igent mondani mindenre
⇢ színpadra állni
elveszíteni a szüzességem
⇢ megkóstolni a világ összes csokiskekszét
⇢ megmászni egy hegyet
⇢ elmenni egy kviddics-meccsre (vagy többre)
⇢ fürdeni a tengerben
       ↳  MEGTANULNI ÚSZNI
⇢ megcsókolni egy vadidegent
zöldre színezni a felhőket
⇢ hipogriffen repülni
⇢ megkeresni a szivárvány végét
⇢ saját csillagot kapni
⇢ megtalálni életem szerelmét
⇢ gyereket szülni
⇢ sárkányt nevelni
⇢ bevetődni egy egész kazalnyi virág közé
⇢ céltalanul sétálni az éjszakában

Azt kívánom...

Kíváncsi tekintettel fürkészem a házat. Az új házat, ahová költözünk, ahol új élet vár ránk. Bizonytalanul összenézek Zoyával, kimondatlan kérdést intézve felé, hogy vajon tényleg olyan jó ötlet-e ez, mint ahogy azt mi gondoljuk. Mármint mi hárman, az angolhonba menekült Yesikovák. Annyira adta magát az egész helyzet, hogy nem is gondolkoztunk rajta túl sokat, de ahogy szandálom résein keresztül megcsiklandozza lábujjaimat a zöld gyep, ennek a birtoknak a zöldje, mégis elszáll a bátorságom. Csak egy pillanatra.
- Ti kint alszotok? - Töri meg a csendet és ezzel a gondolkodásomat is anya hangja. Jót mulat rajtunk, ez kétségtelen, csak rá kell nézni az arcunkra és bárkinek nyilvánvaló lesz, hogy egy kicsit meg vagyunk illetődve. Nem igazán vagyunk hozzászokva, hogy csak úgy meglátogassunk valakit. Igazából az idejét sem tudom, mikor szabadultunk ki utoljára az otthonunk - az oroszországi otthonunk - békéjéből a kerítésen  túlra. De, igazából pontosan tudom. Régen. A tizenhatodik születésnapunkon. Azóta majdnem egy év telt el, el sem hiszem, hogy itt vagyunk és végre lehetőségünk nyílik arra, hogy.. Nem is tudom, normális életet éljünk? Komolyan, nem is vágyom másra, csak hogy úgy kezeljenek, mintha teljesen átlagosak lennénk.
- Dehogyis.. - Válaszolom sietve, mintha még a gondolata is elborzasztana annak, hogy a szabad ég alatt kell aludnom. Biztatóan a nővéremre mosolygok, aztán sietve követem anyámat be az ajtón, ahol Oliver - vagyis Mr. Wood - előzékenyen lesegíti a vállamra akasztott jókora táskát. Csak futtában köszönöm meg neki, annyira leköt, hogy a miénknél jóval másabb, tágasabb és világosabb nappalit csodáljak meg. A konyhába is bekukkantok, meg a fürdőbe, sorra veszem a helyiségeket az alsó szinten, majd a lépcső aljában kötök ki. Csak az egyik lábamat teszem az első fokára, közben érzem, hogy az izmaim nekifeszülnek. Már húznám fel magam, lökném előre a testem, legszívesebben csak felszaladnék, de nem teszem.
- A ti szobáitok fent lesznek.. - Hallom az öblös férfihangot a hátam mögül, és csak fél szemmel látom, ahogy felfelé int. Nekem pedig ennyi elég is, már kapkodom is a lábaimat felfelé. Kíváncsi vagyok, ez tagadhatatlan. Még hallom, ahogy anya rám szól, hogy ne dübörögjek ennyire, de már nem is foglalkozom vele. Ugyanolyan könnyedén nyitogatom ki az ajtókat és remélem Zoya is velem együtt indul erre a felfedezőtúrára. Ha nem, akkor mindenről lemarad. Egymás mellett szobák, és... Te. Jó. Ég. Külön fürdőnk van!

⋆⋆⋆⋆⋆

- Légyszi anyu.. Szeretnék Zoya mellett lenni. Amúgy is tudod mennyi cuccom van.. Szerinted elférne egy kicsi szobában? - Forgatom meg a szemeimet látványos csalódottsággal. Győzködöm már pár perce, de köti az ebet a karóhoz, hogy az bizony Oliver fiának a szobája. Azt persze szándékosan nem kötöm az orrukra, hogy tutira ez a legjobb szoba és nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy nem a legjobbat kapom. Talán apa elkényeztetett egy kicsit. Oké, elismerem, hogy ez nem tartozik a legjobb tulajdonságaim közé.
- Majd beszélek Dannel... - Nyugtatja meg anyámat a férfi bársonyosan lágy hangon. Naná, bármit megtenne neki, anyának igazából kérnie se kell, elég rápillantania, hogy ellágyuljon a tekintete.
- Tényleg? Ugye nem fog érte haragudni? Tök klassz ez a szoba... - Járkálom végig az egészet, miközben alaposan szemügyre veszem a dolgait. Fiús, de klassz. - De egy szellőztetés azért ráférne. - Az ablakhoz lépek, hogy kitárjam, ekkor pillantom meg, hogy egy jókora erkélyajtó is megpihen a függöny mögött. Hát ez egyre jobb! Lelkesen nyitom ki, aztán ki is állok rá, hogy körbenézzek. A tekintetem azonban megakad valamin. Érzem, ahogy felszökik bennem az adrenalin és lelkesen
- Zoya, van egy tó a kertben! - Kiáltom el magam lelkesen és már ott sem vagyok. Mit nekem erkély meg Dan szobája. Mondjuk a szoba azért tényleg elég jó, azt megtartom. De most dübörögve szedem a lábam a lépcsőn lefelé. Már engedélyt sem kérek rá, hogy kirontsak a nappaliból nyíló teraszon keresztül a kertbe.
- Azt hiszem, tetszik neki... - Még hallom, ahogy az annyira szokatlan férfihang felnevet a háttérben, de már nem oda koncentrálok. Talán viselkednem kellene, nem úgy tenni, mint egy nyolcéves, aki rácsodálkozik a világra, de... Az egy tó. A kertben. EGY TÓ. Nem is kicsi. Kapkodó lépteimet igyekszem megzabolázni, de csak egy gyors séta, majd néhány futólépés suta kombinációját sikerül összehoznom. Nem érdekel, nem telik bele egy perc, már a tóparton állok és megbabonázva nézem a vizet.
Mennyi mindent tartogat nekem ez az ország. A szabadság. Az, hogy végre önmagam lehetek. Vagyis.. Először kitalálhatom, hogy milyen is vagyok én. Elmehetek bárhová, csinálhatok bármit. Tényleg bármit.

Ha tükörbe nézek

Elég nehéz úgy egyéniségnek lenni, hogy nem csak a tükörből köszönnek vissza a vonásaim, de szerencsére elég jó géneket örököltem anyától ahhoz, hogy így se legyen lehetetlen küldetés. A nővéremmel szeretünk azon szórakozni, hogy mások milyen kínosan érzik magukat, ha összetévesztenek minket. Elvégre a sötét hajunk, a porcelánfehér bőrünk és kék szemeink csecsemőkorunk óta megtévesztésig hasonlít egymásra. Testalkatom inkább alacsony, de azért még a normális méret. Nem a törpe-kollekcióból kell ruhákat vadásznom magamnak, de még így is sokszor nehéz olyat találnom, mai méretben és ízlésben is megfelel. Vékony vagyok, a melleim és a fenekem... Nos, nem túl nagyok, de azért nem lehet összekeverni a testem egy fiúéval. Az expasim nagyon be volt kattanva, hogy Zoya meg én meztelenül is pont ugyanúgy nézünk-e ki, de őszintén? Nem vagyok rá kíváncsi ruha nélkül, pedig nem vagyok szégyenlős. Épp elég, ha minden másban ennyire hasonlítunk. A gesztusaink nem mindig. A viselkedésünk pedig egyáltalán nem. De tuti, hogy a derekán pont ugyanott van anyajegy, ahol nekem is. Köszi, anyu.

Családom

Édesapám
Andrej Ivanovics Raszputyin - Apa - 52 év
Oroszország utcáin senkinek nem ismeretlen a neve, de mi nem hangoztatjuk, hogy ő az apánk. Csak ez az egy kérése volt felénk, cserébe pedig mindent megkaptunk, amit csak kértünk. Ő fizette a taníttatásunkat, hiszen az eltitkolt lányai nem járhattak csak úgy iskolába. Milyen fényt vetett volna rá az, ha véletlenül kiderül, hogy bűnbe esett? A felesége meg a gyerekei biztos nem örültek volna neki. Ott volt nekünk, amikor kellett és tudom, hogy büszke ránk, szeretem, mert az apám és szeretem, mert a lehetőségeihez mérten mindent megtett azért, hogy mindenünk meglegyen.

Édesanyám
Irina Egorovna Yesikova - Anya - 33 év
Túl korán lett velünk terhes, ráadásul egy olyan férfitól, aki addigra túl nagy név lett ahhoz, hogy felvállaljon minket. Nem tudom, hogy ellenkező esetben mi lenne, de ez arra sarkallt, hogy mindenben inkább anyához forduljak segítségért. Sosem mondta, de azt hiszem úgy érzi, hogy elvettük tőle a fiatalkorát. Nem neheztel, szeret minket, de ez az új szerelem meg a rózsaszín köd annyira nem jellemző rá.. Hitetlenkedve fogadtam, hogy Angliába költözünk, ráadásul rögtön az új pasijához. Felejtse el, hogy majd apának hívom.

Testvéreim
@Zoya Yesikova - 16 év - Az ikernővérem. Különleges kapcsolat a miénk, ez már az anyaméhben kiderült. Tökéletes harmóniában nevelkedtünk egymás mellett, csak egymásra számíthattunk. Ő a másik felem, a békésebb kettőnk közül, aki mellett mindig képes vagyok megnyugodni. És akinek a boldogsága érdekében mindent, de mindent megtennék. Tudja minden titkomat - a leglényegtelenebbeket és legkínosabbakat is - és szavak nélkül is megértjük egymást.

@Daniel Wood - 18 év - Senki nem készített fel rá, hogy anyu új kapcsolatával ő is kéz a kézben jár. Tök jól megvoltam fiútestvér nélkül és valószínűleg neki se kellett derült égből két húg, de ez van. A szobája, vagyis már az én szobám egyébként baromira király.

Apám oldaláról is vannak testvéreim, de velük sosem tartottam a kapcsolatot. Jó ideig nem is tudtak rólunk. Utána pedig... Nos, ha valaki az életedre tör, nem ülsz le vele kávézni.

Párkapcsolat
Oroszországban hagytam. Na jó, úgyse lett volna hosszú életű, úgyhogy annyira nem visel meg.

Rokonaim
A nagymama testvérének az unokája @Alina Scamander, anyu unokatestvére @Frida Scamander és a család legújabb tagja @Oliver Wood. Bár utóbbit nem tekintem teljes jogú családtagnak. Bocsi, anyu.

Apróságok

Amortentia - liliom, barack, uborka, anya palacsintája

Mumus - Kivet magából a társadalom (vagy soha be sem fogad).

Edevis tükre - Leendő barátaim körében, népszerűségben fürdőzve.

Hobbim - Bármi, ami kicsit is extrém az jöhet.

Elveim - A kemény idők nem tartanak sokáig, a kemény emberek igen.

Amit sosem tennék meg - Nem szakadnék el a nővéremtől.

Ami zavar - Ha nem tudnak megkülönböztetni minket, de az nagyon.

Ami a legfontosabb az életemben - Az összetartás.

Ami a legkevésbé fontos számomra - Hogy mi lesz a vacsora.

Amire büszke vagyok - Azért anyu elég kemény csaj, gondolj csak bele, hogy felnevelt minket.

Ha valamit megváltoztathatnék - Több zöldséget ennék. Ja, várj. Ezt megtehetem...

Így képzelem a jövõmet - Igazi életet élve, titkolózás és bélyeg nélkül.

Egyéb -

Emily Rudd

Vissza az elejére Go down
Meissa Lestrange-Black

Törvényen kívüli

yesikova; sonia GeWkdiYn_o

Lakhely :

Mikor hol...

Multik :

#TeamMöjMöj

Playby :

Merve Boluğur

273

yesikova; sonia Empty
Meissa Lestrange-Black
Hétf. Május 04, 2020 4:50 am

yesikova; sonia 3xPjsQ

Kedves Sonia!

Nagyon tetszett a lapod, a bakkancslistád egyszerűen imádnivaló! Remélem egyre több dolgot húzhatsz majd le róla ezen az új helyen!
Eddig nem volt könnyű életetek, a titkolózás, bezártság, elszigetelődés senkinek sem válik javára, bármilyen neves tanárok is tanítsák közben. Hogy ennek ellenére ilyen eleven, és kíváncsi természetű vagy, az nagyon feldobta a kis életképet, amin keresztül megismerhettünk.
Nem könnyű egy teljesen új környezetbe, helyzetbe, és családba belecsöppenni, azonban ennek is van jó oldala. Például a kerti tó, na meg persze a külön szoba! :3 Remélem azért nem túrod ki teljesen Danielt, amíg nincs otthon... Rolling Eyes
Irány a foglaló, aztán fel is fedezheted egész Angliát, ezzel egy földrészt ki is húzhatsz! Wink

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: