| | | Csüt. Ápr. 30, 2020 10:12 pm | Harley Eva McKinnon Harley "I love ya, will you marry me? Oh, what a shame we gotta pay for reality Ain't it sad, sad, sad?" Nem: nő Kor: 20 év Vér: aranyvérű Születési hely: Glasgow, Skócia Iskola/ház: Roxfort, griffendél Munka: Wigtown Wanderers fogója, varázslény kutató (nem tanulta, hobbiból csinálja a kviddics mellett, de a hivatásává vált) Családi állapot: kapcsolatban Patrónus: hópárduc Pálca: főnixtoll mag, 10 hüvelyk, áfonyacserje Ahogyan mások látnak „Harley hosszú évek óta a legjobb barátnőm. Rengeteg közös dologban vagyunk érdekeltek, de ezek közül a legkiemelkedőbb a kviddics. Szeretem benne, hogy annak ellenére sem romlott meg a viszonyunk, hogy külön csapatban játszunk és sok meccsünk volt már egymás ellen. Nagyon sportszerű lány és nem kedveli a szabályszegést. El tudja különíteni egymástól a magánéletet és a munkát. Szerintem ez az egyik oka annak, hogy a mai napig ennyire egy hullámhosszon vagyunk. Ő az, aki meghallgat, ha a baj van és leszedi a fejem, ha hülyeséget csinálok. Elég erős és független nő, de nyilván vannak neki is olyan dolgai, amivel nem értek egyet. Nem feltétlen jó dolog, hogy nem képes változtatni semmilyen befolyásra sem a véleményén. Én személy szerint érdekesnek találom a muglikat és az életmódjukat. Ezzel szemben ő még a közelükbe sem hajlandó menni.” – Sapphire Rayne-Avery, 20, legjobb barátnő
„Sosem volt a leggondoskodóbb nővér. Mindig talál valamit, amire húzhatja a száját. Kicsit sem olyan dolgos, mint azt a világ felé mutatja. Legalábbis itthon nem. Az, ami érdekli, abban valóban kiemelkedő. Ez büszkeségre ad neki okot, talán már túl sokra is. Mindig úgy kezel engem, mintha egy olyan személy lennék az életében, akinek muszáj mindent megtennie azért, hogy ő boldog lehessen. Odavinni neki az ételt vagy éppen bevásárolni helyette. Néha elfelejti, hogy a húga vagyok és nem a csicskása. Emellett nem is foglalkozik azzal, hogy nekem mi a jó. Inkább vagyunk ellenségesek egymással, mint bármi más.” – Meadow Idella McKinnon, 16, húg
„Harley olyan, amilyennek látni akarod. Ha szüksége van valamire, akkor a világ legkedvesebb lánya tud lenni, míg máskor a legrosszabb rémálmod. Emellett képes volt megkeseríteni bárki életét a Roxfortos éveink alatt. Nem egyszer aludtam el azon töprengve, hogy miért terjeszt rólam olyan pletykákat, amelyek nem igazak. Persze mindenki neki hitt, hiszen ő Harley McKinnon! A szörnyű személyisége juttatta a mostani pozíciójára is, ezt le merném fogadni!” – Jelena Smith, 20, volt háztárs
„A két lányom közül ő a határozottabb. Semmi sem tántorítja el attól, amit meg szeretne csinálni és ezeket általában lelkiismeretesen véghez is viszi. Nem azaz ember, aki szeret érzelgősködni, de ha arra kerülne sor, akkor egy igazi érzelmi hullámvasút tud lenni. Sír, nevet, ordít és ezt elölről. Ez elég ritka nála, de ha bekövetkezik, akkor jobb, ha mindenki fedezékbe vonul. Nem irigylem a jövendőbelijét, mert biztosan lesznek vele problémái, de összességében egy odaadó lány tud lenni. Nagyon megválogatja, hogy kikkel barátkozik, de akit egyszer a szívébe zárt, az többé nem szabadul tőle.” – Cypress McKinnon, 45, édesapa
Életem története Ismersz olyan embert, aki a másik szerencsétlenségéből táplálkozik? Aki ha dühös úgy érzi csak akkor teljes ember? Aki boldog, ha látja, hogy a másiknak fáj? Aki magát tartja minden és mindenki előtt? Akinek már attól mosoly kúszik az arcára, ha tudja valamiben rosszabb vagy? Én vajon ilyen vagyok? Valóban ennyire szörnyű ember lennék a bájos, édes lepel alatt? Hát engedd meg, hogy elmeséljek neked egy történetet...
12 évvel ezelőtt járunk. Mindössze ötévesen rohangálok az udvaron a hátamnál a húgommal, amikor az elesik a saját lábában, s hirtelen megtorpanok. Aggódó tekintettel nézek rá, s mielőtt felfognám, hogy a térdéből gyéren szívárog a vér az égre pillantok, s a szememmel az egyik felhőt figyelem, ami készül eltűnni. Vihar lesz, este félni fogok a sötétben, a villámlásban, a mennydörgésben.
- Meadow, állj már fel! Ne szórakozz velem! Mindjárt esni fog és nem akarok megázni - kezdek el kiabálni vele, ahogyan egy öt esztendős kislány képes a testvérével, ám a húgom csak megszeppenten néz rám és hirtelenjében el kezd sírni, mire én gyermekdeden megforgatom a szemeim. - Hát ez nem lehet igaz, hogy még ennyire sem vagy képes - megfogom két apró kezemmel a fejem és betrappolok a házba, mire anyám kérdő tekintettel bámul rám. Csak kimutatok az udvarra, de abban a percben érzem, hogy nem kellett volna. Meadow ott ül egyedül kint a feltámadó szélben, kezeivel a térdét szorongatja és megállás nélkül csak sír. Lábain apró ujjai között végigfolyik a vér, ám én mégis csak arra tudok gondolni, hogy ilyen idegesítő hogyna lehet egy ember. Nem érzem át a fájdalmát. Csak a drámát látom az egész szituációban. Megint anya figyelmét akarja csak magára vonni! Még az is megfordul a fejemben, hogy az egész esés direkt volt, hogy mindenki ráfigyeljen. Nem számított arra, hogy valóban megsérülhet. Megérdemli, ha ekkora egy színésznő! Fájjon csak neki...
- Harley ezt mégis hogy képzelted? - teszi fel nekem a kérdést az édesanyám, mire megfordulok és felrohanok a szobámba. - Harley azonnal gyere vissza! - ordít utánam, de én nem válaszolok.
- Mindig Meadow az első - suttogom magam elé, mire el kezdek sírni én is, mint az a tyúk, aki átvette a helyem négy évvel ezelőtt.
Mindig Meadow az első.
Van az a sztereotípia, miszerint a kisgyerekek mindent megkapnak, s ezáltal a nagyobbak elnyomásban vannak. Bizton tudom állítani, hogy ez teljes mértékben fedi a valóságot. Talán a figyelem hiánya tett olyanná, amilyen vagyok.
Hogy milyen lennék?
Egy olyan ember, aki a dühből táplálkozik és örül a mások kárának.
A nevem Harley Eva McKinnon. Tegnap múltam öt éves és szomorú vagyok.
Ha tükörbe nézek 171 centiméter magas, 50 kilogramm. Alkatilag rendkívül vékony, nem hajlamos a hízásra, így bármit összeehet, hiszen nem fog neki megártani. Ezt néha ki is használja. A kviddics miatt elég sokat sportol a talajon is, hogy jó formában maradjon, így vékonysága mellett elég izmos is. Erősebb, mint a legtöbb nő. Mogyoró barna szemekkel és hosszú szőke hajjal rendelkezik. Már kicsiként is úgy nézett, mint a bocik, ha szüksége volt valamire. A hajára nagyon büszke, mivel természetesen ilyen aranyszínű és ez elég kevés embernek adatik meg. Öltözködését eltekintve a laza, sportos, ám nőies darabokat szereti. Általában valami csinosabb szabású farmer van rajta és hangulattól függően pólóval vagy inggel társítja. A kiegészítőkért annyira nincs oda, de néha felvesz egy karkötőt, amit Egertontól kapott az első éves évfordulójukra. Sminkelni szokta magát, de általában csak természetesen. Szerinte nem áll jól neki, ha túl sok vakolatot visz fel az arcára.
Családom Édesapám Cypress Blaze McKinnon, 45 év, a kapcsolatunk mindig is nagyon jó volt. Hasonlóan gondolkozunk. Mások számára kicsit ijesztő lehet, mert elég szigorú férfi és nem enged az elveiből. Szerinte annak is megvan az oka, hogy a McKinnon család egy ágát miért mészárolták le az első varázsló háború ideje alatt. Úgy gondolja, hogy ezt ki lehetett volna küszöbölni, de nem hangoztatja mások előtt. Mindössze otthon a szűk családnak. Úgy tartja, hogy csak mi négyen vagyunk egymásnak. A testvérével sem tartja a kapcsolatot, aki az Államokban él jelenleg a családjával. Ők valószínűleg a létezésünkről sem tudnak. Édesanyám Eva Idella Nott, 44 év, halálfaló család leszármazottja. Apámmal szemben egy kicsit engedékenyebb és inkább ő volt az, akihez kicsiként fordulhattunk Mea-vel, ha baj volt. Sokszor csak forgatja a szemét, ha apa olyan dolgokat mond, amivel nem ért egyet, de felszólalni ellene nem szokott sűrűn. Úgy tartja, hogy jobb a békesség és nem kellene ilyen maradi elvekbe kapaszkodni, de ezt velem és apánkkal nem tudja megértetni. Sosem volt olyan szoros a kapcsolatunk, hogy bármit elmondjak neki, Mea az, aki folyamatosan a nyakán lóg kiskorától kezdve. Szinte ugyanolyanok. Testvéreim Meadow Idella McKinnon, 16 év, a húgom egy kicsit kilóg a családból. Nálunk inkább a fehér bárányt kell megtalálni a feketék között, amit ő testesít meg. Sosem volt felhőtlen viszonyunk. Amíg a Roxfortba jártunk a legtöbbször átnéztünk egymáson és mindig találtam valamit, amivel keresztbe tehetek neki. Ő többször is próbálta már rendbe hozni, ami kettőnk között van, de én nem voltam rá vevő. Túlságosan különbözünk egymástól, így nem értem, hogy miért kellene erőltetni. Párkapcsolat Egerton Travers, 22 év, még a Roxfortban ismerkedtünk meg, de míg odajártunk nem sok kapcsolat volt köztünk, majd 18 éves koromban pár hónapot a Bacchusban dolgoztam, ahol közelebb kerültünk egymáshoz. Azóta is boldogítjuk a másikat vagy éppen egymás agyára megyünk. Szemem fénye Marley, 1 év, a crupunk, akit 11 hónappal ezelőtt fogadtam örökbe. Azóta mindenhová velem jön és a legbizalmasabb pajtásom. Apróságok Amortentia frissen nyírt fű, vanília Mumus Attól, hogy megaláznak, hogy valamiben nem én leszek a legjobb a csapatban és mások irányítása alatt kell élnem. Edevis tükre Egerton és két gyerek mellett egy farmon valahol Észak-Skóciában élni, ahol mágikus lényeket tartunk, de főleg olyanokat, amiket én fedeztem fel. Hobbim A munkám a hobbim is. A kviddics és a varázslények kutatása. Elveim Azt hiszem olyan elveket vallok, ami a legtöbb embernek visszataszító tud lenni. Egy kicsit lemaradtam abban a korban, amikor még számított a származás, így csak olyan embereket vagyok hajlandó közel engedni magamhoz, aki aranyvérű varázsló. Emellett úgy tartom, hogy mindenkinek meg kell dolgoznia a sikerért. Nem vagyok képes elfogadni, ha valakinek csak úgy az ölébe hullik a jólét. Ezt úgy tartom, mintha nem is létezne. Amit sosem tennék meg Nem tudnék varázslényeket bántani, az már más kérdés, hogy az emberekhez hogyan állok. Ami zavar ❆ tehetetlenség ❆ ha valaki szerencsétlenkedik ❆ döntésképtelenség ❆ lassúság Ami a legfontosabb az életemben Egerton és a Marley nevű crupunk. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok A legbüszkébb arra vagyok, hogy húszéves létemre már most a Wigtown Wanderers csapatkapitánya vagyok és hogy felfedeztem egy fajt. Ha valamit megváltoztathatnék Talán elfogadóbbá tenném magam, de mindenről annyira sziklaszilárd véleményem van, hogy ezt már lehetetlennek tartom. Így képzelem a jövõmet Békében, egy skót faluban a családdal, állatokkal körülvéve és nem foglalkozva olyan emberekkel, akik csak fejfájást okoznak nekem. Addigra pedig mindent el szeretnék érni a kviddicsben, amit csak lehetséges. Egyéb Az 1949-ben Skócia partjainál befogott hippokamposz egy McKinnon műve volt. Az állat egyébként a Földközi tengerben őshonos. Hailey Rhode Bieber neé. Baldwin
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Hétf. Május 11, 2020 11:19 am | Kedves Harley! A testvéri kapcsolat mindig nagyon összetett, nincs ez másként a ti családotokban sem. Nem lehetett egyszerű a háttérbe szorulva felnőni, úgy érezni, hogy mindig másodlagos leszel a kishúgod mellett - még ha a szüleid nem is így gondolták, de te így élted meg, akkor is. Talán most, sikeres kviddicsjátékosként megkapod a figyelmet, amire mindig is vágytál és biztos vagyok benne, hogy Egertonnak is te vagy az első... és persze a crupotoknak is . Nagyon érdekes hobbit választottál magadnak a kviddics mellé, amikor visszavonulsz majd az élsporttól, akkor sem kell majd unatkoznod és új célt találni az életednek, ki tudja, talán te leszel a jövő Newt Scamandere. Futás foglalózni és játszótársakat keresni, úgy sejtem, már többen várnak téged a játéktéren |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 84 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 84 vendég |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 10:04 pm-kor Juliet Denoir Tegnap 8:59 pm-kor Theodore Nott Tegnap 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|