Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Anabelle Davin

Anonymous

Anabelle Davin Empty
Vendég
Csüt. Ápr. 30, 2020 9:18 pm

Anabelle Davin

Belle, Annie, Anna

"You never know how much time you`ll have"

Nem:

Kor: 100 felett, de kiszámolja már...

Vér: aranyvérű volt egykor

Születési hely: Dublin

Iskola/ház: Roxfort, Griffendéles volt, míg élt

Munka: Szellemeskedés?

Családi állapot: Buu

Patrónus: ---

Pálca: Arra már nem emlékszik milyen volt.

A lélek mélyebben fekvő zugaiba nem lát bele senki.

A világ legkíváncsibb szelleme vagyok. Legalábbis sokan mondták már ezt az elmúlt évtizedek alatt. Bár tény, hogy nagyon kíváncsi vagyok, és szokásom mindenbe beleütni az orrom. Főleg abba, amit a diákok csinálnak a kastélyon belül, és főleg akkor, ha az valami csínytevés. Szeretem nézni azt a rengeteg mókázást, mit ők csinálnak, és néha olyan szívesen beállnék én is, csak hát... Csak hát sajnos nekem nem megy. Egyébként imádok fecsegni, úgy nagyjából mindenféléről. Ha hallok valamit valakitől, azt egész biztos, hogy pár perccel később már valaki másnak fogom ecsetelni nagy beleéléssel. Akár kíváncsiak rá az emberek, akár nem... Csak foglalkozzanak velem egy kicsit.

Test nélkül nincs lélek.

Vörös lobonc, ami úgy néz ki, mint egy szénaboglya, vékony, csontos testalkat, és a fültől fülig érő vigyor. Nagyjából ez az, ami jellemez engem. Csupán csak annyi kiegészítéssel, hogy néha lebegek, átlátszok, és van, hogy csak a fejemet látják a kis varázslótanoncok. Legalábbis akkor, mikor épp csak a fejem dugom át a falon, hogy bekukkantsak egyes helyekre. Röviden összefoglalva nem különbözöm a többi, átlagos szellemtől. De legalább nekem a fejem még megvan...

Életem története

- Belleeeeee... Hogy lehetsz ilyen betoji? Már harmadéves vagy, és még mindig nem mersz kiszökni velünk.. Ugyan már, mi rossz történhett?

Hogy mi rossz történhet? Hát mondjuk egy hatalmas akromantula, ami az útját álta. És hát azok ha éhesek, nem kegyelmeznek. Abbie pedig volt olyan botor, hogy beleegyezett bba, hogy kiszökjenek a kstélyból, közel a tiltott rengeteghez. És még el is kavarodott a többiek mellől. Mert hát az irányérzéke sosem volt jó, akár még térképpel is képes eltévedni bárhol. És elég volt neki annyi, hogy egy pillanatra elterelődjön a figyelme, és máris szem elől tévesztette a kis társaságt. A megérzései pedig azt súgták, hogy egész biztos bemerészkedtek a tiltott rengetegbe. Nélküle. Így hát mindenféle aggodalom nélkül száguldott is be a fák közé, mit sem gondolva arra, hogy nem véletlenül tiltott az a hely. Erre csupán csak akkor eszmél rá, mikor késő. Mikor azzal a pókkal néz farkasszemet. A pókkal, ami elől már nem tud menekülni.

- Ezt úgy hívják, hogy rubik kocka... Az a lényege, hogy minden oldalon csak egy féle szín legyen a végén... - a kis Hollóhátas fiú pedig nagy koncentrációval csavargatja a kockát. Leglábbis addig, míg Annie észre nem veszi a kastély-beli bóklászása során, és meg nem zavarja. Szinte a semmiből bukkan fel a fiú mellet, akire rá is hozza a szívbajt. De a srác már ismeri őt, így a kezdeti ijedtségen kívül ngyobb baja nem esik.
- De ennek mi értelme...? - mert Anabelle tényleg nem érti, hogy mi a jó abban, hogy itt van ez a kis színes kocka, ami sok kisebb kockából áll, és lehet forgatni. Ennek igazán semmi haszna, és még csak nem is mókás. Sőt, ahogy elnézi a kis Hollóhátas ábrázatát, még csak nem is vicces, sokkal inkább idegesítő.
- Dehogynem... Ez fejleszti az intelligenciád, és ha sikerül kiraknod, akkor biztos hogy nagyon okos vagy... Vagy legalábbis mázlis... - magyaráz továbbra is a srác, de Ana már nagyon érzi rajta, hogy egyre csak idegesebb ettől a játéktól, vagy mitől... Vagy talán csak attól, hogy a szellem olyan közel hajolt hozzá, a nyaka felé, hogy a jelenléte szinte megfagyasztja az idegeit, azok az apró szőrszálak pedig az égnek merednek. - De rajtam nem fog kifogni ez a hülye mugli szerkezet...
Oooh dehogynem... Másodpercekkel később már nagyot csattan a szemközti falon a kocka, épp két freskó között, akik a csattanást hallva el is tűnnek ijedtükben. Belle pedig csak nagyokat pislog hol  darabokra hullott szerkezetre, hol a srácra. Vagy legalábbis annak hűlt helyére. Mert amint eldobta a kockát, már pattant is fel, hogy elsiessen, vélhetőleg a következő órájának a helyszínére. Anabelle pedig nem érti, hogy ez most mégis mire volt jó. Igaz, évtizedek óta, mióta csak itt boldogítja a kastély lakóit, ilyen játékot még csak soha nem is látott. De el nem tudja képzelni, hogy mégis hogyn volt képes egy ilyen apró, és színes dolog ennyire kiakasztani az egyébként teljesen nyugodt természetű diákot. Félve közelíti is meg a darabjait, és gy pár pillanatig csak kíváncsian figyeli, hátha az magától összeáll ismét. Vgy csinál valamit. Bármit, ami nem ennyire unalmas. De csak nem történik semmi...
- Hééééé! Itt hagytad a játékoood...! Gyere visszaaaaaaaa..!

Családom

A szüleim
Már nem is emlékszem rájuk... Az biztos, hogy voltak, mert hát szülei mindenkinek vannak. De olyan rég nem is gondoltam rájuk, hogy már teljesen elfelejtettem, hogyan néznek ki, vagy mi a nevük. De az biztos, hogy ők is varázshasználók voltak.

Testvéreim
Nem voltak... Legalábbis míg éltem, addig nem... De nem sokkal a halálom után született egy kishúgom, valami... Seraphine... Asszem... Már nem emlékszem pontosan... De tuti hogy ő is anyáék porontya volt, sokat beszélgettünk anak idején, mikor még a Roxfortba járt tanulni, aztán meg felnőve tanítani.

Párkapcsolat
Olyan vicces vagy...

Gyermekeim
Ez még viccesebb...

Apróságok

Amortentia
Az emberek hajának illata, karamell, és forrócsokoládé illata lenne.

Mumus
Saját magam.

Edevis tükre
Egy húsvér test, szép élet, és én öregen, ráncosan, egy nagy boldog családban.

Hobbim
Zargatni a diáksereget. Legalábbis sokat azt mondják, hogy csak zavarom őket, és nem hagyok nekik nyugtot. Pedig én csak beszélgetni, meg játszani szeretnék velük...

Elveim
"A legfenségesebb dolgok gyakran csíny és mulatság álruhájában érkeznek."

Amit sosem tennék meg
Sosem ijesztgetnék senkit sem. Legalábbis szándékosan nem... Persze néha ezt nem sikerül betrtanom. De becsszó, az nem direkt történik sosem.

Ami zavar
Csak az, ha valaki szellembe se vesz. Mert bizony vannak olyanok, akik nem tudják elviselni a jelenlétem. Igaz, ők általában mugli születésűek, és elsősök, ezért van, hogy elsőre megijednek tőlem. De akkor sem kéne levegőnek nézniük nem?

Ami a legfontosabb az életemben
Társaság. Mert attól még, hogy nem élek, még nekem is vannak érzéseim, és szükségleteim. Mármint az, hogy valaki beszélgessen velem, és meséljen a kastélyon kívüli eseményekről. Olyan izgi dolgokat szoktak mesélni mindig...

Ami a legkevésbé fontos számomra
Minden, ami az élethez kötődik? Mert ha már úgyis szellem vagyok, nekem az olyanok nem kellenek, nics rá szükségem. Persze azért néha olyan jó lenne, ha szilárd, húsvér testtel rendelkeznék, mert annyi minden érdekes dolog van manapság a diákok kezében, ami olyan izginek tűnik, és én nem tudom kipróbálni...

Amire büszke vagyok
Sikereid, eredményeid, esetleg származásod, családod, kinek mi.

Ha valamit megváltoztathatnék
Mondjuk szívesen lennék még mindig életben... Mármint.. Ha akkor nem haltam volna meg, mára már tuti egy összeaszott vén banya lennék, vagy talán már nem is élnék... De akkor leglább végigjártam volna az iskolát, és lettvolna munkám, meg... tudjátok, ilyen átlagos emberi... Mármint boszis dolgok.

Így képzelem a jövõmet
A micsodámat...?

Egyéb
----

Nadia Esra

Vissza az elejére Go down
Gilbert Ollivander

Törvényen kívüli

Anabelle Davin Tumblr_o2wuv7UYEF1ssiszvo7_r1_250

Lakhely :

Zsebpiszok köz

Multik :

úgyis tudjátok...

Playby :

Lin-Manuel Miranda

550

Anabelle Davin Empty
Gilbert Ollivander
Kedd Május 05, 2020 10:00 am

Anabelle Davin 3xPjsQ

Kedves Belle!

Nincs is tragikusabb annál, mint amikor valaki fiatalon távozik az élők sorából - talán csak az, ha egy akromantula csáprágói által. Az emberek többsége gyűlöli a pókokat, amire mindenki azt válaszolja, hogy "de hát nem is tudnak benned kárt tenni"... Talán nekik veled kéne elbeszélgetniük arról, hogy azok a nyolclábú szörnyetegek mennyire ártalmatlanok...
Nem lehet egyszerű szellemként "élni", nézni az érkező és távozó diákokat, akik vagy félnek tőled vagy ignorálnak. Magányosan telhetnek így a mindennapok, de biztos vagyok benne, hogy nem maradsz örökké társaság nélkül. És most nem Félig Fejnélküli Nick siránkozására gondolok a Fejvesztett Futam miatt...
Futás foglalózni és játszótársakat keresni Very Happy

I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
No doubt about it

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: