Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Daisy Willows

Anonymous

Daisy Willows Empty
Vendég
Vas. Ápr. 19, 2020 10:14 pm

Daisy Willows

Daisy, Dee, Virágszál

"A virágok gyorsan lehullnak, ezért nincs sok időnk, hogy örömünket leljük bennük.."

Nem:

Kor: 14 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: Barnton, Cheshire, UK

Iskola/ház: Roxfort/Hugrabug

Munka: diák

Családi állapot: boldog egyedülálló

Patrónus: még nem tudja megidézni, de ha lesz, kolibri lesz

Pálca: Éger, 13 hüvelyk, unikornis szőr

Amit szeretnek bennem

Fogalmam sincs, mit gondolhatnak rólam mások. Talán azt mondanák, hogy megértő vagyok, segítőkész és szorgalmas. Felelősségteljes és komoly, bár azt hiszem, ez érthető, ha valaki ennyi időt tölt kórházakban és ispotályokban, mint én. Nem vagyok pletykás vagy kíváncsiskodó, ellenben remekül megőrzöm a titkokat. Talpraesettnek tartom magam, véleményem szerint jó a problémamegoldó képességem. Mindig vidám vagyok, alapvetően optimistán állok hozzá a dolgokhoz.  

Ami zavar bennem másokat

Introvertált vagyok, általában nem keresem mások társaságát, kifejezetten zárkózott típus vagyok. Nehezen osztok meg magamról fontos dolgokat, titkokat. Ezen felül egészen szeleburdi lány vagyok, gyakran elfelejtek dolgokat, szétszórt vagyok, szinte mindenemet elhagyom. Ezen felül rosszabb napjaimon hajlamos vagyok kissé mogorva lenni, mikor épp az immunrendszerem nem úgy működik, mint ahogy én szeretném. Izgulós típus vagyok, így annak az esélye, hogy én fellépjek valahol az egyenlő a nullával.

Életem története

Tizennégy éve láttam meg a napvilágot és már akkor sejthető volt, hogy valami nem kerek velem. Korábban jöttem két héttel, picike voltam és nem sírtam. Anyáék teljesen kétségbeestek, hogy valami baj van, de aztán megnyugtatóan felordítottam, így egy időre elterelve mindenki gyanúját. Rafkós gyerek voltam, vagy nagyon gonosz, ez jó kérdés, de hatéves koromig átlagosan fejlődtem, csak aztán mindez lelassult és megmaradtam törpenövésű, vékonyka lánynak.
Szóval hat éves koromban kezdődött minden, mikor ágynak estem, és közel egy hónapig fel sem keltem. Egy hétig folyamatosan negyven fokos lázam volt, aztán a kimerültség miatt nem tudtam felkelni. Mindenki megijedt, de aztán lábra álltam. Úgy tűnt, csak beszedtem egy csúnya vírust, némi bájital és már jól voltam. A helyzet akkor kezdett aggasztóbbá válni, mikor miden évben újra és újra megismétlődött és egyszerűen nem tudták megmagyarázni, mi bajom van. Egyszerűen csak elkönyvelték általános immunrendszergyengeségnek, de azt hiszem, ez nem egészen pontos diagnózis.
A gyermekkorom - már amikor épp nem kórházban voltam - egészen boldogan telt. Azt hiszem, már amennyire boldog lehet a harmadik és legkisebb királykisasszony. Mindig is kitüntetett figyelemmel viseltetett irántam a családom. Tényleg olyan voltam világ életemben, mint egy kis hercegnő, ennek ellenére - azt hiszem Pops ebben sokat segített - nem lettem akaratos és öntörvényű.
A testvéreimhez jó kapcsolat fűz, Wyliet bár ritkán látom, mégis felnézek rá, mint a legidősebb és legbölcsebb bátyóra. Pops pedig a mindenem. Megóvott attól, hogy hülyeségekbe keveredjek, mindig ott volt mellettem, ha segítségre szorultam és nagyjából a legjobb nővér, akinél kívánni sem lehetne jobbat.
Mondhatnám, hogy nőttem, növögettem egészségben, boldogságban, de akkorát képtelen vagyok hazudni. De azért megéltem a tizenegy éves kort, megérkezett a levelem és végre én is elutazhattam a Roxfortba. Több időt töltöttem a gyengélkedőn, mint tanórán, talán épp ezért igyekeztem sokkal jobban, mint társaim. Minden igyekezetem hiábavalónak bizonyult sajnos, ugyan is már az első évben kiderült, hogy a mágiám gyengébb, mint egy átlagos varázslóé. Ez nem olyan drasztikus mint amilyennek hangzik, egyszerűen csak nehezebben tudok létrehozni egy-egy bonyolultabb varázslatot és sokkal több energiát ki vesz belőlem, mint bárki másból. Emiatt főként az elméleti tárgyakban jeleskedem, azokban azonban a Hollóhátasokkal vetekszem. Rengeteget olvasok, mivel betegségeim idején az egyetlen menekülési út a könyvekben leledzett. Nem volt senki akire támaszkodhattam volna, így maradtak a regénybéli hősök és hősnők, akikből erőt meríthettem és akikre mindig számíthattam.
Jelenleg köszönöm szépen, élek és virulok, igyekszem mindent kihozni a jelenlegi helyzetből.  

Ha tükörbe nézek

Magasságom százötvenkét centiméter. Igen, jól olvastad, 152, amihez kereken negyven kilogramm társul. Jóllátod, tizennégy évesen ez nem túl egészséges állapot. Hajam hasonlít Popséhoz, általában barnás, de ha megsüti a Nap szinte azonnal szőkülni kezdek. Nagy kék szemeim vannak és telt ajkaim, összességében tehát egészen bájos benyomást keltek.

Családom

Édesapám
Hassan Fletcher Willows, 45 év, aranyvérű. Nem állunk túl közel egymáshoz. Mindig körbevett az a fajta apai szeretetteljes szigor, aminek nem kell engedelmeskedned, de úgyis azt teszed amit ő kér, mert olyan szépen kéri. Nem ítélem el a múltja miatt, mindenkinek vannak hibái, de most egyenesben tartja az életét és igyekszik szeretetben nevelni minket.

Édesanyám
Eloise Gabrielle Willows (neé. Elphick), 44 év, aranyvérű. Nem egy erősakartú, találékony asszony, de nagyon szeretem. Mivel legtöbbször ő ült ott a betegágyam mellett egészen jó kapcsolat alakult ki köztünk. Néha az agyamra megy, de azt hiszem, minden kamasz ezt érzi, ha szóba kerülnek a szülei.

Testvéreim
Wylie (21) és Poppy (17) Willows. Wylieval érdekes a kapcsolatom. Talán mert elég nagy a korkülönbség és ráadásul fiú is. Nem nevezném rossznak, de jónak sem. Egyszerűen csak ritkán beszélgetünk, de olyankor jókat. Pops ezzel szemben nagyjából mindent jelent nekem. Nagyon közel állunk egymáshoz, ezért elég rosszul érint, hogy jövőre egyedül hagy. Remélem, ez nem rontja meg a kapcsolatunkat.

Apróságok

Amortentia
Könyvtár illata, eper, tavaszi virágok, frissen vágott fű és vizes aszfalt. Tudjátok, az eső illata.

Mumus
Én, ahogy mindenféle gépekre kötve eszméletlenül heverek egy kórházi ágyon.

Edevis tükre
Egy magasabb és ducibb Daisy, amint egy szertő férj oldalán büszkén pózol két kicsi lurkójával.

Hobbim
Nem olvasom, hanem falok a könyveket. Nagyon nehéz kielégíteni az eziránti vágyamat, szinte függő vagyok. Ezen felül nem igazán tudnák más hobbit felmutatni, a sportok túlzottan kifárasztanak, a művészetekhez nincs tehetségem. Kivéve a zongorához, de nyilvánosan sosem vállalnám.

Elveim
A legfontosabb számomra, hogy megvalósítsam az álmaimat, vagy legalábbis megpróbáljam. Ha megpróbálom és belebukok, még mindig jobb, mintha meg sem próbálnám.

Amit sosem tennék meg
Sosem oltanám ki más életét. Én tudom mennyire borzalmas, ha élet és halál között lebeg az ember, nem fosztanék meg senkit az élethez való jogától.

Ami zavar
A részeg emberek. A túlzott önbizalom. Az álszerénység. A magamutogatás. Hirtelen hangos zajok. Ha valakit olyan dologért bántanak, amiről nem tehet.

Ami a legfontosabb az életemben
Poppy. Meg jobb napokon a többiek.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Külsőségek, más emberek véleménye, sport.

Amire büszke vagyok
Büszke vagyok a családomra. Meg egy kicsit magamra, amiért ilyen jól tanulok.

Ha valamit megváltoztathatnék
Egyértelműen az egészségi állapotom. Csak szeretnék ugyanolyan egészséges, boldog és életvidám tinédzser lenni, mint a többiek.

Így képzelem a jövőmet
Elsődleges cél az életben maradás. Sosem lehet tudni, mikor jön egy komolyabb betegség, amiből már nem lábalok ki. De ha élek még tíz év múlva szeretnék egy kis könyvkereskedést, meg ugye családot, de a szép fajtából.

Egyéb
Mivel rengetegszer jártam mugli kórházakban, így elég jól ismerem a kultúrájukat és szokásaikat.

Maddie Ziegler

Vissza az elejére Go down
Meissa Lestrange-Black

Törvényen kívüli

Daisy Willows GeWkdiYn_o

Lakhely :

Mikor hol...

Multik :

#TeamMöjMöj

Playby :

Merve Boluğur

273

Daisy Willows Empty
Meissa Lestrange-Black
Hétf. Ápr. 20, 2020 4:08 am

Daisy Willows 3xPjsQ

Kedves Daisy!

Talán a neved és a kinézeted egy törékeny kislányé, te egyértelműen nagy túlélő, és igazi harcos vagy! Az életed nagy részét a betegséged miatt ágyban töltötted, te még sem adod fel!
Tetszett ahogy ábrázoltad az eddigi életed, a kedves és ártatlan sorok, a gyermetegség, azonban nagyon is ott van a felnőttes hozzáállás bizonyos dolgokban. Azokban, amikben kell, mindenhol máshol viszont szerethetően szeleburdi.
Biztos vagyok benne, hogy Popson kívül is lesznek még barátaid az iskolában! Meglehet, hogy most úgy tűnik, hogy magadra hagy, de annyi ember között biztosan találsz még olyat, akinek hasonló az érdeklődési köre... sőt! Az ispotályban is szívesen meglátogat.
Mehetsz is foglalózni, aztán többet légy iskolában, mint gyengélkedőn!

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: