Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Elliot Fitzgerald-Winters

Anonymous

Elliot Fitzgerald-Winters Empty
Vendég
Szomb. Ápr. 11, 2020 11:27 pm

Elliot Fitzgerald-Winters

Elliot, El, Ellie

"Kibaszott megindító idézet helye."

Nem: Férfi

Kor: 26 év

Vér: Félvér

Születési hely: London

Iskola/ház: Roxfort (Griffendél)

Munka: Dobos és rádiós műsorvezető.

Családi állapot: Agglegény

Patrónus: Gorilla

Pálca: 11 és fél hüvelyk, lucfenyő, főnixtollal

Mindent rólam

1. Milyen jellegzetes szófordulatai vannak?
Lányokat gyakran csibének hívja.

2. Inkább optimista vagy pesszimista?
Optimista.

3. Introvertált vagy extrovertált?
Erősen extrovertált.

4. Milyen rossz szokásai vannak?
Lusta és szanaszét hagyja a dolgait, néha böfög is.

5. Mitől tör ki kacagásban?
A jó viccektől, a képtelenségektől, ördögien pedig akkor, amikor meg tud szívatni valamelyik játékban.

6. Hogyan fejezi ki a vonzódását, ragaszkodását?
Személyreszóló ajándékokkal.

7. Szellemileg sérült?
A haverjai állítják róla.

8. Milyennek szeretné magát mutatni?
Szépnek.

9. Milyennek látja magát?
Szépnek.

10. Milyennek látják mások?
Szépnek. (Szerinte.)

11. Legerősebb jellemvonások?
Mindenből viccet csinál, ragaszkodó, védelmező, őszinte, éhenkórász, lusta, hatalmas a szeretetigénye.

12. Mik a jellemgyengeségei?
Mindenből viccet csinál, ragaszkodó, védelmező, őszinte, éhenkórász, lusta, hatalmas a szeretetigénye.

13. Mennyire versenyző típus?
Amennyire lehet.

14. Megfontolt vagy hebehurgya?
Hebehurgya.

15. Hogy reagál a kérésre?
Próbálja mihamarabb teljesíteni, vagy kiröhögi.

16. Hogy reagál a kritikára?
Milyen kritikára? (Sértődékenyen vagy humorral. Attól függ, mire szól.)

17. Mi a legnagyobb titka?
Az pont azért titok, hogy az is maradjon.

18. Mi az életfilozófiája?
Az értelem csodákra képes. A hülyeség MINDENRE.

19. Mikor sírt utoljára?
Amikor Bulgária megnyerte a Kviddics Világkupát.

20. Mi jelent számára kísértést?
A nasik és a nők.

21. Milyenek a politikai nézetei?
Leginkább semmilyenek.

22. Miért fog kiállni?
Mivelhogy ki akar.

23. Kit szokott idézni?
Douglas Adamst, a Star Wars-t és az anyját.

24. Otthonülő vagy eljárós típus?
Is-is. Gyakran jönnek is hozzá.

25. Van-e rejtett, bűnös szokása?
Vendégségben is magáének tekinti a kaját a másik hűtőjében.

26. Melyik érzékében bízik a legjobban?
A szaglásában.

27. És a legkevésbé?
A megérzései megijesztik.

28. Hogy bánik (jól vagy rosszul) az emberekkel?
Jól. Jobban, mint kellene.

29. Milyen tulajdonságot becsül legjobban egy barátban?
A hűséget és a humorérzéket.

30. Mit változtatna meg magában?
Semmit. Úgy tökéletes, ahogy van. (Szerinte.)

31. Mi a rögeszméje?
Hogy meg tudja csinálni.

32. Milyen állat bosszantja?
Semelyik. Amíg le nem vizeli, vagy rossz helyre nem ürít

33. Hisz az első látásra megszülető szerelemben?
Persze. Meg abban is, hogy a társasjátékok nem életre-halálra mennek. (De. Arra mennek.)

34. Párkapcsolatban él?
Egy sörrel mindig.

35. Hogyan viselkedik párkapcsolatban?
Túlságosan is laza, de nagyon védelmező.

36. Mikor feküdt le legutóbb valakivel?
Amikor a kutyája bemászott mellé. Két hete pénteken.

37. Mit szeret az ágyban?
Aludni.

38. Volt már valaha szerelmes?
Igen.

39. Törték már össze a szívét?
Aki volt már szerelmes, annak törték már össze a szívét.

40. Hogy reagál a veszélyre?
Sóhajt egyet, aztán nekidurálja magát megoldani, izgalomba hozza.

41. Az öklével vagy a szájával kezd küzdeni?
Is.

42. Mi a gyengesége?
A hasa.

43. Ha csak egy dolgot hozhatna ki egy égő házból, mi lenne az?
Miután az állatai biztonságban vannak, valószínűleg a kviddicsrelikviái.

44. Mik a fóbiái?
Irtózik a tehetetlenségtől.

45. Milyen fegyver a kedvence?
A torta és a hógolyó.

46. Mit vet meg a leginkább?
Az ágyát.

47. Megkínozták már valaha?
Amennyiben Celestina Warbeck lemezek hallgattatása annak minősül.

48. Kik az ellenségei?
A Munchkinban mindenki.

49. Mit tesz, ha haragszik?
Hisztizik, vagy nem szól hozzád és durcázik.

50. Mi a kedvenc állata?
A nyula és a kutyája. Nem választ közöttük.

51. Melyik állatot állhatja ki a legkevésbé?
Az embert.

52. Hova szeretne a leginkább eljutni?
Atlantiszra.

53. Mi a leggyönyörűbb, amit valaha látott?
Három rekesz sör és  a nasijai bekészítve a kanapéhoz.

54. Mi a kedvenc dala?/
Mintha azt kérdeznéd tőle, hogy sör, evés, alvás, vagy szex. Ne kérd erre! Helyette túrd fel a lemezgyűjteményét. De csak óvatosan.

55. Kedvenc színe?
A sötétkék.

56. Mi a jelszava?
ugyisennyerek94

57. Kedvenc étele?
Gyros és chipses, gumicukros, sajtszószos, szőlős nasi.

58. Kedvenc művésze?
Ringo Starr?

59. Kedvenc napja a héten?
Péntek.

60. Hisz a halál utáni életben?
Csak amennyiben jó a buli ott.

61. Mi vagy ki az őrangyala?
A nővére.

62. Babonás?
Csak játékból.

63. Mi lenne, ha reinkarnálódna?
UFO. (Mert mindig érdekelték.)

64. Hogy szeretne meghalni?
Menőn.

65. Milyen állat lenne?
Hörcsög vagy kutya.

66. Mi a csillagjegye?
Göncöl-szekér.

67. Ki a kedvenc hőse?
Aki szét van tápolva, mert még nem jöttek rá, hogy csal.

68. Milyen a kapcsolata a technológiával?
Imádja.

69. Ha egy embert menthetne meg, ki lenne az?
Nem saját maga. Akinek szüksége van rá.

70. Ha egy embertől kérhetne segítséget, ki lenne az?
Neki mindenki kéretlenül segít.

71. Mi a kedvenc közmondása?
Nothing ventured, nothing gained.

72. Mit sajnál a legjobban?
A kóbor, utcára tett állatokat.

73. Mit csinálna a lottónyereményével?
Venne egy szép autót és egy jó seprűt, egy életre elegendő nasit, kutyakaját, macskaeledelt, a többit eladakozná állatoknak és gyerekeknek, meg annak a tagnak, aki bevallja, hogy piára kell.

74. Mi szeretett volna lenni gyermekkorában?
Luke Skywalker, Pókember, Vasember, Amerika kapitány, vagy tűzoltó.

75. Mi lenne farsangkor?
Thor pörölye, vagy egy hal.

76. Mi a kedvenc meséje (és melyiket utálja a legjobban)?
Shrek és Pinokkió. A legjobban a Hófehérkét utálta mindig is, abban még sárkány sincs, csak egy buta lány és az a piros alma, a csutkájától bűzlik az egész história.

77. Mit tart a tökéletes boldogságnak?
A sört, a kanapét, állatait és haverjait, nasit/sültet, netflixet/jammelést/társasozást.

78. Hová menne, ha létezne időutazás?
Vissza a jövőbe!

79. Milyen sportban a legjobb?
Mindegyikben. Van amelyikben csak konzolon.

80. Ha választhatna, milyen szuperképességet kérne magának?
Felix Felicis-t minden alkalommal, ahogy kimondja a főzet nevét.

62. Mennyire családközpontú?
Tizenegy testvére van, ne szórakozz!

82. Milyenek a legjobb barátai?
Egy rakás őrült és idióta.

83. Milyen volt kisbabának? És gyereknek?
Energikus és kíváncsi. Szintén, csak lökött is.

84. Mi volt a legnagyobb eredménye?
A zsinórban 12 hét verhetetlensége az elővett játékokban, végül Monopoly-ban verték el, amit egyébként is eltüzelne.

85. Milyen volt az első csókja?
Pocsék. Volt bárki, akinek az jó volt?

86. Mi volt a legrosszabb, amit olyasvalakinek tett, akit szeretett?
Rálépett a kirakójára.

87. Milyen tanácsot adna fiatalabb önmagának?
Mindent a győzelemért!

88. Mi a legnagyobb különcsége?
A szószokkal mindig mosolygós fejet rajzol a kajára, néha meg sem eszi, mert megsajnálja, olyankor Rocketnak adja. (Szerinte az, hogy énekel a zuhany alatt. De mindenki énekel a zuhany alatt.)

89. Mi a legkedvesebb gyermekkori emléke?
Az egyik nyári campingezés.

90. Mi a legrosszabb gyermekkori emléke?
Amikor a húga letörte a Pókember akciófigurájának a karját.

91. Volt képzeletbeli gyermekkori barátja?
Igen. Caspernek hívták.

92. Mikor (és miben, kiben) csalódott legutóbb?
Felixben, mert csalt társasban. (De csak azért, mert jobban csinálta nála.)

93. Mit szégyell a leginkább a múltjában?
Hogy hagyta magát szétnyunyorgatni.

94. Mire a legbüszkébb?
Arra a pár számra, amit maga írt.

95. Előfordult már, hogy valaki megmentette az életét?
Igen. Például, amikor valamelyik öccse futárnak adta ki magát a telefonján, valamilyen egyéjszakást követően.

96. Milyen az intelligenciaszintje?
Magas. (Szerinte.)

97. Kapott valami különleges képzettséget?
Megtanították baseballozni.

98. Van valamihez különleges tehetsége?
Bármit megeszik, és jól bírja a piát.

99. Mi van a hűtőszekrényében?
Sajt, tej, fagyi, pesto, felvágott, némi zöldség, joghurt, néha egy telefon.

100. Mi van az éjjeliszekrényén?
Zsebkendő, telefon.

101. Mi van a pincéjében?
Nincs pincéje, úgyhogy a csontvázakat a ruhásszekrényben tartja az ingek mögött.

102. Mi van az autójában?
Minden. (IS. Kivéve Chuck Norris-t.)

103. Mi van a tárcájában?
Pénz.

104. Mi van a zsebeiben?
Rágó és némi apró.

105. Mi a legnagyobb értéke?
Stan Lee autogramja.

106. Mit gondol: mi a legrosszabb, amit emberrel tehetnek?
Ha megalázzák.

107. Hogyan vélekedik a szabadságról?
Szereti.

108. Mikor hazudott utoljára?
Két hete. Amikor azt mondta a húgának, hogy megette a kaját, amit küldött, és nem, véletlenül sem a kutya ette meg. Ezt nevezhetjük afféle kegyes, életmentő hazugságnak, hiszen a húga fejét vette volna, ha az igazat mondja.

109. Mit gondol a hazugságról?
Ha neki hazudnak, azt nem szereti.

110. Mennyire tartja (vagy szegi) meg az ígéreteit?
Az ígéretei olyanok, mintha megszeghetetlen eskük volnának...

111. Milyenek az étkezési szokásai?
Jók. Szinte mindent megeszik. A két napot földön töltött chipset is. De húsevő.

112. Van allergiája? Ha igen, mire allergiás?
Van. Az ostoba emberekre főleg. (Egyébként a brokkolira. Neki az tényleg ijesztő.)

113. Milyen az otthona?
Rumlis.

114. Mi az első dolga hétköznap reggeleken?
Még öt percre visszaalszik.

115. Mit csinál vasárnap délutánonként?
Henyél, és segít józanodni azoknak, akiket éjjel ő vitt haza.

116. Mit szokott csinálni péntek esténként?
Buliba megy, vagy tart.

117. Mi a kedvenc alkoholos és alkoholmentes itala?
Whisky. Turmixok.

Életem története

Azok az esték a kedvenceim, amik átlagosan indulnak, semmi cécó, sok pia, csajok, egymás halálra cikizése, őrült másnap - ez volt kilátásban, ez is volt, majdnem ebben a sorrendben, csak az okozatok és a következmények voltak halálmások. Akkor még nem tört ki a mugliknál nagy pánik a koronavírus miatt, akkor még csendes volt az élet és normális - amennyire persze átlagban annak nevezhetjük. A szülinapomat ünnepeltük, legalábbis állítólag ez volt a mi apropónk a bulira - tulajdonképpen apropó se kellett, mentünk volna, viszont így rá tudtuk húzni valamire, amitől nem éreztük magunkat alkoholistának. Dash, Chris, Felix, Becca, az a gyökér Bax... meg egy csomó vadidegen - majdnem vadidegen.
Amikor beléptem a bár ajtaján, akkor kaptam az első sokkot: egy csaj már ott lesmárolt. És a legszebb az egészben, hogy azt hittem egy kurvával leptek meg. Kérdőn néztem rá, aztán a többiekre, hogy ez mégis...? De egy gyors mosolyt követően lelépett, és mindkettőnk asztaltársasága hujjogásban és röhögésben tört ki.

Húsz perccel később...

- Ellie, ne bámuld már, mondom, hogy nem rendeltünk neked prostit...
- Pedig ha tudtuk volna, hogy arra vágysz - jegyzi meg kajánul Bax. Nem is figyelek rá, pedig ilyenkor már tarkón csaptam volna, amit jelez az is, ahogy a bámulásból megmozdulok: rögtön behúzza a nyakát. Félj csak, kishaver, félj!
- Most már késő, úgy sejtem - kuncogok én is, visszatalálva fejben is hozzájuk. A poharam tartalmára vigyorgok, majd elkomolyodom, forgatom az ujjaim közt, aztán lehúzom, torzul az arcom, nyelő fintor, szívom a fogam, éget. - Mit kértek? - nézek körbe, és állnék is fel, hogy szervírozzam az újabb kört, mielőtt az egyikük visszanyom a székre, jelezve, hogy meg ne merjem tenni.
- Na azt már nem, te maradsz, és vedelsz!
- Hát igazán kösz - nevetek fel. - De ha én is iszok, ki visz haza titeket? - teszem fel az egymillió dolláros kérdést.
- Az ajándék igazából az, hogy most... kivételesen... ezen az ünnepi alkalmon... amiből nem lesz több... soha az életben... mi viszünk haza téged - rántja le a leplet. Az ő mosolya őszinte, az enyém kevésbé.
Felhorkantok.
- Képzelem... - szemet forgatok. Mert hogyisne forgatnék, amikor az esetek többségében ez pont fordítva zajlott? Hogy hányszor támolyogtam én már haza úgy, hogy más karját húztam át a vállamon, és bírtam valami lépésfélére legalább egy sikátorig, aztán a lakásáig, vagy a sajátomig, hogy a kanapémon, és ne az útpadkán vagy egy padon aludjon valaki? - Szólhattatok volna, hogy hozzak hálózsákot... - mosolygok rá.
- Savanyú egy fráter vagy! - üt bele ököllel a vállamba az én törékeny és persze nádszálvékony kishúgom. A nők a gyengébbik nem!
- Auuh!

Egy órával később...

- Nem... Megkérdezem... A csapos... a csapos fix, hogy tudja - vezetem fel az akciótervet szaggatottan. - Hátha tényleg prosti - megyek bele a játékba szórakozottan.
- Te megőrültél! - röhög valaki a tudatlanságomon való bosszankodásomon.
- Nem hiszem el, hogy te vagy itt a legidősebb... - szólal meg a hitetlenség hangja.
- Csönd!
- Te tudod...
Mélyet sóhajtok. Úgy indulok meg a pult felé. Ezt bánni fogja néhány fontom.
- Hé! Taylor! - intem oda magamhoz az egyik pultost, aki hamar érkezik is, átvetve a vállán a fehér törlőruhát, az állát felbiccenti, afféle "Mondjad" stílusban. - Tudsz valamit a lánybúcsús bagázsról? - Nem volt nehéz kitalálni az egyik lányon átvetett szalagból, koronából, kurvás fátyolból és hasonlóból...
Kajánul elvigyorodik.
- Nem azért... - Bár ha jobban belegondolok... Nem, nem gondolok bele jobban... - Szóval?
- Ingyen?
Fájdalmas fejjel bámulok rá.
- Csapos vagyok, nem hülye.
Fájdalmas fej után, fájdalmas sóhaj. Elkezdek kotorászni a zsebemben, hogy találjak néhány összegyűrt bankjegyet, és azokat a pultra szórjam.
- Itt van tíz font... Aztán felejts el...
- Csak tíz? - már hajtogatja és számolja. Ki van éhezve, mint a kutyám a marhahúsra.
- Zenész vagyok, nem hülye... - vigyorgok.
- Nehéz eset vagy...
- Köszönöm. - még mindig.
- Ez nem bók volt.
- Szóval? Kik ők? - sürgetem a választ.
- Az asztalfoglalás Sorsha...
- Tessék? - kérdezek vissza amikor meghallom, majd realizálom a keresztnevet, amit már sikerült kibetűznie Tucker olvashatatlan kézírásából, amit évekkel ezelőtt írtam le utoljára. Mintha álmodnék.
- Sorsha Woodley néven volt.
Elhallgatok, az agyamban zárlat, mint amikor bedobálják elém a húszas szintű szörnyeket. Sorsha a kurva? A hajamba túrok. Nem...
- Várj egy percet... Woodley? Azt mondtad, hogy Woodley? - Lehetetlen.
- Igen.
- Nem nézted el, csak úgy véletlenül? Egészen véletlenül? - Ugye csak viccel velem?
- Elliot, te most szórakozol velem? - dörrent vissza morcosan.
- Nem-nem, a világért sem... a világért sem. - Nyelek. Nagyon nagyot nyelek. - Kösz. Ezt... ezt tartsd meg - teszek a pultra neki még öt fontot. - De adj egy Scotch-ot nagyon gyoran...
BASZKI. Sorsha Woodley. Lesmárolt Sorsha Woodley. A két copfos, kantárszoknyás Sorsha. A szomszédlány, akivel anyámon keresztül leveleztünk, mikor a Roxfortba kerültem, mert mugli volt, és nem akarták, hogy az ablakához vágódjon a csapzott bagoly. A közhangulat a muglikkal pedig túl változékony volt. El is költöztünk. Anyámnak meg kellett tanulnia postázni... Ó, hogy meddig szidott érte! Aztán már a nővérem csinálta. Később már senki.
Amint megkapom a piámat, mormolok egy köszönömöt, majd egy fintorral lehúzom az egészet, szükségem van rá. A tarkómat vakarva megyek vissza a többiekhez. Egy kisebb sokk jeleivel az arcomon.
- Na?
- Nem prosti - jelentem be elhúzom a számat, de mennyire nem prosti. A kurva élet! Felix röhögve elém tolja a nevét és a számát... Bámulom néhány másodpercig, amíg összegyűrve el nem teszem a cetlit.

Két nappal később...

Rocket az arcomat kezdi nyalni, amikor a telefonom ébresztője már második perce szól, a kutyanyál tulajdonképpen serkentőbb ébresztő bárminél, fintorgok is tőle, elkapom a fejem, a kezemet pedig az arcom elé. Még a napfény se világít a képembe, egészen sötét van. Felülök, és bambulok magam elé még fél percig az éjszakában. Erőt veszek magamon, és elindulok a konyha felé: a kutyának tápot merek, kicserélem a vizét, Groot is megkapja a maga kis adagját mindenből, azután pöccintek fel csak egy energiaitalt, azt hajtom csak le kómásan a pultnak támaszkodva, mielőtt lezuhanyoznék. Miután felöltöztem, akasztom is le a pórázt a fogasról, füttyentek Rocketnek, aki csaholva és farkat csóválva érkezik is, és miután a nyakörvére kapcsolom a csatot, mint az őrült rántana maga után ki az ajtón, ha nem én vagyok az erősebb. Még szerencse, hogy a stúdióból nem zavarják ki szegény párát, mert már tud nyugiban elfeküdni mellettem.

Háromnegyed órával később...

A belépőhöz nyomom a kártyát, hamar csipog is, zöldre vált: rendben vagyok. A biztiőr átkutat, de ő sem talál semmi kifogásolhatót, minekutána nem tartok magamnál lőfegyvereket, itt még a pálcámat is csak álcázva. A muglik paranoiásak. Csak a kutya tekeredik körém, én meg adogatom egyik kezemből a másikba a fogót, mielőtt továbbmennénk, hogy a következő lépéssel ne nyaljam fel a padlót.
Ezt a munkámat szeretem a legjobban. A Roxfort elvégzése után nagyjából mindent elvállaltam: voltam csapos, dolgoztam farmon, a Minisztériumba is bedolgoztam a Mugli-részlegre a magyarázatgyártókhoz, ha már a suli alatt is nekik hazudoztam, az egyik nyáron futár is voltam, mindezt addig, amíg ide nem kerültem, aztán, amikor Dashék dobosa zenekart váltott, hozzájuk.
- Szia Sam! - intek az egyik asszisztensnek. - Frank - bólintok az egyik szerkesztőnek. - Reggelt! - köszönök be a többieknek, akik vissza is vakkantanak, vagy morognak, nem ébrednek fel, amíg nem feltétlenül muszáj, de ráérnek energikusak lenni kezdésre. Addig mindenki rendezkedik, asztalt igazgat, Jake még kétpofára zabál, szuszogva rág és nyel, hogy végezzen. '58-kor ülünk be a mikrofonok mögé, Rocket fejét simogatom, mielőtt mögénk telepszik, néhány perccel később számolnak vissza kezdéshez. Fejhallgatót fel! Adásban!
- Jó reggelt, Hölgyek, Urak, kicsik és nagyok! Köszöntjük Önöket hat óra után néhány perccel! Én Elliot vagyok
- Én pedig Will.
- George.
- Jake.
- Ez itt pedig a 21. Század Rádió reggeli műsora!
- Reméljük időben elindultak otthonról...

Ha tükörbe nézek

Tök átlagos vagyok, semmi feltűnő. A hajam barna, a szakállam hülyén nő, ha hagyom, az arcom szögletes, a szemem zöld, a füleim kettéállnak. Még az emberek többségének is alig magasodok felé a 175 centimmel. A roxforti kviddics sikeresen kigyúrt, úgyhogy ha alacsony vagyok is, legalább ez van. A dobszerkócipelés tart karban, erre esküszöm! (Vagy az, hogy bármilyen sportba beszállok tíz percen belül, ha a szemem előtt zajlik.)

Családom

Apaszerepben
Barney Winters - Nagyon későn becsúszott gyerek voltam, aznap adták be a válókeresetet, amikor kiderült, hogy úton vagyok. Szerencsére, vagy nem szerencsére, nem gondolták meg magukat, és így tudnak egymással normálisan kommunikálni. Nekem pedig igazán kijutott a mozaikcsalád élményéből. Apám hallgatag, jó arc, de arról is hallgat, ritkán beszélgetek vele a sok tesómnak köszönhetően, azonban annál tartalmasabban, még akkor is, ha többet pofázok, mint ő.
Russell Howard Graham - Anyám új férje - persze relatív, hogy mit nevezünk újnak, mert több, mint húsz éve vannak együtt. Russellt nem tanultam meg apának hívni - ez nem is zavarja -, pedig általában hallgatok rá, mert bár szigorú, de értelmes. Szereti anyámat, és anyám is szereti, a többi nem fontos.

Anyaszerepben
Margaret Fitzgerald - Anyám világéletében markáns személyiség volt, ez mára sem sokat változott. Jó kedélyű nő, de elég parancsolgatós is, könnyű kihozni a sodrából, viszont mára már nem nagyon zavar el a szobámba, örül, ha otthon vagyok, és láthat - na meg annak is, ha kioktathat, vagy számon kérheti rajtam, hogy Nicholas még rendben van, de tőlem, ha így folytatom milyen unokái lesznek...
Aliza Winters - Ő nem az anyám - nem is kell, hogy az legyen -, egyszerűen elviseli a létemet születésem óta, kedves, megértő, ha apáméknál vagyok, törődik velem is úgy, mint mindenki mással, nem néz ki, és nem utál.

Testvéreim
Nicholas Winters - Nick az egyetlen bátyám, és az egyetlen, akivel ugyanazok a szüleink. Jónéhány évvel öregebb nálunk, ami meg is látszik, de mindig adott pénzt, amikor kellett, ha cserébe meghallgattam a kioktatását arról, hogy a saját lábamra kellene már állnom.
Michelle Graham - A nővérem, vagyis jobban mondva Russell lánya az előző házasságából. Mivel az anyja meghalt, így tulajdonképpen mondhatjuk azt, hogy átvette a szerepkörét, és minket is nevel, néha főz rám. Olyan, mintha nem is az én nővérem, hanem anyám húga lenne a korkülönbség ellenére is.
Rebecca Graham - A húgom anyám új házasságából. Olyan ő, mint anya kicsiben: határozott, vesébe látó, egyenes, szókimondó, őszinte, szóval kegyetlen. Máskor meg olyan, amilyennek bátyjaként neveltem: laza és humoros, pikáns - bár annak nem örülök -, igazán pasis csaj lett belőle, talán vele a legszorosabb a kapcsolatom a lánytesóim között.
Julian Winters - Apám új házasságából. Vele sokkal jobb viszonyban voltam, amíg nem tört ki ez az egész balhé Dash-Omorose-Julian háromszögében, most jobbára annyit tudok róla, amennyit a többiek mesélnek, mert mintha tőlünk is elhatárolódott volna. Vagy talán azt hiszi, csak veszekednénk vele, vagy utáljuk... Franc tudja. Azért hiányzik az okostojás öcsém.
Dashiell Winters - Dash-sal könnyű jó kapcsolatot kialakítania bárkinek, nem meglepő, hogy nekem is sikerült. Olyannyira, hogy jelenleg a turnébuszon, a kocsmában, valamelyikünk kecójában szekáljuk szarrá egymást bármi kapcsán. Az Omorose-ügy engem is idegesít, de csak azért, mert túl sokat nyivákolnak ezen a témán csámcsogva az én fülembe is.
Christopher Winters - Chris világéletében élelmes kölyök volt, emlékszem rá milyen félős volt, aztán pár év múlva már ő agyalta ki a csínyeket - legalábbis némelyiket. Őszinte srác, és ezt nagyon becsülöm. A banda, vagy nem a banda miatt pedig elég sokat vagyunk együtt ahhoz, hogy ő váljon a vízválasztóvá és a nyugodtabbá közülünk. Chris amúgy olyan valaki, akihez tényleg lehet fordulni, ha bajod van, mint valami lökött pszichológus, aki miután eladta viccnek a problémát, megoldja, és rávilágít arra a pontra, amit át kell gondolnod a megoldásához.
Jasmine Winters - Jas az, akit néha ki kell vinni a napfényre is, kár hogy a képzelőerejéről, és a tudásáról is sokkal többet tudok abból, amit a lányok a könyvei alapján mesélnek, mint saját magától. A zengő házban nehéz sokszor ráakadni egy nyugodt sarokra, ahol el lehet diskurálni a másikkal, de vele megéri, ha ritkán is kerül erre sor.
Kyra Winters - Kyra is olyan, mint valami kis anyuka, csak a megértő, lazább fajtából, aki nem cseszeget, csak kidobálja a szemetet a lakásomból, néha sütit hoz... Gondoskodó egy anyafigura.
Roisin Zara Hennessy - Akaratos egy boszorkány, és nehéz is vele megküzdeni. A szavaimat kiforgatja, lehetetlen vitában felülmúlni. Csak a viccek döbbentik le, a hajborzolás, az kizökkenti. Talán a legelvontabb köztünk, aki sokat beszél, ha hagyják.
Oisin Eric Hennessy - Nyugis és nyitott gyerek, talán a húgához csak ez használ, mert jobbára ő az egyetlen, akire nem akar rákontrázni. Nem egy szószátyár gyerek egyébként nagyközösségben, nem beszél feleslegesen, csak akkor szólal meg, amikor annak helye van. Nincs bajunk egymással, elvagyunk.
Millie Winters - A legkisebb csibe, aki most akaratlanul is a legtöbb figyelmet, törődést és szeretetet kapja mindenkitől, mert ez egy összetartó bagázs. A bátyjaitól meg aztán végképp, védelmezzük, ahogy lehet, és bárkinek az orrát betörném gondolkodás nélkül, aki bántja, vagy bántotta.
Ewan Campbell - vérileg hozzá sincs sok közöm, de mivel gyógyító lett, gyakran rakja helyre valamimet, és ha a Mungóban járok is mindig meglátogatom, legalább tud nekem időpontot szerezni az igényeimhez mérten.
Felix Travers - Ő egyébként az unokatestvérünk, aki egyrészt ennyi név között elfér a listán, a sok hülyeségért - amibe beszállt -, helyet is érdemel rajta.

Házikedvencek
Rocket, a menhelyről mentett, űr- és szobacirkáló, aki bár már megnőtt, még mindig kölyöknek képzeli magát.
Groot, a nyúl, aki sosem fogja pörköltként végezni, és akit valamilyen csoda folytán Rocket is imádva követ, ahelyett, hogy elkapná a grabancát.

Apróságok

Amortentia
Benzin, kókusz, energiaital, menta

Mumus
Egy cirkuszi bohóc leeső karokkal

Edevis tükre
Egy lemez, amin végre közreműködtem.

Hobbim
Kosár, úszás, ps, pc, társas- és szerepjátékok (pl. Munchkin), ivós játékok, részeg karaoke és -sztriptíz

Elveim
Az értelem csodákra képes, a hülyeség MINDENRE.

Amit sosem tennék meg
Nincs dolog, amit ne tennék meg a bűvös: "Nem mered..." kezdetű kijelentés elhangzása után. Viszont sosem taposnám szét más munkáját, sem a puzzle-jét.

Ami zavar
Ha legyőznek, vagy vereséget szenvedek valamiben.

Ami a legfontosabb az életemben
Hogy legyen elég kajám.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el.

Amire büszke vagyok
Hogy tudom minden tesóm nevét és szülinapját, és fel mernek hívni hajnal háromkor.

Ha valamit megváltoztathatnék
-

Így képzelem a jövõmet
A jelennel foglalkozom, nem a jövővel és a múlttal, te is jobban tennéd.

Egyéb
Jól bírom a piát?

Amúgy azt hiszitek könnyű kitölteni azokat a kérdéseket a tetején, én is azt hittem, hát nem az. Az ötlet innen

Taron Egerton

Vissza az elejére Go down
Gilbert Ollivander

Törvényen kívüli

Elliot Fitzgerald-Winters Tumblr_o2wuv7UYEF1ssiszvo7_r1_250

Lakhely :

Zsebpiszok köz

Multik :

úgyis tudjátok...

Playby :

Lin-Manuel Miranda

550

Elliot Fitzgerald-Winters Empty
Gilbert Ollivander
Vas. Ápr. 19, 2020 10:32 am

Elliot Fitzgerald-Winters 3xPjsQ

Kedves Elliot!

Engem már a jellemleírásnál megvettél kilóra - mármint pusztán az ötlettel, amit sikerült tovább fokoznod minden válaszoddal. Valahol a szósszal rajzolt mosolygós fejnél már éreztem, hogy rég nem olvastam ilyen jó karilapot és régóta nem imádtam ennyire karaktert, mint téged. Átlagos srác, átlagos problémákkal, de ez a legjobb benned. A lap minden sora emberi, hiteles, minden betű visszaadja, ki is az az Elliot Fitzgerald-Winters. Te remek példa vagy arra, hogy igazán tragikus előtörténet és drámai fordulatok nélkül is lehet valaki érdekes, lehet egy karakter izgalmas és borzasztóan ötletes. Veled nagyon szívesen leülnék társasozni, nem monopolyzni, mert azt mégis ki nem unja meg félúton, de lehet veled egy társaságban még az sem olyan szörnyű.
Futás foglalózni és játszótársakat keresni, persze csak miután megetetted Rocketet és Grootot Very Happy !

I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
No doubt about it

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: