Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Edwin Williams

Anonymous

Edwin Williams Empty
Vendég
Csüt. Okt. 14, 2021 1:42 pm

Edwin Mason Williams

Dee, Maru

"Az élet nagy kaland, Átírható színdarab, És hidd el, csak rajtad áll, Hogy jó vagy rossz, mi rád vár."

Nem: Férfi

Kor: 26 év

Vér: félvér születésű

Születési hely: Spilsby, Egyesült Királyság

Iskola/ház: Roxfort  - Hollóhát
Docendo Discimus Mágusakadémia - Mágiatudományi kar - Bűbájtan Tanszék

Munka: Kísérleti bűbájtan

Családi állapot: Szerelmes

Patrónus: nagy szentjánosbogár raj

Pálca: Jegenyefenyő, sárkány szívizom húr, 12 hüvelyk

Amit szeretnek bennem

Mindig megadja a tiszteletet az idősebbeknek, a gyengébbeknek és a nőknek. Kedves és elég bőbeszédű. Túlságosan is sokat jár a szája. Arrogáns és nyers is tud lenni, ha nagyon nagyon muszáj, de nem szereti az ilyen helyzeteket, mert úgy gondolja, hogy ahol jelen van ez a fajta viselkedés, ott általában nagyon nagy baj van. És az jóformán nem is Ő. Okos, de emellett rendkívül művelt is és logikus gondolkodással is megáldotta a sors. Könnyedén feltalálja magát minden helyzetben. Igazán nehéz kihozni a sodrából, de ha egyszer valakinek sikerül, az inkább messzire kerülje el, amíg le nem nyugszik.
Egy biztos: vannak elvei, melyekből nem enged. Az esze pengeéles. Auror nyomozókat megszégyenítő logikával rendelkezik, és hetedik érzékű ösztönnel érez rá egyes dolgokra, és nem egyszer fordult meg a fejében, hogy ezzel a profizmussal elmegy Aurorkodni. Van egyfajta szójárása, melyen nehêz kiigazodni, elég sűrűn beszél úgy, hogy azt más ne értse. Nem direkt, van hogy észre sem veszi. Rá kell szólni miatta ... Ő ilyen.

Ami zavar bennem másokat

Szája közepesen mocskos. Az, hogy ami a szívén, az a száján, nem jelenti azt, hogy zsigeri reflexből hazudik, vagy utálkozik, vagy ahogy mondani szokása, és ilyenkor esik meg az, hogy felszegi az állát, arisztokratikusan  irritálóan egyedi látványt nyújtva így, és van az a pillanat, hogy ilyenkor legszívesebben állon vágná az ember, hogy a nyaka egy reccsenés kíséretében kitörjön. Bár azt nem ártana megjegyezni, hogy kórosan vonzódik egy két dologhoz, vagy egy bizonyos nőhöz. Mivel kiváló testbeszéd-olvasó, előbb tudja, mit fogsz tenni, mielőtt te még észbe kapnál, hogy rosszul cselekszel. Már ha észbe kapsz.

Életem története

Behívtak. Így az első közelembe eső székre le is teszem magam. Előttem egy karizmatikus úriember figyelemmel kísérte minden mozdulatomat.
- Meséljen magáról William kicsit. - szólal meg rövid csend eltelte után. Szusszanok, aztán teszem a dolgom. Beszélek. Anyám meghalt évekkel ezelőtt. A nővérem átvette az anyáskodó titulust és teszi a dolgát. Apa meg? Neki a legnehezebb. Talán senki nem érdemli meg, hogy szenvedjen, és ilyen terheket cipeljen. Egy másik közkedveltebb világban talán nem is kellene senkinek szenvednie. Azonban ez nem egy olyan világ. Nagyon is hogy távol áll tőle.
Visszatérve a boldogabb emlékekhez.... akad olyan. Nyár végén történt. Tizenkilenc voltam, akadémista. Azt hittem könnyen megy majd a az udvarlás. Túl akartam lenni rajta. Azt akartam, hogy az enyém legyen. Túl akaratos voltam, így nem jöttek könnyedén a dolgok. A történések, hogy is mondjam egész más irányt vettek. A lányt feldühítettem, majd lelépett hetekre... ez bonyolult, és nem akarok róla beszélni...Tényleg szörnyű volt átélni, és visszagondolni is arra, mit fejemhez vágott. Nem szívesen teszem hát. A nővérem miatt muszáj visszanéznem, de akkor sem szeretnék róla részletes beszámolót tartani. A Nagybetűs nő az életemben, az anyám,... mindez túl sok. Még nem dolgoztam fel. Nem vagyok képes még részletesen mesélni róla. Érzelemmentesen pláne nem. És már így is túl mélyen érint ez az egész. Így inkább az állatkommunikációra térek át, bár annak sem lett sokkal jobb vége. A görényem tanított. Nem vicc, tényleg. Az állatokkal jobban kijövök, mint az emberekkel, ezt el kell ismerni. Mégis miféle életem lehet, amíg folyton hátrafelé kell néznem? Félni, hogy azoknak baja eshet, akiket közel engedek? Nem ilyen életet akarok. Elegem van. Szenvedtem már eleget. Élni akarok. De félek, hogy a múltam újra és újra visszaránt. Ezt pedig nem akarom. Sőt még csak sebezhető sem akarok lenni. Soha többé.
- És ezzel a bizonyos lánnyal volt már valami kavarc? - tette fel a kérdést, amelyre felkaptam a fejem. Csak megráztam hamar a fejem. Észre sem vettem, hogy elkezdtem malmozni az ujjaimmal, rossz szokás, így hát felsandítottam, hogy nézzem, figyel-e. Szerintem nem figyelt, szóval meséltem tovább. A csajjal csak 2 évre rá történtek dolgok. Csók. Lefeküdtünk...de ennél több nem történt. Nem akart folytatást velem, akármennyire rajongtam érte és rajongtam most is. Hogy mi tetszik rajta? Ő maga. A haja, a szeme, ahogyan beszélni kezd...a mosolya, a nevetése. Aztán hetekig, hónapokig csak került, amikor rám nézett, falfehér volt, sápadt és rémült. Nem beszéltünk. Leveleztünk csak. Az utolsó levelét felolvasom, itt van nálam mindig. A csajt amúgy azóta soha nem láttam. Nem írt, én pedig mániákusan keresem a mai napig.
"Drága Maru. Amíg ezt olvasod, addig nyugton ülsz remélhetőleg. Emlékszel (hát hogyne emlékeznél) az utolsó találkozásra? Tudod miért voltam távolságtartó veled? Emlékszel arra a forró pillanatra, arra a heves érzelmi mámorra? Hogy mi történt, míg távolságot tartottam? A gyermekedet vártam...apa vagy. Apa voltál. Nem akartam megtartani. Még fiatal voltam, még gyerek én is. Rettegtem.
Sajnálom, soha többé ne találkozzunk, jó? Ölel: T.;"

Lelki szemeim elé olyan képek kúsztak, amiket nem voltam hajlandó megosztani vele. Csak az enyémek voltak, és maradnak is örökké. Nem adom senkinek.
- Nem gondolnám, hogy bárki képes ilyet tenni.
Csóválta meg a fejét, láttam rajta, hogy mennyire elítélne, de nem érdekelt. Nem ő él ebben a testben, hanem én magam. Az már csak egy rendkívül aljas pofon a sorstól, hogy végül az csempészett meleget a szívembe, akit temetnem kellett, sőt olyan is, kit nem is ismertem.

Ha tükörbe nézek

180 centiméter magas, szikár testű férfiemberről van szó, göndör szőkésbarna haj, kékes szemek, porcelánsápadt bőr, mely gyakran törékeny hatást kelt. Mindössze 65 kg!
Szálkás izmok domborodnak a csontjaira tapadva, melyeket rendszeres testedzéssel tart formában.

Családom

Édesapám
Hugo Williams, 53
Egyetérteni valamiben? Sosem ért meg, szerinte ezzel a gondolkodásmód dal, melyet én képviselek, másnak kellett volna elmennem. Szeretem, mert az apám. Akad pár perc melyet el tudunk tölteni egymás társaságában, de az is legtöbbször veszekedésbe fajul.

Édesanyám
Esther Williams-Picquery, 41 éves korában elhunyt
Olyan nő volt, akit mindenki szeretett. Őszintén, egytől egyig mindenki, akinek nem voltak rosszakarói, mindenki bizalommal fordult hozzá. Nagyon szeretett minket, olyan anya volt, akit mindenki a saját köreiben szeretne tudni. Nagyon szerettem őt és felnéztem rá, ahogy még most is a példaképem és az is marad mindörökké. Nem tudok róla rosszat mondani, ha akarnék, akkor sem menne. De nem is akarok, elvégre az anyámról van szó, arról a nőről, aki felnevelt és akinek az életemet köszönhetem.

Testvéreim

Emma Mallory, (33 év)
Juniper Williams, (31 év)
A két nővéremmel teljesen más kapcsolatot ápolok. Mindkettőt imádom és  mindkettőt ki tudom kergetni egyszerre a világból. Az egyetlen emberek a világon jelenleg, aki igazán közel állnak hozzám. Hamar megtanultuk mindketten, hogy nem számíthatunk igazán senki másra, csak is egymásra, ez pedig még inkább összekováncsolt minket. Már szinte jobban ismerjük a másikat, mint saját magunkat, sőt, ebben nagyon gyakran biztos is vagyok. Mindig megérezzük egymás legkisebb rezdüléseit és viselkedésbeli változásait, egyszerűen nem tudunk semmit eltitkolni.

Párkapcsolat

Nem valami jó a nők felé való udvarlásában, ám mégis akadt egy lány, aki felfigyelt rá. Próbál a maga módján udvarolni neki, ám nem nagy sikerrel. Nem adja fel, mániákusan hajt a csajra a maga módján...ennek már úgy 9-10 éve.

Apróságok

Amortentia
újságok illata, gőzölgő citromos tea, juharszirupos amerikai palacsinta

Mumus
Beszéd képtelenség. Hogy egyszer csak megszűnik a kapcsolata a világgal és képtelen lesz megszólalni akárkinek.

Edevis tükre
Édesanyja mellett áll büszkén, ahogy bemutatja a hőn szeretett nőt és közös gyermeküket.

Hobbim
Kísérletek tömkelege. Olvasás. Felkutatni a lányt!

Elveim
A tudás valójában egyfajta mágia.
Nem állok le vitatkozni féleszűekkel.

Amit sosem tennék meg
A nővéreimtől való eltávolodás. Eltunyulni, semmit se tanulni, ami új és érdekes. Anyámat a számra venni. Elfelejteni a nő arcát.

Ami zavar
hazugság (ha nekem hazudnak), felszinesség, zsarnokság

Ami a legfontosabb az életemben
Mindenféle újságok gyűjtése! Ő! És a nővéreim.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Mások (kik még nem ismernek) furcsáló tekintete, mikor megszólalok. És ezen való szájtépésük. Hiába való kísérletezések nincsenek.

Amire büszke vagyok
A kitartásom. Saját magamra, hogy senki nem változtatott (még) meg.

Ha valamit megváltoztathatnék
Anyámat megmenteném a haláltól. A Nőt nem hagynám elmenni. A csavargó nővérem mellett tölteném a napjaimat, nem pedig itthon egyhelyben.

Így képzelem a jövõmet
A Roxfort igazgatójaként is már elképzeltem magam, de a Mágiaügyi minisztérium élére is szívesen lépnénk. De ezek mind mind csak képzelgések, még alakítom a jővőmet. Még semmi sem biztos.

Egyéb

147- es IQ-val rendelkezik.
Állatokkal kommunikál (erős/gyakorlott)
Legilimencia (erős)
Mániákus bizonyos dolgokkal kapcsolatban

Toby Regbo

Vissza az elejére Go down
Meissa Lestrange-Black

Törvényen kívüli

Edwin Williams GeWkdiYn_o

Lakhely :

Mikor hol...

Multik :

#TeamMöjMöj

Playby :

Merve Boluğur

273

Edwin Williams Empty
Meissa Lestrange-Black
Vas. Okt. 17, 2021 2:37 am
Kedves Edwin!

Úgy tűnik, hogy kicsit el vagy varázsolva, de talán ez csak szakmai ártalom... Rolling Eyes Bíztatnálak, hogy ezt majd kinövöd, azonban attól tartok ez már így marad, és azt hiszem nincs is ezzel semmi baj.
Legkisebbnek lenni, ráadásul két nővérrel, az ember egy kicsit mindig kölyöknek érzi magát. Biztos vagyok benne, hogy annak ellenére, mennyire nehéz édesanyátok nélkül, és édesapáddal sem a legjobb most a kapcsolatotok, azért ezen enyhít a testvéreiddel való jó viszonyod.
Ne aggódj, nálunk számtalan hozzád hasonló hóbortos varázsló és boszorkány van, akik szintén jobban kijönnek az állatokkal, mint az emberekkel. Talán AZ a bizonyos lány is ilyesféle, ki tudja? Meglehet nincs olyan messze, és már nem kell sokáig üldözni. Wink
Utadra is engedlek, foglalózás után megbűvölhetsz mindenkit IS!  Edwin Williams 1504153275

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: