Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Severin Malfoy

Anonymous

Severin Malfoy Empty
Vendég
Szer. Okt. 13, 2021 1:32 am

Severin Malfoy

Sev, Aranyifjú

"Mama, we all go to hell"

Nem: férfi

Kor: 20 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: Marseille, Franciaország

Iskola/ház: Beauxbatons,
Docendo Discimus Mágusakadémia

Munka: akadémista, életművész

Családi állapot: agglegény életmódra berendezkedett

Patrónus: hermelin

Pálca: ébenfa, főnixtoll, 10 hüvelyk, félmerev

I'm so good at being bad

Nincs túl sok jó tulajdonságom, csak egy petite. Ha a szüleimet kérdezné bárki, egy erényt se tudnának kiemelni a színtiszta aranyvéremen kívül. Legalább ezt tisztelem másokban. Az aranyvért. Soha nem használok fel piszkos céljaim elérése érdekében egy aranyvérű szüzet se drága Roquetaillade nagyanyám nagy bánatára, mert ő azt várná, hogy valakit csináljak már fel legalább a tiszta vérűek közül, hogy a családfa bővülhessen. De úgy vagyok vele, jobb, ha az én génállományom nem adom tovább az utókornak. Ezzel szívességet teszek a varázsló társadalom számára. Micsoda erény!
Ami a szívemen, az legtöbbször a számon is, általában kimondom mit gondolok még akkor is, ha egyesek számára nem elfogadhatóak a szavaim. Nem vagyok merev, sőt egész lazának számítok a szoborságba merevedett Malfoyok között. Persze, mint minden Malfoy vagy Roquetaillade, úgy én is adok a látszatra, megjelenésre, a legdivatosabb, legtrendibb öltözetet viselem még akkor is, ha belül egy fityinget sem érek. És nagyon igyekszem egy-egy kemény parti után nem elhagyni valamelyik márkás ruhadarabomat, de eskü nehezen megy néha, mert kinek van kedve hajnali 4-kor a kristálycsillárról levadásznia a Versace boxerét? Van másik húsz belőle, úgy vagyok vele. Az igyekezetem az valami hihetetlen amúgy, nagyon kitartó tudok lenni, HA akarok.

I'm so bad at being good

Biztos tudni akarod, milyen anti erényekkel rendelkezem? Ez egy soha véget nem érő történet lesz akkor. Bárkit is kérdezel, először mindig a rosszat hallod rólam, talán a jót sose. Bár ez is eléggé relatív dolog. Na de nézzük is sorjában. Felsőbbrendűségi komplexusom határtalan, de azért muglikkal, sárvérűekkel és félvérekkel hálok(mert ugye tisztelem az aranyvérűeket, emezeket meg nem), kihasználok bárkit, akit nem szégyellek és ugye nem szégyellem, mert szégyenteljes vagyok, nekem senki és semmi sem szent. Én vagyok a tékozló fiú, a Malfoy, akinek sose nő be a feje lágya, akiben nincs egy szemernyi felelősségérzet sem. Nem vetem meg egyik nemet sem, ha arról van szó, hedonista, önző, magának való, semmirekellő szörnyeteg volnék. Igen az vagyok. Egy szörnyeteg. Anyám már annak idején is megmondta. Pedig csak nyolc éves voltam. De hittem neki. És azzá váltam. Azzá formált a családom...

"Szörnyeteg vagy Severin, egy mini szörnyeteg!"

Merengö

Napfényes délután. Nem hallasz mást, csak a madarak csicsergését és a kellemes, meleg szellő susogását, ahogy a nyitott ablakon keresztül átfúj a selyemszőttes függönyön keresztül. Egy kíváncsi tekintetű nyolc év forma kisfiú mászik ki az ablakpárkányba és kémleli szürkéskék íriszeivel a horizontot. Tejfelszőke hajába beletúr a szél, ő pedig békésnek érzi magát ott ücsörögve a természetet figyelve. A távolban már gyülekeznek a viharfellegek, de ő mit sem törődik a közelgő égi veszedelem előszeleivel. Az idilli csendet egy vékonyka hang töri meg.
- Én is jöhetek? - kérdi az édes kis hang tulajdonosa, aki ugyanolyan tejfelszőke hajkoronával, de kék helyett csillogó mogyoróbarna íriszekkel pislog fel a fiúra.
- Te még túl kicsi vagy ehhez. - válaszol a bátyja, mire a kislány lebiggyedt ajkakkal, durcásra formált arccal néz rá a fiúra, kezeivel feléje kezd nyújtózkodni.
- De én is akajom látni a madajakat! Kéééjlek, Sevíííí! - két kis puffancs arcocskája egyre vörösebbé válik, és mielőtt még eltörne a mécses, a  fiú sóhajtva lehajol érte, majd óvatosan felemeli.
- Ide leülhetsz, de ne hajolj ki nagyon, rendben? - inti óvatosságra a  fiú kishúgát, mire a pici bőszen bólogatni kezd.
- Szejinted mit mondanak egymásnak a madájkák? - érdeklődik a kis selypítős, mire a fiú elgondolkodik. Hirtelen eszébe jut valami.
- Azt, hogy szeretnek itt lakni a kertünkben, mert Sibillánál szebb és kedvesebb lánnyal még sohasem találkoztak. - válaszolja a fiú és elégedetten szemléli, ahogy húga arcára ragyogó mosoly költözik.
- Tényleg azt mondták? Nem hazudsz? - szól a következő kérdés.
- Nem tudom pontosan, de szerintem igen, azt. - válaszolja a nagy testvér. Egy pillangó tűnik fel hamarosan a látóhatárukban, a lányka pedig izgatottabbá válik és az ég felé nyújtja kis karját, hogy elérhesse a szárnyast.
- Óvatosan! - szól rá fivére, de hangja egy másik, aggodalmasabb szopránnal keveredik össze, mely kizökkenti őt.
- Ti meg mit kerestek a párkányon? Severin Malfoy, azonnal szálljatok le onnan! - parancsol a fiúra édesanyja, ki rémült pillantásokkal indul meg az ablak felé, csapot-papot otthagyva.
- Anyu nééézd, pijjangó! - hajol kintebb a leány és egy pillanat kell csupán, hogy egyensúlyát vesztve a mélybe zhanjon.
- Sibi!!!!!!!! - ordítva kap húga karjai után a fiú rögvest, de már csak az üres levegőt markolja. A kislány halálsikolyának és anyjuk velőtrázó sikolyának szorongó elegye teljesen odaszögezi a párkányra. Mozdulni sem tud, csupán tág pupillákkal  nézi, ahogy édes kis húga teste a teraszra hanyatlik és többé már nem mozdul onnan. Szemei könnybe lábadnak, teste remegni kezd. Ő most utána fog ugrani, Merlin szakállára, utána kell ugrania és meg kell mentenie! De miért nem tud megmozdulni? Miért ilyen fagyos minden körülötte? És miért fázik ennyire?
Erős karok rántják hátra a grabancánál fogva, könnyeivel küszködve próbál az illetőre fókuszálni, ám ekkor éles fájdalom hasít az arcába egy erőteljes csattanás kíséretében. Ajkai felrepednek, a koponyája pedig zsongani kezd, mintha ezernyi hangya vert volna tanyát benne. Úgy érzi, a feje mindjárt széthasad, ahogy a lelke is fáj, de az annyira, hogy levegőt is alig kap.

Már leszállt az est, esőcseppek kopognak az ablakok üvegein. A madarak már rég elbújtak, többé már nem csiripelnek Sibillának. Soha már. Nem én voltam, igaz? Az az átokverte pillangó a hibás!
- Te vagy a hibás, te tehetsz róla!  - rázza meg a nő a saját gondolataiba kábult fiút, kinek hamarosan eljut a tudatáig a hisztérikus vád.
- Nézz rám, ha mondom! Tudod mit tettél? Megölted a húgodat! Egy szörnyeteg vagy Severin, felfogtad?! Egy szörnyeteg... - csuklik el a nő hangja és a fiúban ekkor tudatosul az igazság. Törött, fénytelen tekintettel néz rá anyjára. Könnyei már rég elapadtak.  Én vagyok a felelős Sibi haláláért? Én öltem meg a kishúgom? Tényleg egy szörnyeteg vagyok. A nő ellöki magától gyermekét, majd saját édesanyja karjaiba temetkezik. A fiú egyedül marad az ürességével, mert anyja többé nem ér már hozzá. Soha már.
- Egy mini szörnyet neveltem Anyám, a földanya szerelmére, egész végig egy szörnyet neveltem! - hisztérikus könnyei apadhatatlanok és úgy tűnik, hasztalanul próbálják meggyőzni őt arról, hogy véletlen baleset történt. Már a fiú sem hiszi másképp. Az anyja szörnyetegnek tartja. Ő a hibás. A halál pillangó képében érkezett és ragadta el szeretett kishúgát. És ő lökte a karjaiba...

Törött tükör képe

Hiába keresem a lelki békém, azt soha sem lelem meg, nyilván azért, mert én is csak egy szörnyeteg vagyok. A természet groteszk képe, egy helyes, édes profilba csomagolt förmedvény. Olyan vagyok, mint a férges alma, csak addig vagyok kívánatos, míg belém nem harapsz. Jobban mondva, míg én nem harapok tebeléd. A külsőm megnyerő férfiak és nők szemében is, a Malfoyok sápatag bőrét és tejfelszőke haját örököltem, és szürkéskék tekintettel veszlek szemügyre, ahogy megpróbálsz belém látni. De nem fogsz tudni, esélyt sem adok rá. Az egyetlen Roquetaillade vonó bennem a 186 centis magasságom, meg az állam vonala. Házsártos öreganyám szerint így is tökéletes keveréke vagyok ennek a két, csodálatosan tiszta vérű családnak, az arcom, akár egy görög szoboré. Csak kár, hogy nem vagyok hozzá elég merev is. Viszont pofátlanul ki is használom adottságaimat, nem szégyenkezem a testem miatt, a pőreség számomra nem jelent semmit. Csak a lelkemet fedem le, rejtem el, de azt jó mélyre, hogy senki se lássa meg. Öltözködésem mindig elegáns, a legújabb divatnak felel meg, de erről, meg a Versace alsómról fentebb ugye már szó esett.

Pereputty

Jóapám

Charon Malfoy
Nem igazán ismerem őt, mert olyan az életemben, mint egy szellem. Vagy lehet én vagyok a ház szelleme, mert legtöbbször keresztül néz rajtam. Aranyvérű varázsló, aki a Sötét Nagyúr halála utáni hercehurcában visszamenekült a Malfoyok óhazájába és ott alapított családot. Soha nem volt közöttünk igazi apa-fiú kapcsolat, igazából azt se tudom, az milyen. A haverjaimnál látom, hogy kb milyennek kellene lennie, de apám sose foglalkozott velem, nem voltak közös programjaink a családi össznépi eseményeken kívül, ami kimerült az esküvőkben és temetésekben. Mindig anyámra hárította a nevelés jogát, mert ő volt, aki gyarapította az így sem kevés családi vagyont. Bankárként dolgozik a Banque de sorciers de Champ d'or pénzintézetben, ami röviden csak Champ d'or.

Jóanyám

Camille Malfoy (née Roquetaillade)
Mit is mondhatnék drága jó anyámról? Aranyvérű boszorkány ő is, egy igencsak pedigrés francia alkimista családból való. És nem vagyok a szíve csücske már egy jó ideje, ha teheti, elkerül. Van, amikor megtűr a közelében, máskor látni sem bír. De a látszat kedvéért úgy tesz, mintha érdekelné a sorsom, pedig szerintem azt kívánja, bár csak hat lábbal a föld alatt lennék már vagy a családi sírboltban olvashatná a nevem a többiek társaságában. Nem mindig volt ám ez így, nyolc éves koromig féltő anyaként viselkedett. Nem mondom, hiányzik az ölelése, de hamar az eszembe véste, hogy az olyan szörnyetegeknek, mint én, nem jár szeretet.

Húgom

Sibilla Malfoy
Érzékeny téma ő az életemben, nem szeretem, ha bárki is szóba hozza. Ő volt az egyetlen kishúgom, de csak őt évet élhetett velünk. Szerettem őt, felnézett rám és én büszke voltam, amikor csillogó szemekkel itta minden egyes szavamat. De megöltem őt. Én vagyok a felelős, hogy fiatalon ragadta el a halál. Én adtam a karjaiba. És ezt a mai napig bánom. Az egyetlen dolog, amit ezen a tetves világon bánok, az, hogy nem én mentem el akkor, hanem ő, mert ő igazán megérdemelte volna az életet. Én csak egy szörnyeteg vagyok, míg ő egy angyal volt.

Rokonság

@Draco Malfoy - Apám unokatestvére
@Scorpius Malfoy - Másodunokaöcsém
@Tyler Roquetaillade - Unokaöcsém
Caius Malfoy - Azkabani öregapám. (Él még egyáltalán az öreg?)
Roxane Roquetaillade - Házsártos öreganyám
Illetve akiket még kihagytam, avagy a Malfoy és Roquetaillade családok még élő, holt és félholt tagjai.

Anecdotes

Amortentia
Füstölő, keleti füvek, pézsma, citrusfélék, zöld alma, zöld tea, kávé, dohány és frissen sült croissant

Mumus
Halott húgom élettelen teste lesz a vesztem. És a felelősség.

Edevis tükre
Ott állok körülvéve a sosemvolt családommal, mi négyen, boldogok vagyunk. Apám végre figyel rám, büszke rám, anyám szerető karjával öleli át a vállam és gyönyörű, fiatal nővé cseperedett húgom csodálattal teli arccal néz fel a szemeimbe.

Hobbim
Apám bosszantásán és anyám idegeinek pengeélen való táncolásán túl azért más is érdekel, de igaz, a megbotránkoztatás a fő profilom. Carpe diem, hedonista életmódot folytatok, nem tagadok meg magatól semmi anyagi javat sem, amit csak pénzen meg lehet venni, de azt sem, amit nem lehet megvenni. Ha meg tudom csinálni, megcsinálom magamnak. Néha csak szeretek céltalanul bolyongani a természetben a saját egzisztenciámon és létjogosultságomon merengve, máskor (bár ezt kevesen tudják rólam) szeretem a könyveket bújni. Igen, olvasni is szoktam, nemcsak a képeket nézegetni a Magicboy magazinban, a toalett felett recskázva.

Elveim
Az aranyvérűek mindenki felett állnak a ranglétrán, nincs helye félszerzeteknek, sárvérűeknek a politika, irányítás, elit területén. A muglik csak arra jók, hogy uralkodjunk felettük és kiaknázzuk az erőforrásaikat. Ja és a szörnyeknek soha nem jár szeretet vagy happy end...

Amit sosem tennék meg
Nem vennék el soha egy nem aranyvérű nőt, illetve nem adnám tovább szörnyű genetikámat.

Ami zavar
Az, hogy bármit is teszek, az apám még csak le se tojja a fejem, illetve az anyám sírógörcsei is kiakasztanak. De a legjobban az zavar, hogy nem tudok helyet cserélni Sibivel a halálban.

Ami a legfontosabb az életemben
A carpe diem életérzés. És a megfelelő szexuális védekezés.

Ami a legkevésbé fontos számomra
A családalapítás meg a muglik, félszerzetek jogai.

Amire büszke vagyok
Előadhatnék én bármit, hogy részt vettem már Sheherezádé 1001 éjjelén, Hedoné elit éjszakáiba is bepillantást nyerhettem, ott vagyok minden rangos és bűnös vágyakkal teli eseményen, és gyakran kerülök a címlapokra. De az az igazság, hogy nincs olyan dolog, amire igazán büszke lehetnék.

Ha valamit megváltoztathatnék
Nem adnám Sibit a halál kezére, helyette megkérném a Kaszást, hogy engem vigyen magával.

Így képzelem a jövõmet
Nekem nincsenek ilyen jellegű elképzeléseim, nincs semmi életcélom az önpusztításon kívül. Azt se tudom, hol talál rám a holnap, nemhogy a hetek vagy évek.

Egyéb
Okklumentor vagyok és titokban különböző elixírek, bájitalok feltalálásával kísérletezem a saját magam szórakoztatására.

Paul Craddock

Vissza az elejére Go down
Meissa Lestrange-Black

Törvényen kívüli

Severin Malfoy GeWkdiYn_o

Lakhely :

Mikor hol...

Multik :

#TeamMöjMöj

Playby :

Merve Boluğur

273

Severin Malfoy Empty
Meissa Lestrange-Black
Vas. Okt. 17, 2021 1:42 am
Kedves Severin!

Vannak azok a lapok, amiket egyszerre utál, és szeret olvasni az ember, és valahogy így voltam veled én is. Szeretem, ahogy írsz, lendületes, gördülékeny történet, azonban a benne történtek egyszerűen csak elképzelve is borzalmasak.
Egy szerettünk elvesztése sosem könnyű, főleg, ha ilyen közel állunk hozzá, arról nem is beszélve, hogy milyen fiatalon történt! Az, hogy ráadásul senkire sem számíthattál, hogy feldolgozt ezt az esetet, sőt, még a téged körülvevő felnőttek is a te hibádnak tartják, egyszerűen elviselhetetlenné tette ezt az egészet. Nem csoda, hogy önmagad is képtelen vagy elfogadni, és csupán a rossz oldalad látod.
Remélem, hogy találsz valakit, aki segít abban, hogy képes legyél megbocsátani magadnak, és végre tényleg feldolgozd ezeket a rémes dolgokat. Azt hiszem kicsit még inkább feldobod majd a Malfoy család amúgy sem épp unalmas napjait.  Severin Malfoy 1441906448
Futás foglalózni, aztán fel is rúghatsz minden szabályt! Wink

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: