Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Asher Walsh

Anonymous

Asher Walsh Empty
Vendég
Csüt. Szept. 09, 2021 8:25 pm

Asher Walsh

Ash

"Pikaa-CHUUUU"

Nem: férfi

Kor: 25 év

Vér: mugli születésű

Születési hely: Melbourne, Ausztrália
Iskola/ház: Artefacts of Magic, Ausztrália

Munka: auror

Családi állapot: Pikachunak hívják a macskám, szerinted?

Patrónus: nyest

Pálca: Kökény, tizenegy hüvelyk, főnixtoll mag, közepesen rugalmas

Amit szeretnek bennem

Alapvetően megbízható és felelőségteljes személyiség vagyok, aki nem hátrál ki a kényelmetlen szituációkból sem. A munkámban nem panaszkodom, bármivel bíznak meg, és mindig betartom a határidőket. Nehéz zavarba hozni, mindenre van válaszom, és általánosságban jól kijövök az emberekkel, kivéve, ha épp olyan hangulatban vagyok, mint egy menstruáló macska, de gondolom, erről nem az „amit szeretnek bennem” részen kéne mesélnem, úgyhogy visszatérünk rá. Sokan szeretik a humoromat, és néhányan aranyosnak találják, mennyire imádom az állatokat, különösen a nyesteket, ha tehetném, lenne sajátom. Fenn tudom tartani a pókerarcomat akkor is, ha egy kövér transzvesztita nő tűnik fel előttem a semmiből a méreténél háromszor kisebb rózsaszín tütüben, angyalszárnyakkal a hátán, és úgy kezelem, mintha teljesen hétköznapi látvány lenne (nem szeretnék transzfób lenni, de lássuk be, ha egy ilyen látvány a semmiből érkezik, hajlamosak vagyunk meghökkeni tőle). Titkon törődöm az emberekkel, a szereteimmel, és általánosságban szeretnék mindenkin segíteni, de ezt ügyesen álcázom, mert valamiért akkor érzem magam a komfortzónámban, ha azt mutathatom, hogy az égvilágon semmi nem zavar vagy érdekel.

Ami zavar bennem másokat

Emlékszel, hogy az előbb említettem, hogy egyes napokon egyszerűen felébredek és az erőszakot választom? Amikor azt mondom, menstruáló macska, azt úgy is képzeld el. Olyankor nincs türelmem vagy toleranciám az átlagember hülyeségeihez, egy rossz szótól megsértődök, és ok nélkül mean vagyok másokkal, ez leginkább a szarkazmusban nyilvánul meg. A legrosszabb, hogy ez nem havi egyszer jön adott időszakban, néha egyszerűen csak úgy ébredek, hogy azt kívánom, bár meghaltam volna álmomban, és olyankor jaj annak, aki a közelembe kerül.
Bár az, hogy az arckifejezésem csak akkor változik, ha én is akarom, pozitív is néhány szituációban, de az emberek általában idegesítőnek találják, érzéketlennek tartanak, de végül is ez a célom vele.
Hajlamos vagyok hiperaktív túlpörgésekre, amikor lelőni sem lehet, anyám szerint én macskának indultam, csak embernek sikerültem. A húgom ilyenkor mindig megjegyzi, hogy inkább nyestnek, mert azok pont olyanok, mint a macskák, csak mellé még büdösek is. Szeretjük mi egymást, csak furán.

Életem története

Ausztráliában születtem egy farmon, ahol lovakat, marhákat meg kecskéket tartottunk. Meg pókokat, de azokat nem szándékosan. Átlagos, mugli életet éltem tizenegy éves koromig, amikoris megkaptam a levelet az ausztrál varázslóiskolából, hogy a furcsaságok, amik történtek körülöttem, nem véletlenül fordultak elő. Akkor tudtam meg azt is, hogy bár szüleim muglik, előfordult már a családi águnkon, hogy valakiről kiderült, hogy boszorkány vagy varázsló. Emlékszem, mennyire szürreálisnak találtam az egész szituációt, és meggyőződésem volt, hogy apám akar megviccelni, de aztán elmentünk bevásárolni egy olyan helyre, aminek a létezéséről a muglik még csak nem is tudnak, és akkor ott felfogtam, hogy ez valóságos. Férfiasan bevallom, hogy az agyam olyan szorgosan próbálta feldolgozni, mi történik azon az utcán, mikor először beléptem, hogy majdnem elájultam, de minesetre közelebbi ismeretségbe kerültem a macskakövekkel.
Aztán beletanultam, kiderült, hogy egészen tehetséges is vagyok. Szünetekre mindig hazautaztam, hogy segítsek a szüleimnek a farmon, aztán visszatértem a birtokra, hogy éljem titkos életem. Elég hamar biztossá váltam abban, hogy auror szeretnék lenni, bár azt nem terveztem, hogy Angliában kötök ki; mindez Aurora balesetének köszönhető.
Mostanra már egészen megkedveltem az esős időjárást, meg hogy nem mászkálnak a konyhámban huntsman pókok a legváratlanabb időközönként, és az is felmerült bennem, hogy végleg maradok. Persze akkor le kéne mondanom az álmomról, ami egy saját farm, mert lássuk be, angol nyeregben, angol időjárással nem lenne ugyanaz a ló- és marhatenyésztés (a kecskék ki vannak zárva, azoktól félek).
Örülnék, ha többet tudnék mesélni az életemről, de tényleg az égvilágon semmi kirívó nem történt velem azt az egyet leszámítva, amikor tizenegy éves koromban megkaptam a levelet az Artefacts of Magictől.

Ha tükörbe nézek

Világosbarna hajam és sötétbarna szemem van, a 186 centimmel az átlagnál magasabbnak számítok. Rendszeresen edzek és úszok, ami meglátszik a testalkatomon, meg az is, hogy rendszeresen futkosok a rosszfiúk (és lányok, nem vagyok szexista vagy ilyesmi) után. Általában farmerben és pólóban találnak az emberek, de néha-néha szeretek kiöltözni az utcára, akkor is, ha nincs különösebb okom rá. Egy ezüst lánckarkötőt hordok, a jobb alkaromon pedig egy kínai sárkány tetoválás van, a teste egyszer körbetekeredik a karomon. A hajam mindig pont annyira hosszú, hogy be lehessen lőni.

Családom

Édesapám
Benedict Walsh, 51, mugli. A kapcsolatunk jó, ő maradt otthon velünk, amikor kicsik voltunk, mert míg anyám vezető pozícióban dolgozik az egyik helyi banknál, ő mindig a farmunkból és a házilag termesztett terméseink eladásából élt meg. Soha nem kényszerített arra, hogy segítsek, magamtól kezdtem el csinálni, ő tanított meg lovagolni is, úgyhogy amíg ki nem derült, hogy varázsló vagyok, iskola után rengeteg időt töltöttük együtt a farm rendbentartásával.

Édesanyám
Lelah Ana Redwall, 51, mugli. Sokat volt távol ilyen-olyan okból, és sokat utazott is, de mindent megtett, hogy sok időt tölthessen a családjával is. Mindig hozott nekünk valami ajándékot, akárhova ment, és ha épp nem ment sehova, ő is beszállt a farm körüli munkálatokba, bár arra sosem tudtuk rávenni, hogy a lovak közelébe menjen. Mindig úgy éreztem, hogy szívesebben lakna a belvárosban, mint marhák meg karámok között a város szélén, de sosem mondta egy szóval sem, azóta is a jót látja mindenben és mindenkinek. Néha emlékeztet, hogy mikor annyi idősek voltak apával, mint én, már évek óta együtt voltak, míg nekem egész életemben csak a macskámmal volt tartós kapcsolatom, de inkább csak viccel, mindenben támogatni próbál, még ha soha nem is fogja teljesen megérteni a varázsvilág működését.

Testvéreim
Tegan Walsh, 21, Amerikában tanul. Boszorkány, úgyhogy ha már ketten vagyunk, valahonnan csak örülnünk kellett. Hasonló a stílusa, mint nekem, ezért remekül kijövünk, sosem voltunk „rossz” testvérek, vagy ha igen, akkor nem egymással szemben, aztán mindkettőnket megbüntettek. Kiskorunkban sok hülyeséget csináltunk együtt, mindketten tele vagyunk hegekkel. Őt egyszer még egy tölcsérhálós pók is megharapta, aminek a mai napig ott a helye, és majdnem bele is halt.
Néha hiányzik, de ilyen az élet, a régi családok elszakadnak, és újak alakulnak.

Párkapcsolat
Anyám szerint lassan feleségül kéne vennem a macskám. Szerintem a macska nem akarná.

Apróságok

Amortentia
óceán, mediterrán fenyők, friss kifli

Mumus
kecskék (azt hiszed, viccelek, de nem.)

Edevis tükre
Van egy farmom lovakkal, macskákkal, meg egy nagy faházzal, ahol békében élek és zöldségeket termesztek. De ez csak egy nagyon titkos vágyam, ha bárki kérdezi, aurorparancsnok szeretnék lenni.

Hobbim
trükkök tanítása a macskámnak, úszás, olvasás, Anglia történelmi helyeinek felkeresése, kertészkedés

Elveim
Soha ne próbálj meg szakember nélkül nyestet kitelepíteni a padlásról! Azok a hegek már soha nem fognak eltűnni a kezemről.

Amit sosem tennék meg
Nem bántanék állatokat, és nem költöznék olyan helyre, ahol állandóan hideg van.

Ami zavar
nyestek a padláson, szellemek (állandóan megtalálnak), buta emberek, az ananász létezése

Ami a legfontosabb az életemben
Nem tudom, van-e ilyenem, de szeretem a macskám. Nagyon komolyan veszem a munkám, szeretném, ha legalább egy kis változást hoznék a világra.

Ami a legkevésbé fontos számomra
A konzervatív amerikaiak véleményre bármiről

Amire büszke vagyok
Hogy ilyen fiatalon sikeres, elismert auror lehetek, és hogy megtanítottam a macskám parancsszóra leülni. A mai napig megharap néha ülés helyett, de legalább tudja, mit jelent a szó. Az a lényeg.

Ha valamit megváltoztathatnék
Aurora nem vesztette volna el az emlékeit, de ugyanakkor akkor soha nem kötöttem volna ki Angliában, és szeretek itt lenni.

Így képzelem a jövõmet
Egy lovasfarmon öregszem meg, de cssss

Egyéb
Ha szereted az ananászt, nem lehetünk barátok.

Ian Somerhalder
Vissza az elejére Go down
Meissa Lestrange-Black

Törvényen kívüli

Asher Walsh GeWkdiYn_o

Lakhely :

Mikor hol...

Multik :

#TeamMöjMöj

Playby :

Merve Boluğur

273

Asher Walsh Empty
Meissa Lestrange-Black
Pént. Okt. 01, 2021 1:08 am
Kedves Ash!

Szerezd meg hát mind!
Én nagyon szeretem a mugli szüketésű karikat, mert kifejezetten érdekes, miként illeszkednek be a varázs-világba, miután 10-11 évet egyszerű emberként töltöttek. Azért egészen másfajta lovakat ismer meg az ember, nem de? Rolling Eyes
Azt hiszem családban maradsz a kissé kaktuszra emlékeztető jellemeddel, ami érző szivet takar. Csatlakozom a humorodért rajongókhoz, Pikachu a macska, mesteri! Szívesen olvastam volna hosszabban, miként jöttél bele a varázslásba, és hogyan egyeztetted ezt össze az addigi életeddel.
Biztos vagyok benne, hogy Angliában még rengeteg kalandban, és bonyodalomban lesz részed, főleg aurorként! Számtalan kapcsolatot építhesz ki, és ki tudja, talán az unokatestvéreddel történtekre is fény derül egyszer.
Nincs más hátra, mint előre: mehetsz foglalózni, aztán pedig macskát sétáltatni!  Asher Walsh 3164240355

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: