Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Malfoy és Potter egy fedél alatt ~ Scorpius & Albus

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Albus Perselus Potter

Akadémista

Malfoy és Potter egy fedél alatt ~ Scorpius & Albus - Page 2 Tumblr_inline_p58bm3kbZ21tlcom0_500

Lakhely :

Potter lak / Roxfort

Elõtörténet :

"Kicsi" Albus

Playby :

Cole Sprouse

103

Malfoy és Potter egy fedél alatt ~ Scorpius & Albus - Page 2 Empty
Albus Perselus Potter
Szer. Jún. 01, 2022 7:38 am

Sok olyan dolog történt ma, ami tervezve volt és volt olyan is, ami nem. Abban biztos voltam, hogy Lulu egy életre bevéste az eszébe, hogy kopogni fog mindenhol, mielőtt benyit valahova. Ahogyan abban is biztos voltam, hogy ezzel még sokáig piszkálni fogom és abban is, hogy Scorp jól fogja érezni magát a nap hátralevő részeiben. Ugyanis –szerintem– a legjobb dolgot a nap végére hagytam. Amint elérkezett, fel is fedtem titkom előtte. A lépcsőn haladva felfele, mely a titkos faházamba vezetett, lopva pillantottam mindig hátra. Tudni akartam, hogy pontosan hogyan is érzett, minden reakciója fontos volt nekem… hiszen a legjobb barátomról volt szó.
– Néha azért jó, ha vannak. Még James is, akármennyire is egy gyökér. Te pedig ne érezd úgy, hogy egyedül lennél, mert nincs testvéred. Tőlem pedig soha nem fogsz megszabadulni. –Szavaim őszinték voltak felé, mint sokszor az évek során. Elsős korunk óta számíthattunk a másikra és az évek csak megedzették ezt a barátságot. Kiálltak már számtalan próbát és támadást, de soha nem törtünk meg. Szerintem pont ezeknek köszönhettük azt, hogy még inkább kitartottunk egymás mellett és most már el sem tudnám képzelni az életem Scorp barátsága… közelsége nélkül.
– Én is, hidd el. A jég meg elolvadt végre. Viszont, szerintem valahol hálásak is lehetünk nekik, amiért tiltottak minket. Én úgy gondolom, hogy emiatt még jobban össze tudtunk tartani és kötelék csak erősödött közöttünk ahelyett, hogy elszakadtunk volna egymástól. Nem tudom, hogy te hogy gondolod ezt, de én úgy érzem, hogy ez volt a tudat alatti segítségük. –Elég zavarosan sikerült megfogalmaznom a dolgokat… Miért is voltam zavarban? Elvégre semmi és senki nem kellett, hogy ezt kiváltsa belőlem. Ketten voltunk Scorpival, ahogyan számtalanszor voltunk már. Mégis, valami most másabb… Könnyebbség és kellemes melegség járt át. Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy boldogság? De eddig is boldog voltam, ha beszéltünk. Most mégis, megmagyarázhatatlanul másabb az érzés.
Mivel a faházban maradunk éjszakára –vehetjük biztonsági intézkedésnek is–, gyorsan kellett valami ágynemű is. Meg kaja! A vacsora fontos és én nem terveztem visszamenni emiatt a házba. Scorp kérdésére megráztam a fejem, jelezve ezzel neki, hogy megoldom egyedül is a dolgokat. Addig Ő nyugodtan nézegethette a leveleket, amiket kaptam tőle. Évekre volt lebontva minden kupac és a legfrissebbek voltak felül. Bármennyire is próbáltam sietni, a szendvics összedobás kicsit elhúzódott. Visszaérve kaptam is nevetés, amire vigyorra válaszoltam.
– Én meg, hogy megoldom! –Így meglepetést okozhattam neki megint az étellel, amit összedobtam magunknak. Meg nem derül ki a bakim, amit tudat alatt vétettem.
– Az első levelek mindig jók. Mikor még ki sem látszódunk a pad mögül, de próbálunk komolyan levelezni a másikkal. –Fel is nevettem, ahogyan visszaemlékeztem. Hát igen, azok az évek egyikünknek sem volt könnyű. Emlékszem, hogy a szobámban ülve próbáltam megemészteni a dolgokat, hogy mi miért is történt. Ahogyan azt is, hogy apának nem tetszett sem az, hogy Mardekáros lettem, sem pedig az, hogy az ősellenségeinek egyik fiával barátkoztam.
– Az én apám is kiakadt ezen. Az első hidegzuhany mégis az volt, mikor kiderült, hogy Mardekáros lettem. Egy Potter a zöldek házában… nevetséges. Biztos nem akartam eléggé a Griffendélt… –Próbáltam leutánozni apa mérges arcát, mikor a szememre hányta ezeket, de szerintem nem ment. El is nevettem magam, mert vicces volt az egész. Akkor még zavart a dolog… Most már kicsit sem. Különc lehettem a családban, mégis lett egy nagyon jó barátom.
– Szomorú is lettem volna miatta. Szerintem jól jártunk… és a kezdetleges dolgokon is sikerült túllendülnünk. Úgyhogy hidd el, hogy nem szabadulsz meg tőlem. –Közben én is elvettem egy szendvicset és elég gyorsan el is tűntettem azt. Kicsit éhes voltam, mi tagadás… ez is csak akkor tudatosult bennem, mikor enni kezdtem. Addig nem is figyeltem fel arra, hogy a gyomrom jelezte az ürességet. Még ittam egy pohár narancslevet, aztán úgy döntöttem, hogy nekikezdek az ágyazásnak. Csak akkor tudatosult bennem, hogy valamik hiányoztak, mikor kicsomagoltam a batyut… Csaptam is a homlokomra miatta.
– Szerinted mennyire vagyunk hülye egy egytől tízig tartó skálán? Csak egy takarót meg párnát hoztam… –Na mindegy, megágyaztam Scorpnak, én meg majd megoldom valahogy. Vissza biztos nem fogok már menni a házba, mert na… lusta vagyok. Alszok két összetolt babzsákon és kész.
– Így inkább alszok a babzsákokon, te meg aludj nyugodtan a matracon. Nincs már kedvem visszamenni a házba. –Az mellékes, hogy bőven elég mindkettőnknek a garnitúra, de ez nem esik le… Ahogyan az sem esett le ugye, hogy csak egyet hoztam.

Scorpius && Albus

Friendship is another word for love
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég
Szer. Aug. 24, 2022 1:54 pm
Albus & Scorpius

Malfoy és Potter egy fedél alatt

Sose tapasztalhattam meg, hogy milyen, ha van az embernek egy testvére, és bár Albus némileg hasonlatossá vált számomra egy fivérhez, mégse az. A legjobb barátom, akire mindig, minden körülmények között számíthattam és számíthatok a jövőben is, de a testvérség egészen mást jelent. A közös vér is meghatároz, a közös család, mert a vér… a vér igazán fontos. Nem tudok és nem is akarok úgy tenni, mintha ez nem lenne így, Malfoyként pedig büszke vagyok arra, aki vagyok.
- Bizonyára én is örülnék, ha lennének, de nem alakult úgy. Anya így is beteges volt, szerintem már az is túlságosan megerőltető volt a számára, hogy engem kihordott és a világra hozott. Nem biztos, hogy túlélt volna még egy terhességet. - sóhajtok fel halkan. Apa kedvéért tette, mert mindenképpen szeretett volna egy utódot. Egy fiú utódot, jól tudom, de részben talán én vagyok a felelős azért, amiért anya ilyen korán elment. Mégse akarom most ezeket a gondolatokat, mert túl kevés idő telt el azóta, hogy magam mögött hagytam azt a bizonyos bájitalt. Albus még csak nem is tud róla, pedig joga lenne hozzá. El kell majd mondanom neki, csak… csak egy kicsit még várnék.
- Nem is akarok! - tudja, hogy fontos a számomra, tekintetem is azt üzeni felé, ahogy az évek is, amiket együtt hagytunk magunk mögött. Elég különös ez két olyan fiútól, akiknek a szüleik egymás ellenségei voltak. Esetünkben ez nem történhet meg, sose tudnék Albus ellen cselekedni.
- Hmm, én nem igazán értek egyet most veled. Szerintem, ha nem tiltottak volna minket egymástól, akkor több időt töltöttünk volna együtt, hiszen a szünetekben is találkoztunk volna. Kétlem, hogy csak gyerekes ellenkezés volt ez részünkről, hogy csak azért is egymással akartunk barátkozni, mert tiltották. - meglep, hogy Albus így gondolja, kicsit el is gondolkodtat a szavaival. Nála ez állna a háttérben? Természetesen lehetséges, de az én részemről ez nincs így. Nem is érzek hálát mindezek miatt egyikünk szülei iránt se.
Szívesen segítenék Albusnak a pakolásban, de ha egyedül akarja makacsul megoldani, akkor csak tegye nyugodtan. Addig én jobban körbenézek a faházban és elkezdem átnézni a régen írt leveleimet is. Az elsőkön nagyon érződik, hogy egyke vagyok, egy Malfoy, aki mindig az édesapja elvárásai szerint cselekedett és aki nehezen kötött barátságokat. Merev voltam, sokkal merevebb, mint amilyen most vagyok.
- Igen, látom, hogy sikerült. - végülis egyben felhozott mindent. Szívás, hogy a sulin kívül még nem varázsolhatunk, pedig mennyivel egyszerűbb lenne minden!
Jó helyen vagy a Mardekárban. A legjobban! - erősítem meg, hogy ne is bánja egy pillanatra se, hogy nem a Griffendélbe került Ő is, mint a családja többi része. Elmosolyodom az utánzás láttán, de nem nevetek, mert ez az egész inkább szomorú, kevésbé vicces. Én is eszegetek Albussal, majd akkor pillantok felé, amikor a homlokára csap. Enyhén feljebb szalad a szemöldököm is, hirtelen nem értem, hogy mi a gond, de amikor közli, akkor már elnevetem magam.
- Inkább feledékeny vagy, nem hülye. Amúgy meg nem utaztunk el messzire, menj át még egy adagért. - vonok vállat, részemről a probléma meg is van oldva ezzel az egyszerű dologgal, de Albus túlgondolja, mire felsóhajtok és lassan felkelek, kezeimmel nyújtózom némileg felfelé.
- Hagyd, akkor áthozom én. Biztos, hogy nem fogsz a babzsákokon aludni, míg én az ágyban fekszem. Na, ez lenne a hülyeség. - lépek oda hozzá, kissé meg is bököm a mellkasát, majd ha nem állít meg, akkor hozok még egy szett ágyneműt, de ha mégis megteszi, akkor az ágyra pillantok, majd rá.
- Amúgy meg elférünk így is. - nem vagyunk nagy darabok, nekem meg nem probléma. Döntse el, hogy mit akar, addig kiiszom én is a poharam tartalmát és visszateszem a helyükre a leveleket.
Albus Perselus Potter

Akadémista

Malfoy és Potter egy fedél alatt ~ Scorpius & Albus - Page 2 Tumblr_inline_p58bm3kbZ21tlcom0_500

Lakhely :

Potter lak / Roxfort

Elõtörténet :

"Kicsi" Albus

Playby :

Cole Sprouse

103

Albus Perselus Potter
Vas. Szept. 18, 2022 12:43 pm

Úgy éreztem, hogy fájó pontot tapintottam meg Scorpnál. Nem szándékoztam… mégis megtettem. Szomorúan néztem rá, jobbommal pedig végigsimítottam a vállán. Szavakkal nem tudtam mit reagálni, de láthatta rajtam, hogy átéreztem fájdalmát. Ebből a szempontból ellentétek voltunk. Nekem megadattak a testvérek, akiket néha a pokolba kívánnék, de mégsem tudnék élni nélkülük. Scorpiusnak meg kimaradt az életéből ez a dolog. Itt voltam neki. Mégsem voltam a testvére. Nem volt ugyanaz… másabb volt… Az pedig, hogy nem akart megszabadulni tőlem és ki is jelentette, még inkább megmelengette a lelkem. Még így sokadjára is. Ebből is látszódott, hogy ennyi átélt dolog után is töretlen barátság a miénk.
– Félreértetted… vagy én fogalmaztam rosszul –ráztam meg a fejem. A zavartság miatt tényleg furcsán fogalmaztam és szerintem nem úgy érződött barátomnak szavaim jelentése, mint ahogyan szerettem volna. – Természetesen nem gyerekes ellenkezés volt az egész és tényleg sokkal jobb lett volna, ha a szünetekben is látjuk egymást. Azt akartam ezzel mondani, hogy ezek a tiltások nem ütöttek éket közénk, hanem mi kitartók voltunk és nem hagytuk el egymást. –Próbáltam kijavítani magam az előző mondatok miatt. Hittem abban, hogy így már jobban megértette Scorp is a mondandóm tartalmát. Ezen rágódtam végig, még visszamentem a házba és elkészítettem a vacsorát magunknak. Furcsa érzések kavarogtak bennem, mert nem szoktam így viselkedni Scorp társaságában. Lehet az az oka, hogy most volt itt először nálunk és én minden percet tökéletesnek akartam neki, hogy kellemes élményekkel távozzon? Nem tudhattam.
– Már tudom és büszke is vagyok arra, hogy Mardekáros vagyok! –Régen zavart. De a faházban lévő másik személy tett róla, hogy mára már ne érdekeljen. Le nem cserélném ezt a barátságot semmiért és senkikedvéért.
– Az lehet. –Tényleg sokkal egyszerűbb lett volna visszamenni még egy garnitúráért, de nem volt kedvem. Scorp pedig felajánlotta, hogy majd akkor ő átmegy. – Blöki szabadon van, még a végén letámad és soha nem érnél vissza. Vagy kutyanyálasan. –Elképzeltem, ahogy a kutya ráveti magát a szőke srácra és összenyalja az arcát, mint azt reggel tette. A mellkasbökésre tettetett fájdalmat színelek, aztán szavai után én is a matracra néztem. A suliban amúgy is aludtunk már együtt, mikor végre visszatért az események után, amiken nem lehettem mellette. Nem lenne újdonság és itt legalább senki nem látná… mintha amúgy is érdekelt volna a véleményük a többieknek.
– Jó, de én alszom belül! –Jelentettem ki vigyorogva és már másztam is be a helyemre. Az oldalamra feküdtem és úgy néztem fel a szöszire, hogy mikor követi majd a példám. Amint megtette, már húztam is magunkra a takarót. – Remélem élvezted a mai napot. –Hangom már álmos volt és fáradt tekintettel néztem a másikra. Megvártam még a válaszát és ha utána nem volt már témánk, egy ”Jó éjt!” után le is hunytam a szemeim. Próbáltam mindig úgy helyezkedni, hogy ne zavarjam a másikat, de valamikor az éjszaka folyamán fejem Scorp nyakába fúródott. Kicsivel később pedig a mellkasán pihentettem már.

Scorpius && Albus

Anonymous

Vendég
Vas. Nov. 13, 2022 11:43 am
Albus & Scorpius

Albusnál jobban senki se ismer, így nagyon jól tudja, hogy mik azok a dolgok, amik fájna, a testvér hiánya pedig pontosan ilyen. Halkan sóhajtok, amikor keze vállamra simul, de nem mondok semmit, inkább én is továbblépnék ezen a témán, mert a múlt már megmásíthatatlan.
- Hmm, nem én értettelek félre, te fogalmaztál rosszul, valóban. - bólintok rá, de azért egy apró mosoly ott van az ajkam szélén, mert nem szándékozom Őt megbántani, de jól esik, hogy kijavítja magát. Igen, így már mindjárt jobb. Fájt volna, ha csak dacból akart volna a közelemben lenni, bár úgy érzem, hogy én is sokat segítettem neki, nem csak Ő nekem. Potterként a Mardekárban még nehezebb lett volna a számára, ha én nem vagyok. De Ő ide illik, nem oda, ahova a családja többi tagja.
- Helyes! - pillantok felé a megerősítésre, majd felkelek, hogy segítsek az ágyneművel. Hamar érzékelem, hogy kevesebbet hozott, mint kellett volna, de nincs messze a ház, mehet még egy kört, de akár én is szívesen segítek, mert bár otthon a házimanó elintézné, itt most nagyon igyekszem természetesen viselkedni, hogy véletlenül se tűnjek sznobnak... pedig valahol talán az vagyok. Megszoktam a kényelmet, amiben félnőttem és élek.
- Nem félek a kutyátoktól, Albus. - szalad fel némileg a szemöldököm, de végül vállat vonok, nem erőltetem a dolgot. Elférünk, aludtunk már közel egymáshoz korábban is, bár az az emlék inkább fájdalmakkal teli, sem mint kellemes. Nagyon fájt, hogy akkor Albus nem lehetett mellettem. Szükségem lett volna rá, de a Roxfortba visszatérve minden könnyebb lett. Neki hála és annak a bizonyos bájitalnak, mely oly sok nehézséget okozott az utóbbi időkben.
- Én is úgy gondoltam, hogy te mész belülre. - vigyorodom el, majd iszom még egy kortyot, mielőtt bemásznék mellé. Én is először felé fordulok, de valahogy... valahogy furcsa ez így. Nem is tudom megmondani, hogy miért.
- Igen, köszönöm, remek volt! Én azért kicsit tartok attól, hogy te is ilyen jól fogod-e érezni magad nálunk. - a kastély talán túl rideg lesz a számára, ahogy apám társasága se mindig kellemes. Viszonzom a "jó éjt" kívánást, majd hátat fordítok Albusnak és hamarosan engem is elnyom az álom. De régóta nem alszok már igazán jól, így forgolódok, de a fiú közelségét eleinte alig érzékelem. Amikor viszont a mellkasomra kerül, lassan magamhoz térek, az élmény mégis olyan idegen... újszerű, mégis kellemes.
- Albus... - mondom ki halkan a nevét, szinte suttogva, amit talán meg se hall, főleg, ha mélyen alszik. Nem kellene rajtam aludni, mégis... Lassan átölelem, majd ujjaim óvatosan futnak feljebb a hátán, hogy a barna hajtincsek közé simíthassak. A szívem ösztönösen vált kicsit gyorsabb ütemre, majd hanyatlik le a kezem mögé, másik kezemmel pedig arcomon simítok végig. Vajon mihez kezdenék nélküle? Fontos nekem, túlságosan is. Végül ismét átölelem, puhán kerül kezem hátához, majd fejem felé hajtom és a fejének döntöm. Beszívom illatát, majd nemsokára engem is elnyom ismét az álom. Most kellemesen alszom, meglepően pihentetően, jólesően, így nem is kelek fel hamar, de az ébredésemnek lesznek jelei öltájékon, de talán Albus ezt nem veszi észre. Elvégre rajtunk az ágynemű, Ő pedig nincs olyan közel. De hát egészséges kamaszok vagyunk, mégis... amikor bennem tudatosul félkómásan, egyértelműen zavarba jövök, mert mégis csak egy srác van mellettem. De talán feltűnésmentesen ki tudok bújni alóla.
Albus Perselus Potter

Akadémista

Lakhely :

Potter lak / Roxfort

Elõtörténet :

"Kicsi" Albus

Playby :

Cole Sprouse

103

Albus Perselus Potter
Szomb. Dec. 03, 2022 9:20 pm

Apró biccentéssel és mosollyal nyugtáztam, hogy elfogadta szavaim kijavítását. Tényleg nem úgy értettem azt, amiket mondtam és ezt Scorpius is nagyon jól tudta. Egyre érdekesebben viselkedtem mellette, amit nem tudtam hova tenni magamban. Ráfogtam inkább a fáradtságra és ezt magamban is nyugtáztam. Sok jó élményünk volt a mai napon, amit úgy hiszem ismétlésért fog kiáltani. Én legalábbis szeretnék még ilyen élményekkel gazdagodni. Arra meg már csak vigyorogni tudtam, hogy megerősített Mardekáros létemben. Ha Scorp nem lett volna ott mellettem, minden másképp alakult volna.
– Azt gondoltam, de a kutyanyál kifejezetten nem túl kellemes jelenség az arcon. –Én már csak tudtam. Blöki előszeretettel nyalta meg minden alkalommal az arcom, mikor be tudott jutni reggelente a szobámba. Olykor azért, mert véletlen nyitva hagytam az ajtóm, de volt olyan is, mikor James engedte be bosszantásképp. Sose értetem meg, hogy minek kellett ezzel elrontania már korán reggel az egész napomat. Mindegy is volt, inkább másztam belülre, mert Scorp is úgy döntött, hogy én alszom belül. Kíváncsi lettem volna az okára, miért akarta azt, hogy én aludjak belül, de mégsem kérdeztem most rá. Majd egyszer, mikor alkalmasabbnak találom az időpontot. Most már kellően elfáradtam ahhoz, hogy ilyeneken agyaljak.
– Biztosan jól fogom érezni magam nálatok. Már nagyon szeretnék menni. –Hangom halk és álmossággal volt teli. Tekintetem mégis a másik arcát vizsgálta. Álmos voltam, fáradt mosolyt intéztem csak a másik felé. Percekig el tudtam volna nézni. Közelsége megnyugtató és biztonságot adó volt… Kellemes és fura is volt ez számomra. Több ilyen alkalom kellene…
Mélyen aludtam. Tagadhatatlan, hogy elfáradtam a mai napon. Egyszerű álmom volt, mely végig szemeim előtt lebegett. Újra éltem azt a napot, mikor elsőnek találkoztunk a mellettem alvó fiúval. Rég nem álmodtam már ezt, pedig meghatározó élmény volt az életemben. Ahogyan ez is, úgy az is furcsa volt, hogy fejem valahogy a másik mellkasára került. Ha Scorp emiatt mocorgott vagy ébredezett volna, nem érzékeltem belőle semmit sem. Ösztönösen húzódtam picit közelebb és helyeztem fejemet mellkasán úgy, hogy szívverését hallgathassam. Megnyugtatott, ahogy dobogását éreztem és bal kezemmel kicsit meg is gyűrtem felsője szélét. Így aludtam át teljesen az éjszakát. Reggel viszont rosszul éreztem magam, mikor érzékeltem a mellettem lévő mocorgást. Az álom már kiment a szememből, de azok még csukva voltak. Nem akartam azt, hogy kimásszon alólam, mert kifejezettem jól aludtam. De, mikor tudatosult bennem ez az egész, kicsit félve húzódtam el tőle.
– Én… öhm… –Nem tudtam mit kellett volna mondanom. Zavartan és idegesen túrtam bele a hajamba és sütöttem le a szemeim. Így nem látva semmit sem, ami öltájékon történt. – Ugye nem nyomtalak nagyon…? –Kérlek, csak mondja azt, hogy kényelmesen aludt…

Scorpius && Albus

Anonymous

Vendég
Hétf. Dec. 19, 2022 10:25 am
Albus & Scorpius

Bár ki nem mondom, van bennem némi félelem azzal kapcsolatban, hogy Albus vajon hogy érzi majd magát nálunk. Bízom benne, hogy összejön, hogy idén nyáron eljöjjön, de ha mégis közbejönne valami, tudom, hogy lesz rá még lehetőségünk. Most viszont hagyom aludni és alszom én magam is.
Bár eleinte lassan jön álom a szememre, mégis sikerül elaludnom, de az éjszakai mocorgása felébreszt, az pedig őszintén meglep, hogy közel kuckózott hozzám. Mégse jut eszembe eltolni magamtól vagy felébreszteni, egyszerűen csak… finoman simítom meg, alig érezhetően, majd amikor megérzem, hogy felsőmbe markol, halkan szusszanok, és ajkam is mosolyra húzódik. Örülök, hogy biztonságban érzi magát mellettem, hogy ilyen mélyen tud pihenni és bár nem tudom teljesen hová tenni ezt a dolgot, úgy döntök, hogy megpróbálok inkább visszaaludni. Szerencsére ez hamar sikerül is, így reggel lesz, amikor újból felébredek, de Albus már ki is csúszik kezeim közül. Nem tartom vissza, csak felé pillantok, majd mosolyogva fordulok némileg felé.
- Semmi gond. Jól aludtál? - mintha tényleg nem lett volna furcsa az, hogy így aludtunk, úgy teszem fel a kérdést, mert egyszerűbb továbblépni rajta, mint… megbeszélni. Jelenleg, de később úgyis szóba kerül majd köztünk.
- Nem, csak egyszer ébresztettél fel, de egész hamar sikerült visszaaludnom. Mondtam én, hogy a két takaróval kényelmesebb lett volna. - lassan felülök, a takarót még derekamig felhúzva hagyom, majd kicsit megtámaszkodom, átmozgatom a nyakam. Bár ki nem mutatom, én is elmerengek ám ezen az egészen, de mégse tudom, hogy mit mondhatnék ezzel kapcsolatban, így végül megköszörülöm a torkom, majd az ablak felé tekintek. Odakintről süt befelé a nap, úgy látszik, hogy ma is szép időnk lesz.
- Viszont mivel én voltam a kispárnád, ezért lógsz nekem egy reggelivel. - rásandítok pimaszul, majd gondolok egyet és lazán fejbevágom a párnával, hogy dőljön csak el nyugodtan. A testem is megnyugszik odalent időközben, mert kizökken, így nem kell aggódnom semmi miatt.
- Oh, és azért erre ne szokj rá, nehéz lenne tudod… kimagyarázni. - a szobatársaink előtt. Nem mintha összetolnánk az ágyainkat a Roxfortban és úgy aludnánk, de talán ennyit mégse árt megemlítenem, hiába érzek belül némi szomorúságot a tény miatt, de egyben megannyi kérdés is felvetül bennem, amikhez még túl korán van. Majd ha egyedül leszek, jobban átgondolom őket.
Felkelek, ideje, hogy elinduljon ez a nap, és motorozni is szeretnék ismét. Ki akarom élvezni teljesen az itt eltöltött időt.

//Részemről köszönöm a játékot! Very Happy Persze visszatarthatod még, de ha nem tennéd, akkor szerintem kezdjünk egy friss játékot a jelenben. Malfoy és Potter egy fedél alatt ~ Scorpius & Albus - Page 2 3217638854 //

Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
2 / 2 oldal
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: