| | | Szomb. Aug. 14, 2021 10:29 pm | Ramsay Daniel Maxwell Zak, Dani, Diló "Ha mindent jól csinálsz, a figyelmet nem kell ellopni vagy erőszakkal elvenni. Egyszerűen odaadják." Nem: Férfi Kor: 36 év Vér: félvér Születési hely: London, Anglia Iskola/ház: Roxfort - Griffendél Docendo Discimus Mágusakadémia - mágikus bölcsészettudományi kar - idegen nyelvi intézet Munka: Könyvesbolt (M&M) tulaj (Abszolút) Családi állapot: Házas Patrónus: Óriás repülőkutya Pálca: Jegenyefenyő, főnixtoll mag, 12 hüvelyk Amit szeretnek bennem Egyenes és nyílt, könnyen felveszi a kontaktust. Amit el akar érni, azért minden követ megmozgat és erre másokat is rá tud venni. A család sokat jelent neki, ahogy a szerelem is, de az más, hevesebb, változékonyabb terület. A francia, német, holland, a tagalog, spanyol és angol nyelvet kitűnően beszéli, a szavakat szívesen csűri-csavarja. Ebből hétmérföldes borzasztó szóviccek születnek tőle. A kétszínűség nem kenyere, régen se volt. A régimódi történetmesélés ott lapul az eszköztárában és nem fél használni. A megszokott káromkodásokat a hétköznapokban alig használja. Életem története Már nem sok mindenre emlékszem gyermekéveimre, bár a Roxforti idők beleivódtak lényembe. Ott vibrálnak a mai napig és nem múlnak. A gúnyolódások, a piszkáló szavak, a nézések és minden ellenünk szóló tettek. Kitartó voltam testvéreim mellett, ám volt hogy féltékenység ütötte fel bennem a fejét, s áhítoztam az Aranyvérű életre. Mindez a mai napig...sóvárgok. - Te mikor döntötted el, hogy könyvárus akarsz lenni? – firtattott kíváncsiságtól csillogó szemű fiam. - Még a Roxfortban, az Iskolás éveim alatt. Az aurori dolgok és gondolatok sosem kötöttek le igazán, ellenben a könyvolvasással. Szóval… valahogy így. - vonok vállat miközben lassú léptekkel haladunk a kietlennek tetsző folyosón. Nem túl forgalmas így kora reggel. - Király lehetett Docendoban lenni! - Én inkább tanulságosnak mondanám. Kétszínűség, jópofizás és az érdekkapcsolatok fertője volt, ha engem kérdezel. De legalább megedzett, erősebbé tett a világ rám váró dolgaival szemben az egész. - Anyával hogy ismerkedtél meg? - teszi fel az újabb kérdést, házi feladatot kaptak, így ezeket gyűjtik össze szépen. Elgondolkodom, bár nem kell hosszasan ezen agyalni, hiszen minden percére emlékszem. Imádtam minden pillanatát. - A Roxfortos években találkoztunk, plátói szerelem volt ám mikor a Docendo éveiben újra összefutottunk, hát szerelem volt elsőre és mindent elsöprő. Nem is kellett sokat várni rátok. - adtam rövid és kissé tömören választ, amelyet hamar lekörmölt, ám kevesellte... - A háborúról beszélsz? - tette fel egy újabb kérdését, ám ezt leszavaztam hamar, erről nem szívesen beszélek és nem is emlékeznék vissza rá. Ám mielőtt bármit is szóltam volna, már tovább is olvasott. - A testvéreid munkájáról tudsz mit mondani? Elnevetem magam. Hangosan. - Auror mind, a belső munkájukat meg még én sem tudom hogy épp mikor milyen feladat vár rájuk. Lehet papírmunkáznak... Lehet belenyúltak a lecsóba. Nem tudhatom. - nem is beszélhetnek nagyon ezekről a dolgokról, így megértem mindegyiket. Szóval ezt is lezárhatjuk. - A feleséged családjával találkoztál már? Érdekes kérdés, vajon a feladatból származik? - Őszintén? Nem. Felvont szemöldökkel rám néz, majd vissza a feladatra. Tekintete le és fel jár, majd megakad középpen. - Tervezel még gyerekeket az eddigiek mellé? - Milyen kérdés ez fiatalúr!? - teszem a fejem, hogy mérges vagyok, holott imádom és gyülölöm is egyben ezt a kérdést. De aztán csak a srác fejére teszem kezem, közelebb hajolok hozzá. - Nem maradsz kettesben az ikreddel, lesz kisöcséd, vagy kishúgod. A szavamat adom. - tudom hogy mennyire vágyik egy kistestvére, de ezidáig nem jött össze a kistesó, de nem adjuk fel az asszonnyal. Nagy családot terveztem, meg is lesz az! - Eltunyultál a könyvek mellett, vagy azért tudsz még párbajozni? - egy újabb kérdés villan, amire már a tarkóm vakarom. Gondolkodási idő. - Hát lehet lassan neked kell átvenned itt a helyet ha harcra kerülne a sor...- nevetjük is el magunkat, hiszen ez nem igaz, napi szinten gyakorolom a varázs használatot, hogy ne tunyuljak el. Nem lenne szép tőlem. - Vagy a bátyám meghívjuk hogy végezzen örző védő munkát itt nálunk...bár elég néha édesanyád is, a szigorú tekintete.... – mosolyodom el, bár tény és való, az a tekintet... sokszor én is vigyázzba állok ha úgy néz rám. Sok sok kérdés, melyek megmosolyogtatnak. Kezdődik a nap és a kérdések negyede zajlott csak le, várom a többi fel nem tett kérdéseket...a munka mellett ezt is el tudom végezni.
Ha tükörbe nézek Öltözködése teljesen átlagos, nem szokott túlságosan kirívó ruhákat viselni, hogy kitűnjön a tömegből. A haja középhosszú már jó ideje, habár volt még ennél hosszabb is. Nem egy túlzott izomember, de a pálcikától is nagyon távol áll. 190 cm magasságot örökölt.
Családom Édesapám Aaron Maxwell, mugli. Mindig is imádtam őt, azonban vannak nézeteltérések közöttünk, ami miatt 3 éve nem beszélünk. Nem látogatom. Majd ha túl leszek azon a dolgon, amit a házaséletemről gondolt. Édesanyám Heather Maxwell, boszorkány. Imádom, bár leginkább a sütemények vonzanak. A viccei katasztrófálisak, a humora gyér, de ezeken túl a napnak ragyogásán is túl tesz. Testvéreim Wade Maxwell Peter Augustus Maxwell Leah Maxwell Feleség Keilani Moon Maxwell - Aranyvérű Feleségem, gyermekeim gyönyörű édesanyja Gyermekeim Rain Maxwell (15 év) Ezra Maxwell (15 év) Pocaklakó (nem tud róla még) Apróságok Edevis tükre A tükör előtt állok a feleségem oldalán és 6 gyermek büszke mosollyal figyel minket! Hobbim bármi ami könyvekkel kapcsolatos, olvasás, könyvírás, könyvpakolgatás, könyvtakarítás, könyv mánia Elveim * Hiszek abban, hogy a jövőnket a gyerekek alakítják. Amilyen értékek, elvek mentén neveljük őket, olyan lesz a mi jövőnk. * A szó szerint értelmezett tanulság csak falakat és tévedéseket szül. Amit sosem tennék meg Hátat fordítani bármely családtagnak. Sose mondom ki, hogy nekem nem kell gyerek, hogy nem szeretem őket (Imádom a gyerekeket). Aurornak menni. Más pályát, más munkát választani. Ami zavar Zavar...zavar hogy nem aranyvérűnek születtem, bánt az a dolog ahogy bántak velünk azért amiknek születtünk. Még mindig gondolkodok ezen elég sokat! Ami a legfontosabb az életemben A szüleim, a feleségem, a gyermekeim, a testvéreim, a könyveim és a saját életem.. Ami a legkevésbé fontos számomra Mikor dumálok arról, hogy nagy családos leszek 6 gyerekkel, csak lehurrognak. Sose érdekelt. Amire büszke vagyok Hogy nem léptem a bátyám és öcsém útjára, nem lettem Auror, saját karriert építettem fel. Nekik ez jól áll! Ráadásul nem egyedül és nem rövid idő alatt lett egy könyvesboltunk. A 2 gyermekemre is büszke vagyok, az anyjukra hasonlítanak. Ha valamit megváltoztathatnék csak annyi hogy Aranyvérűnek születnénk, nem kaptunk volna annyi kellemetlen időt a régi időkben. Akkor más miatt fájna a fejünk...és ugyanezt a munkát végezném Így képzelem a jövõmet 1 éven belül: Megtudni bővebben, hogy gyermekeim mit terveznek a jövőjükkel kapcsolatban. 6 éven belül: + 4 gyerek 2 éven belül: Beinvitálni a 10.000.000. vásárlót a boltba és kikiáltani, hogy ő a nyertes, ajándékokkal elhalmozni. 40 évvel később: A könyvesboltban megöregedni a feleségem oldalán. Egyéb Animágia: óriás repülőkutya Okklumentor
|
| | | | Hétf. Aug. 30, 2021 2:47 pm | Kedves Ramsay! Ahw, imádom a pofid! És annyira örülök, hogy egy apukát hoztál vele, szerintem rendkívül illik hozzá! Egy üdítően kedves kis család vagytok, azt hiszem minden szülő arra vágyik, hogy egy kicsit a gyermekei hőse legyen. Persze, felnőttnek lenni nem könnyű, amit idejekorán sikerült megtanulni, viszont a lehető legtöbbet hoztad/hoztátok ki ebből a helyzetből. Saját, sikeres vállalkozás, boldog házasság, és két tinédzser... bár ez utóbbi biztos nem csak mosolygós helyzeteket szül. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg kaland vár még rátok az újabb gyerkőc érkezésével, valószínűleg nem könnyíti majd meg a dolgotok. De hát ilyen a szülő lét, ezt már végig csináltátok egyszer, remélhetőleg a rutin segíteni fog! Nem is tartalak fel, nyomás foglalózni, aztán máris nyithat a bolt! :3 |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir |
|