Na, ilyen egy jól összerakott, 2021-be ledobott aranyvérű karakter A származásából és jelleméből eredő önellentét, a kamaszkor érzelmi drámái, a kialakuló személyiség ingadozásai, a baráti kör (jelen esetben inkább negatív) hatásai és egy személyes tragédia remekül ötvöződik egyetlen tizenhat éves srácban. Jó, elismerem, a faszfej színjátéka valószínűleg legtöbbször látványosan meggyőző, de én nem tudom nem kedvelni - és azt hiszem, felvett rossz szokások ide vagy oda, Rafe valójában sokkal szerethetőbb, mint amilyennek láttatni akarja magát. Amúgy is, az ítélkezzen először, aki a Flint családban, ilyen barátokkal és egy ilyen betegséggel maga lenne a megtestesült kedvesség és jóindulat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan alakul a történetük a levelezőpartnerével, rengeteg a lehetőség ebben a plotban, én biztosan olvasni fogom őket (és remélem, nemcsak a levelezéseiket, hanem tényleg összeszedik minden bátorságukat és találkoznak). Futás foglalózni, egy ilyen remekül megírt karakterlap után biztosan kapkodni fognak érted a játéktéren is, úgyhogy nem lesz nehéz dolgod a játszótárs-kereséssel