Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Rafe B. Flint

Anonymous

Rafe B. Flint Empty
Vendég
Kedd Aug. 10, 2021 8:04 pm
x
Vissza az elejére Go down
Gilbert Ollivander

Törvényen kívüli

Rafe B. Flint Tumblr_o2wuv7UYEF1ssiszvo7_r1_250

Lakhely :

Zsebpiszok köz

Multik :

úgyis tudjátok...

Playby :

Lin-Manuel Miranda

550

Rafe B. Flint Empty
Gilbert Ollivander
Hétf. Aug. 30, 2021 2:49 pm
Kedves Rafe!

Na, ilyen egy jól összerakott, 2021-be ledobott aranyvérű karakter Very Happy A származásából és jelleméből eredő önellentét, a kamaszkor érzelmi drámái, a kialakuló személyiség ingadozásai, a baráti kör (jelen esetben inkább negatív) hatásai és egy személyes tragédia remekül ötvöződik egyetlen tizenhat éves srácban. Jó, elismerem, a faszfej színjátéka valószínűleg legtöbbször látványosan meggyőző, de én nem tudom nem kedvelni - és azt hiszem, felvett rossz szokások ide vagy oda, Rafe valójában sokkal szerethetőbb, mint amilyennek láttatni akarja magát. Amúgy is, az ítélkezzen először, aki a Flint családban, ilyen barátokkal és egy ilyen betegséggel maga lenne a megtestesült kedvesség és jóindulat.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan alakul a történetük a levelezőpartnerével, rengeteg a lehetőség ebben a plotban, én biztosan olvasni fogom őket (és remélem, nemcsak a levelezéseiket, hanem tényleg összeszedik minden bátorságukat és találkoznak).
Futás foglalózni, egy ilyen remekül megírt karakterlap után biztosan kapkodni fognak érted a játéktéren is, úgyhogy nem lesz nehéz dolgod a játszótárs-kereséssel Very Happy

I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
No doubt about it

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: