Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Juniper Williams

Anonymous

Juniper Williams Empty
Vendég
Hétf. Júl. 26, 2021 5:44 pm

Juniper Faith Williams

June, Juniper

"Nagy az én bűnöm: a lelkem.
Bűnöm, hogy messze látok és merek."

Nem:

Kor: 31 év

Vér: félvér

Születési hely: Spilsby, UK

Iskola/ház: Griffendél

Munka: életművész

Családi állapot: egyedülálló

Patrónus: fekete csődör

Pálca: 12 hüvelyk, vörösfenyő, rugalmas, főnixtoll mag

Written in the stars

☼ Sun in Sagittarius ☼
optimista, életvidám, kalandvágyó, nem tud megülni a fenekén, kíváncsi, független, figyelem középpontja, vakmerő, szabályszegő, sokra vágyó, ami a szívén, az a száján, brutálisan őszinte, karizmatikus

☾ Moon in Aquarius ☽
domináns, kreatív, egyéni, szereti a szokatlant, humorral hárít, nem bírja a nehéz érzelmeket, társaságra vágyó, szabadságszerető, konfliktuskereső, önálló, ha korlátozva érzi magát lelép, hiába veszi magát körül másokkal, belül magányos

↑ Ascendent in Leo ↑
tekintetvonzó, drámai, legjobb történetek mesélője, öncentrikus, büszke, makacs, önzetlen, vezető, játékos, igényes öltözködés, arany ékszerek, egyenes tartás, ötletes, fenntartja a látszatot

Introverted(S)observantFeelingProspecting–Assertive
Mindene az alkotás, az önkifejezés, legyen az festésben, öltözködésben, szobadíszítésben, vagy akár teljesen másban, új dolgok felfedezése és készítése a mindene. Új helyek meglátogatása, kultúrák felfedezése személyisége szerves részévé vált. Bár sok emberrel veszi körül magát, szüksége van egyedüllétre, és kapcsolatai talán sekélyesek, ami miatt belül magányos tud lenni, ám nem nyit közelebbi kapcsolatokra, melyek korlátozhatnák, befolyásolhatnák. Könnyen stresszel, így ahelyett, hogy belegabalyodna a hétköznapi dolgokba, inkább összepakolja a táskáját, és eljátszva, hogy minden a legnagyobb rendben van, utazik is a következő helyre. Erős benne a versenyszellem, és ki nem állhatja a szabályokat.

Enneagram type 7
Türelmetlen, impulzív, új élmények keresője. Kissé pimasz és arcátlan, játékos, szenvedélyes, talán indulatos. Intelligens, ötletgyár, egymillió élménybe kezd sekélyen, mintsem mélyen ereszkedjen kettőbe. Gyorsan tanul, és mindent magáévá tesz, így fogalma sincs, hogy a tucat mészréteg alatt ki is ő valójában. Agresszíven pozitív, mintha negatív érzelmek nem is léteznének, azokat elnyomja bármi áron, és inkább beleveti magát egy újabb spontán körútba. Kicsit olyan kétségbeeséssel járja a világot, mintha keresne valamit, valamit, amit igazán akar, de talán sosem találhatja meg. Mindenben az élvezetet keresi, és azzal fedi el, hogy bármi negativitás is létezhet.

Lakása

Hogy mije? Hisz nincs neki olyanja, varázslattal kitágított bőröndjéből él és utazótáskájából él, kanapéról hotelszobába, sátorból igluba utazva, egyszerre van nála minden, és semmi. Hisz minek cipelne magával ötven darabos étkészletet a tibeti útjára? Miért lenne nála nagykabát a Szaharában?

...

Jó, oké. Igazából van lakása, Spilsyben, ahol született, és borzasztóan hosszú történet, hogy hogyan is tett rá szert, mert benne van jó pár pókerjátszma, régi ígéretek beváltása, és nem elhanyagolható mennyiségű alkohol is. Ha egy idegen a lakásba lépne, azt hinné, hogy egy kirakodóvásár közepére tévedt, vagy egy raktár közepébe sétált be, vagy talán egy törzsi szeánszba csöppent bele. Ő erre mosolyogva csak annyit mondana, hogy "Is", mielőtt elfordul. A lakás kicsi, de bőven nem annyira kicsi, mint amilyennek tűnik, szimplán minden szabad felületet valami messziről hozott szuvenír ékesít. Törzsi maszkoktól, gyógyteafüveken keresztül, popkultúra posztereken át mindent lehet itt találni – vintage ruhákat, kézzel készített ajándékokat, saját festményeit, szobrait, művésztárgyait, amitől nem vált meg az évek során. Ritkán alszik itt, és senkit sem engedne ide, hogy csak úgy megrongálhasson mindent a távollétében, így a tárgyakra helyezett taszítóbűbáj az egyetlen, ami óvja a kincseket a méretes mennyiségű portól, ami egyébként ellepné a helyet.

Elküldetlen levelek

Anya,

Most először talán úgy érzem, hogy ezzel nem fordulhatok apához. Nem tudom megírni neki a szokásos levelemet gond nélkül, mint mindig, viszont hozzád sem tudok lesétálni. Pedig egyszerű lenne kisurranni a toronyból, pár perc és már kopogtathatnék is a szobád ajtaján, te pedig leszidnál érte, de mégsem teszem meg. Írásban talán most egyszerűbb, hisz nem tudom, mit szólnál, ha előtted felhoznám. Pedig Adam [tintapaca]
[összegyűrve]

Anya,

Nem tudom, mit csináljak. Persze, azt mondanád, hogy nincs kérdés, hisz vizsgaév, RBF, és amúgy is 15 vagyok, máson nem is kéne a fejemnek járnia. Valamiért Emmának olyan egyszerű volt egymás után szerezni a tökéletes jegyeket, és ment is az Akadémiára. De mi van, ha én nem ezt akarom? Ha valami mást szeretnék? Próbálok tanulni, de valamiért [áthúzva, összefirkálva]
[összegyűrve]

Anya,

Mit csináljak?

Hogy tehetted?

Látnod kéne Edwint...

Minden tanár bámul, és a vizsgák már csak [könnyek mosták a tintát]
[szétszakítva]

Anya,

Öt RAVASz-t kaptam. De nem megyek az Akadémiára. Utazni fogok.

Remélem, nem haragszol.
[apróra hajtogatva]

Anya,

Úgy érzem, megtaláltam magam. Az elmúlt egy év varázslatos volt, és megismételhetetlen. Azt akarom, hogy sose érjen véget. Nem tudtam, hogy létezik ilyen érzés. Kiugrani egy repülőgépből, hogy egy ernyő tartson fel, mindenféle varázslat nélkül? Vadvízen száguldani egy apró csónakban?

UI: Eladtam az első szobromat. Szerintem tetszett volna.
[elveszve egy rakat másik papír között]

Anya,

Évek óta nem írtam neked. Ma megkérték a kezemet. Nemet mondtam. Mit gondoltál volna, ha itt lennél? Megértetted volna? Elítéltél volna? Te hogyan érezted magad, mikor apa eljegyzett? Voltak kételyeid? Megbánásaid? Volt valaki másod előtte? Meséltél régen róla, csak nem figyeltem?
Nem érzek semmit. Se örömöt, se megbánást. Zakatol a szívem, és nem értem, miért. Ennek nem így kéne lennie, nem? Sajnálnom kellene, vagy zokognom, vagy futnom utána, hogy de igen de igen de igen. Vajon mennyire bántottam meg? Vajon azt hitte, velem fogja leélni az életét?
De hogy hihette volna azt? Hisz már most úton vagyok a kontinens másik felére.
Nem bánom. Csak furcsán érzem magam.
Még sosem gondolkodtam ilyeneken.
Valami rossz van velem? [sötéten átfirkálva]
[elfújta a szél a vonatablakon kiengedve]

Anya,

Mostanában furcsán érzem magam. Talán a harminc teszi, vagy bármi más, hisz sosem érdekelt a korom, egyáltalán nem számít a szám. Újabb csomagolt bőrönd, újabb hajóút, újabb éjszaka egy sátorban, a csillagok alatt. Mennyi hely van még, amit nem láttam? Mennyi dolog van, amit még sosem csináltam? Mennyi, amit nem láttam még, nem szagoltam, nem tapasztaltam?
Valaha is elég lesz?
Nincs otthonom, mert mindenhol egyszerre van. Persze, nem is vágyom rá, hisz lekötne, beskatulyázna, leszorítana. Nem tudnák kaucsukfa törzséből pálcát készíteni, nem tudnék yakszőrből sapkát szőni.
Hisz vannak barátaim a föld minden táján, mindenhol jártam, ahol a legtöbb ember álmaiban sem tudna, mindent fogtam, mindent hazavittem, mindent elajándékoztam, mindent megszereztem.
Mindenem van.
Mégis, mintha semmim sem lenne.
Vagy csak ez a hülye tábortűz teszi.
[elégetve]

Családom

Édesapám
Hugo Williams, 53
Juniper kedvenc elfoglaltsága volt, hogy apja ölébe fúrja magát, és csillogó szemekkel hallgassa izgalmasabbnál izgalmasabb történeteit. Igazi apa lánya, mert ő felrakta a fa alsó ágára, hogy megmászhassa, és hirtelen felvillanó vigyorral várta a felé futó kislányt, aki egy madárfészket tartott apró kezeiben.

Édesanyám
Esther Williams-Picquery, 41 éves korában elhunyt
Bár sosem volt olyan közel édesanyjához, mint apjához, az nem titok, hogy kíváncsiságát, és tudásvágyát tőle örökölte. Úri hölgy létére tőle többet kapott összefont karokat a sáros ruhája láttán, illetve ciccegést, mikor valami nem odavaló dolgot tett az asztalra. Halála élete legmeghatározóbb ideje volt, tizenhatévesen, RAVASz vizsgák előtt, immár a legidősebb Williams a Roxfortban, az akkor nála pár évvel fiatalabb öccséről próbálva gondoskodni, akkor döntötte el, hogy nem fogja hagyni, hogy bármi is korlátozza őt az életben – és akkor alakult ki az is, hogy a pozitív érzelmekre koncentrál, és úgy viselkedik, mintha a negatívak nem léteznének.

Testvéreim
Emma Mallory, 33 – Nővér, aki anyja kedvence volt, és mindig is jobban hasonlított hozzá kimértségében Juniper vadságához képest, így kapcsolatuk mindig is kettős volt. Valószínűleg mindketten irigyek a másikra, bár sosem vallanák be, hisz Emmának megvan az, amit Juniper olyan tökéletesen elhitetett magával, hogy neki semmi szüksége nincs rá – biztos pontok az életében, amikre (és akikre) támaszkodhat.
Edwin Williams, 27 – Ha van szöges ellentéte Junipernek a családon belül, az valószínűleg kisöccse, aki bár inkább olvassa a könyveit ahelyett, hogy elutazna nővérével bárhová – pedig folyamatosan győzködi! –, mégis, van egyfajta vakmerőség mindkettejükben, ami szorosabban kapcsolja össze őket. Anyjuk elvesztésekor Juniper volt ott öccsének, és ez valószínűleg későbbi kapcsolatuk meghatározó éve volt.

Apróságok

Amortentia
gyömbér, tengeri szellő, hegyi levegő

Mumus
Stagnálástól – hogy egy nap leragadva találja magát egy rutinba zárt életbe, egy arcatlan férfival, minden nap rettegve az ébredéstől

Edevis tükre
Valami több, amit még mindig keres, és azt hiszi, hogy az egy új hely, egy új kultúra, egy új kihívás, de igazából mélyen egy különleges, mély lelkitársi kapcsolatra vágyna

Hobbim
Minden is

Elveim
Amint nem keresel új élményeket az életben, már halott vagy

Amit sosem tennék meg
Leragadni egy 9-5-ös hétköznapi szürke irodamunkába

Ami zavar
A hibás vélemények, a szürke egerek, a lassan sétáló emberek, a bezárt kapuk, a mindennapi hülyeségek (lakbér, számlák, akármi)

Ami a legfontosabb az életemben
Függetlensége

Ami a legkevésbé fontos számomra
Rendszer

Amire büszke vagyok
A világkörüli gyűjteményemre

Ha valamit megváltoztathatnék
Megmentené édesanyját

Így képzelem a jövõmet
Ugyanitt, ami alatt azt érti, hogy teljesen máshol, teljesen máshogyan, ezer új élménnyel

Egyéb
Bármi, amit még fontosnak találsz.

Jodie Comer

Vissza az elejére Go down
Meissa Lestrange-Black

Törvényen kívüli

Juniper Williams GeWkdiYn_o

Lakhely :

Mikor hol...

Multik :

#TeamMöjMöj

Playby :

Merve Boluğur

273

Juniper Williams Empty
Meissa Lestrange-Black
Szomb. Szept. 18, 2021 8:56 am
Kedves Juniper!

Nagyszerű élmény volt olvasni a lapodat, legalább annyira szerteágazó, mint a jellemed! Izgalmas életed volt, bejártad a világot, és annyi impulzust begyűjtöttél, amennyit csak tudtál. Nem csoda hát, ha gazdagnak érzed tőle magad, és igazad is van, ezek olyan dolgok, amiket senki sem vehet el tőled. (Ha csak véletlen nem talál el egy memória törlő átok...  Juniper Williams 1050932084 ) Biztos lehetsz benne, hogy követni fogom a játékaidat, mert engem is nagyon érdekel, mit keresel.
A vízöntő holdaddal engem azért nem lepett meg, hogy nehezen kötődsz igazán személyekhez, és alakítasz ki igazi, mély érzelmi kapcsolatokat, ezek a levegős jegyek már csak ilyenek! Sajnálom, hogy olyan korán elveszítetted édesanyádat, valószínűleg ez is sokban befolyásolta, miként tekintesz a világra, és azon belül magadra. De azt hiszem bátran mondhatom, valahol biztosan nagyon büszke rád, és arra, amit elértél!
Tovább nem is húzom, irány a foglaló, aztán művészkedd be a fórumot!  Juniper Williams 3217638854

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: