| | | Csüt. Júl. 22, 2021 10:13 am | "Egy hiba halálosabb, mint száz győzelem. Miért mennék a jégre, ha már építettem egy hidat?" Nem: Nő Kor: 20 év Vér: Aranyvérű Születési hely: London Iskola/ház: Roxfort - Hugrabug volt Jelenleg Docendo Discimus Mágusakadémia: Varázsjogi Kar - Nemzetközi Kapcsolatok Intézete Munka: Akadémista Családi állapot: Eljegyzett Patrónus: viziló Pálca: 11 hüvelyk, thesztrálszőr mag, babérfa Amit szeretnek bennem Alapvetően nyitott személyiség vagyok, aki kedveli az embereket. Szeretek új ismeretségeket kötni, ami elég gyorsan sikerül. Hogy ezek mennyire lesznek tartósak, sosem gondolkodtat el, hisz minden találkozás meg van írva előre. Számomra mindenki érdekes, legyen akár egy Auror, vagy épp a nagymenő Kviddicses. Mindenki másmilyen, másért érdekes. Ki az élettörténete miatt, kinek a személyisége, vagy a remek humora miatt, vagy épp a sötét múltja miatt, amit próbál elrejteni. Talán negatívum, hogy szeretek beszélni, szeretek a középpontban lenni, és pont emiatt, még többet beszélni. Ami zavar bennem másokat A tapasztalatlanság együtt jár időnként a hibákkal is. A túlzott versenyszellem, amely munkálkodik bennem, már egészen fiatal koromban a felszínre bukott. Ölelkezős típus vagyok, szimpla üdvözléskor is előfordul részemről ez a gesztus, viszont ha megvan rá az okom, akkor mindeközben gond nélkül kést állítok a hátadba. Csak mondom. Egyébiránt nem tartom magam bosszúálló típusnak, fogalmazzunk másképp : nem felejtek. Lehet, hogy nem pofozlak fel, vagy vájom ki kanállal a szíved, de egyszer kerülj szarba és várj tőlem segítséget! Megtudod milyen, ha fúria vagyok. Illetve még rengeteget tudok kérdezni! Sokak szerint ez olyannyira súlyos, hogy szerintük Aurornak kellene mennem vallatónak!
Életem története Nagyon igyekeztem, hogy fel tudjam dolgozni a mai nap eseményeit, de az eltelt órák ellenére sem voltam képes maximálisan napi rendre térni fölötte. Az, amiket az apámtól megtudtam, teljes mértékben sokkoltak, ráadásul ott volt a többi esemény is. A kötelező tiszteletkörök, az új iskola, szóval volt bőven, amin gondolkozhattam, ráadásul tőlem szokatlanul hirtelen döntéseket is meghoztam. Azért, ha belegondoltam, a gyomrom továbbra is görcsbe rándult és elbizonytalanodtam, hogy talán mégsem volt jó ötlet az egész. Visszaút azonban már nem volt. Szorongásomból az ajtó tompa csukódása zökkentett ki, mire egy pillanatra megálltam a mozdulatsor közben, és az órára sandítottam. Határozottan nem számítottam a tatára ilyen korán, úgyhogy nyeltem egy nagyot, belekortyoltam a pulton eddig megpihent pohárba, nyugalmat erőltetve magamnak. Valahogy képtelen voltam elűzni a bennem gyűlő feszültséget, vagy inkább izgalom lett volna? Már magam sem tudtam pontosan megállapítani, és ezt egészen aggasztónak találtam. - Szia! - köszöntem halkan, miközben az öregebb felé fordultam. - Csak később számítottam rád, még… - ahogy megfordultam, azzal a lendülettel bennem is ragadt a szó, elég volt meglátnom a kezében tartott levelet. - Hát ez meg mi? - bukott ki végül a kérdés belőlem, némi értetlen homlokráncolással karöltve.... - Jaj, drágám, így nem haladunk egyről a kettőre. Tudom, hogy ez nagyon nehéz időszak most neked, meg is értem, de… - a szavai valahogy elsiklottak a füleim mellett, bármennyire igyekeztem is koncentrálni rá. Csak mozgott és mozgott a szája folyamatosan, de hiába nagyapa minden igyekezete, nem bírtam odafigyelni. Összeakarnak házasítani egy számomra idegen hapsival. Fiatal vagyok, még ki sem szórakoztam magam teljesen, erre itt ez a rémálom. Felszaladtam a szobámba és levelet kezdtem írni. ""Drága Freya! Nem is tudom hogyan kezdjek neki ennek a levélnek! Ideges vagyok és zaklatott! Nagyapa velem is kiszúrt. Minél előbb kiakar házasítani, sűrgős...már 2 évem sincs vissza ez biztos! Tiltakoztak? Vagy bólogassak? Ismerjem meg a másik felet? Tudod hogy parázok?! Libabőrös vagyok a gondolattól is...el jegyeztek a hátam mögött. Olyan mintha a kutyának dobtak volna egy véres csontot... Ez olyan hidegvérű gyilkosságnak tűnik ... Te hogy kezelted ezt az egészet? Mi lesz ha innentől kezdve nem találkozhatok a barátaimmal? Mi van ha nem tehetem le a jogot? Jó persze, az is nagyapám kötelező dolgaihoz tartozik, szóval azt biztos le kell majd tennem. Sikeresen levizsgázok belőle. De mi van ha nem dolgozhatok? Mi van ha családanyát akar, aki csak otthon ül és gyereket nevel, a fickó meg majd eltart és szinte alig látom majd. Mondjuk az megint mindegy, mert ez nem szerelemből való házasság. Jobb ha nem látom napokon keresztül...úgy félek ettől. És nem is ellenkezhetek! Találkoznunk kell Freya! Kérlek fussunk össze, hozzunk össze egy találkát, akár egy napra. Akár egy hétre! Nagyon várom a válaszodat! Ölel és csókol: Claire."" A levelet gondosan összehajtogattam, majd a bagoly lábára helyeztem, csőrén csókoltam az állatot, suttogtam neki Freya nevét és hogy igyekezzen..majd útjára engedtem. Remélem mihamarabb oda ér, hogy annál is hamarabb találkozhassak a lánnyal. Kopogás zökkent ki, egy hangos igennel eresztem be az illetőt, ki a tulajdon nagyapám az. Mosolyogva csukja be az ajtót, kíváncsi pillantásokat küldök felé. - Mához egy hétre találkozhatsz a férfivel! Ha ez nem történik meg...tudod mit tartogatok neked! - fenyeget meg a végére, majd mint aki jól végezte dolgát, elvonult. Az ágyam szélére roskadtam le. Mire jó ez? És ha sose fogunk kijönni egymással? Ennyire mániákusan viselkedni...adja az ég hogy soha ne legyek ilyen ha elérem az 50 éves kort! Nem kívánok ilyet a gyerekeimnek.
Ha tükörbe nézek 165 cm magassághoz, 50 kg testsúly tartozik. Mindehhez kék szemek párosulnak és szőkés hajzuhatag. Öltözködésem változatos. Ha nyilvánosság előtt jelenek meg, akkor legtöbbször nőiesebb vonalú ruhákban teszem meg mindezt, ám nem példa nélküli, hogy kicsit lezserebb darabokkal is kísérletezek. Szeretem az ékszereket, nem érzem úgy, hogy azok terhek lennének, vagy gátolnának esetleg bármiben is.
Családom Édesapám Jasper Shafiq (44 éves) Aranyvérű. Édesapja, Thomas, árnyékában él, az van nála, amit az öreg mond. Az ő szava a szent. A kapcsolatunk eléggé zűrős évek óta, főleg hogy édesanyám már nem esik teherbe, valami gyógyíthatatlan betegség miatt. Sose tagadta, ő mindig is fiú gyermeket várt, S várja most is. Bár ahogy az apja is mondta: "egy fiú unokát is lehet gyermekedként szeretni". Így most ő is azon van, hogy minél előbb összeboronálodjak Greg Selwynel. Édesanyám Lydia Shafiq (née:. ) (44 éves) Halk szavú, de szigorú nő. Törékeny termetét látva senki nem feltételezné, micsoda erő lakozik benne. Mindig tiszteltem ezért. Harmonikus anya-lánya viszonyunk van: szeretjük egymást, és mivel értékrendünk megegyezik, a viták sem gyakoriak köztünk. A betegsége miatt rengeteg vetélése volt, az én megfogantatásom előtt és az én születésem után is. 17 éves koruk óta próbálkoztak édesapámmal a mai napig, de csak én maradtam életben. Unoka testvéreim Freya N. Morgan Levelőtársam. Próbálom tartani benne a lelket a jelenlegi élete miatt. Kedvelem attól függetlenül hogy félvér. Hiszen nem a vér teszi a varázslók rossz vagy jónak. Alice Shafiq Luella Margot Shafiq Kapcsolat Greg Selwyn (24 év) Nagyapa és apa neki ígértek oda, találkozásaink még nem voltak, de lassan szakítanunk kell egy röpke időt rá. Nagyszülők Nagyapa: Thomas Shafiq (70 év) Az öreg nagy arc és egyben rafinált is. Annyira imádom, hogy közben gyülölöm is egyben érte. A szavait iszom, a meséket melyeket régebben mesélt nekem, azokra a mai napig emlékszem. Nem értek egyet a nézeteivel, de nem hangoztatom. Az, hogy odaigért egy Aranyvérű srácnak... dühöt érzek, hiszen az én családom sose házasodhatott szerelemből. Zavar. Igen, eléggé. Ő a családfő, a manipulátor, a mindig négy lépéssel előtted járó rémálom. Nagymama: Róla nem mondok semmit rosszat sem. Ő az a fajta nő, aki mindenben igazat ad férjének, bólógat, a háta mögött pedig már ellene van. Öl se szerelemből házasodtak össze 50 évvel ezelőtt... Apróságok Amortentia Sárgadinnye, barack, kesudió Mumus Anyám betegsége örökletes... Edevis tükre Édesanyám terhesen pózol mellettem, az én pocakon is nödögél, majdnem egyszerre eszünk teherbe. Mögöttem mosolyogva integet apám és egy szürke arcú férfi, aki valószínűleg a férjem. Hobbim Festészet, múzeumok és kiállítások látogatása Elveim A világon mindenki azonos elosztással rendelkezikaz idő múlásával az a különbség, hogy mit csinálsz a saját időddel. Az idő senkire nem vár, tovább megy, és meg kell tanulnunk folytatni az előrehaladást, csakúgy, mint az idő. Amit sosem tennék meg Nagyapámnak vissza szájalni, ellenkezni, a háta mögött cselekedni. Túl zűrös az öreg, eljár a keze is .. Ami zavar Ha elnyomják és lenézik a nőket, túlzott forróság, vereség - szinte elviselhetetlen, tehetetlenség és gyengeség érzése. Hogy a nagyapám kijelentette: a házasság egy karnyújtásnyira van! Bármikor eldöntheti, hogy nah: egy hét és kimondhatod a boldogító igent. Az mindegy, hogy nem ismerem a pasit... Ami a legfontosabb az életemben Akik közel állnak hozzám! Ami a legkevésbé fontos számomra Az elrendezett házasságom. A nagyapám intézte el mindezt persze! Amikor számomra két kedves nézőpont/oldal közül kell választanom. Hatalom - pénz - vér mánia (a család előtt eljátszom hogy fontosak ezek, de akadnak olyanok, akiknek megnyílhatok teljesen). Amire büszke vagyok A családom kitartása és az eddigi életutam. Ha valamit megváltoztathatnék Édesanyám betegségét a semmibe taszítanám, hogy boldogabbak legyenek és nekem se kelljen bele mennem egy olyan házasságba, melyet nem akarok! Így képzelem a jövõmet Sikeres vizsgákat letéve a saját utamat járva.
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Hétf. Aug. 09, 2021 10:54 am | Kedves Claire! Egy párkapcsolat, egy házasság sokszor még akkor sem egyszerű, ha mindkét fél őszintén szereti egymást és a saját döntésük összekötni az életüket. Egy elrendezett házasság, különösen ilyen fiatalon pedig még ennél is nehezebb, a helyedben mindenki kétségbeesne és félve tekintene a jövőjére. A huszonegyedik században nem szabadna ennek megtörténnie, de sajnos az aranyvérű családokban még mindig nagyon gyakori az önálló akarat teljes figyelmen kívül hagyása. Remélem, hogy ennek ellenére megtalálod majd a boldogságot és képes leszel megvalósítani az álmaidat Greg Selwyn mellett is - bár úgy hallottam, nem egyszerű eset. Futás foglalózni és játszótársakat keresni |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Vas. Nov. 24, 2024 12:58 pm Léanor D. Lecomte Vas. Nov. 24, 2024 12:39 pm Draco Malfoy Pént. Nov. 22, 2024 10:04 pm Juliet Denoir Pént. Nov. 22, 2024 8:59 pm Theodore Nott Pént. Nov. 22, 2024 6:04 pm Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves |
|