Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

David Liam Emerson

Anonymous

David Liam Emerson Empty
Vendég
Kedd Május 18, 2021 10:15 am

David Liam Emerson

David, Dave, Ly, a normálisabb Emerson

"A normálisság relatív"

Nem: férfi

Kor: 16 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: Lincoln, UK

Iskola/ház: Roxfort/Hugrabug

Munka: diák

Családi állapot: egyedülálló

Patrónus: poloska

Pálca: gesztenye, sárkányszívizomhúr, 10 hüvelyk

Amit tudni érdemes rólam

Azt hiszem, tipikus hugrabugosnak mondhatom magam. Elég visszahúzódó vagyok, ettől függetlenül kedves, és persze ahol és akinek csak tudok, ott segítek. Néha talán túlzásba is viszem, legalábbis a családom szerint biztosan. Persze nekem is megvannak a nemszeretem tulajdonságaim, mint ahogy valószínűleg mindenki másnak is. Izgága vagyok, és igenis meg akarom mutatni, hogy tudok valamit... akkor is, ha esetleg ezzel keresztülmegyek valakin. Azért erre igyekszem figyelni.  A számomra fontos emberekért meg tűzbe mennék, úgyhogy inkább ne is próbálkozzon senki bántani őket.

Életem története

- Chase! Azonnal hagyd békén azt a madarat, hallod? Nem mondom még egyszer!
Oktatja öcsénket anya már sokadjára... persze egyáltalán nem úgy tűnik, mintha Chaset annyira nagyon érdekelné a dolog. Csak bólint egyet, aztán vigyorogva folytatja a ketrecben figyelő, tollát borzoló papagáj piszkálását. Mondjuk a madarat se kell félteni, ugyanis nagyjából két másodperc múlva már halljuk is, ahogy a madár rászól az öcsémre: Chase! Azonnal hagyd békén azt a madarat, hallod?
Ő hallja, de magasról tesz rá, minek következtében hamarosan ráfagy a mosoly az arcára, miután a tollas jól megcsípkedi. Én egy jelentőségteljes pillantást vetek Mitchre, mert hát bár most nem ő találta ki az állatnézegetést, azért simán lehetett volna az ő ötlete is. Képes rá... bármire is képes, hogy a "fajtársai" között legyen.

A bátyám néha iszonyatosan nagy marhaságokat tud kitalálni. Most épp azt, hogy ő bizony állatként próbál szerencsét a lányoknál. Én erre egy jól irányzott "te nooormááááális vagy?" nézéssel igyekszem helyretenni, de csak megvonja a vállát, mint akit nem igazán, sőt, egyáltalán nem érdekel a testvéri rendszabályozás, és átvedlik, hát, hogy is mondjam... majommá. Szó szerint. Nem mintha egyébként nem lenne már magában véve is egy állat, de hát ha egyszer ezt adta a sors, akkor ezt kell szeretni.
- Nekem mindegy, Mitch, de ha kosarat kapsz, hozzám ne gyere sírni!
Vonom meg én is a vállam, mint aki letesz arról, hogy bármit javíthat a helyzeten, és csendben figyelem, ahogy fürgén közeledik a kiszemeltje felé. Bátorsága van bőven, az biztos, nem véletlenül került annak idején a Griffendélbe... de azért néha hallgathatna a nyugodtabb öccsére is. Van egy olyan érzésem, hogy arra bizony hiába várok, de majd kiderül... egy biztos, én mindig itt leszek mellette, és ha mást nem is biztos, hogy tudok segíteni, hát összekaparom az összetört önértékelése megmaradt darabkáit... mint ahogy feltehetőleg most is ez lesz a helyzet végkimenetele.

Ha tükörbe nézek

Barna, hullámos hajjal és barna szemekkel áldott meg a sors. Ruhák tekintetében igazából a minden mindegy elképzelést követem... jó, ha pontosak akarunk lenni, akkor leginkább a sportos és a hétköznapi ruhákat kedvelem. Minél kényelmesebb, annál jobb, bár túlzásba sem szeretném vinni. Leginkább sötétkék, szürke vagy fekete ruhákat hordok, esetleg ezek valamilyen keveredését.

Családom

Édesapám
James Emerson, 50, auror

Ezt inkább hagyjuk. Nem igazán vagyunk jó viszonyban apával, bár igyekszem nem éreztetni vele. Egy biztos: jelenleg nem igazán tudom elképzelni, hogy bármikor is megforduljon a fejemben az aurori pálya.

Édesanyám
Sarah Emerson, 47, minisztériumi munkatárs

Alapvetően jól megvagyunk anyával, bár azt nem szeretem, ha túlaggódja a dolgokat. Márpedig elég gyakran túlaggódja a dolgokat. Szerencsére azért a többiekre is rászabadul néha, úgyhogy én felszabadulok, és megnyugszok, aztán kezdődhet minden elölről.

Testvéreim
William Emerson, 26: A legidősebb testvér, ami pedig azt jelenti, hogy rá hárulna a legfőbb felelősség. Na, ez őt nem igazán, sőt, egyáltalán nem érdekli, úgyhogy mindent hátrahagyva elkezdte a saját útját járni. Önfejű, de családcentrikus, és bármiben számíthatunk rá.

Lauren Emerson, 24: A Mágikus Bölcsészettudományi Kar Idegennyelvi Intézetének végzős hallgatója. Gyakorlatilag második anyánkként tekintünk rá a többiekkel együtt.

Christine Emerson, 17: Most végzős, és kicsit maga alatt van, ugyanis fogalma sincs, mit is kezdjen magával a Rofort után. Okos lány, nem igazán féltem, de ezt nem kötöm az orrára, mert még azt hinné, hogy csak sajnálkozom rajta... pedig nem is. Szerintem Michaelen kívül vele a legszorosabb a kapcsolatunk.

@Michael R. Emerson, 15: Az ikertestvérem. A másik felem... akit néha legszívesebben agyoncsapnék, ugyanakkor ha pár percnél tovább nem tudom, hol van, akkor elkezdek gondolkozni, hogy mi lehet vele. Idióta, de attól még igenis a bátyám, akit néha - na jó, gyakrabban, mint szeretném - helyre kell tennem. De erről szól a testvéri szeretet, nem igaz?

Chase Emerson, 13: Az egyetlen öcsénk, aki néha bizony elég nagy bajkeverő hírében áll. Szó, ami szó volt kitől tanulnia, hiszen Mitch sem a kezesbárány kategóriába tartozik. Hozzáteszem sajnos. Én próbálom jobb belátásra téríteni, de ezt nehéz úgy csinálni, ha közben a nap nagy részét az ikertestvérem mellett tölti, hiszen őt is a Griffendélbe osztotta a süveg.

Apróságok

Amortentia
alma, eső, rózsa

Mumus
egyedüllét

Edevis tükre
hosszú, boldog élet egy szerető, összetartó családdal körülvéve

Hobbim
Mitch nevelése, olvasás, kviddicsezés

Elveim
őszinteség és igazságosság mindenek felett

Amit sosem tennék meg
nem akarok maradandó sebeket okozni a szeretteimnek

Ami zavar
az ikertestvérem és az ő hülyeségei

Ami a legfontosabb az életemben
család

Ami a legkevésbé fontos számomra
mások véleménye

Amire büszke vagyok
segítőkészségemre és kedvességemre

Ha valamit megváltoztathatnék
nincs olyan

Így képzelem a jövõmet
boldogan, kapcsolatban

Egyéb
bejegyzetlen animágus - hiúz

William Franklyn - Miller

Vissza az elejére Go down
Meissa Lestrange-Black

Törvényen kívüli

David Liam Emerson GeWkdiYn_o

Lakhely :

Mikor hol...

Multik :

#TeamMöjMöj

Playby :

Merve Boluğur

273

David Liam Emerson Empty
Meissa Lestrange-Black
Kedd Május 25, 2021 12:53 pm
Kedves David!

Az ikrek közötti különleges kapcsolatot nehéz megérteni, és úgy általánosságban megfogalmazni is. Valaki, aki mindig közel áll hozzád, sokban hasonlítotok, de legalább ennyi mindenben különböztök is. Biztos megnehezíti a dolgokat, hogy külön házba lettetek osztva, azonban a süveg ritkán cselekszik céltalanul!
Nagy, és érdekes a családotok, ami persze némi feszültséggel mindig jár, azonban számíthattok egymásra, még ha mindenki a maga útját is követi. Bár még nem igazán rajzolódott ki előtted sem, merre is tovább a Roxfort után, van még egy kis időd eldönteni!
Nem is tartalak fel, menj csak Mitch után, bizonyosan szüksége lesz rád!

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: