Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Rei Tanaka

Anonymous

Rei Tanaka Empty
Vendég
Csüt. Ápr. 29, 2021 4:09 pm

Reina Tanaka

Rei, Rei-chan, Tanaka-san

"That's not enough to beat me. Not even close"

Nem:

Kor: 16 év

Vér: félvér
Születési hely: Kobe, Japán

Iskola/ház: Mahoutokoro, Kitsune

Munka: cserediák, Hollóhát

Családi állapot: egyedülálló

Patrónus: mosómedve

Pálca: cseresznyefapálca, sárkányszívizomhúr maggal, 10 hüvelyk

Amit szeretnek bennem

Minden, amit a japán társadalom pozitívnak, erénynek tart egy emberben, az bennem, legalábbis ránézésre biztosan megvan. Alázatos, engedelmes, szabálykövető, tisztelettudó, nem tolakodó, szerény, kötelességtudó, nagy teherbírású, ezeket mind erényként fel tudom mutatni. Olyan vagyok, amilyennek neveltek. Mindig is jó gyerek voltam, tettem, amit az apám, a tanáraim, a nagyszüleim, vagy bárki más elvárt tőlem. „Légy jó gyerek, Reina! Tedd, amit várnak tőled. Így lehetsz csak megbecsült tagja a társadalomnak.” Hányszor hallottam ezt kiskoromban! Bár engem valójában csak az érdekelt, hogy a szüleim megbecsüljenek. Hogy érezzem a szeretetüket. Ezért hajtottam mindig is. Ennek ellenére sok szeretetmegnyilvánulást sosem kaptam tőlük. Apám mindig is fiút szeretett volna, én pedig hiába tettem meg minden tőlem telhetőt, valószínűleg sosem tette túl magát azon, hogy „csak” egy lánya lett.  Valószínűleg ez az oka annak, hogy nehezen engedek közel magamhoz bárkit, hiszen kiskoromtól kezdve azt éreztem, hogy kevés vagyok, nem érdemes a szeretetre. Ha viszont valaki közel kerül hozzám, az biztos, hogy bízhat bennem és a végsőkig számíthat rám. A tanárok általában kedvelnek, mivel kötelesség- és illemtudó vagyok. A kviddicscsapat is sokra tartott a Mahoutokoroban, mert kitartó vagyok, aki mindig a maximumot igyekszik kihozni magából.

Ami zavar bennem másokat

Aki nem ismer, annak első ránézésre túlságosan távolságtartó és rideg lehetek. Főleg a Roxfortban tapasztaltam, hogy a visszafogott, hűvösen udvarias jellememen az európaiak még kevésbé tudnak eligazodni, mint a japánok. Mivel nem szeretek sebezhetőnek tűnni, ritkán mutatom ki a valós érzelmeimet, ezt egyesek tévesen akár kétszínűségnek értelmezhetik. Olyan is van, aki nagyképűnek gondol, mert nem nagyon állok szóba senkivel, akit nem annyira ismerek, pedig ez csak a visszahúzódó természetemből fakad. Noha valójában szeretnék én barátokat, de elég bizalmatlan vagyok, nehezen hiszem el, hogy valaki tényleg, őszintén kedvelhet. Ezért nincs is túl sok barátom, párkapcsolatom pedig még nem is volt soha (nem mintha a kviddics edzések és a tanulás mellett olyan sok időm lett volna ismerkedni vagy ilyesmi). Akit viszont a szívembe zárok, azért tűzbe tenném a kezemet.

Életem története

A kviddics meccsek előtti néhány percben, míg a csapatommal arra várunk, hogy kitáruljon az öltöző ajtaja és kirepüljünk a pályára, általában teljesen átszellemülök, kizárok minden gondolatot, csak a seprűm és én vagyunk. Ez a mostani eset azonban más. Teljesen másfelé cikáznak a gondolataim és nemcsak azért, mert ez az utolsó meccsem a Mahoutokoróban egy teljes évig. Jövőre az Egyesült Királyságban, a Roxfortban folytatom a tanulmányaimat egy tanév erejéig, cserediákként. Mondhatnám, hogy meglepett a szüleim közönyös reakciója, mikor bejelentettem nekik, hogy jelentkeztem a programba és meg is kaptam az ösztöndíjat, de ez nem lenne sajnos igaz. Persze a tanulmányi eredményemre tekintettel aligha volt meglepő, hogy elnyertem a lehetőséget, az viszont, hogy érdekelt annyira a dolog, hogy jelentkeztem, már annál inkább. Mégsem kérdeztek semmit, ahogy igazából sohasem teszik, ha a személyes dolgamiról van szó.

- De viselkedj ám rendesen, Reina, ne hozz szégyent apád nevére! - anyám csak ennyit mondott rá. Apám fel sem nézett az újságjából. Bizonyára sokkal érdekesebb volt a cikk, amit olvasott, mint az én bejelentésem. Vagy bármi, ami velem kapcsolatos. Így volt ez eddigi életem során mindig is. Pedig jogos lett volna a kérdés, hogy én, aki olyan nehezen alakít ki új kapcsolatokat, sokat elért az iskolában és a jövőjét a japán kviddicsválogatottban képzeli el, mit akar egyáltalán egy teljesen idegen országban, idegen kulturában, idegen emberek között? Mégsem firtatta senki. Jó és fontos okom van rá. Épp az, amitől most nem is tudok teljesen a meccsre hangolódásra koncentrálni.
Olyan ártatlanul kezdődött. Az anyámat, Sachiko-sant kerestem, mikor a karácsonyi szünetben otthon voltam, valami apró-cseprő mindennapi ügyben. Ezért mentem be a szüleim hálószobájába is, hátha ott találom. Ő nem volt ott, a sminkasztalán azonban egy nyitott könyvet találtam, tele kézzel írt oldalakkal. Csak egy pillantást vetettem rá először, a formátumból egyből nyilvánvalóvá vált, hogy egy napló az. Természetesen tanultam illemet, tudtam, hogy semmi közöm hozzá, nem szabad beleolvasnom, elvégre ez az anyám privát szférája, egyáltalán nem rám tartozik. Ugyanakkor elkezdte furdalni az oldalam a kíváncsiság. Hisz az anyám olyan keveset beszél velem, mindig csak azt látom, hogy a kötelességeit teljesíti! Őszintén érdekelt, valójában milyen ember, milyen gondolatai lehetnek, miket élhet át, amiről talán csak ez a kis könyv tudhat? Bár tudtam, hogy helytelen, amit teszek, végül a kíváncsiságom győzött és döntöttem. Elvégre ez egy talán soha vissza nem térő lehetőség, hogy valamelyest közelebb kerülhessek anyám lelki világához, hogy olyasmiket tudhassak meg róla, amiket egyébként talán soha.
Még egyszer fennhangon anyám után kiáltottam, majd vártam a szobában egy-két percet, hátha felbukkan a hívásomra. Miután nem tette, egy varázslattal gyorsan bezártam az ajtót, hogy ne törhessen rám váratlanul senki és az asztalhoz ültem, majd a kezembe vettem az igencsak vaskos könyvecskét. Amit olvastam, attól igencsak elkerekedett a szemem. Számítottam rá, hogy sok új dolgot tudhatok meg majd belőle az anyámról, de effélére legmerészebb álmomban sem gondolam volna. Ahogy visszaolvastam néhány évvel régebbre (korábbi feljegyzések sajnos nem voltak benne, azok valószínűleg egy másik, már betelt naplóban lehettek), abból, amit írt, egyértelműen kirajzolódott előttem, Sachiko-san bizony nem az, akinek hittem. Szó szerint, ugyanis nem ő a vér szerinti édesanyám. A naplóból számomra csak annyi derült ki erről, hogy Sachiko-sannak az apám miatt nem születhetett soha saját gyereke, amit ő nagyon fájlalt. Céltalannak érzi az életét, illetve szeretettelennek. Az apámhoz kiházasították a szülei, mert mindketten módos, aranyvérű családból valók, de sosem szerették egymást, apám épp olyan rideg volt vele mindig is, akár velem. Még saját gyermeke sem lehetett soha, akit szerethet, csak „annak a  varázstalan európai ribancnak a semmirevaló korcsát” kell még pesztrálnia is, nem elég a gyermektelensége fájdalma. Sosem gondoltam volna, hogy az anyám, illetve Sachiko-san használna rám ilyen szavakat, de egyértelmű volt, hogy ez az ő kézírása.
Mélységesen megdöbbentett mindaz, amit olvastam. Nemcsak az, hogy az életem egy jelentős része hazugságon alapult, de az is, ahogy Sachiko-san, akit egészen eddig a pillanatig anyámnak hittem, milyen mély megvetéssel és gyűlölettel volt valójában irántam. Alighanem ezért nevezhetnek az európaiak minket, japánokat kétszínűeknek. A kötelesség, az illem annyira fontos nekünk, hogy teljes mértékben elfedjük vele sokszor a valódi érzéseinket. Mint ahogy Sachiko-san is, aki a külvilág szemében, mint az édesanyám, illedelmesen tette a dolgát, miközben belül nemhogy nem érdekeltem, de egyenesen utált azért, hogy nyomorúságos helyzetében még egy extra koloncnak ott voltam a nyakán, hogy mindennap rólam kelljen gondoskodnia, elviselje, hogy „Anyának” szólítom, miközben a saját gyermek nem adatott meg neki. Nem voltam érte dühös rá, valahol érthetőek voltak az érzései számomra, de azért be kell valljam, szíven ütött.
Innentől kezdve más színben láttam a dolgokat és természetesen nem is hagyott nyugodni mindaz, amit megtudtam. A házunk padlásán szerencsére sok régi dolgot megőriztünk, így néhány napos kutakodás után egész sor fontos információt sikerült összeszednem. Szerencsére a néhai nagyszüleim, apám szülei gyűjtötték az apámról megjelent cikkeket, tudósításokat. Ezekből megtudtam egy fontos mozzanatot apám kviddicsbaleseteről is, ami véget vetett a karrierjének. Ekkor nemcsak lesántult, de nemzőképességét is elvesztette. Így már értelmet kapott az, Sachiko-san miért nem eshetett teherbe és miért is apámat hibáztatta ezért. Illetve nem tartott sokba összeraknom azt is, ezek után miért is kutattak fel engem. Aligha apámat érdekeltem, sokkal inkább a szüleit, hogy legyen egy örökös apám után, még ha lány és félvér is. A baleset időpontja alapján apám ezután házasodott meg Sachiko-sannal (mint a naplóból kiderült, a szülők által előre elrendezett módon, a vagyon és a származás alapján), aki a képek és az elmondások alapján már várandós volt velem az esküvőn. Ezek alapján csak kis logika kell hozzá, hogy összerakjam, valószínűleg hamis a születési dátumom és legalább néhány hónappal idősebbnek kell lennem, mint azt a papírjaim mutatják és ahogy én edddig tudtam. Ezért volt szükség Sachiko-san terhességével kapcsolatban a színjátékra, hogy ne legyen olyan szembetűnő kiskoromban sem, hogy valamivel fejletebb vagyok a koromnál és nem ebből a házasságból születtem.
Ennyi titok és hazuság feltárása talán már önmagában elég lenne arra, hogy azt mondja bárki, levegőváltozás kell, minél távolabb a családjától, akiket eddig szüleinek hitt és jelentkezik egy cserediákprogramba, hogy legalább egy évre még az országból is elmehessen. Nekem azonban ennél konkrétabb okom is van erre. Bár erről sokat sajnos nem tudtam meg, annyi bizonyos a napló alapján, hogy a szülőanyám egy mugli, aki valahol Angliában él.  Erre utal az is, hogy apám a balesete előtt több hónapot töltött errefelé a bajnokság miatt. Én pedig nem nyugszom addig, amíg ki nem derítem, ki is ő és mi történt pontosan, hogyan hoztak vagy vettek el tőle. Pont kapóra jött hát a felhívás a cserediákprogramra, én pedig jelentkeztem.

Közben megszólal odakint a meccs kezdetét jelző kürt és az öltözőnk ajtaja szélesre tárul. Erősen megmarkolom a seprűmet és ellököm magam a talajtól, hogy a csapattársaimmal együtt kirepüljek a kviddics pályára. Ideje koncentrálnom. A kviddics az életem. Bár nem mondták, a csapattársaimon láttam, hogy meglepte őket, mikor bejelentettem, egy évet kihagyok. Mindenki arra számított, jövőre már csapatkapitány leszek. Ismerve a terveimet, ambícióimat, hogy igazolt  kviddicsjátékos szeretnék lennni az országos válogatottban, nem tűnik logikusnak most mindent hátrahagyni. Persze, a Roxfortban is megpróbálhatok majd bekerülnni a csapatba, szerezhetek érdemeket, de tény, hogy a nulláról kell indítanom. Ez azonban egy áldozat, amit muszáj most meghoznom. Tudom, mi a célom és mit szeretnék elérni. Ahhoz azonban, hogy tovább menetelhessek felé, előbb muszáj a múltamat is megismernem, rendbe tennem. Csak így kerülhetek igazán a helyemre. Így lehetek végre az, aki valójában vagyok.

Ha tükörbe nézek

Egy teljesen átlagos, ázsiai lányt látok. Nem mintha sűrűn kerülne sor erre. Talán reggelente addig, míg megmosom az arcom és megfésülködöm. Nem különösebben izgat, hogy nézek ki. A kényelem, a praktikum fontosabb. Otthon, formális eseményeken természetesen kimonó és smink is volt rajtam, de csak az elvárások miatt nem tiltakoztam, amúgy nem áll hozzám közel az ilyesmi. Ha kell, kiöltözöm, elviselem, de igazán jól egy laza pólóban, farmerban és tornacipőben érzem magam. Szoknyát csak a talárhoz hordok órákra, ha már ez az elvárás, egyébként abszolút nadrágpárti vagyok. Illetve mivel elég sokat edzek szabadidőmben, a kviddcstalárt is sokszor magamra öltöm. A sötétbarna hajamat többnyire vagy csak simán kiengedve, vagy lófarokba kötve hordom. Általában hagyom hosszúra nőni, de mikor már nagyon zavar, le szoktam vágni belőle úgy a vállamig. Fő a praktikum. Amúgy szerintem nem vagyok nagy különlegesség külsőre (leszámítva, hogy ázsiai vonású, barna mandulaszemeim vannak), egyébként a 163 centimmel átlagos a magasságom (bár Japánban a lányok között ezzel már magasabbnak számítottam valamivel), a testalkatom pedig elég fiús, nincs rajtam túl sok domborulat, de ez nem is zavar, sőt a sport szempontjából talán még praktikus is. Olykor megkapom, hogy túl vékony vagyok, pedig nem tehetek róla, eszem én rendesen, már csak az edzések miatt szükséges megfelelő energiabevitel miatt is, egyszerűen ilyen a genetikám.

Családom

Édesapám
Ryotaro Tanaka – Japán kviddicsválogatottjának volt csapatkapitánya és egyik hajtója. Világéletében vágyott egy fiúra, aki követi őt a kviddicsben és hasonló eredményeket mutat majd fel, mint ő. Ami azt illeti, a kviddics iránti rajongást és tehetséget örököltem tőle, de azon a „defektemen” sosem tudott teljesen tovább lépni, hogy lánynak születtem. Egyébként elég szigorú, távolságtartó és maximalista, egy tipikus japán férfi. Az érzelmeit nem igazán mutatja ki. Kiskorom óta vágytam arra, hogy megfeleljek neki, hogy legalább egy kis szikrányi jelét adja felém annak, hogy szeret, de bármilyen eredményt is értem el eddig, akár kviddicsben, akár a tanulmányaimban, nem sok elismerő szó hagyta el a száját irányomba. A karrierje egy szerencsétlen kviddicsbaleset folytán ért véget. Ugyanennek a balesetnek a következtében vesztette el a fogamzóképességét is, már az én fogantatásom után. Nagyon megviselte az eset, úgy érezte, mindent elvesztett, ami fontos volt neki. Bár természetesen mindig is tartotta magát, ahogy ez egy japán férfitól elvárható, a japán minisztériumban helyezkedettt el hivatalnokként, de a veszteségek örömtelenné és befeléfordulóvá tették. Nem is emlékszem, hogy valaha láttam volna mosolyogni, a tekintete is örökké sötét. Alighanem depresszió kínozza és csak a társadalmi kötelezettségeinek él. Pedig elmondások és régi tudósítások, újságcikkek alapján egy kifejezetten barátságos, amolyan igazi társaság közepe, megnyerő modorú, csibészes mosolyú fiú volt, akit a a csapattársai és a rajongó lányok egyformán imádtak. Mindenki a közelébe akart férkőzni.  Bárcsak megismerhetném ezt az oldalát is! Ha valahogy visszaadhatnám az életkedvét! Mára csak egy szeretettelen, rideg, bicegő, ötvenhez közelítő férfi maradt a bálványozott csapatkapitányból, aki seprűnek még csak a közelébe sem megy és árnyéka régi önmagának.

Édesanyám
Sachiko Tanaka – háztartásbeli. Mint a családomban mindenki, ő is tökéletesen megfelel a társadalmi elvárásoknak. Mivel apám vagyonos, aranyvérű család sarja, természetesen a neki kijelölt feleség sem lehetett másmilyen. Halk szavú, engedelmes, alázatos, aki a családjának él, meleg étellel várja haza a munkából a férjét, vezeti a háztartást, felügyeli a házimanókat, a lánya, azaz az én tanulmányi előmenetelemet és mindez természetesen abszolút boldoggá és elégedetté teszi. Legalábbis ezt kell mutatnia. Hogy valójában mit érez, arról őszintén szólva fogalmam sem volt, egészen néhány hónappal ezelőttig. Sajnos vele sincs meg az az igazi anya-lánya kapcsolatom, ami legalább részben kárpótolhatna apám rideg viselkedéséért. Ugyanis mindig valahogy úgy éreztem, mintha idegenként kezelne. Mintha én is csak egy kötelesség lennék a számára, mint a házunk rendben tartása. Ellátott, nevelt, mert ez volt a dolga, ezt várták tőle, de valahogy sosem éreztem azt, hogy szeretne mint gyermekét. Sokáig hittem, hogy ez a normális, minden szülő ilyen, majd mikor bekerültem a Mahoutokoroba és hallottam, láttam kortársaim szüleikkel való viszonyáról, jöttem rá, hogy nem egészen. Ha az apák a hagyományok miatt keményebbek, szigorúbbak is sarjaikkal, a legtöbb édesanya meleg szeretettel, óvó, féltő gondoskodással veszi körbe őket. Én ezt sosem éreztem és mint a legtöbb kisgyerek, sokáig hittem, hogy az én hibám, bizonyára nem teszek eleget, nem vagyok érdemes a szeretetükre. Csak néhány hónappal ezelőtt vált számomra világossá, mi is az oka anyám velem szembeni érzelemmentességének. A kint felejtett naplója, amire véletlenül bukkantam, ugyanis mindent megváltoztatott. Azok a bejegyzések voltak az okai, ami miatt elfogadtam a roxforti ösztöndíjat. Sachiko-san ugyanis csak papíron az édesanyám. Egyébként nem ő szült, apám egy futó viszonyából származom, ami nem sokkal a balesete előtt ért véget. Semmi több nem derült ki erről a titkozatos nőről, csak az, hogy Angliában élt akkoriban  és apám és a szülei „mindent elrendeztek” vele kapcsolatban. Illetve még az, hogy apám nagyot vétkezett, mivel a nő varázstalan volt, ráadásul nem is japán. Ez minden társadalmi elvárásnak ellentmond (ki gondolta volna apámról, persz akkoriban alighanem más ember volt). Akárhogy is, annyi bizonyos, az a nő, az édesanyám, akár önszántából mondott le rólam, akár erőszakkal vettek el tőle, miután apámnak nem lehetett több gyermeke, még mindig életben van, én pedig mindent el fogok követni, hogy megtaláljam.

Apróságok

Amortentia
frissen vágott fű, széna illata

Mumus
A mumus velem szemben egy oni alakját ölti fel. Kiskoromban a szüleim gyakran riogattak azzal, hogy ha nem viselkedek rendesen, eljön értem egy oni és megesz. Ez a gyermekmese olyan mélyen belém égett, hogy azóta sem szabadult meg a tudatalattim ettől a félelemtől teljesen, legyen ez bármilyen gyerekes is.

Edevis tükre
Látom benne magamat, ahogy a szüleim szeretetteljesen magukhoz ölelnek.

Hobbim
Kviddics minden mennyiségben. Talán már több is ez, mint hobbi, igazi szenvedély a részemről. Akkor érzem magam igazán szabadnak, önfeledtnek és kicsit talán boldognak is, ha a seprűmön ülhetek.

Elveim
Soha ne érd be a legjobbnál kevesebbel. Mindig hozd ki magadból a maximumot.

Amit sosem tennék meg
Soha nem árulnám el azokat, akik fontosak nekem, vagy olyat tenni, ami ellenkezik az értékrendemmel.

Ami zavar
Nagyon tud bosszantani, ha valaki nem becsüli meg, amije van, ha átvernek, vagy ha valaki más miatt kerülök hátrányba (gondolok itt például egy lusta csapattársra a kvdiccspályán, vagy egy csoportos iskolai feladatban).

Ami a legfontosabb az életemben
Tanulás, fejlődés, edzés, úgy érzem, ezek nélkül nem juthatok előrébb. Jól mutatja ezt péládul az is, hogy mielőtt megnyertem az ösztöndíjat, alig pár szót tudtam angolul, de néhány hónap alatt olyan szinten elsajátítottam a nyelvet, hogy már csak egy nagyon minimális kis akcentus árulkodik arról, hogy nem ez az anyanyelvem. Ennél előrébb csak azokat az embereket tudnám sorolni, akik közel állnak a szívemhez. A lojalitást mindennél fontosabbnak tartom. Pláne, hogy nem sok ilyen ember van az életemben.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Az, hogy nincs párkapcsolatom, sosem foglalkoztatott. Talán mert a szüleim között sem láttam soha semmilyen intim, bensőséges megnyilvánulást, a romantikus kapcsolatokat túlértékeltnek tartom. A divat, sminkek, frizurák sem kimondottan érdekelnek, vagy az, hogy másokkal mi történik. Én csak a saját előmenetelemmel, életemmel foglalkozom, nem látom, mi értelme csámcsogni azon, másokkal mi történt vagy nem történt. Ez is az egyik oka lehet annak, hogy a korombeli lányokkal nincs igazán közös témám.

Amire büszke vagyok
A Mahoutokoro kviddicscsapatában elért eredményeimre vagyok a legbüszkébb. Szeretném, ha itt, a Roxfortban is folytathatnám a versenyzést a Hollóhát színeiben, hogy edzésben maradjak és még több eredményt mutathassak fel, mivel a jövőben szeretnék a kvdiccsel hivatásszerűen foglalkozni.

Ha valamit megváltoztathatnék
Csak azt kérném, hogy a szüleim szeressenek, elismerjenek.

Így képzelem a jövõmet
Reményeim szerint a japán kviddicssválogatott csapatkapitánya, de legalábbis tagja lehetek, szép eredményekkel a hátam mögött. Abban is reménykedem, hogy ha apám nem is ismer el soha, de megtalálom a szülőanyámat és még ha mugli is és mit sem ért a varázsvilágból, akkor is mellettem áll majd, támogat és talán valamiféle szeretet is kialakul idővel kettőnk között.

Egyéb
Hajtóként játszottam korábban a kviddicscsapatban, talán azért is, mert apám is hajtó volt anno, ebben a pozícióban voltam mindig is a legeredményesebb. Reménykedem benne, hogy a Roxfortban is sikerül majd megszereznem egy hajtó posztot a házam, a Hollóhát csapatában.

Myoui Mina

Vissza az elejére Go down
Gilbert Ollivander

Törvényen kívüli

Rei Tanaka Tumblr_o2wuv7UYEF1ssiszvo7_r1_250

Lakhely :

Zsebpiszok köz

Multik :

úgyis tudjátok...

Playby :

Lin-Manuel Miranda

550

Rei Tanaka Empty
Gilbert Ollivander
Vas. Május 02, 2021 11:15 pm
Kedves Rei!

Mindig öröm látni, mikor valaki cserediák karaktert hoz és ezzel színesebbé teszi az oldal felhozatalát. Különösen igaz ez akkor, ha valaki olyan jól megragadja egy idegen kultúra alapelemeit, mint te. Rei nem csupán a neve vagy a play by miatt lett ízig-vérig mahoutokoros diák, hanem sikerült megragadnod egy tradicionális japán család számunkra gyakran nagyon távolinak tetsző nevelési elveit is.
Nagyon nehéz lehet rádöbbenni, hogy az ember eddigi élete egy hazugságra épült, ahhoz pedig hatalmas bátorság kell, hogy ilyen fiatalon nekivágj a nagyvilágnak és megpróbáld felgöngyölíteni az igazságot. Szintén nem egyszerű egy teljesen idegen kultúrába csöppenni, ismeretlen diákok közé, távol a megszokottól, és talán félredobva ezzel egy fényes karriert is. Én viszont nagyon szurkolok Reinek, hogy sikerüljön megtalálnia a valódi anyját és ezzel együtt önmagát is - ha utóbbival is sikerrel jár, biztos vagyok benne, hogy barátok nélkül sem marad majd.
Futás foglalózni és játszótársakat keresni Very Happy !

I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
No doubt about it

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: