| | | Kedd Ápr. 20, 2021 1:25 pm | "Don’t let the darkness from your past block the light of joy in your present." Nem: nő Kor: 16 év Vér: félvér Születési hely: Torontó, Kanada Iskola/ház: Ilvermorny / Wampus, Roxfort / Hollóhát Családi állapot: bonyolult Patrónus: vidra Pálca: lilaakác, hipogrifftoll mag, 10 és ¾ hüvelyk Shadow of War A Hold világos oldala: Lelkes: Ha elkötelezi magát egy célnál vagy egy ügynél akkor annál kitart és másokat is arra motivál, hogy hozzá hasonlóan cselekedjenek. Ha akarja nagyon lelkesítő tud lenni és ezt néha ki is használja, ha valamit nagyon el szeretne érni és ehhez mások együttműködésére is szüksége van. Különben ha megtetszik neki egy másik személy ötlete akkor mindenképpen azon van, hogy másokat is belevonjon, mert látja benne a lehetőséget, amit talán a többiek a legelején még nem. Ezért olyan jó a közelében lenni, nemcsak önmagát, hanem másokat is feldob az odaadásával. Figyelmes: Odafigyel másokra, mindig azon igyekszik, hogy a közelében lévő személy érezze azt a kevés időt amit vele tölt tényleg rá szenteli és nem máshol járnak a gondolatai. Persze ha nagyon fáradt akkor ennek az ellenkezője történik, de akkor is inkább udvariasan bocsánatot kér és tovább lép. A barátai szeretnek a közelében lenni, mert mindig segít ha kikérik a tanácsát. Nyitott: Könnyedén barátkozik, és egyáltalán nem esik nehezére beszélgetéseket kezdeményezni másokkal. Ezért sem esett az új helyen felzárkóznia, hiszen nagyjából olyan személyekkel vette körbe magát akiket már ismert vagy hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, mint ő. Persze akadnak kivételek, van amikor a kihívást keresi, ezért jó ha akad olyan személy, akivel egyáltalán nem ért egyet és tudnak vitázni. Leleményes: Az adott problémákra mindig talál egy megoldást, van, hogy könnyen jön, van, hogy nehezen, igazából a hangulatától függ és a helyzet bonyolultságától. Szeret másokkal együtt ötletelni, van, hogy az ő akarata érvényesül van, hogy nem, de ez egy cseppet sem lankasztja le a kedvét. Hiszen van szeme és látja, hogy melyik a jobb megoldás és elfogadja, hogyha nem az övé az éppen. Persze csak nagy nehezen, de elfogadja ha kész tényekkel állnak elé.
A Hold sötét oldala: Féltékeny: Sajnos nehezen küzdi le ezt a tulajdonságát, hiszen egész életében valami olyasmiért küzdött ami sosem volt az övé. Például szorosabb kapcsolat a szülőkkel. Ezért mindig egy kicsit irigykedve nézi azokat a gyerekeket akik jól kijönnek a szüleikkel vagy moziba járnak és együtt vásárolják meg a legdivatosabb ruhákat. Válogatós: Pontosabban mondva inkább tisztában van azzal, hogy mit szeret ennél fogva, hogyha már megvan benne egy dologgal kapcsolatos kellemetlen emlék, akkor biztosan a preferált dolgai mellett dönt, mint egy olyan mellett amit nem szeret alapból. Annak ellenére, hogy sok ismerőse van, csak kevés olyan személyben bízik meg akivel meg tudja osztani a búját-baját. Főnökősködő: Ha egyszer a kezébe kerül a gyeplő, akkor onnan nehezen lehet kivenni. Kissé parancsolgatós, ha valaki hagyja magát akkor könnyen az irányítása alá kerül, ami nem jó de ha egy csapatmunkáról van éppen szó, akkor egészen észszerű tud lenni és az érveivel meggyőzi a társait arról, hogy mit csináljanak és hogyan. Türelmetlen: Mindent most akar és azonnal, valójában attól fél, hogy később nem lesz rá ideje, pedig ha valójában rájönne és megállna egy kicsit, látná, hogy amiért úgy viaskodik az úgyis az övé lesz és megkapja mondjuk nem abban a pillanatban amikor szeretné, de a nap végére vagy rá egy-két hétre/hónapra biztosan. Ezért van szüksége egy olyan személyre, aki képes nemet mondani neki és lecsitítgatni őt amikor ilyen heves és türelmetlenkedős. Book of Shadows A cserediák program űrlapja vagy valami hasonló saját elképzelés Adatok 1. Neme: a) férfi b) nő
Adatok a családodról 2. Hány tagja van a családodnak? a) 1 személy b) 2 személy c) 3 személy d) 4 vagy több személy
3. Édesapád végzetsége: Salemi Akadémia: Sötét Varázslatok és Kivédésük Tanszék (A MACUSA aurorja)
4. Édesanyád végzettsége: Salemi Akadémia: Politikatudományi Intézet (nagykövet)
5. A szüleid munkahelyzete: Mindketten dolgoznak.
6. Hányan vagytok testvérek? Egy testvérem van.
Kérdőív
1. a) Melyik boszorkány és varázslóképző szakiskolába jársz? a) Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola b) Beauxbatons Mágusakadémia c) Durmstrang Mágusképző Intézet d) Castelobruxo Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola e) Ilvermorny Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola f) Mahoutokoro Mágusképző Szakiskola g) Yosulgwa Mabeob Haggyo h) Uagadou Afrikai Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola i) Koldovstoretz Mágusképző Szakiskola j) Schola Magica Alba Longa k) Artifacts of Magic
1. b) Melyik házba kerültél? Wampus
2. Mi a véleményed az iskoládról? Szeretem az iskolámat, de kíváncsi vagyok, hogy milyen máshol tanulni, ezért is választottam a cserediákprogramot. A szüleim is támogatnak, szerintük jó ha tapasztalatokat szerzek és azokat majd itthon kamatoztathatom. Igyekszem majd az Ilvermorny jó hírét növeli az általam választott boszorkány és varázslóképző szakiskolában.
3. Melyik boszorkány és varázslóképzőbe szeretnél menni a cserediákprogram révén? Válaszodat indokold meg! A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolát választottam, remélem nem fogom megbánni. A barátaim többsége szintén ide jelentkezett, emellett kíváncsi vagyok Bagman tanfelügyelőre, csupa jót mondtak róla. Remélem nem csak átverés az egész. Azt is hozzá tenném, hogy az egyik kedvenc professzorom itt tanít SVK-t, nincs bajom az újjal csak van amit jobban szeretek Wilkinson professzornőtől hallani.
4. Miért a cserediákprogramot választottad? Kíváncsi vagyok a helyzetükre, a kultúrájukra, a szokásaikra és mindarra amit tőlük tanulhatok, illetve én taníthatok nekik. Nem konkrétan csak a leckékre gondolok, hanem az elfogadásra és az idegenek felé nyitásra. Hogyha sikerül találni valakit akivel egy hullámhosszon vagyunk, az nekem már fél sikert jelent. Pláne, hogyha még vitázni is lehet vele és nem a sértődés lesz az első lehetséges végkimenetel egy ilyesminek, hanem az új tudás. Látom a cserediákprogramban a lehetőségeket, fejlődni szeretnék általa és kihívások elé állítani magam, hogy még erősebb és határozottabb lehessek.
5. Mennyi időt szeretnél az általad választott boszorkány és varázslóképzőben tölteni? Egyelőre csak a minimum megadott időt. Ha ez változna úgyis időben szólni fogok.
6. Milyen tanulónak tartod magad? Nincs baj a teljesítményemmel, ha ez akar lenni a valódi kérdés. Néha céltudatosnak és pontosnak néha meg kissé szétszórtnak, igazából tantárgytól függő, hogy milyen tanuló vagyok.
7. Szerinted sok diák küzd tanulási nehézségekkel? Szerintem akadnak egy páran, néha nekem is vannak nehézségeim, de nem adom fel. Minden a kitartásról és elszántságról szól valójában.
8. Szerinted a tanulási gyengeséggel, nehézséggel küzdő diákok kapnak-e külön segítséget? Szerintem kaphatnak, csak nem mindenki ismeri be, hogy nehézségei vannak. Néha én sem ismerem be, csak amikor már nem tudom mi máshoz kezdhetnék. Ilyenkor kikérem valaki véleményét, aki éppen a közelemben van és úgy gondolom tud is válaszolni a kérdéseimre.
9. Tudsz-e valakitől segítséget kérni, hogyha a tanulásban nehézségeid lennének? Több személyt is megjelölhetsz! Persze, hogy tudok! A könyvtárosnéni, a tanáraimtól, a barátaimtól és még a családtól is. Természetesen ez is attól függ, hogy ki hogy ér rá, ha magamtól rájövök egy megoldásra az csak nekem kedvez.
10. Milyen a kapcsolatod az évfolyamtársaiddal? Viharmadár évfolyamtársak: Amíg a nézeteink nem ütköznek egymással addig egyikükkel sincs semmi bajom az órákon és azon kívül sem. Igyekszem tartani tőlük az egy lépés távolságot, hogyha valami sületlenségen törik az agyuk. Wampus évfolyamtársak: Velük találkozom a legtöbbször tekintve, hogy közéjük tartozom. Néha áldás néha meg átok. Ha a saját véleményedet akarod érvényesíteni komoly próbák elé állítanak és addig makacskodnak amíg te bírod elszántsággal. Ha te nyersz velük szemben, akkor biztos az elismerés. Ha feladod: kiközösítenek. Szarvas Kígyó évfolyamtársak: Az egyik legjobb barátnőm közéjük tartozik, felnézek rájuk a tudásuk miatt, de hiszem, hogy a Wampusban és a többi házban is vannak annyira jó tanulók, mint a Szarvas Kígyóban. Pukwudgie évfolyamtársak: Általában ők azok akikkel tiszteljük egymást és ha nincs közös dolgunk egymással akkor hagyjuk egymást létezni. A saját köreinken belül mozgunk. A segítségük persze mindig jól jön, ők azok akiktől biztosan meglehet kérdezni melyik gyógynövény mire való és milyen hatást várhatunk, remélhetünk tőle.
11. Milyen a kapcsolatod a tanáraiddal? Nem szoktam velük vitatkozni, inkább semlegesnek mondanám. Ha egy-egy olyan téma van ami szívügyem akkor annál természetesen hangot adok és kifejtem a véleményem.
12. Milyen véleménye van rólad az évfolyamtársaidnak? a) Jó b) Közepes c) Rossz d) Egyéb: Nem tudom, erről inkább őket kellene megkérdezni.
13. Milyen véleménye van rólad a tanáraidnak? a) Jó b) Közepes c) Rossz d) Egyéb: Igyekszem semleges lenni a számukra. De ha érdekes témát dobnak fel az órán akkor arra készséggel lecsapok és aktívan részt veszek a "vitákban".
14. Ha egy lakatlan szigeten találnád magad mi az a három dolog amit elkezdenél keresni? 1. A varázspálcámat, hogyha nincs pont a kezemben. 2. Ivóvizet. 3. Ennivalót.
15. Az alábbiak közül rendelkezel-e bármelyik különleges képességgel? a) metamorfmágia b) animágia c) párszaszájú beszéd d) pálca nélküli varázslás e) legili- és okklumencia f) jövőbe látás g) állatokkal való kommunikáció h) elementális mágia i) illuziókeltés j) muzimágia k) egyik sem l) egyéb: Nem tudok róla. (Valójában tud róla, csak nem dicsekszik vele.)
16. Mi az amit sosem felejtesz el? A barátaim születésnapját. Általában ha úgy van szeretek születésnapi meglepetés bulikat szervezni nekik. Kész öröm látni az arcukon a boldog meglepettséget, mert nem számítanak rá. A helyzet az, hogy ilyenkor nagyon titokzatos vagyok és kerülöm őket. Ekkor szokták tudni, hogy készülök valamire, csak azt nem mire, egészen addig amíg valaki akiben megbíznak el nem hozza őt a meglepetés születésnapi buliba amit szerveztem. Nem mehetek ugyanis én személyesen, az túl feltűnő lenne. Valakinek meg tartania kell a tortát és énekelni a "Boldog születésnapot!" dalocskát.
Magic of Darkness Mindig mosolygós arca van, amihez tökéletesen passzol sima fehér bőre és mogyoróbarna színű szeme. Szőke félhosszú haja van, amint ha szégyellős mindig a füle mögé tűr egy kicsit vagy ha rejtegetni valója van, akkor visszaengedi. Ha nincs a füle mögé tűrve akkor határozottságot igyekszik tükrözni, ez egyfajta pajzs is lehet, jelezve másoknak, hogy hiába próbálkoznak nem most fogják őt eltántorítani valamitől. Ilyenkor tűnik a leginkább főnökősködőnek amúgy. Széles mosolyra nyíló ajka van, amiből ki sem nézné az ember, hogy mennyi parancsolgatás és okoskodás hagyja el egy nap alatt a száját. Az öltözékét tekintve mindig elegáns, mert a rokonai többnyire politikusi pályán mozognak és eléggé érdekes lenne, hogyha ő igénytelenül öltözne és nem a családjához méltóan. Szeret sportolni, ezért is olyan vékonyka testalkatú, de nem is eszik valami sokat, ha mégis, akkor azt egykettőre ledolgozza egy kis testmozgással. Szeret futni, imád kviddicsezni is, de nem ebben látja a jövőjét. Shadow and Bone Édesapám Christian Benett - A MACUSA aurorja, keveset van otthon a munkája miatt. Munkamániás egyszóval. Csak kevés időt töltött velünk, kiskorunkban is inkább mások vigyáztak ránk, hol a nagyszülök, hol pedig a rokonok, akiknek velünk egyidős gyerekeik voltak. De ha bárki kérdezné, egyértelműen azt válaszolnám, hogy szeretem az édesapámat, ettől függetlenül is. Édesanyám Dina (née Parker) Benett - nagykövet, apához hasonlóan ő sincs mindig otthon. Imád utazni, néha a munkájára hivatkozik, néha meg szerintem egyszerűen nem szereti a helyhez kötöttséget. Szeret szabad lenni, hogy a szabadságát annyira szereti-e mint minket vagy apát, ez jó kérdés. De ha róla is bárki kérdezne mindig az a válaszom, hogy szeretem őt. Testvéreim Marcus Benett - a bátyám, alig 1 és fél évvel született előttem, de ha a gyerekessége szintjét kell mérni akkor ő semmi perc alatt kiüti azt a bizonyos biztosítékot. Függetlenül ettől azonban ő a Fény az életemben, aki mindig felvidított, hogyha szomorú voltam. Mindketten tudjuk már nagyon jól, hogy egymáson kívül nincs más akire igazán számíthatnánk a családban. Azonban ő már negyedévben átiratkozott a Roxfortba, mert tudta, hogy Angliában akar érvényesülni, nem pedig itt Amerikában. Párkapcsolat Ez még a jövő zenéje. Lights and Shadows Amortentia Vattacukor, csokoládé, juharszirup, méz, eső illata. Mumus Elemészt a sötétség. Edevis tükre Nem menekülök a képességem elől, elfogadom, hogy ezzel együtt születtem és nem tekintek rá rosszként. Hobbim Tánc, túrázás, bögregyűjtés, színjátszás. Elveim Ha megütsz, én is megütlek. Amit sosem tennék meg Nem engednék a közelembe olyan személyeket akik előbb cselekednek gondolkodás helyett. Ami zavar Hideg, zaj, zsúfoltság, ha a dolgok másképp alakulnak, mint szeretném. Ami a legfontosabb az életemben Csokoládé, csokoládé, csokoládé. Ami a legkevésbé fontos számomra Minden amiben nincs édesség. Amire büszke vagyok Titok. Ha elmondanám, már nem lennék rá büszke. Ha valamit megváltoztathatnék Lebeszélném apát arról, hogy nagykövet legyen. Így képzelem a jövõmet Kanada következő top... a végét még ki kell találnom. Egyéb Elementalista: sötétség
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Hétf. Aug. 30, 2021 2:23 pm | Kedves Crystal! Nem egyszerű egy új országban, új iskolában kezdeni a tanévet, de bátorságra és nyitott gondolkodásmódra vall, hogy belevágsz. Nem meglepő, hogy a Teszlek Süveg a Hollóhátba osztott, jól fogod érezni magad az új házadban is, akár csak az Ilvermornyban a Wampusban. Biztos vagyok benne, hogy a gyakran türelmetlen és domináns személyiséged nem fog meggátolni az új barátok szerzésében, ahogy az idegen kultúra megismerésében sem. Emellett ugyanolyan értékes lesz a veled kötött barátság a Roxfort diákjai számára is - már ha ezt komolyan gondoltad a jelentkezési lapodban és nem csak beírtál valami hangzatosat, bár ebben az esetben is jól érezted, mivel nyerhetnéd el a cserediák program szervezőinek a szimpátiáját. Futás foglalózni, hiszen mindjárt kezdődik a tanév, még biztosan össze kell készülődnöd a nagy útra ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir |
|