| | | Kedd Nov. 03, 2020 8:03 pm | Clementine Clearwater Clea "If you fall a hundred times and get up a hundred times, you will learn a hundred lessons." Nem: Nő Kor: 31 év Vér: félvér Születési hely: London Iskola/ház: : Roxfort - Hollóhát Munka: Akadémiai tanár Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: Őz Pálca: akác,sárkányszívizomhúr, 10 hüvelyk Jellem Mindig mosolyog, még ha fáj is. Mindenkihez van egy jó szava, hisz abban, hogy mindenkiben lakozik valami jó. A diákjaiért akár a tűzbe is menne, könyörtelenül tud ragaszkodni. Alkalmanként néha azért tud jó fej is lenni. Kikapcsolódásképp mindig ő viszi a hangulatot a barátnőkkel töltött éjszakákba. Általában mikor megjelenik, minden szempár rászegeződik, magas és vékony, úgy mozog, mint egy gazella, kecses és lágy. Hosszú szőke haja csak úgy omlik a hátára, mintha páncél lenne. Néha egyenes, néha göndör. Bármit tesz vele, minden jól áll neki, pontos és kimért, ha az utcára lép. Sosem okozna csalódást a testvérének. Vörös ajkai szinte már a védjegyévé vált, épp mint aranyló haja. Amitől semmiért nem szabadulna meg. Személyisége, erős és még is gyengéd. Elég hamar megtud sértődni, de a bosszút sem veti meg, bár elég gyerekesnek tartja, még is jól mulat, minden kis bosszún ami úgy sül el, ahogy ő elképzeli. Egyesek szerint, ha dühös, akkor már a nézésével is gyilkolni tudna. A szarkazmusával egyeseket elrettent magától, még ha nem is néznéd ki belőle. Végül is az egész lány egy útvesztő. Hiszen a hangulattól is függ, ő hogy mondja és te, hogy érted. Életem története Egy érzés, egy pillanat és a vörös rúzs elmosódik, ott állsz a tükör előtt és várod a folytatást. Ajkaid kiszáradnak, győződ nedvesíteni, a gyomrod olyan apróra zsugorodik, hogy nem bírsz még egy kortyot sem meginni. Ellépek a fojtogató képtől és szikrákat szóró szemmel állok meg a testvérem előtt. Csípőre tett kezem olyan erővel mar a húsba, hogy félek, fel kiálltok a fájdalomtól. - Az istenit, Shane. Mennyit? – a szívem a torkomba dübörgött, úgy éreztem, hogy a fejem szétrobban és vágy, hogy megöljek valakit erősödött bennem. A bátyám úgy roskadt a fotelba, hogy rá sem ismertem volna. Az öltöny még töretlenül passzolt tökéletesen hozzá. A magas sarkúm erőteljes kopogással jelezte a kint hallgatózóknak, hogy maradjanak távol. Aztán a kezem közé fogom az arcát. A szemei elkomorodtak. Félelmetes volt, ahogy rám emelte a régen szikrákat hányó íriszeket. A szótlansága elmondott mindent. Hogy lehetett erre képes? Az ablakhoz mentem és kinyitva hagytam, hogy friss levegő férkőzőn közénk. A szűk piros ruha kezd túlont túl szűkössé válni. Úgy éreztem, mintha valaki ki akarja préselni az utolsó légvételt a tüdőmből. A kín közénk szállt és nem akart szétfoszlani. Fájt így látni azt a férfit, aki örök időkben húzta az agyam és képes lett volna az összes fiút agyon verni, aki összetörte a szívem. Vagy éppenséggel a képembe mondani, hogy egy határ szerencsétlenség vagyok, aki hagyta, hogy a férfi, akit legjobb barátjának gondolt, talán az egyetlen, aki a világ legboldogabb nőjévé tehette volna. Leültem mellé és megfogtam a kezét. - Szóljak Haydennek? – suttogva döntöm a fejem a vállára. Mert úgy érzem, velem nem fogja megbeszélni. Az öreg haverja pedig jól tudja, mit mondjon. Mikor már eleget ültem mellette elengedtem őt . Aztán az épület elé sétálva előkerestem a telefont. Minden egyes szavamat megválogattam. Nincs kedvem ahhoz, hogy még az én gatyámat is elvigye, ha már ennyire ügyesen bánik a dolgokkal. Viszont amit Charlotte kapott üzenetben, sem volt semmi. Visszahelyezve a telefont a táskába felpillantok az égre és veszek pár mély sóhajt, hogy visszamenjek a bátyámhoz. Az ajtót belülről bezárom és a fiúk után én is töltök egy pohár whiskyt és az ablakba ülök, a cipőmet bámulva húzom fel a lábaimat. - Tudjátok, én is pontosan ezt tettem volna. Az a baj, hogy látom magam, ahogy én is öntelt vigyorral száguldanék a világból egy rahedli pénzzel. – az ital végig marja a torkomat, a napfény játszik az arcomon. Aztán csak megvonom a vállam és feléjük fordulok. - Össze kell szedned magad, mert most rohadt nagy szarban vagy. – összegzem a történéseket és a lábaim meg sem állnak a játékba, ahogy a fény megcsillan a strasszokon, amiket annyira imádok. Mindent, ami csillog. Főleg, ha gyémántokról van szó. Felállok végül ismételten és elhaladok a barát mellet és leguggolok a testvérem előtt, de persze ezzel csak szűkösebb lesz a ruha és a levegőért is úgy kell imádkozni. - Shane Clearwater. Te vagy a legjobb orvos és döglenek utánad a nők. Szed össze magad, ma inni megyünk. – húzom felfelé, hogy jobb lesz, ha ma végre megfürdik és rendbe szedi magát. - Van vagy, tíz csaj, aki arra vár, hogy valaki kielégíts a bemutató után, ami ma lesz. Te vagy a sztárvendég. – kacsintok rá és hagyom, hogy a fürdőbe vonszolja a puhány testét és rendbe szedje magát. - Ez még korai. Ha jól emlékszem, téged erőszakoltak meg! Állj le ezzel a harcias hercegnő stílussal. Mikor fogod neki megmondani? – áll előttem a férfi, aki minden egyes alkalommal szembe száll velem. Nehezen lehulló szempilláim alól nézek rá. - Te mit értél el? A nyamvadt esküvő kísérlet óta ugyan abban a ruhában van. Érezted te a szagát? – kérdezem kicsit sem kedvesen, ahogy meghallom a víz csobogását. - Most rám van szüksége. Ha kikotyogod a történteket a bátyámnak, megöllek! – szúrom oda, és ismét a tükör előtt a rúzsommal játszadozom, varázsoljam azt, amit elmaszatolódott a tudattól, hogy a nő, akit barátnőmnek neveztem kisemmizte az egyetlen férfit, akit valaha képes voltam szívből szeretni. Most pedig rajtam a sor, hogy visszatérjek a régi életemhez és az ismerősökhöz. Nem akartam, de az ikremnek szüksége van rám. Sőt nekem is kell a balesetem után a levegőváltozás.
Családom Édesapám Adam, forgácsoló a munkája híres a szakmájában , gondosan kezeli a fát, úgy, hogy szinte szerelembe esett, minden egyes bútort úgy rak össze, mintha önmagának csinálná. De a fán kívül van nagyobb szerelme is, talán a bolondulásig oda van a vadászatért. Kihitte volna, hogy a csendes férfi, aki rajongója önmagának ennyire megőrül egyetlen hobbiért. A jeges kék szemek, amikkel felmérte az erdőben rejtőzködő állatokat. Az áldozatot körül lepte a vadászat bűze Édesanyám Maria; 32 évesen elhunyt. Halál oka öngyilkosság. Nem tudta feldolgozni, hogy a lánya örökölte mágiát. Épp csak betöltötte azt a kort, mikor ő maga szült, és a fürdőkádban találtak rá, csupa vér volt. Sebészi pontossággal vágta fel ereit. További információk titkosítva. Testvér Shane, 31 éves. Ikertestvér. Orvosi egyetemet végzet a világ legjóképűbb és legügyesebb baleseti sebésze, ő nem örökölt anyánktól semmit, kívéve a sármját. Mindent megosztunk egymással, kivéve két dolgot. Hogy boszorkány vagyok és, hogy hónapokkal ezelőtt megerőszakoltak, ezért tértem vissza a városba. Apróságok Amortentia Zsálya, Levendula és a vanília. Mumus Gyengeség és, hogy az apja a nyomára bukkan. Edevis tükre Boldogság. Remélhetőleg nem kell részletezni. Hobbim Imád olvasni és tanulni. Futás és a harcművészeteket jelenleg is tanulgatja. Elveim Felállni, koronát igazítani és tovább menni! Amit sosem tennék meg Feladni. Soha semmit. Az nem ő lenne. Ami zavar A pletykák, amik körbe lengik. A tétlenség, amivel hiába is harcolna, nem tud megküzdeni velük. Ami a legfontosabb az életemben Munkája, amibe bármikor szívesen elmerül akár órákra is. Ami a legkevésbé fontos számomra Apja, és az ő kétes ügyei. Amire büszke vagyok Talpon maradás, bármekkorát is ütött az élet. Csak felállt. Ha valamit megváltoztathatnék A múlt, hogy a családját megválaszthatná. Így képzelem a jövőmet Biztonságban, talán egy olyan emberrel, aki kitudja mutatni, hogy mennyire is lehet valakit szeretni és védeni. Egyéb Ethan Eastwood. Egy örök barát, aki soha nem tudhatja meg a múltam utolsó két évét. |
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Szomb. Nov. 07, 2020 9:18 am | Kedves Clea! Lehetetlen lenne kétségbe vonni, hogy erős nő vagy és valószínűleg nálad tényleg igaz a "koronát igazítani és tovább menni" elv, legalábbis próbálod magad ehhez tartani. Pedig ami történt veled, abból nagyon nehéz talpra állni, kevés szörnyűbb dolgot élhet át egy nő az életben. Habár most egyszerűbbnek tűnhet titkolni a testvéred elől, hogy mi történt veled, de idővel biztosan segítene továbblépni, ha valakire támaszkodhatnál - akár Shane-re, akár Ethanre, mert szerencsére vannak az életedben olyan emberek, akikre számíthatsz. Az akadémia oktatótábora egy igazán érdekes személyiséggel lett gazdagabb, biztos vagyok benne, hogy mind a hallgatók, mind a kollégák emlékezetébe egy életre belevésed majd magad, hiszen téged valóban nehéz elfelejteni. Nincs is más dolgod hátra, mint foglalózni és játszótársakat keresni ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Theodore NottJelenleg 25 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. |
|