Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Sherry Altair Flamel

Anonymous

Sherry Altair Flamel Empty
Vendég
Pént. Okt. 02, 2020 10:27 pm

Sherry Altair Flamel

Sher, Sherra

"I see things that nobody else sees."

Nem:

Kor: 19 év

Vér: Aranyvérű

Születési hely: Francia ország, Annecy

Iskola/ház:
Akadémia, Általános medimágia szak.

Munka: Mikor mi érdeklel éppen, de nem vagyok rászorulva.

Családi állapot: Eljegyezve elméletileg

Patrónus: Sárkány

Pálca: Galagonyafa pálca, főnix toll maggal, 14 és 1/4 hüvelyk, közepesen rugalmas.

Amit szeretnek bennem

Eléggé szenvedélyes vagyok, nálam nincs olyan, hogy valamivel kapcsolatban, amit már kitapasztaltam, közömbös lennék. Így ritkán unatkoznak mellettem az emberek. Nagyon könnyen tanulok és igazán figyelmes barát és családtagot ismerhetnek meg bennem az emberek.
Ha bárki a szeretteim közül bajba kerül, képes vagyok a végletekig és annál is tovább elmenni, hogy segítsek nekik. Például, ha szükség van rám, nem kérdezgetek, csak annyit, hogy vigyek-e ásót? Nagyon őszinte is vagyok és ragaszkodó...bár ez valakinek nem tetszik... Mindenkinek azt adom amit én is kaptam tőlük. A hűséget hűséggel, az árulást bosszúval jutalmazom.

Ami zavar bennem másokat

Tudok hatalmas patáliákat rendezni, ha felidegesítenek, na meg a kezem is hamar lendül, pofonként csattanva. Szörnyen bosszúálló tudok lenni, képes vagyok éveket várni attól függően, hogy milyen súlyos az, amit elkövettek ellenem.
A szüleim kimondottan utálják, hogy nem használom ki a "potenciált", ami bennem van. Gondolom ezt arra értik, hogy nem vagyok az Akadémia éltanulói között.

Életem története

A szüleim Francia és német mágus családok sarjai. Ha hiszitek, ha nem utálták egymást már kisgyermek koruk óta. Anya négy, apa pedig nyolc éves volt, amikor elrendeltetett: A  szüleik egymásnak szánták őket és minden keserves szünetet együtt kellett tölteniük. Anya tizennyolc éves lett, fiatal, lázadozó, apa pedig huszonkét éves felnőtt, észérvekkel élő szerelmes férfi volt, mikor össze kellett házasodniuk.
A gond csak az volt, hogy nem anyámba volt szerelmes. Titkon nagyon szerette anya húgát, Elsát.
Anyával már nem volt olyan rossz viszonyuk, de továbbra is fagyos volt a levegő körülöttük, hiszen anya időközben beleszeretett a helyes apukámba és nehezen viselte, hogy apának Elsa néni tetszik, teljesen egyoldalúan.
Mivel mindezek ellenére egymáshoz lettek kényszerítve, a fiatal házaspár elköltözött franciaországból amerikába. Ott kezdtek el tevékenykedni és hamarosan kialakult köztük a kölcsönös tisztelet és rá két évre őszinte szerelem.
Ennek a szerelemnek vagyok a gyümölcse, de ez sem mehetett zökkenő mentesen a mi családunkban. Franciaországban, Annecyben anya és nagyi annyira összevesztek a nevemen, hogy végül a stressztől megindult a szülés. Pár óra múlva a közös megegyezés a Sherry Altair névvel, kibékítette őket.
A szüleimet bálványozva cseperedtem fel, az egyesült államokban. Apáék igyekeztek a legjobban egyengetni a sorsomat és ekkor kerültem be az Ilvermorny, Thunderbird házába. Talán ez volt az ami sorsszerűen megváltoztatta az életemet. Megismertem Jasper Traverst. Valahogy azonnal megnyert magának a stílusával, a mosolyával, a szemeivel. Mindent imádtam benne, észre sem vettem akkor, hogy folyamatosan kerestem a felettem járó srác figyelmét és óh, egy idő után meg is kaptam.
Jártunk egy darabig, de túl népszerű volt a többi lány körében, minden irányból hallottam róla a pletykákat és tudatalatt engedtem ezeknek a pletykáknak. Akkor álmodtam meg először, hogy meg is csal. Sokszor váltak az álmaim valóra, a valóság összecsúszott az illúzióval és másnap megláttam flörtölni a lánnyal, akivel az álmomban is kavart. Jéghideg utálat futott rajtam keresztül és úgy döntöttem...kapja csak vissza. Voltak jópáran, akik szerettek volna elcsábítani Jaspertől, én pedig hagytam, hogy bájologjon nekem az egyik. A nevét sem tudtam, de a bosszúállás a véremben volt. Nem történt semmi komoly, egy puszit nyomtam az arcàra.
Egy lavinát indítottam el vele, könnyek, viták, megcsalások sorozatát, a féltékenységemen egyszerűen nem bírtam úrrá lenni. Mindezek ellenére mégsem bírtam sokáig nélküle. Hiányzott az a barom...hiszen őszintén szerettem. Jasper, tekintve  idősebb nálam, egyszer csak elballagott az Ilvermornyból. Sokáig nem is beszéltünk egymással, én is elballagtam, alakítottam a saját életemet és pont amikor azt hittem, túltettem magam rajta végre, ismét vele álmodtam. Ezúttal rettenetes, lídérces rémálom volt és azonnal indulni akartam angliába utána. A következő jeges, hideg zuhanyt anyáék zúdították rám. Kisült, hogy van egy jegyesem, akiről soha életemben nem hallottam és nem is akartam róla hallani. Csak és kizárólag Jaspert akartam látni és kisírni neki a szívem panaszait. Hisztiztem, fenyegetőztem, követeltem és ígérgettem, ami eredményes volt. Angliába  költöztem és beiratkoztam az Akadémia Medimágia szakára. A divattervezés túl könnyű lett volna, a magizoologia veszélyes, mert hazacsempésztem volna mindent, amit cukinak véltem.
Maradt az egyetlen ami érdekelt és aminek végre anyámék is örültek. Márcsak meg kell valahogy szabadulnom attól az elrendezett házasságtól és baba lesz minden.

Ha tükörbe nézek

164 cm magas vagyok, karcsú de formás. A hajam szőke hullámokban omlik a vállaimra, a hátam közepét cirógatva. Szemeim kékek, arcomon halvány szeplők vannak, a fogaim pedig hibátlanok. Hála az égnek
a legtöbb vonásomat anya ágáról örököltem. A mosolyom mindig vidám, a szemeim azzal együtt mosolyognak. Kivéve, amikor feldühítenek, a pokolnak nincs olyan égető tüze. Gyerekkorom óta van egy tetoválás-szerű jegy a nyakamon, hátul. Még fogalmam sincs ugyan, hogy mi az, de apa szerint nagyon fontos, hogy takargassam.

Családom

Édesapám
Jerome Falmel egy olyan családból származik, ahol a tudomány, a mágiaismereti és annak maximális kiaknázása a szokás. Kislány koromban inkább voltam apás, hiszen én voltam és vagyok is a hercegnője. Az utóbbi időkben megromlott a kapcsolatunk, nem viseli, hogy egyre többet ellenkezek és egyre kevésbé hasonlít a viselkedésem egy aranyvérű, nemes kisasszonyhoz.

Édesanyám
Leánykori nevén Ilsa Harvenheit. Német aranyvérrel rendelkező család sarja. A mágiaügyi minisztérium tagja. Ő valamivel szigorúbban próbált fogni, mint apa, őt nem is mindig sikerült levenni a lábairól a könnyes szemek trükkel, mint apucit. Tudom, hogy szeret és a javamat akarja, de attól még zavar. Tőle örököltem a tehetséget, hogy látok dolgokat az álmaimban.

Apróságok

Amortentia
Van az a férfi kölni..khm.., az akác és a tenger.

Mumus
Vérfarkasok

Edevis tükre
Egy doboznyi kismacska. Imádom a macskákat.

Hobbim
Quiddich, modellkedés, fotózás, festés.

Elveim
Mindenért harcolni kell, sosem nyugszok bele abba, ha valami nem úgy van, ahogy elterveztem. Addig harcolok, amíg nem leszek elégedett, legalább azzal, hogy minden tőlem telhetőt megtettem.

Amit sosem tennék meg
Nem vagyok képes egy helyben ülni és várni, hogy a dolgok az ölembe pottyanjanak.  

Ami zavar
Gyerek korom óta képes vagyok megérezni, ha valakivel valami rossz dolog fog történni, ha nem hisznek nekem és félválról veszik a figyelmeztetéseimet,...hát az nagyon felbosszant.

Ami a legfontosabb az életemben
A bakancslistám teljesítése.

Ami a legkevésbé fontos számomra
A tanulmányi eredmények. Házasság a jegyesemmel.

Amire büszke vagyok
A sportban elért eredményeimre és egyre többen keresnek fel ajánlatokkal, például, hogy mutassam be az új talár kollekciót. Ezen kívűl Nicolas Flamel leszármazottja vagyok, aki megalkotta a bölcsekkövét.

Ha valamit megváltoztathatnék
Egy kicsit, talán... jó lenne ha komolyabb tudnék lenni.

Így képzelem a jövõmet
Quiddich Világsztár, anya és büszke cica gazda.

Egyéb
Van egy jegyesem. Fogalmam sincs, hogy ki az, nem is akarok találkozni vele, de anyáék hajthatatlanok. Állítólag sokat utazik. Kit izgat amíg engem nem zargat, nem igaz?

Madison Iseman

Vissza az elejére Go down
Gilbert Ollivander

Törvényen kívüli

Sherry Altair Flamel Tumblr_o2wuv7UYEF1ssiszvo7_r1_250

Lakhely :

Zsebpiszok köz

Multik :

úgyis tudjátok...

Playby :

Lin-Manuel Miranda

550

Sherry Altair Flamel Empty
Gilbert Ollivander
Vas. Okt. 04, 2020 3:35 pm

Kedves Sherry!

Te aztán igazán érdekes családból származol, nem sokan mondhatják el magukról, hogy annak az embernek a leszármazottjai, aki megalkotta a Bölcsek Kövét - nagyon szomorú, hogy már nem találkozhattál Nicolas Flamellel, biztosan még a szüleid románcánál is érdekesebb történetekkel szolgálhatott volna, pedig az ő házasságuk sem éppen mindennapi.
Jasperrel nem egyszerű a kapcsolatotok, de a szerelem már csak ilyen, sosem unalmas. Különösen nem akkor, ha az egyik fél olyan jósképességgel bír, mint te. Reméljük, tényleg segíthetsz látóként a szeretteidnek, nem csak a féléves zh kérdéseit álmodod majd meg Very Happy .
Futás foglalózni, Jasper már biztosan nagyon vár!

I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
No doubt about it

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: