Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Valentin Martin von Regenstein-Schwellenberg

Anonymous

Valentin Martin von Regenstein-Schwellenberg Empty
Vendég
Pént. Okt. 02, 2020 4:21 pm

Valentin Martin von Regenstein-Schwellenberg

Lenny

"Family is family."

Kor: 20 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: Regensburg

Születési hely: Nürnberg, Schwellenberg birtok/Roxmorts

Iskola: Durmstrang

Munka: magántanár (Roxmorts) - bűbájtan és sötét varázslatok kivédése

Családi állapot: nőtlen

Patrónus: farkas

Pálca: bonsai fenyő, thesztrálszarv, 12 hüvelyk

Képesség: animágus - brit kolumbiai farkas

Belső értékek

Az alfa.
Nagyon ügyel a megjelenésre és a mozdulataira, mert ez tükrözi leginkább a jellemét. Ő az, akire elég ránézni és már a ruháiból és a tartásából is rájöhetünk, kemény dió.
Tanult és jól nevelt fiatalember, aki pontosan tudja magáról, hogy ki ő és hol a helye a világban. Ez a túlzott céltudatosság hatalmas egóval ötvözve néha már inkább pökhendiségnek tűnik. Olyan, mintha mindig lenne körülötte egy üvegbúra, amin nem lehet átjutni, nem lehet megtörni ezt a tökéletességet.
Nem szeret kérkedni sem a családjával, sem az eddig elért sikereivel, mert az esetek nagy százalékában úgy mennek a dolgok, ahogy azt ő szeretné anélkül, hogy túlságosan megerőltetné magát érte. Elég csak a kisujját megmozdítania, érvelni az igazáért, ha szükséges, vagy elég csak megmerevítenie arcizmait.
Lehengerlően udvarias és kedves - na nem önzetlenül -, ő tipikusan az, aki nem akarja titkolni a céljait. Lényegre törően, köntörfalazás és játszmák nélkül vezeti fel az aktuális akaratát.
Érzelmileg nagyjából (ahogy Hermione mondta Ronnak) egy teáskanál érzelmi szintjén áll. Szereti a családját, de sosem értette, mi az a nagy ragaszkodás, amivel egyes családok tagjai viszonyulnak egymáshoz. A szerelem is elkerülte még, viszont nem állna ellent, ha jönne valaki az életébe. Ugyanígy abba is bele fog menni, ha a szülei találnak egy hozzá méltó, csinos kis feleséget.

Életem története

Látod azt a férfit a kávézónál? Aki feketén issza és egy tízéves-forma gyerekkel beszélget. Újságot olvas közben, a hírekről cseveghetnek. Ő egy Regenstein-Schwellenberg fiú, a középső, a kisebbik az öccse. Évkezdésre jöttek ide, a fiú most elsős a Roxfortban, hozzá pedig már most várólistára kell feliratkozni, hogy bejuss a különóráira. Hogy mi a titka? A neve és a tehetsége. Nagy érzéke van a varázslatokhoz, én mondom neked.
Németországból jöttek, állítólag itt is terjeszteni akarják a rend szellemiségét. Kinéznéd belőle, hogy a kedvenc tantárgya a mugliismeret volt? Nem értük, csupán a találmányaikért rajong, de nyilván sohasem cserélné le a pálcáját egy mosogatógépre.
Nézd, hogy mosolyog az öccsére, mintha az ő feladata lenne, hogy apja helyett apja legyen. Karl von Schwellenberg talán belefáradt a tanításba, vagy Otto annyira különbözik a család többi tagjától, hogy ezt látta a legjobb megoldásnak. Látod, vállon kell veregetni ahhoz, hogy egy kicsit kihúzza magát és körbe nézzen a téren, ne csak az előtte levő péksüteményt szuggerálja. Szerencséje van a bátyjával, talán leginkább azzal, hogy ő a nővérükkel ellentétben nem vált a sötétség vérszomjas lényévé. Hogy ezt hogy értem?
Lenny önként jelentkezett a rend egyik kísérletébe, beleegyezett, hogy vérfakassá változtassák és átélje mindazt a kínt és szenvedést, ami ezzel jár. A kísérlet azonban sikertelen volt, mert akkortájt ő éppen animágusnak tanult. Azt pletykálják, bár ezt senki nem támasztotta még alá, hogy a folyamat közben vérfarkas helyett egyszerű fekete farkassá változott, napfelkeltével pedig visszaalakult emberi formájába. Állítólag azóta is keresik a válaszokat erre, talán ezzel kivédhető lenne a farkaskór... Na de ne kalandozzunk ennyire el.
Szerintem az a szövetkabát annyiba került, mint egy átlagos roxforti tanár havi fizetése. Mondjuk tökéletesen áll rajta, az egész ember mintha egy mesekönyvből lépett volna ki, nemde? Nem hiába olvadoznak érte a lányok. Láttam már hölgyek társaságában, udvarias, igazi úriember, persze ha aranyvérű a hölgyemény. Mugliszületésűekre rá sem néz, viszont tanítja őket. Hidd el, egy fokkal jobb ember, mint a vámpír nővére, Anita.
A pincérnőnek szép kis borravalót hagy amikor távozni készülnek, igaz, van is miből. Nézd, megigazítja Otto kabátját. Ha tehetné, szerintem az iskolában is rohangálna utána, vagy minimum egy rendező bűbájjal indítaná a napot, ami egész nap visszarángatná a nyakkendőt és az inget a helyére. Tudja, hogy nem formálhatja a saját képére az öccsét, de megpróbálja kihozni belőle a maximumot. Azt hallottam, bármi történik, felhagy a dolgával és rohan hozzá segíteni.
Most nézd meg, úgy vonulnak végig az utcán, mint az igazi urak. Ó, igazad van, azok is.

Ha tükörbe nézek

Nem csak viseli, de egyenesen imádja azt a stílust, amit a családja tagjaként illik hordania. Elegáns ingek, zakók, mindenből a minőségi és drága darabok. Emellett otthon és a lazább napokon, sportoláshoz hord pólót és könnyű nadrágokat, de ezekből is csak a minőségit vásárolja.
Apjára hasonlít, néha kételkednek is a származásában, amiért sötét haja és szeme van. Természetben is rá ütött, és elég meglátni, lerí róla, milyen osztályba tartozik. Már a tartása és a mozgása is tekintélyt parancsoló fiatalkora ellenére, amiből egyébként felfelé tudna csaláni öt-hat évet, ha akarna.
Haja és borostája mindig tökéletesre van nyírva, ápolt tetőtől talpig, de még a körmeit is naponta polírozza.

Családom

Édesapám és édesanyám

Karl Kasimir von Schwellenberg és Antonia Iris von Regenstein-Schwellenberg (neé. von Regenstein), a Sárkány Lovagrend alapítócsalád tagjai.

Apánk szigora és céltudatossága faragta belőlem azt az embert, aki ma vagyok. Nincs különösebben szoros kapcsolatunk se vele, sem pedig anyánkkal, de tisztelem és szeretem őket. Úgy tekintek rájuk, mint a tökéletes egyensúlyra.

Testvéreim

Anita Hilde von Regenstein-Schwellenberg, Klaus Otto von Regenstein-Schwellenberg, akik a legjobbak.

Két ember van a világon, akikért bármit megtennék, az pedig a nővérem és az öcsém. Anitával nagyon hasonlóak vagyunk, ugyanazok az elveink és épp csak annyira térünk el, hogy az megállítsa a vitákat. Otto egészen más, még nem igazán bújt elő a csigaházból, de azon leszek, hogy támogassam és segítsem őt, ezért is költözünk együtt az esős Angliába.

Párkapcsolat
Várhatóan egy aranyvérű hölgyemény lesz.

Gyermekeim
Egyelőre nincs.

Apróságok

Amortentia
kávé, női parfüm, hasítottbőr, régi könyv

Mumus
Vérfarkassá válni és abban az alakban maradni, elveszítve a tudatát.

Edevis tükre
Elérni a céljait.

Hobbim
Box és futás, muglik tanulmányozása, a rend.

Elveim
A rend céljait tartom szem előtt.

Amit sosem tennék meg
Nem mennék a családdal és a renddel szembe.

Ami zavar
Ha nemet mondanak.

Ami a legfontosabb az életemben
A rend és a család, valamint a tekintély.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Az ellenségek akarata.

Amire büszke vagyok
Az egyedül elért sikereimre.

Ha valamit megváltoztathatnék
Még nem jöttem rá.

Így képzelem a jövőmet
Néhány évig Otto mellett, hosszútávon pedig a rend oszlopos tagjaként, egy nagyobb család fejeként.

Egyéb
▲ Egy thesztrálcsaládot tart a hátsókertben házikedvencekként. (Nissa, Bowie, Shadow és Gizmo) A legjobb közlekedési "eszköznek" tartja őket, négyük közül Bowie a kedvence.
▲ Szivarozik, a legjobb ajándék számára egy különleges, távolról érkezett szál.
▲ Animágus

Francisco Lachowski

Vissza az elejére Go down
Gilbert Ollivander

Törvényen kívüli

Valentin Martin von Regenstein-Schwellenberg Tumblr_o2wuv7UYEF1ssiszvo7_r1_250

Lakhely :

Zsebpiszok köz

Multik :

úgyis tudjátok...

Playby :

Lin-Manuel Miranda

550

Valentin Martin von Regenstein-Schwellenberg Empty
Gilbert Ollivander
Vas. Okt. 04, 2020 3:25 pm

Kedves Lenny!

Hát... hozzád biztos szívesen jár mindenki különórákra Very Happy ... De komolyabbra fordítva a szót, te aztán igazán érdekes figura vagy. Valószínűleg kevés olyan gentleman fordul meg Roxmorts aprócska falujában, mint te, és az ott élők még csak nem is tudják, hogy a méregdrága, elegáns ruhák és a kifinomult modorod mögött valami még izgalmasabb lapul. Nem sokan vállalnák önként és dalolva, hogy vérfarkassá változtassák őket a tudomány nevében, nehéz eldönteni, hogy bátorságnak vagy egyenesen őrültségnek nevezzük, amire készültél - még akkor is, ha végül egészen máshogy sült el a Lovagrend terve. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen tudományos felfedezésekre jutsz majd a vérfarkasokat és az animágusokat illetően, de közben azért vigyázz magadra, ugyanis Nagy-Britanniában mostanság nem kedvelik azokat, akiknek különös viszonyuk van a teliholddal.
Már sokan várnak, nem csak a rajongóid diákjaid, szóval futás foglalózni Very Happy !

I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
No doubt about it

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: