| | | Csüt. Szept. 24, 2020 2:20 pm | "Trust in the magic of new beginnings." Nem: férfi
Kor: 30 év
Vér: félvér
Születési hely: Saint Paul, Minnesota, USA
Iskola: St. Paul Conservatory Performing Art UMN, College of Liberal Arts, English B.A. UMN, College of Liberal Arts, American Studies B.A. UMN, College of Liberal Arts, Computer Science B.A.
Munka: író
Családi állapot: elkeserítő
Patrónus: szerencse, hogy nincs.. biztosan törpemalac lenne
Pálca: toll!
Amit szeretnek bennem és amit nem Egyik nap még a Tanzán esőerdőket járom, nyughatatlan kalandor lelkem sosem fárad, másnap már moszkítócsípések garmadájával a testemen jelenek meg a legújabb könyvem dedikálásán. Nem mondom, hogy a sebesre vakart csípéseken surlódó öltöny szövete kellemes érzéssel tölt el, de ettől függetlenül őszinte a mosolyom. Mint mindig, ha a helyzet megkívánja. Önérzetes fickó vagyok, meghallgatom a másikat, általában ezért keresik a társaságomat. Szeretem magam tartani az illemszabályokhoz, nem riaszt el, ha randevúra kell vinnem egy csinos hölgyet, tudok és sokszor akarok is kedveskedni. Ugyan már, a nők megérdemlik, hogy a férfiak a tenyerükön hordják őket. Mellékesen meg kell jegyeznem, hogy nem minden hölgy tudja megfelelően kezelni, így gyűjtöttem már néhány pofont a kezdeményező stílusomért. De nem bánom, vakmerő vagyok, sokszor kockáztatok feleslegesen, mégis azt vallom, hogy inkább bánjam meg százszor, hogy megtettem, mint azt, hogy elszalasztottam a lehetőséget. Ez nem mindig jó tulajdonság. Sokszor okozok fejfájást másoknak, főleg a családomnak. A megbocsátás nem az én asztalom. Bár nem könnyű belegázolni a lelkembe, ugyanis nagyon is tisztában vagyok a hibáimmal és ezek felhozását sosem bűntetem sértődéssel, azért nekem is van gyenge pontom. Ezt nem szeretem mutogatni. Az optimisták táborát erősítem, bár mostanában a bizalmam és az önbizalmam is megszenvedi a csorbát. Életem története Elég korán tudatosult bennem, hogy bár ugyanúgy a közepénél kezdjük a kakaóscsigát a testvéremmel, ugyanúgy megettük a zsírkrétát háromévesen, ugyanúgy rohangáltunk a baseball-pálya szélén meccs alatt és ugyanolyan őrülten ráztuk a kerítést hazafutás közben, mégsem vagyunk teljesen egyformák. Nem csak azért, mert egy vesével születtem, ez valami egészen más érzés volt, de attól a hajnaltól eredeztethető, amikor megláttuk a napvilágot. Mindig éreztem. Mindig tudtam, csak nem sejtettem, hogy beigazolódik. Talán épp ezért nem ért meglepetésként az, amit apám a mai napig nem dolgozott fel teljesen. Kvibli vagyok. Na nem az a fajta, akit a családja ennek okán a világ szemei elől is elrejtene, sokkal inkább olyan, aki nem ennek ellenére, hanem ezzel együtt büszke magára. Bár nem ezzel azonosítom magam, nem teszem hozzá a nevemhez bemutatkozáskor, nem hagyom, hogy emiatt megbélyegezzenek, mert ez is én vagyok. Sőt, szerencsésnek tartom magam, amiért mindkét világ része lehetek.
Azt nem mondom, hogy könnyű vagy egyszerű volt az öcsém nélkül iskolába járni vagy csak úgy önmagában létezni, de egészen gyorsan belejöttem. Persze ezt csak azon kevesek tudják, akik ismerik a családot. Nem az újságokból vagy a hírekből. A szenzációhajhász firkászok már az első pillanatban lecsaptak a hangzatos szalagcímekre, hiszen anyám elég nagy névnek számít, nehéz lett volna feltűnés nélkül bevonulni a neves írók közé.
Na igen.. Író vagyok. Mondhatnád, hogy ingyenélő, de vigyázz a szádra. Nem szeretem az ilyesféle címkéket sem. Egyébként pedig nehogy azt hidd, hogy én mindig az akartam lenni. Tizenhat éves koromig könyvet is csak azért vettem a kezembe, hogy a legyeket lecsapkodjam vele. Az élet babrált ki velem... Aaron sztorijai, a levelek, amiket hetente többször váltottunk, végül meghozták a gyümölcsüket. Neki varázsereje volt, nekem meg elég jó képzelőerőm ahhoz, hogy írásba foglaljam. Azt persze nem mondhatnám, hogy a varázsvilág ilyen módú felfedése mindenkinek tetszett. Sőt. A legkevésbé sem volt így. A publikum viszont finoman szólva is zabálja a könyveket. Már az első kiadás is nagy sikert aratott, azóta pedig ez csak fokozódott. A varázsvilág tagjainak ellenszenve is, akik azért aggódnak, hogy a felvilágosított magnixok majd problémát jelentenek számukra. Pedig tudhatnák, hogy azt látják meg legkevésbé az emberek, ami ott van az orruk előtt. Nyíltan nem állnak ki ellenem soha, de a kiadóknál folyamatosan próbálnak szabotálni. Csak azzal nem számol senki, hogy az én kezemben is van egy titkos fegyver. Lorna. Észbontó egy nő. Néha még én is félek tőle.
Szóval író vagyok.. A diplomám mégsem irodalom szakon hirdeti a szaktudásomat. Jártam egyetemre, viszonylag hosszú ideig, kétszer sikerült is olyan szakot választanom, amiről kiderült, hogy nem az én világom. Pedig élveztem az órákat.. Komolyan.. Tudtad, hogy angol szakra jár a legtöbb lány a Minnesota-i egyetemre? Nem mintha - Aaronhoz hasonlóan - engem is nagy nőfalónak lehetne titulálni, de mindig szerettem magam jól érezni. Hosszú ideig azonban a lányok sem voltak elég meggyőzőek, nem tudtak marasztalni. Az informatika viszont rabul ejtett. Lehet ezen fintorogni, de az is egy másik világ. Nem mondhatnám, hogy apám büszke rám, amiért számítógépguru lett a fiából, ez nem olyasmi, amire egy MACUSA auror büszke lehet, de nem hangoztatja. Ahogy azt sem, hogy nehezményezi a hírnevet körülöttem. Ez is olyan dolog, amiről sosem beszélünk, ha hazamegyek. Néha ugyanis hazalátogatok, hogy körbe udvaroljam a mindig féltő és szeretetéhes édesanyámat.
A szüleim azt hiszik Aaron volt minden ihletem forrása, arról elég kevesen tudnak, hogy álmomban olykor látok olyan dolgokat, amik később megtörténnek. Hétköznapi dolgokat, jelentéktelen dolgokat. És Őt. Az eszményi nőt, akiről tudom, hogy sosem fogom megtalálni és aki annyira elevenen él a képzeletemben, hogy papírra vetettem az életét. Ismerem minden rezdülését, ismerem hogy mosolyodik el, hogy tűri el a haját a füle mögé. Hogy milyen mikor ráncba szalad a homloka, ha valamit nem ért, és milyen káprázatos az egész lénye. Ha bárkinek megjegyezném, hogy egyfolytában csak egy nemlétező nő jár a fejemben, rövid úton kötnék a Fairview pszichiátriai osztályán, arra meg igazán nincs szükségem. Inkább csak magamban merengek azon, hogy lehet képes az emberi elme megalkotni egy ilyen páratlan teremtést. És ha én képes vagyok rá, Isten miért nem?!
Ha tükörbe nézek Pont olyan magas vagyok, mint az öcsém. A nagyanyánk sokszor összekevert bennünket kiskorunkban, és ez nem csoda. A mai napig eléggé hasonlítunk egymásra, azzal a különbséggel persze, hogy én mindig szerényebb és jóképűbb leszek az öcsémnél. Hosszúkás karakteres arcom van, barna sörényem, közel ülő zöld szemeim és borostám. Oké, néha szakállam is, attól van egy olyan északi favágós feelingje a megjelenésemnek. Tudod, a kockás inggel. Ami a fizikumot illeti, nem panaszkodhatok, csak a vesét spórolták ki belőlem az izmokat nem. Bevallom teszek is érte, hogy harminc évesen ne legyen apatestem, meg hát Lora szerint sokat dob az eladási számokon a jó megjelenés, úgyhogy előszeretettel száműz a konditerembe, ha látja, hogy ellazsálom a napot. De ez nem akkora kényszer, mint amekkorának tűnik, egyébként is szeretek sportolni. Interjúkra és fontosabb megjelenésekre már korábban is kénytelen voltam inget és zakót venni, a nyakkendőt pedig épp csak elviselem. A hétköznapjaimban szeretek kényelmesen öltözni és kerülni a szövetnadrágot minden mennyiségben. A kedvencem a bőrdzseki. Családom Édesapám Bryan Carneirus (51) - Nem az a fajta apa, akit berángathattam, hogy tartson kiselőadást a munkájáról. (Egyébként nem bántam, mert anyámmal sokkal jobb volt villogni.) Sosem tudtam pontosan, hogy mi volt a feladata a MACUSA-nál, de mindig munkamániásnak ismertem. Egészen kicsi korom óta keveset foglalkozott velem. Először azt hittem, hogy kvibliségem okán nem tart méltónak a nevére, de csak simán ilyen ember. Néha, mikor otthon töltöm a vasárnapot, még őt is otthon találom. Édesanyám Cassandra Carneirus (53), mugli. Nem mintha számítana a születése. Az én szememben ő a nagybetűs NŐ. Hiába volt élsportoló, mindig szakított időt rám, apám helyett is foglalkozott velem. Olyannyira a szívembe zártam őt, hogy a mai napig képes vagyok behúzni bárkinek, aki méltatlan módon illeti őt. Nem telik el anélkül alkalom, hogy virágot, vagy valami apróságot ne vinnék neki, mikor meglátogatom őket. Na jó, talán egy kicsit az öcsémet is pótolni vágyom ezzel, aki ritkán látogat haza és tudom anyánk mennyire nehezen viseli, hogy Európába költözött. Testvéreim Aaron Carneirus (30), az öcsém. Bár nem sokkal fiatalabb nálam, de valószínűleg már születése pillanatában túlharsogott engem. Ő volt a hangosabb gyerek és ő örökölte apánktól a mágiára való fogékonyságot is. Ez a különbség azonban sosem állt közénk, a távolság már annál inkább. Eleinte nagyon rosszul viseltem, hogy míg ő az Ilvermornyba jár, én egy átlagos állami iskolába, ahol még a menza is elég pocsék. Nem azért, mert irigyeltem volna tőle bármit, amit én nem kaptam meg, hanem mert baromi furcsa volt megszokni, hogy olykor napokat kell várni arra, hogy megforduljon a bagoly a levelével... Mennyivel kényelmesebb őt mugli eszközökkel zaklatni... Párkapcsolat Wanda és én.. Nos, két évvel ezelőtt volt egy komoly próbálkozásom. Borzasztó kellemetlen volt szembesülni azzal féltérdre ereszkedve, hogy a nő, akit feleségül vettem volna, a nő, akit a tenyeremen hordoztam értetlenül áll a helyzet előtt. Nem akart hozzám jönni, sőt jobbat mondok, fel sem merült benne a gondolat, hogy nekem esetleg ilyen terveim lennének. Abban a pillanatban azt éreztem, hogy kidobtam az életemből három évet és főtt a fejem, hogyan mondhatnám vissza a perui nyaralásunkat. Mint később az apróbetűből kiderült, sehogy... Gyermekeim Tavaly hirtelen felindulásból örökbe fogadtam egy ugandai árvát egy alapítványon keresztül. Mindent fizetek neki, hogy jobb élete lehessen, tanulhasson. Még nem találkoztunk, de talán éppen ideje lenne megismernem. Az, hogy sajátom legyen, egy kicsit távol áll tőlem. Apróságok Amortentia virágos parfüm, pisztácia, mogyorós csokoládé, kávé, ánizs, puncs Mumus nevetségessé válás, kopaszodás Edevis tükre Egy fiatal, csinos hölgy jobbján látom magam, ahogy karom féltő szelídséggel, mégis határozottan fonom dereka köré, így ölelve magamhoz. Büszkén dagad a mellem, mellettünk pedig ott az egész család. Mire felpillantok, hogy a kedvesem arcát is láthassam, az egész kép szertefoszlik. Minta a terveim Wandával. Hobbim Azon kevesek közé tartozom, akik megengedhetik maguknak, hogy a hobbijukból éljenek. Szerinted az elején mégis mennyire gondoltam komolyan, hogy befutok íróként?! Na ugye! Szeretek a természetben lenni, túrázni, hegyet mászni és élvezni a friss levegőt, de nem mindig van erre alkalom. Olyan esetekben jöhet egy kis póker a haverokkal. Vagy mahjong. Ne is kérdezd. Egyébként szeretek főzni és kacérkodtam a borkészítéssel is, de ehhez nem vagyok elég elhivatott. Elveim Azt vallom, hogy elvek nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Amit sosem tennék meg Nem fordítanék hátat a családomnak és nem emelnék kezet nőre. Annak a kezét viszont eltörném, aki megteszi. Ami zavar Leginkább az, ha valami nem úgy alakul, ahogy terveztem és ez aztán minden mást is felülír az életemben. Meg a határidők, amik általában a nyakamon vannak... Ami a legfontosabb az életemben Ne értsd félre, de ez a személy Lorna, a managerem. Nélküle összeomlana az életem. Mondtam, hogy ne értsd félre... Ami a legkevésbé fontos számomra A volt szaktársak véleménye arról, hogy milyen kultúrszennyet borítok a világra. Amire büszke vagyok Az öcsém ambícióit mindig irigyeltem, természetesen rá vagyok a legbüszkébb. Ha valamit megváltoztathatnék Az a hatalmas esés... Nos, ha rajtam múlna nem tört volna derékba egyetlen karriert sem. Így képzelem a jövõmet Remélhetőleg sosem fogyok ki az ihletből, és akkor is képes leszek vezetni a sikerlistát, mikor már őszes lesz a hajam. Annak örülnék a legjobban, ha akkor már nem egyedül kéne megjelennem a sajtó előtt. Egyéb Magam illusztrálom a könyveimet és ebből nem engedek.
|
| | | | Kedd Okt. 13, 2020 5:59 pm | Kedves Milo! Azzal kell sajnos kezdenem, hogy John Krasinski! Ezután mindegy is lehetne, hogy mi minden szerepel ezen a lapon, de szerencsére nem az! Szerintem imádnivaló a családod, a vegyes házasság, ami miatt igazából mind a két világ része vagy, és ezért a kvibliséged sem gátol semmiben. A testvéreddel való szoros kapcsolat, ami közé nem állhat az sem, hogy egymástól messze, és teljes mértékben mást tanultatok. Biztos vagyok benne, hogy édesapád is nagyon büszke rád, bármennyire a munkájának éljen is! Mehetsz is foglalózni, aztán pedig vigyázz, össze ne keverjenek a nem kevésbé híres öcséddel! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Theodore NottJelenleg 34 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 1 Bot |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. |
|