| | | Kedd Aug. 18, 2020 1:47 pm | class="fekvogif"> Mabel Greene Mab, Bel, Miss Greene "A csend nem üres. Tele van válaszokkal." Nem: Nő Kor: 16 Vér: Boszorkány, félig véla Születési hely: Hertfordshire, Anglia Iskola/ház: Roxfort, Hollóhát Munka: Tanuló Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: Abraxan Pálca: Cseresznyefa pálca, Főnixtoll mag, 12 hüvelyk hosszú Amit szeretnek bennem Nagyon erős igazságérzetem van, bárkit megvédek akit véleményem szerint igazságtalanul bántanak. Igyekszek pozitívan állni mindenhez, a barátaimért bármi áron kiállok és mindig rendben tartom a dolgaimat és általában kedves vagyok mindenkivel. Senkit sem bántok, főleg nem ok nélkül. Amire vágyok, vagy érdekel, ott maximálisan jelen vagyok és minden energiámat belefeccölöm. Mágneskánt vonz a misztikum. Ott egy mély tó, aminek az alján megtalálom a választ a kérdéseimre? Számitsatok arra, hogy rövidesen megtanulok úszni. Ködös, rejtélyes erdő mélye? Én leszek az első , aki az ismeretlenbe végtat. Van különbség az űrhajos és a csillagász között és én inkább leszek űrjajós. Akárhányszor is kerüljek padlóra végül mindig talpra állok, ha kell a saját hajamnál fogva cibálom ki magam a mélyvízből. Ami zavar bennem másokat Nem valami jó a humorérzékem, szívesen meghallgatok ugyan bárkit ha beszélni akar valamiről, de sosem erőltetem a dolgot. Ha egyszer megkérdezem, hogy van-e valami baj és az a válasz, hogy "semmi" akkor nem is kérdezősködöl tovább. Emiatt páran azt hiszik, hogy nem is érdekel a problémájuk. Amikor stresszelek kényszeresen pakolni vagy takarítani kezdek, vagy nyaggatni másokat, hogy rendezzék a ruháikat, hajukat vagy esetleg a szobájukat. Életem története Az én múltam nem kimondottan érdekes, nem is tragikus. Nem sok mindent tudok mesélni róla engem nem is annyira a múltam érdekel, inkább ajelenem, a jövőm. Az anyám Azmaria egy véla, apám pedig egy Leonel Carlton nevű aranyvérű mágus, így lettem félig véla, félig boszorkány. Azért mondom mindig a vélát előre, mert nem vagyok büszke apám ágára, akik egytől egyig Halálfalók voltak illetve ezt az eszmét szolgálták. A Carltonok nem nézték jó szemmel, hogy apám egy olyan nővel állt össze, aki szép-szép..de mégcsak nem is ember. Én vagyok az egyetlen, aki nem anyánk szőke haját örökölte, hanem apánk vörös fürtjeit ezért a Carlton famlia volt oly kegyes, hogy apánknak ultimátumot adjanak. Vagy elhagyja anyát és ha akar magával vihet a Carlton birtokra, vagy örökké ki lesz tagadva a családból. Mit gondoltok melyik utat választotta? Hát nem minket. Anyám szörnyű haragra gerjedt, már csak a felvetésen is, hogy engem elválasztana tőle és testvlreimtől. Ez volt talán anyám azon tette, amiért mindig hálás leszek. Oroszlánanyaként védett meg és űzte el apánkat mint patrónus a dementorokat és Leonel Carltont sohatöbbé nem láttuk, nem is hiányzik. Anyának sem, aki rátalált az igaz szerelemre Alistair Greene az auror személyében. Az csodálatos, bátor férfi, nem csak anyánkba szeretett bele de azonnal megszerette a lányait is és sajátjaiként nevelt fel minket. Ő az akinek a nevét büszkén viseli az egész család. Innentől kezdve megvolt a családi idill, a nővéreimmel csak a ruhákon vitáztunk össze, jártunk világszerte mindenfelé, sokat kempingeztünk és túráztunk. Mielőtt a Roxfortba felvételt nyertem volna, áhitattal hallgattam a nővéreim és a nevelő apám történeteit a varázslás csodáiról és már tűkön ülve vártam, hogy nekem is érkezzen az a bizonyos bagoly. Az iskola éveim viszonylag eseménytelenül zajlottak. Nemrég viszont ketté törték a szívemet és nem vagyok biztos benne, hogy valaha is megfogok bízni a korombeli srácokban. Inkább koncentrálok a sulira, a tanulmányaimra és a fejlődésemre, hiszen fontos, hogy méltó utódja legyek Alistair Greenenek mint auror. Sosem felejtem el, amikor bevitt a minisztériumba és ott láthattam a nyüzsgést, a csapatmunkát. Némelyik auror szemmel láthatóan piszok fáradt volt, de oly tartással rendelkeztek, hogy a lélegzetem is elállt és olyan fáradtan, viharverten, nyűgösen is hajlandóak voltak engem szórakoztatni. Az volt az a közösség, amire vágyok, hogy egyszer majd bekerüljek közéjük mint a fény egyik képvislője. Greene papa magamra hagyott egy kis időre, mekem viszont valahogy sikerült elcsatangolnom, kerestem a visszafelé vezető utat, amikor megszökött egy rab. Egyenesen felém tartott az a fekete árny, nem kaptam levegőt, a lábaim megremegtek mint a gyümölcskocsonya amit annyira szerettem, csak álltam tétlenül és vártam, hogy lecsapjon rám, mint sárkány egy mezei nyúlra. Annyi esélyem nem volt, a nyúl legalább megpróbálna elmenekülni. A szemeimet összeszorítottam és lám, mire kibontottam szempilláimat az árnyat a semmiből előtrörő fényesség űzte el. Nem tudom ki volt az, aki megmentett, de egy életre az adósa leszek. Ezek életem legfontosabb eseményei, amik azzá formáltak aki vagyok és várom a további kalandokat, amik a jövőbeli Mabel Greenet fogják majd készre csiszolni. Ha tükörbe nézek Egy 167,64 cm magasa lányt látok törékeny formával, de helyén vannak a domborulatai. A bőröm porcelán, ami szinte sosem ég le, de nem is barnul le, legnagyobb sajnálatomra. A szemeim nagyok és kékek, némi szürkével, hosszú, fekete szempillák keretezik. A hajam az egyetlen ami eltér a Véláktól, nem szőke hanem vörös, valahogy elörököltem a biológiai apámtól. Hossza a derekamig ér, sosem kócos és gyakran váltogatok az egyenes és hullámos stílus között. Ruházatom nőies és egyszerű, kerülöm a giccset ha lehet és szinte sose hordok riktító színeket. Az arcomon kellemes mosoly ül a legtöbbször, szemeim pedig örökké keresik a mélységet másokban, amire annyira vágyok. Sosem sminkele, nem érzem szükségességét, maximum ha valamilyen alkalomhoz kell. Családom Édesapám Alistair Greene, a nevelő apám aki aurorként dolgozik. Úgy szeretem mintha a vérszerinti apám lenne és annyira felnézek rá, hogy miatta leszek auror ha kikerülök Roxfort falai közül. Szerencsémre ő is sajátjaként tekint rám. Leonel Carlton, a biológiai apám, aki képes volt anyámat három kiskorúval elhagyni a mocsok örökségért. Nos remélem, hogy olyan boldogan úszkál a pénzében, hogy egyszer görcsöt kap és belefullad. Inkább haladjunk... Édesanyám Azmaria Greene, a gyönyörű véla. Korábban a reggeli prófétának dolgozott de most egy ideje teljes válszélességgel és pálca hosszal áll Hermione Granger mellett és támogatja, amiben tudja. A mi kapcsolatunk nagyon bensőséges, keveset találkozunk de szeretjük egymást és mindent meg tudok vele osztani. Testvéreim Aria Greene 22 éves és Elsa Greene aki 20 éves. Mind a kettő tipikus Griffendéles diák, bátrak, vakmerőek és remek boszorkányok. Aria egy divatszalont nyitott az abszol úton ami remekül megy, Elsa viszont japánban kviddicsezik mint újonnan szerződtetett játékos. Sosem éreztem, hogy az árnyékukban lennék, imádjuk egymást... csak néha túlbabusgatnak. A családi összejövetelen is mindig gondoskodnak arról, hogy kettejük özé ültessenek, ha pedig kinéznek nekem valami kérőt? Hajjaj, akkor nincs ami határt szabjon nekik. Igazi démonok angyali arccal. Apróságok Amortentia A nedves avar, a kókusz és az almáspite. Ezeket az illatokat imádom, mind egytől-egyik kellemes emlékeket ébresztenek bennem. Mumus Darazsak. Nem egy magányos darázs, nem is kettő hanem az egész raj. Edevis tükre Az elején nagyon homályos amit mutat, talán mert én magam sem tudom, hogy mire vágyok a leginkább. Végül én rajzolódok ki benne amint főnixé válok. A főnix erős, fenséges, mindig képes a porjaiból újjászületni, egy igazi példakép. Ezzé szeretnék válni mások szemében. Hobbim Origami, elsősorban és az éneklés. Emellett járok önvédelmi oktatásra és jógázok. Elveim Nem szabad önmagunknak hazudni, ha magunkat is képesek vagyunk megvezetni, akkor mások szemébe sem tudunk majd nézni. Amit sosem tennék meg Nem ártanék a szeretteimnek, nem hazudok csak azért, hogy mások szemében jobbnak tűnjek és sose törnék Világuralomra...vagy mégis? Hm. Ami zavar Kimomdottan zavar amikor direkt azzal a szándékkal piszkálnak, hogy felidegesítsenek. Ami a legfontosabb az életemben Számomra nagyon fontos, hogy amikor ütött az órám, akkor legyek büszke a döntéseimre. Ami a legkevésbé fontos számomra Talán ez eddig a legnehezebb kérdés. Egyáltalán nem fontos számomra... A pletykák, mások előélete. Engem az érdekel, hogy ki miyen ember most, nem pedig az, hogy milyen volt. Illetve itt van mégegy a pénz, pénz, pénz...Csak papír mágis életeket tesz tönkre. Amire büszke vagyok Otthon a kutyánkat trükkök nélkül betanítottam szinte minden trükkre. Aria és Elsa sikerére, anya és apa kapcsolatára ami napról napra csak erősödik. Ha valamit megváltoztathatnék A kényszeres pakolgatás magamban. Másokban pedig az előítélkeő hozzáállást. Így képzelem a jövõmet Aurorként, aki segített jobbá tenni a világot és mint büszke anya. Egyéb Van egy macskám, akit idefelé jövet találtam az abszolúton. A neve Kaktusz.
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Csüt. Aug. 20, 2020 11:02 am | Kedves Mabel! Sokan úgy gondolják, hogy a kíváncsiság nem vezet jóra, de én osztom a te hozzáállásodat: a világ izgalmas, kár lenne nem elmerülni abban a sok felfedeznivalóban. A természetes nyitottság a világra és az olthatatlan tudásszomj egy igazi hollóhátas alaptulajdonsága, nem véletlenül osztott a Süveg ebbe a házba. Nagyon érdekes a családotok, anyukád pedig rendkívül erős nő lehet, igazi példakép számotokra, ellenben a vérszerinti apáddal és az ő rokonságával. Szerencsére nem a családod apai ágára ütöttél, legfeljebb külső tekintetében. Az aurori karrier nagyon szép cél, amiért minden nap keményen kell dolgoznod a Roxfortban, később pedig rengeteg veszély vár majd rád, de úgy sejtem, te megbirkózol majd ezekkel a kihívásokkal. Futás foglalózni és játszótársakat keresni ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir |
|