| | | Hétf. Aug. 17, 2020 12:33 pm | Glenys Pritchard Glen, Glenys "Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!" Nem: nő Kor: 15 év Vér: félvér Születési hely: Brecon, Wales Iskola/ház: Roxfort/Hugrabug Munka: diák Családi állapot: egyedülálló Patrónus: sivatagi ugróegér Pálca: dió, egyszarvúszőr maggal, 11 és fél hüvelyk Ez vagyok én Megfontolt vagyok. Vagy legalábbis megfontoltabb, mint a tesóm. Muszáj is, mert azt hiszem, nálunk én vagyok az, aki egyensúlyban tartja a gépezetet. Ha Garyn múlna, akkor nem tudom, mi lenne velünk. Mármint nagyon szeretem, de néha úgy érzem, fontosabb neki a mindenféle kalandozás és szórakozás, meg trágyagránát robbantgatás, mint az, hogy rendesen összehozzon egy leckét. Vagy hogy egyáltalán összehozzon egy leckét. Nem hibáztatom, én is jobban szeretek szórakozni, mint könyvek fölött görnyedni naphosszat, de hé, ez sajnos nem működik. Ezt még én is tudom. És ha én tudom, akkor neki is tudnia kell. Leginkább azért, mert élő nefeleddgömbként kötelességemnek érzem, hogy emlékeztessem rá. Én pedig elvégzem a kötelességeimet... többé - kevésbé. Persze, van, hogy én is elfelejtek megcsinálni valamit, de azért a fontosabb dolgokat igenis észben tartom. Meg jegyzetfüzetben. Mert ha nincs eszed, legyen noteszed - ugyebár. Segítőkész vagyok. Nem csak a családommal és a barátaimmal szemben, hanem gyakorlatilag mindenkivel, akinek szüksége van rá. Valahogy észreveszem, ha gondja van valakinek, akkor is, ha nem szólnak, hogy segítség kell. Viszont sajnos néha elég hirtelenharagú vagyok, és olyankor nem nézem, hogy kinek mondok valami olyat, amit nem kellene. Szerencsére nem gyakran fordul elő ilyesmi, amikor meg igen, akkor igyekszem kontrollálni. Életem története - Gary! Nem megmondtam, hogy nem jó ötlet trágyagránátokkal dobálózni? Naaa! Ne csináld már, hallod? Nyaggatom a tesómat teljes erőbedobással, de persze megint hozza a szokásos formáját. Ami azt jelenti, hogy a füle botját se mozdítja arra, amit mondok... mert ő csak szórakozni akart. És én ezt megértem, én is szeretek szórakozni. De az már valahogy túllép a szórakozás fogalmán, hogy trágyagránátokkal dobálózik, meg Hóborctól kér ötleteket, hogy mégis mit is lehetne csinálni? Igen, eleven gyerek, de ezért is jó, hogy itt vagyok neki én. Kicsit visszafogom. Legalábbis rajta vagyok az ügyön. Csak akkor elég nehéz a dolog, ha akkor csinálja, mikor épp dolgom van, és nem tudok mellette lenni. Aztán akkor megvan az esélye, hogy kisebb - nagyobb sérülésekkel kerül elő, pedig állítja, hogy vigyáz magára. Meg másra is. Szerencsére ezúttal sikerült elkerülnie a bajt, úgyhogy ugyanolyan épségben láttam viszont, mint ahogy magára hagytam. - Naaa, de hát annyira mókás! Akkor meg miért ne lehetne csinálni? Engedd el magad, Glen! Nem bántok senkit, te sem bántasz senkit, akkor mégis mi baj lehet belőle? Kíváncsiskodik. Megjegyzem teljesen jogosan. Helyén van az esze, az egyszer biztos. Csak ne mindig olyanra használná, amire nem kellene! Jó, szerencsére jószívű, úgyhogy azzal nincs gond, a többit meg majd valahogy kézbentartom. Csendben figyelem őt, bár tekintetemben és arcomon azért fellelhető egy halvány mosolykezdemény is. Ebből pedig tudhatja, hogy nem haragszom rá. Vagy legalábbis nem nagyon. - Értelek, tényleg. De tudod, hogy a tanárok nem szeretik, ha ilyesmit csinálsz! Na meg én sem szeretném, ha bajod esne, akármennyire is eleven vagy és tudsz magadra vigyázni, bár azért lássuk be, nem véletlenül vagy tiszta sebhely. Viszont ha már mindenáron feszegetjük a határokat, és keressük a kalandot, akkor választhatunk: az animágiát akarjuk kitanulni előbb, vagy a látcsövedet és naplódat tanulmányozzuk, hogy megtaláljuk a kincset? Választhatsz! Szóóóval? Igazából szerintem ő egyszerre csinálná a kettőt, de azt sajnos nem lehet. Úgyhogy tessék szépen eldönteni, hogy melyiket is csináljuk. Én mindenesetre a naplóra és a távcsőre szavazok, az valahogy gyorsabban kivitelezhetőnek tűnik, mint az animágia kitanulása. Persze ahhoz az is kell, hogy Gary is döntésre jusson. - Szóval akkor mi lesz? Merre megyünk? Ha tükörbe nézek Fiús lány, és ez bizony meglátszik a külsején is. Általában laza, kényelmes ruhákat hord, mert nem arra figyel, hogy mi van rajta. Elég baja van azzal, hogy a testvére után kell mászkálnia, pont nem fog még azzal is törődni, hogy vigyázzon, mit csinál, mert összepiszkítja a ruháját. Na, ezért nem szabad hercegnősen felöltözni. Sokszor hallotta már, hogy lehetne egy kicsivel igényesebb magára, de mindig elhárította a dolgot azzal, hogy neki bizony most más, ennél sokkal fontosabb dolga van: jólérezni magát. Mert igen, az nagyon fontos dolog, főleg egy kamasz számára. Hátközépig érő, gesztenyebarna haját általában lófarokba kötve hordja, esetleg kiengedve. Családom Édesapám Owen Pritchard Szerintem nem igazán tudnék választani közte és anya között. Mindkettőt egyformán szeretem, mint ahogy szerintem ők is egyformán szeretnek minket Garyvel. Nagyon szerettem hallgatni kicsiként a történeteit, most pedig szinte mindent meg lehet vele beszélni anélkül, hogy attól félnék, nem ért meg. Édesanyám Erin Pritchard Nagyon jól megértjük egymást. Ha esetleg valamiért én nem tudok Gary mellett lenni, és tanácsot adni, vagy bátorítani - ami elég ritkán esik meg-, akkor egészen biztos, hogy helyettem ő teszi meg. Mindig mellettünk áll az örökös jókedvével, még akkor is, amikor azt hisszük, minden menthetetlen, és sosem áll el az eső... Testvéreim @Garreth PritchardAzt hiszem, én vagyok az élő, két lábon járó nefeleddgömbje. Van egy olyan érzésem, hogy néha a fejét is elhagyná, ha nem lenne a nyakán, de semmi baj, majd én vigyázok rá, ha kell. Márpedig kell, mert mindenbe is beleüti az orrát. Távol kellene tartania magát Hóborctól, de azt hiszem, ezt hiába is mondom neki, teljesen feleslegesen magyarázok, úgyis a saját feje után megy. Nagybátyám Rhys Pritchard Átoktörőként dolgozik, úgyhogy elég ritkán van itthon. Viszont amikor mégis sikerül találkoznunk vele, akkor mindketten szeretjük hallgatni a történeteit. Bár, még mindig Garyt köti le jobban. Nem tudom, hogy jót tett - e azzal, hogy odaadta neki a távcsövet és a naplót, de az biztos, hogy ezek után nem fogunk unatkozni. Meg tanulni se biztos, ismerve Gary szeleburdiságát. Apróságok Amortentia fahéj, vanília, citrom, kakaó Mumus szerettei elvesztése, kígyók Edevis tükre testvérével együtt kitanulni az animágiát és kalandozni Hobbim Gary felügyelete, olvasás, kviddicsezés Elveim Sose mondd, hogy soha; lassan járj, tovább érsz Amit sosem tennék meg mások bántása, szerettei magárahagyása Ami zavar előítéletek; nem tudja kimagyarázni Garyt a csínytevések miatti zűrzavarból Ami a legfontosabb az életemben a hozzá közel állók, és hogy mindent megtegyen a boldogságáért Ami a legkevésbé fontos számomra jelenleg az, hogy mit mondanak róla - de ha a családját vagy barátait bántják, azért harap Amire büszke vagyok Garyre és a család többi tagjára, na meg a barátainkra Ha valamit megváltoztathatnék nincs olyan Így képzelem a jövõmet még nem tudja, de valószínűleg gyerekekkel szeretne foglalkozni
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Kedd Aug. 18, 2020 10:12 am | Kedves Glenys! Mikor felregisztráltál, nagyon reménykedtem benne, hogy ezt a pb-t választod, és szerencsére nem kellett csalódnom - itt csendben megjegyzem, hogy akinek kimaradt az életéből A balszerencse áradása sorozat, az feltétlenül pótolja, egy csoda . Sokszor lehet hallani, hogy az ikertestvérek együtt alkotnak egy egészet. Ez talán kicsit túlzás, hiszen külön-külön is teljes értékű emberek vagytok, de annyi biztos, hogy remekül kiegészítitek egymást a testvéreddel. Te vagy a felelősségteljesebb fél, és valljuk be őszintén, gyakran rá is fér Garreth-re a te megfontoltságod. Azért szerencsére a szórakozástól sem zárkózol el, egyszer gyerek az ember, most kell kihasználnod ezt a szinte gondtalan időszakot. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg barátot találsz majd a Hugrabugban és más házakban is, így nem is tartalak fel tovább: futás foglalózni és játszótársakat keresni, közben pedig szólj rá a tesódra, mielőtt megint trágyagránátot rejt valahova ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir |
|