| | | Vas. Aug. 16, 2020 12:55 am | Camilla Blanche Mallory Cam, Cami "sometimes miracles come in pairs" Nem: lány Kor: 13 év Vér: félvér Születési hely: London Iskola/ház: Roxfort / Griffendél Családi állapot: családos Patrónus: hermelin lesz Pálca: vadgesztenye, egyszarvúszőr mag, 9 és fél hüvelyk Falfirka Cam egy átlagos 13 éves tele energiával, és kedvességgel. Gyermeteg lelke van, imád ugrálni és csacsogni, amivel gyakran az őrületbe kergeti az anyukáját, de erről igazán nem tehet. Hiperaktív lévén nincs olyan ok, amiért két percnél többet eltöltene egy helyben. Nagyon ragaszkodó egy személyiség, könnyen barátkozik és szeret is új embereket megismerni. Személyiségéhez fakadóan, hogyha valakit rosszkedvűnek lát, egyből derűsnek szeretné látni, ezért még nagyon gyerekes dolgokat is képes tenni, például fura arcokat vágni. A családja a legfontosabb a számára, nagyon ragaszkodik hozzájuk és legszívesebben mindig az apja vagy a keresztapja nyakán csüngne. Ezért is szokott néha napján belopózni az óráikra, amiket a felsőbb éveseknek tartanak, a távolból nézi, ahogyan a professzorok a többieket tanítják. Nem utolsó sorban rá is ragad némi tudás, ami kifejezetten jól jön az órákon. Meg a későbbiekben is. Szeret tornázni, különösen a jégkorcsolya a szívügye, szabadidejében olvasgat és amit a legjobban szeret az az, hogy egy kastélyban él, ahol annyi mindent lehet felfedezni. Még mindig tele van rejtélyekkel. Azért a lépcsőkkel néha meggyűlik a baja. Imád szerepelni, szereti ha az emberek rá figyelnek, mivel megszokta, hogy osztoznia kell a rivaldafényen. Testvérére csak azért nem féltékeny, mert tudja, hogy ők ketten borzasztóan különböznek egymástól.
Kô-papír-olló A könyvek beszerzése az Abszol úton sosem megy zökkenőmentesen. Pedig anyáék évről-évre komplett haditervet eszelnek ki, hogy minden simán menjen, de magunkat ismerve nem csoda, hogy néha csak úgy teljesen véletlenül kicsúszik a kezükből az irányítás, mert én a a talárszabászatban kezdeném, Clem meg szinte biztosan a legújabb állatokat pesztrálná egész idő alatt. Viszonylag nehéz dolguk van a szüleinknek, ha belegondolok, hogy ez tipikusan a kecske és a káposzta esete. Valaki éhes marad. Oké, egy fagyira azért sikerül őket rábeszélnünk kihisztiznünk. Cserébe a könyvesboltban mindketten tudunk viselkedni. Főleg, mivel izgatottan várjuk az új tárgyakat. Még mindig látni vélem anya arcán a csalódottságot, amiért a nagy kupacban asztronómia könyv kapott helyet, jóslástan viszont nem. De nem vehetek fel minden tárgyat, máskülönben az életem másról sem szólna, mint tanulás. És a pihenés hol marad? Semmi köze nincs ennek ahhoz, hogy anya sokkal szigorúbb az óráin is, mint mondjuk apa. Szóval így állunk, megkaptuk az összes új könyvet, nekem pedig első dolgom volt, hogy közelebbről is megvizsgáljam őket. Általában mire az iskolába érünk a könyvek felét már elolvastam. Másokkal ellentétben én a hosszú vonatutat is mindig azzal töltöm, hogy művelődjek. Most viszont a szobánk magányában éppen azon vagyunk, hogy - a szüleink kifejezett kérése ellenére - felfedezzük magunknak a leginkább várt könyvet. Nagy szőrős és még fogai is vannak. Olyan nehéz, hogy két kézzel kell bele kapaszkodnom, hogy elbírjam, de mikor felmorran, ijedtemben elejtem és ki is nyílik. Ami következik, arra egyikünk sincs felkészülve, de tudjuk, hogy ha sikítunk, akkor a nap hátralevő részét büntetésben tölthetjük, az pedig nem túl mókás. Különben is mindig azzal érvelek anyának, hogy túl nagyok vagyunk mi már ehhez, de hát mikor hallgatott rám? Szóval így állunk, sokkal nagyobb biztonságban érezzük magunkat az ágyon, miután kiderült, hogy ez a furcsán szőrös könyv olyan, mint egy nagyra nőtt, gyerekhúsra éhező vadállat. Félve kukkantok le az ágyam alá, de innen nem tűnik olyan veszedelmesnek. Így legalább van időnk megtanácskozni, hogy mihez kezdjünk vele. Ötletünk támad is, nem is egy. - Menj te... - lököm meg a nővéremet, aki kis híján le is borul az ágyról ennek következtében. Azért megfogom, nehogy beleharapjon az az izé a fenekébe, vagy ilyesmi. - - Menj te! - hallom meg a hangját makacsul, mire csúnyán nézek rá. - Menj te, te szereted a bogarakat. Gondold azt, hogy ez is csak egy nagyra nőtt szőrös katica... - forgatom meg a szemeimet, mire én is kapok egy csúnya pillantást. Végül egyikünk se mozdul. Tudom, mi következik.. Kiszámoljuk... Innentől viszont akár borítékolható is, hogy én megyek. Mindig én veszítek. Lemondó sóhajjal kapkodom a lábam a parkettán végig egészen a komódig, aminek a fiókjában a csokit dugdossuk. Mondjuk nem vagyok meggyőződve arról, hogy apáék nem tudnak erről a rejtekhelyről... De mielőtt visszaérhetnék az ágyra, a szörnyeteg kibújik alóla és .... - Anyaaaaaaa! A könyv megharapta a kislábujjamat! - visítok, mint akit éppen nyúznak, pedig épp csak hozzám ért a fogaival, mielőtt vissza tudtam volna mászni az ágyra. Nem is harapott meg igazán, de épp eléggé ijesztő volt ahhoz, hogy szülői segítséget kérjek. Anya pedig láthatja majd, hogy mi próbáltunk kedvesek lenni, még csokival is megkínáltuk, hátha édes a könyv és hátha akkor barátságosabb lesz velünk. Inkább felvenném a jóslástant, késő már átvariálni? Tükörkép Szőke, kékszemű, porcelán arcú kislánykanagylány, kiköpött Barbie baba azzal a különbséggel, hogy Ő nem műanyagból készült. 140 centi magas, vékonyka, hosszú lábakkal, ami hasznosnak bizonyulnak a tornagyakorlatoknál melyekkel szereti eltölteni az idejét. A kamaszkor szele már őt is elérte, de még nem kezdett el igazán serdülni. Öltözéke igen egyszerű, és változékony, hiszen van nap mikor rózsaszínben látni, de akad olyan is mikor fekete kötött felsőben ugrándozik, lábán gumicsizmával. (Oké, ez azért ritkán fordul elő, de az is megtörténhet, hogy szoknyában és gumicsizmában látja valaki.) Tipikus lány, imád öltözködni, szereti, ha a hajával babrálnak. Családom Édesapám @Arthur Mallory - Apa. Egyik nap még az apám, másik nap mindenkinek Mallory professzor. Anyával ellentétben vele jobban kijövök, mert könnyebb rá hatni, ha eleresztek néhány krokodil könnycseppet. Mindig megkapom, hogy tipikus nő vagyok, de így szeret engem. Mondjuk csokit ő se a, szóval ez vitatható. Édesanyám @"Patricia Mallory" - Anya, csodálom, hogy bírja mellettünk szusszal, de tényleg. Néha elgondolkozom azon, hogy nem látta előre, hogy két ilyen szeleburdi lányuk lesz, de azért nem teszem szóvá. Igazából örülhet, hogy csak Clem olyan bogaras és kettőnk közül legalább valaki - ÉN! - tud viselkedni is. Testvéreim Clementine Mallory - a nővérem. Néha letagadnám, de ez már csak azért is nehézkes, mert pont ugyanúgy nézünk ki. Régen sokat szórakoztunk azzal, hogy anyáék előtt egymásnak adtuk ki magunkat. Ma már sikerülne. Ő a rózsaszín ruhákra, én meg a gilisztákra vágok undorodó arcot. A sok ellentét mellett azonban van bennünk sok közös vonás is. Mi mindig megértjük egymást, akkor is, ha apáék hadat üzennek nekünk. A kétszemélyes Mallory hadsereg pedig mindig készen áll felvenni a kesztyűt a felnőttekkel. Párkapcsolat Fúj, még az kéne. A fiúkkal csak a baj van. Legkúlabb keresztszülők @Orion Sørensen és @Joyce Rose Mallory ők azért sokkal lazábban kezelnek, mint anyuék, nem véletlenül szeretek náluk aludni. Bár azért Ori elég sokszor csak képeslapot küldött az utazásairól, de ha elég sok fagyit és ruhát vesz, talán megbocsátom a bűneit. Apróságok Amortentia karamellás kakaó, vattacukor, tuttifrutti, vadmálna Mumus Ha lerontom a jegyeimet anya tényleg beváltja az ígéretét és a Roxfortban kell töltenem a nyarat teljesen egyedül. Edevis tükre Híres műkorcsolyázó leszek, vagy ilyesmi. Híres. Hobbim jégkori, festés, olvasás, sütés a nagyival Elveim Az van, amit anya mond. Meg néha az is, amit apa... Amit sosem tennék meg Nem tagadnám ki a nővéremet csak azért, mert nem hord lányos ruhákat. Ő ilyen és kész. De azért néha ügyelhetne arra, hogy ne legyen olyan piszkos. Ami zavar Mikor Clem nyúzza a macskám, ha véletlenül összekevernek vele, vagy ha anyuék nem értik meg, hogy egy fejlődő szervezetnek szüksége van az édességre is! Ami a legfontosabb az életemben Hogy apáék büszkék legyenek rám és hogy ne felejtsem el megetetni Lucifert. Megint. Ami a legkevésbé fontos számomra Azok a dolgok, amikről úgy érzed, nem befolyásolják az életedet és a fontossági sorrend végén helyezkednek el. Amire büszke vagyok Egészen jól korcsolyázok, ebből már bármi lehet, ha anyu nem parázik be, hogy összetöröm magam. Ha valamit megváltoztathatnék Biztos nem hagynám, hogy Clem undorító dolgokat műveljen a bogaraival. Így képzelem a jövõmet Híres korcsolyázóként. Egyéb Bármi, amit még fontosnak találsz.
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Kedd Aug. 18, 2020 9:36 am | Kedves Kicsi
Gesztenye! Szuper látni, hogy a Roxfort alsóbb évfolyamai is szép lassan kezdenek feltöltődni, ráadásul ritka édes gyerekekkel - igen, még a testvéred is az, habár halkan megsúgom, hogy szerintem is kicsit fura dolog szeretni a bogarakat. Igazi gyerek vagy, nagyon jó érzés olvasni a kiegyensúlyozott, aranyos családotokról, rengetegen példát vehetnének arról, ahogyan éltek négyesben. És el kell ismernem, még a keresztszüleid is nagyon menők, habár én Orira nem bíznék gyerekfelügyeletet, de ez már csak egy személyes aggodalom. Bár úgy tűnik, egyedül is remek tehetséggel tudsz bajba keveredni, de ezt most fogjuk a teljesen lehetetlen LLG tankönyvlistára, nem igaz? Csokit enni nem merlek elküldeni, mert még a végén a szüleid nyakon vágnak engem... úgyhogy csak futás foglalózni és játszótársakat keresni ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir |
|