| | | Vas. Aug. 16, 2020 12:20 am | Caleb Emmett Fawcett Caleb, Cal, Cale, Em, Ne okoskodj már! "Az emberiség IQja állandó, csak egyre többen vagyunk rá" Nem: férfi Kor: 22 év Vér: aranyvérű Születési hely: Nottingham Iskola/ház: Roxfort/Griffendél volt, most Docendo Discimus Mágusakadémia, Intelligens mágikus lények tanulmányozása szak Munka: túlélni a túlélhetetlent - egyébként tanulok Családi állapot: egyedülálló Patrónus: tatu Pálca: babér, főnixtoll maggal, 10 és fél hüvelyk Amit tudni kell rólam Drága hugi!
Tudom, hogy mostanában kevesebbet írok, mint amennyit kellene, meg szeretnék, de sajnos nem úgy jönnek össze a dolgaim, mint ahogy azt én elterveztem. Úgy volt, hogy szünetben hazamegyek, hogy legalább egy kicsit együtt lehessen a család, erre mi történt? Nem fogod kitalálni! Na várj, de, mégis, mert ismersz. Igen, jól gondolod, az a hülye jó szívem megint győzött, és hagytam magam elrángatni lénykutatásra. Okos Nick... mert most komolyan, nincs neki még épp elég furkásza, knarlja, meg mindenféle egyéb állatkája, akikkel törődhetne? Ááá, dehogy! Nem, neki még egy fogalmamsincsmire is szüksége van, hogy befogja, én meg lefényképezzem neki. Merlinre is! Szerencséje van, hogy a legjobb barátom, mert különben már rég itt hagytam volna. De megszoktam, szeretem, ráadásul ismersz, nem tudnak felidegesíteni. Még anyának is elég nehezen megy, pedig amikor otthon vagyunk, akkor igazán gőzerővel próbálkozik. Nem sikerül neki, mert kitartó vagyok, és nem engedem magam felhúzni. Bár anya szerint ez nem kitartóság, hanem konokság és akaratosság, de az lényegtelen. Na jól van, nem akarok ám gondot az ilyesmivel, tessék szépen megnyugodni, hallod? Egyébként mi a helyzet veled, meg az otthoniakkal? Minden rendben van? Remélem, az iskolával is minden rendben. Tudod, hogy az ötödév fontos év, hiszen RBF vizsgáid lesznek. Nem szeretnék olyan testvér lenni, aki folyton azt hangoztatja, hogy tanulj már, mert ebbű' baj lesz, de hidd el, az lesz. Csak féltelek. Szeretném, ha sokra vinnéd a későbbiekben, de ahhoz tanulnod kell. Csak jót akarok... remélem, megérted. Nem tudom, mi a helyzet azzal az okostojással tavalyról. Hogy is hívják? Ivan? Evan? Ja nem, megvan! Armin. Na, üzenem neki, hogy nem tudom, mi van veletek, meg mi nincs, de szedje össze magát, és hozza rendbe, ami nem van - direkt -, mert megkeresem. Aztán akkor galambpörkölt lesz belőle, azt pedig valószínűleg nem szeretné. Ha bármi problémád lenne, akkor nyugodtan írj, és megyek! Hallod? Izé, illetve látod? Ne haragudj... viszont most mennem kell, mert egyrészt neked tanulnod kell, másrészt pedig Nick bajban van, mert bár az állatokkal tud bánni, a lányokkal már nem annyira. Képzelheted! Megpróbálok neki segíteni, de nem tudom, mennyit tehetek az ügy érdekében. Csak ne példálózzon meg bókoljon mindenféle lénnyel, mert megnézheti magát szerencsétlen. Jaj nekem! Meg neki is! Na, de tényleg mennem kell. Amint tudok írok, addig is vigyázz magadra, és ölelgesd meg anyáékat a nevemben! Szeretettel ölel bátyád, Caleb Ha tükörbe nézek Metamorfmágusként azt hiszem, a sokszínű jelző illene hozzám a legjobban. Értem ezt mind külső, mind pedig belső szempontjából. Bár az más lapra tartozik, hogy bensőleg milyen is vagyok valójában. Itt most az a lényeg, hogy külsőleg milyen is vagyok. Leggyakrabban szőke, kissé göndör, szerteszét álló fürtjeimmel boldogítok, hát... mindenkit is. Aztán ha olyanja van, vagy nekem van olyanom, akkor aztán tényleg elég változatos színben tud pompázni a fejem. Mármint szó szerint. Öltözködésemet tekintve hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretek minél kényelmesebb ruhákat magamra húzni, mert terepen nem biztos, hogy kifizetődő, ha másként tesz az ember. Azért néha mégis muszáj rendesen felöltözni, hogy ne érje szó a ház elejét. Viszont amint lehet újra farmer - póló párosra cserélem az elegánsabb öltözetet, hiszen így érzem magam igazán jól. Nem tehetek róla... de az állatok, és Nick után futkosáshoz csak nem vehetek fel szmokingot, nem igaz? Illetve de, felvehetnék, de elég hülyén, vagy legalábbis furán néznék ki benne. Családom Édesapám Samuel Fawcett Általában egész jóban vagyunk. Vagy legalábbis jól viselem, ha hülyeségeket beszél. Na jó, nem szólom le, mert az apám, azért mégsem kellene ilyesmit csinálni. De tény, hogy vannak helyzetek, amikor át kell vennem a helyét, mert nem igazán tud apaként viselkedni, aztán akkor nekem kell cselekedni és megvédeni a húgomat. Édesanyám Sarah Fawcett (née Slughorn) Vele is megvagyunk. Még mindig megpróbál irányítani, de az Akadémián már nehéz dolga lenne. Amikor meg hazalátogatok, akkor azért általában hagyom neki, hogy kicsit megint úgy érezhesse magát, mint régebben, mikor még én is gyerek voltam. Oké, nem mondom, hogy nem esik jól néha, ha foglalkozik velem, de a jóból is megárt a sok alapon jó lenne, ha a húgommal foglalkozna, nem velem. Én törődök magammal, efelől megnyugodhat. Testvéreim @Melody S. FawcettAzt hiszem, vele a legkiegyensúlyozottabb a kapcsolatom. Mindig nagyon jól megértettük egymást, szerintem sosem voltunk haragban huzamosabb ideig. És különben is, a testvéri szeretet mindent legyőz, nem igaz? Szüksége is van a segítségemre és a védelmemre, mert azt hiszem, túl halkszavú ahhoz, hogy meg tudja védeni magát. Habár ki tudja? Ha nagyon szüksége lenne rá, akkor valószínűleg meg tudná védeni magát. Azért jobban örülnék neki, ha a közelében lehetnék és vigyázhatnék rá, de az Akadémia sajnos nincs olyan közel a Roxforthoz, hogy ezt annyiszor tehessem meg, ahányszor csak szeretném. De így sem hagyom magára, amikor csak tehetem meglátogatom, vagy ha nem is jön össze, akkor mindenképp küldök neki baglyot. Legjobb barátom @Nicholas ScamanderHa pár szóval kellene jellemeznem, akkor azt hiszem, azt mondanám, hogy lökött állatőrült. Jó, nem szólhatok semmit, elvégre szaktársak vagyunk, ami azt jelenti, hogy én is ugyanolyan vagyok. De azért mégis, valahol meg kell húzni azt a bizonyos határt. Ami esetünkben úgy működik, hogy Nick fogdossa a lényeket, én fényképezem. Nicket, meg a lényeket. Hol így, hol úgy, de mivel általában elszakíthatatlanok egymástól, így gyakran a kettőt együtt. Remélem, jó tűrőképessége van szegény lánynak, aki majd a felesége lesz, mert hozzá kelleni fog, az egyszer biztos. Apróságok Amortentia levendula, citromfű, kávé, fahéj, eső utáni föld illata Mumus a testvérem, Melody elvesztése Edevis tükre nyugalom, és hogy végre azt csinálhassam, amit szeretnék Hobbim fotózás, kviddicsezés, ismeretlen helyek, dolgok és lények felfedezése Elveim ha meghúzod a farkát ne csodálkozz, ha megharap/rúg/mar/karmol. Megérdemelted.; a hülyeség csak az ész egyik formája, nem szabad megbántani a hülyéket. Előbb utóbb rájönnek maguktól is. Amit sosem tennék meg sosem fordítanék hátat a szeretteimnek Ami zavar a hülyeség... de az is csak akkor, ha már iszonyatos mértékeket öltött... egyébként pedig az, ha bántják a szeretteimet, az Emmett nevem, mert előszeretettel hívnak Emnek... hahó, ha nem tűnt volna még fel, üzenem: nem vagyok lány! Ami a legfontosabb az életemben őszinteség és megbízhatóság Ami a legkevésbé fontos számomra hogy mit mondanak rólam a hátam mögött Amire büszke vagyok a húgomra, mert igenis képes kiállni magáért, ha arra van szükség Ha valamit megváltoztathatnék nem engedném, hogy anya a kelleténél jobban beleszóljon a dolgainkba, főleg a testvérem miatt Így képzelem a jövõmet nem igazán tudom... lénykutatóként, az biztos, hogy hol az igazából nem számít, úgyis utazgatni fogok Egyéb metamorfmágus; különleges képesség: viszonylag könnyen és jól kezeli a hülyéket, gyakorlatilag nem lehet felhúzni. Vigyázat, néha azért harap. U.i. Én szóltam!
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Kedd Aug. 18, 2020 9:11 am | Kedves Caleb! Nagyon szerencsés a húgod, hogy ilyen rendes nagytestvért szánt neki a sors. Most már kevesebbet látod őt, hiszen nem egy helyen tanultok, de biztos vagyok benne, hogy így is tudja, mindig számíthat rád. Kivéve, ha nem vagy elég óvatos a mágikus lényekkel, de talán Nickkel kettesben sikerül túlélnetek minden fenevad gyilkos állkapcsát, karmait, tüskéit, mérgét és még hosszasan sorolhatnám, de ezt inkább meghagyom az olyan szakértőknek, mint a legjobb barátod dédnagyapja. A különleges képességed talán a leghasznosabb a világon - és most nem a metamorfmágiára gondolok, habár az sem rossz. Na de higgadtan elviselni a hülyéket... taníts, mester ! Futás foglalózni és játszótársakat keresni ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir |
|