| | | Kedd Aug. 11, 2020 3:08 pm | Darian Krum Darian, Öcskös "Aki sosem hibázik nem is él igazán" Nem: Férfi Kor: 15 év Vér: Félvér Születési hely: Velingrad, Bulgária Iskola/ház: Cserediák (Durmstrang) -> Roxfort: Griffendél Munka: Megtalálni önmagam Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: Hód Pálca: Magyal, egyszarvúszőr maggal, 11 és fél hüvelyk Milyen vagyok? Hogy milyen is vagyok én? Ki tudja? Még én sem tudom pontosan megmondani. Egyszerre bizalommal teli, és bizalmatlan, a helyzettől és egyéntől függően. Persze, igyekszem mindenkiről a legjobbat feltételezni első találkozáskor, de ha nagyon úgy érzem, hogy semmi jó nem származik az adott helyzetből, vagy valakivel való megismerkedésből, akkor minden tőlem telhetőt megteszek, hogy elkerüljem, vagy legalább elodázzam azt. Ha kell, akkor visszahúzódó vagyok... legtöbbször ismerem a határaimat, de ugyanúgy képes vagyok nagy szájat növeszteni és kiereszteni a hangomat, ha valamivel nem értek egyet, vagy igazságtalanságot tapasztalok. Ez nem sokaknak tetszik, de nem tehetek róla, ilyen vagyok. Akinek fontos vagyok, az megszokja, akinek meg nem, hát... akkor nem kell a közelemben lenni, ha nem tetszik. A lehető legváratlanabb időpontokban tudok átváltani okostojás üzemmódba, és mindenféle érdektelen információval bombázni az éppen aktuális hallgatóságomat. Keresem önmagam. Sajnos eddig sikertelenül, mert még sehol nem találtam, pedig már a kastély majdnem egész területét bejártam, és mindenbe bele lehet rángatni. Bajkeverő lennék? Nem hiszem. Mondom, keresem magam. Üzenem magamnak, hogy sürgősen kerüljön elő, mert nem szeretek bújócskázni. Egyébként meg ha szükség van rám, számítanak rám, akkor mindegy, miről vagy kiről van szó segítek. Természetes, miért ne tenném? Mondjuk nem feltétlenül azt értik segítség alatt, hogy kioktatom az illetőt. Sajnálom, de szerintem néha az segít a legtöbbet. Meg a nyugalom. Meg egy jó hátsónbillentés. Sokszínű vagyok, na. Ebben mi a rossz? Szóval egyszerűen megválaszolva a nem is olyan egyszerű kérdést: leginkább kamasz vagyok. Életem története Nem is tudom, melyik a galibával telibb és nehezebb helyzet: kamasznak, vagy egy híresség rokonának lenni? Tényleg nem tudnám megmondani. Talán a kettő együtt, azzal biztosan nem lőhet mellé az ember. A kamaszok amúgyis elég zűrösek tudnak lenni. De ha az ember egy híresség gyermeke, vagy egyéb rokona, akkor még nehezebb dolga van. Hogy honnan tudom? Onnan, hogy sajnos, vagy nem sajnos, de úgy hozta a Sors, hogy Viktor Krum második gyermekeként láttam meg a napvilágot 15 évvel ezelőtt. Nem mondhatnám, hogy rossz gyerekkorom volt. A szüleim szerettek és szeretnek, még ha néha nem is érzem úgy, a nővéremmel is jó kapcsolatot ápolunk, és azt hiszem, elég sok barátom van, tehát nem lenne okom panaszra. A baj csak az, hogy mégsem vagyok teljesen boldog. Olyan, mintha valami még hiányozna, csak épp én magam sem tudom, hogy mi az. Egy biztos: kimondva vagy kimondatlanul, de egyetértek a nővéremmel, hogy nem örülök a "Viktor Krum gyermekei" jelzőnek. Igen, azok vagyunk, és? Attól még nem kell ugyanolyannak lennünk, mint neki. Nem is lehetünk, legfeljebb törekedhetünk rá. Bennem mondjuk megvan az az ambíció és tettrekészség hogy megmutassam apának is, és mindenkinek, aki azt hiszi, hogy olyan vagyok mint ő: igenis lehetek olyan jó, ha nem jobb. Már csak azért is. Tudom, hogy rengeteg munkával jár, de megéri. Viszont elég kényelmetlen tud lenni, ha az alapján ítélnek meg, hogy kik a szüleid. Ráadásul szinte biztos vagyok benne, hogy a barátaim nagy része nem magam miatt van mellettem, hanem mert azok a szüleim, akik. És pontosan ez az, amit ki nem állhatok. Ha valaki mellettem van, akkor tegye azt azért, mert engem kedvel, nem a családomat. Amikor szóbakerült, hogy Tanyával együtt elmegyünk Angliába, a Roxfortba egy szó nélkül tettem, amit kellett, és eljöttünk. Tudom, hogy mindkettőnknek így lesz a legjobb. Tanya végre megpróbálhatja a saját életét élni, én pedig... én is fellélegezhetek egy kissé, hiszen remélhetőleg nem apa után ítélnek majd meg. Azt szeretném, ha meg tudnám mutatni, mire is vagyok képes igazából - saját magamtól. Mert tudom, hogy több van bennem, mint amennyit eddig mutattam, csak épp lehetőségem nem volt kibontakozni. Repülni akarok, élni az életet, és megtalálni magam, a szülői gondviseléstől távol. Most végre megtehetem. Megtehetjük. Nem tudom, mennyire fog jól elsülni a dolog, de előbb vagy utóbb úgyis kiderül. Ha tükörbe nézek Barna szemekkel és göndör, sötétbarna, szinte már-már feketébe hajló tincsekkel vagyok megáldva, amik általában a kelleténél hosszabbak. Ennek egyetlen oka van: lusta vagyok elmenni levágatni, aztán addig halogatom, hogy megnő és a homlokomba lóg. Ennyi. Ruhákat tekintve leginkább a kényelmesre esküszöm. Tényleg, mindegy, miről van szó, csak kényelmes legyen, mert elég sokat vagyok seprűháton, ott pedig egyáltalán nem mindegy, mit is visel az ember. Az idő nagy részében farmert és valamilyen pólót vagy inget, esetleg pulóvert viselek. Na meg persze talárt, ha nagyon muszáj, bár az közel sincs a kényelmeshez, úgyhogy azt csak szenvedések árán tudom magamra erőltetni. Családom Édesapám Viktor Krum Szerintem nincs olyan, vagy csak igen kevés ember van, aki ne hallott volna még Viktor Krumról, a híres kviddicsezőről. Igen, ő az édesapám, aki bár keménynek és magánakvalónak tűnhet, azért belül még igenis érzékeny és törődő lelkű ember, akire lehet számítani. Néha nekem is teher, ha hozzá akarnak hasonlítani, mert tudom, hogy valószínűleg sosem leszek olyan jó, mint ő, de szeretem, ezért pedig megtanulok együttélni a helyzettel. Mást úgyse nagyon tehetek. Édesanyám Nikolina Krum (née Arsenov) Híres énekesnő. Most mondanám, hogy annyira híres énekes, mint amennyire híres kviddicsjátékos apa, de... inkább nem mondok semmi ilyesmit. Egész egyszerűen azért, mert nem tudom összemérni, összehasonlítani a kettőt. Talán nem is kell. Elég, ha annyit tudok, hogy mindketten híresek, és mindketten szeretnek a maguk módján. S persze én is szeretem őket... a magam módján. Ami mostanában elég furcsán fejeződik ki. Testvéreim Tatiana Krum A nővérem. Na meg néha, illetve mostanában egyre gyakrabban szülőhelyettes is, hiszen ő próbál terelgetni az élet útvesztőjében - több kevesebb sikerrel. Nem könnyítem meg a dolgát, az biztos, de neki legyen mondva, derekasan kiállja a próbákat, amik az utunkat keresztezik. Sajnálom őt, mert tudom, hogy rosszul érzi magát a folytonos apához való hasonlítgatás miatt. Azt szeretném, ha végre a saját életét élhetné, és boldog lenne. Mert megérdemli. Apróságok Amortentia hegyvidéki levegő, frissen vágott fű, esőillat Mumus Nem tudok megfelelni a család elvárásainak Edevis tükre Önmagam lenni, szabadon, a testvéremmel, Tanyával magam mellett. Ha ez megvan, onnantól kezdve mindent megoldunk együtt. Hobbim Kviddicsezés, túrázás, olvasás, Tanya hallgatása, és bár nem vagyok olyan jó, mint a nővérem, de én is szoktam gitározni Elveim Mindenki megérdemel még egy esélyt; tégy meg mindent a céljaidért - de ne másokon való átgázolás során; a segítség néha a legváratlanabb utakon érkezik Amit sosem tennék meg Sosem ártanék védteleneknek Ami zavar Ha valakit a neve, származása alapján próbálnak me bekategorizálni. A túlzott perfekcionizmus Ami a legfontosabb az életemben A családom és a kviddics, de az is nagyon fontos, hogy segítsek Tanyának, ha arra van szükség. Mindegy, miről van szó. Ami a legkevésbé fontos számomra Hogy Krum vagyok. Ha valaki szeret, az ne a nevem miatt, hanem magamért tegye. Illetve a vérség kérdés és a pénz sem igazán érdekel... enélkül is lehet boldog az ember. Amire büszke vagyok A nővéremre, hogy ki mer állni magáért; a kviddics eredményeimre, apára, hogy mindazt elérte, amit elért, anyára, csakúgy mint apára. Vagyis büszke vagyok, hogy ilyen családom van, amilyen. Ha valamit megváltoztathatnék Nem tudom... talán mepróbálnám elérni, hogy kevésbé apáék után ítéljenek meg minket. Így képzelem a jövõmet Mindegy hol, csak boldogan és szeretetben legyek. A többi jön magától.
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Szer. Aug. 12, 2020 11:45 am | Kedves Darian! A kamaszkort túlélni önmagában nem egyszerű feladat - megismerni magadat, rájönni ki is vagy és mit akarsz az életben, kapcsolatokat kialakítani, elviselni a családodat, és még azok a szörnyű hormonok is... De neked a szüleid miatt a nyakadba szakadt még egy hatalmas teher. Nem lehet egyszerű hírességek fiaként felnőni, még akkor sem, ha alapvetően szerető közeget biztosítanak számodra. Nagy kihívás lehet most egy idegen országban boldogulni, bár szerencsére a testvéredre mindig számíthatsz. Igaz, a családneved elől itt sem menekülhetsz, Viktor Krum rajongótábora igencsak nagy az angolok körében is. Remélem, hogy minden nehézség ellenére sikerül majd a saját utadat járnod és bebizonyítanod, hogy talán te nem leszel világbajnok fogó, de ettől még viheted ugyanolyan sokra, mint apukád. Futás foglalózni és játszótársakat keresni ! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir |
|