Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Lena Hadid

Anonymous

Lena Hadid Empty
Vendég
Hétf. Aug. 10, 2020 6:56 pm

Lena Hadid

Lena

it was beautiful until it went too far

Nem:

Kor: 17 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: London

Iskola/ház: Roxfort/Mardekár

Munka: A tanulás a munkám

Családi állapot: Egyedülálló

Patrónus: Csörgőkígyó

Pálca: Mahagonifapálca unikornisszőrmaggal és 12 hüvelykes

Amit szeretnek bennem

Eléggé nyitott személyiség vagyok, pont ezért is tudok hamar és könnyen barátkozni, hiába a rideg és flegma külső, ha az illető megismer, rájön arra, hogy jó barát vagyok és megbízható is. Ha valakit sikerül a közelembe engednem, akkor azért tűzbe tenném a kezemet is.

Ami zavar bennem másokat

Önfejű vagyok, rettentően önfejű és makacs is. A másik, amit például ki nem állhatok magamban az az, hogy szokásom mindent, de tényleg mindent túlgondolni és túlaggódni. Ha az életemben minden rendben van akkor általában generálok magamnak valami problémát azzal, hogy egy adott szituációt túl gondolok.

Életem története

Kiválasztani azt a személyt akivel leakarod élni az életedet, talán a legfontosabb döntés amit meghozhatsz. --» Legalábbis anyáéktól mindig ezt hallgattam otthon, amikor éppen nem a Minisztériumban dolgoztak, én pedig nem a Roxfortban voltam. Bevallásuk szerint a szerelem a legfontosabb az életben. Legalábbis ezt gondolták egészen addig amíg a kapcsolatuk tönkre nem ment és nem váltak el egymástól. Apa a munkahelyén szemet vetett egy munkatársára és viszonyt kezdett folytatni vele, ez természetesen ki is tudódott, mivel a titkok előbb avagy utóbb napvilágra kerülnek. Anya nagyon nehezen kezelte, sőt, mai napig nem sikerült össze szednie magát. Bemegy dolgozni, utána pedig hazamegy és alszik, és ez ismétlődik nap, mint nap.

Sosem tartottam magamat olyan gyereknek aki szeretne suliba járni, de amióta áll a bál itthon, azóta mindig várom az új tanévet, hogy elindulhassak a vonathoz, felszálljak, Roxfortnál leszálljak, bemenjünk az épületbe, meghallgassuk a beszédet, ehessünk és hivatalosan is elkezdődjön a tanév. Nem szokott már homvágyam lenni, nem hiányzik az otthon, mert tudom, hogy otthon csak a vita megy, anya pedig amúgy is rajtam vezetné le a feszültségét, hiszen egyedül én lakok ott vele.
Nem mondom, hogy a padlóra küldött a szüleim válása és a rengeteg vita, de azért kicsit megviselt. Talán pont ezért húztam magam köré egy védő falat, hogy ne járhassak úgy, mint anya, hogy ne tudjanak olyan könnyedén megbántani. Felvettem egy zord álcát és csak kevés embert sikerül magamhoz közel engedni, viszont van egy-két kitartó ember aki a barátom akar lenni, és mivel hagynak nekem időt, pont ezért sikerült közelebb kerülnöm hozzájuk.
Talán pont a zord külsőm miatt osztott be a Teszlek Süveg a Mardekárba. Néha napján gondolkodok azon, hogy miért pont ebbe a házba lettem beosztva, de rendes választ nyilván csak a süveg tudna adni.
Szeretem a házamat, mert itt legalább nem kell megmagyaráznom, hogy miért viselkedek úgy, ahogyan, itt úgymond önmagam lehetek. Önmagam...hát, aki a szüleim válása óta vagyok. Nem kell megmagyaráznom, hogy miért pont csörgőkígyó a patrónusom. Száz szónak is egy a vége, őszintén boldog vagyok itt. Önmagamra találtam, és sok hozzám hasonló embert ismertem meg, bár mivel hamar barátkozok és nyitott vagyok, ezért kicsit eltérek a többiektől. Gyakran szoktam ismerkedni más házbeli tanulókkal is, szereztem pár griffendéles barátot mostanában. Legalábbis egy fiút megismertem... griffendéles, 17 éves, mint én, kitűnő tanuló, semmi rosszra nem lenne képes, igyekszik betartani a szabályokat. Egyszóval teljes mértékben az ellentétem, de talán pont ezért is sikerült hamar megtalálnom vele a közös hangot. Valahogy úgy van a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást, nem? Hát, mi bevonzottuk egymást.

Ha tükörbe nézek

Kb kulccsontig érő hullámos, vöröses-barnás hajam van amit rendszerint kiengedve szoktam hordani. Magasságom és a testsúlyom is egész átlagos, sőt, azt kell mondanom, hogy semmi különleges nincs a külsőmben.
Ha rám nézel csak egy átlagos 17 éves kamasz lányt láthatsz, aki magára vett egy zord álcát amit csak kevés embernek sikerült eddigi évei alatt áttörnie.
Stílusban úgymond mindenevő vagyok. Szeretem a csinos, nőies darabokat, de ugyanekkor néha napján lehet látni rajtam sportos, kényelmes ruhadarabokat is. Imádok hosszú pulcsiban és melegítőnadrágban flangálni, de azért ha buli van, vagy valamilyen ünnepély, akkor szívesen előveszem a csinosabb darabjaimat a szekrényemből.

Családom

Édesapám
Apám a Mágiaügyi-minisztériumban dolgozik, a Varáslény-felügyeleti Főosztályon, a Házimanók-áttelepítésénél dolgozik. Bevallása szerint szereti ezt a munkáját, bár nekem csöppet sem tűnik érdekesnek, hogy a későbbiekben esetleg a házimanókkal foglalkozzak.

A kapcsolatom nem felhőtlen vele, mióta anyámmal elváltak. Rosszul váltak szét az útjaik és sajnálatos módon ennek én iszom meg a levét amikor otthon vagyok, talán ezért is szeretek annyira a Roxfortban lenni, mert ott nem kell hallgatnom anyám sírását vagy éppen a veszekedésüket amikor apa nálunk jár, mert nem hajlandó anyának gyerek tartást fizetni.

Édesanyám
Mindannyiunk közül anyának lehet a legnehezebb, ő is a Minisztériumban dolgozik, de szerencsére jó pár szinttel arrébb, mint apám. Anya a Mágiai Vizsgahivatalnál van, a második szinten, így 2 szint választja el apától, szerintem mindig reménykedik, hogy ne fussanak össze, ki tudja dühében milyen varázslatot szórna rá.

Testvéreim
Nem tudok arról, hogy lennének testvéreim. Anyámék örülnek, hogy engem sikerült felnevelniük. Néha 3 gyereket is kiteszek.

Párkapcsolat
Jelenleg egyedülálló vagyok.

Gyermekeim
Egyenlőre nem tervezek gyereket, hisz még csak kamaszodok.

Apróságok

Amortentia
Eső, frissen vágott fű.

Mumus
Pók! Ha meglátok egyet konkrétan elfog a sírógörcs úgy félek tőlük.

Edevis tükre
A sikeres vizsga és iskola után szeretnék egy jól fizető állást, és ha úgy hozza az élet, akkor egy boldog családot. 2 gyereket, egy fiút és egy lányt.

Hobbim
Szurkolás annak számít? Imádok táncolni, és ezzel együtt mindig is akartam egy szurkoló csapatot, hiszen ott kifizetődő is az, ha az ember tud illetve szeret táncolni.

Elveim
Nem ítélek soha elsőre, és nem a külsőt nézem meg. Nézhetsz ki bármilyen jól, ha belül romlott vagy.

Amit sosem tennék meg
Gyilkolás.

Ami zavar
Beképzeltség. Nem értem, hogy miért kell egyeseknek fenn hordani az orrukat, főleg, ha még nincs is mire.

Ami a legfontosabb az életemben
Önmagam legyek. Bármi is történjék, csak önmagamat adjam, még akkor is, ha ez néha nehéz.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Talán nem az utolsó helyen szerepel a listámon, de a párkapcsolat. Jó, persze, szerettem kapcsolatban lenni, de úgy gondolom pasi nélkül is helyt lehet állni.

Amire büszke vagyok
Eddig bármi is történt az életemben, de sikerült erősnek maradnom és nem küldött semmi a padlóra.

Ha valamit megváltoztathatnék
Egyszer talán sikerül levetkőznöm magamról a zord külsőt.

Így képzelem a jövõmet
Úgy vélem ezt nem lehet megválaszolni, mivel sosem lehet tudni mit hoz a holnap, így nem gondolkodok ezen, csak megélem az adott pillanatot.

Egyéb

Marlo Kelly

Vissza az elejére Go down
Gilbert Ollivander

Törvényen kívüli

Lena Hadid Tumblr_o2wuv7UYEF1ssiszvo7_r1_250

Lakhely :

Zsebpiszok köz

Multik :

úgyis tudjátok...

Playby :

Lin-Manuel Miranda

550

Lena Hadid Empty
Gilbert Ollivander
Szer. Aug. 12, 2020 10:35 am

Lena Hadid 3xPjsQ

Kedves Lena!

Egy család darabokra hullását mindig a gyerekek szenvedik meg a legjobban, nincs ez másképpen a ti esetetekben sem. A szüleid házassága tönkrement, őket lekötik a saját problémáik és közben senkinek sincs ideje vagy éppen motivációja azzal foglalkozni, hogy ez bizony téged is ugyanúgy megviselt, mint őket. Remélem, hogy a roxfortos barátaidra azért tudsz támaszkodni, még akkor is, ha Arminnal külön utakon jártok - persze ki tudja, lehet még vele is újból egymásra találtok majd, emlékeim szerint Armin nem tette magát teljesen túl rajtad.
Futás foglalózni és játszótársakat keresni Very Happy !

I am one of those melodramatic fools, neurotic to the bone
No doubt about it

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: