| | | Szomb. Aug. 01, 2020 11:21 pm | Sabine Lillian Spielman Lilly, Biene "The harder the Battle, The sweeter the Victory" Nem: Nő Kor: 19 év Vér: Aranyvérű Születési hely: Berlin Iskola/ház: Roxfort/Mardekár, Docendo Discimus Mágusakadémia/Varázsjogi kar/Nemzetközi Kapcsolatok Intézete Munka: Gyakornok a Német Mágiaügyi Minisztériumban Családi állapot: Egyedülálló Patrónus: Sas Pálca: Alma, véla haj, 7 és ¾ hüvelyk Amit szeretnek bennem Társasági lény vagyok, szeretem, amikor emberek vesznek körül, a megfelelő emberek. Mert azért mégsem adjuk egy bizonyos szint alá, bár mindenki megnyugodhat, ami azt illeti, meg is szoktak, amikor mondom, hogy nem gondolom, hogy ne lenne meg a maguk létjogosultsága a mugli születésüeknek is. Mert van, mindössze egy kicsit kevesebb, mint az aranyvérűeknek, mert hát na, mi mégis csak régebb óta élünk a varázsvilágban. Ami azt illeti ebbe születtünk, ebben nőttünk fel, mi jobban értjük. Mindenesetre, szokták szeretni, de legalább is értékelni, hogy nem vagyok teljesen mugli-ellenes. Amellett pedig kötelességtudó vagyok és felelősségteljes. Sosem hanyagolom el a rám bízott feladatokat, és szívesen vállalok plusz munkát is. Tisztában vagyok a saját határaimmal, de szeretem feszegetni is őket. Úgy gondolom, mindenki fejlődőképes leszámítva Max-et, ő egy szerencsétlenség. Ami zavar bennem másokat Egyesek szerint agresszív vagyok, és kíméletlen. Van, aki azt mondja, hogy arrogáns és beképzelt. Ha őszintének kell lennem, akkor azt mondom, hogy nem tud érdekelni, mindkét állítás olyan dolog, amit ráerősen a szüleimtől örökölhettem. Amíg édesanyám meglehetősen agresszív volt és kíméletlen azokkal szemben, akik ellene voltak, addig édesapám arrogáns és beképzelt. Bár mindkettejüknek meg is volt a maga oka rá. Soha nem is értettem, miért kéne türelmesnek és megértőnek lennem azokkal, akiknél egyértelműen hamar döntésre jutunk, ha egy kicsit megszorongatjuk a nyakát, és még időt is spóroltunk vele! Ha pedig önbizalomról van szó, akkor nem is kérdés: aranyvérű vagyok, fiatal és szép. Aki nem érti, hogy mire vagyok büszke, annak komoly gondjai vannak a szemével és a felfogásával is. Életem története A folyosón síri csend honolt, mindössze négyünk lépteinek nesze volt észlelhető, ha valaki nagyon fülelt. Viszont mi semmit sem bíztunk a véletlenre, nem volt, aki lefülelhetett volna minket. Megparancsoltam a mihaszna öcsémnek, hogy álljon őrt a folyosó végén, lehet, hogy nem túl nagy szám és nagyjából bárki képes lenne rá, hogy túljusson rajta, de a prefektusi rangja hasznos volt. Az megállította az embereket az erre való kószálástól. Márpedig, ha az életben egyszer haszna is van Max-nek, akkor azt a lehetőséget meg kell ragadni. - Elméletileg, ha itt befordulunk a sarkon, a második ajtó lesz, ahol találkozni szoktak. Rolanda hangja magabiztosan cseng, én pedig nem kételkedem benne. Még sosem kellett csalódnom az információban, amit szerzett, mindig pontos volt és gazdag. Nem kellett utána nézni semminek, hogy kiegészítsük a hiányos részeket. Amire csak szükségünk volt, megvolt. Nem tudom, milyen kapcsolatai lehettek, de biztos vagyok benne, hogy ő maga is kamatoztatta az édesapja és az édesanyja kapcsolatait a minisztériumból. Az iskola sem sokkal másabb, ahogy majd a jövőben a munkánk során, úgy itt is a kapcsolatokon múlik minden. Ezért is barátkoztam pont velük. A céljaink, a gondolkodásmódunk mind-mind összecsengett. Az évek során pedig összecsiszolódtunk, elterveztük a jövőnket. Amíg Rolanda egyenesen ide, a Minisztériumba megy dolgozni, hála a szüleinek, addig én az akadémiára, később pedig apámat követve a német Mágiaügyi Minisztériumba. Ő addigra már bebiztosítja magát, rajta keresztül pedig egy kiváló együttműködést fogunk tudni létrehozni majd a két Minisztérium között a háttérben. Én, a Nemzetközi kapcsolatoknál, ő meg a Minisztériumi Tanács titkárnőjeként. Minden el van tervezve. Részben még a ma este is erre szolgál, a konkurenciánkat ki kell iktatnunk, de minden feltűnés nélkül. A Disaudio bűbájt az egész folyosóra szórom, amíg Rolanda az ajtó túloldalával teszi ezt meg. - Confundo! - Nem habozok, ahogy belépek az ajtón, rögtön összezavarom őket, hogy még csak idejük se legyen előrántani a pálcájukat. Még csak nem is sejtették, hogy jövünk… Mégis milyen naivak lehetnek, hogy azt hiszik, nem szerzünk tudomást arról, hogy ellenünk szervezkednek? Arról nem is beszélve, hogy senkit nem állítottak ki, hogy őrködjön. Meggondolatlan, látszik, hogy még csak kezdők. - Petrificus totalus! - Willard és Rolanda sóbálvánnyá változtatja őket, amíg a Stupor átok segítségével mindegyiküket elkábítjuk. Mobilicorpus segítségével átlebegtetjük őket egy tiltott részlegre, meglehetősen… Sokat mutató pozícióban ott felejtve. Ha egy olyan professzor találja meg őket, talán még ki is vágják őket a Roxfortból, tökéletes! - Exmemoriam! - Enos a jól begyakorolt felejtésátokkal tünteti el a nyomainkat, azaz kitörli azokat az emlékeket, amelyek azt bizonyítanák, hogy mindezt mi követtük el. Jól összeszokott csapat vagyunk, szinte már büszke vagyok rá, hogy milyen kiváló embereket sikerült magam mellé szereznem. Visszának is ugyanazon az útvonalon megyünk, így még éppen látom, ahogy az öcsém épp szökni próbál. - Alarte Ascendare! - A varázslat felrepíti, majd leejti őt a padlóra, a folyosó éppen csak nem visszhangzik a csattanástól. Rolanda halkan kuncog, Willard meg elégedetlenül ciccent mögöttem. - Ki engedte meg, hogy elhagyd az őrhelyed, öcskös? - kérdezem, szép lassan felé haladva. Kíváncsi vagyok, honnét szedte a bátorságot, hogy ellenszegüljön a parancsomnak, és vajon felkészült arra, amit ezért fog kapni…?
Ha tükörbe nézek Külsőleg azt mondják, leginkább az apámra hasonlítok, addig pedig igazuk is van, hogy szőke haj és kék szemek, tipikus német vonások. Ámbár az alkatom, a szépségem nagyobb valószínűséggel származtatható az édesanyám ágáról. Ugyanis az amerikai Wilkes család rendkívül büszke rá, hogy a felmenőik között vélák voltak, még ha vagy 5-6 generációval ezelőtt is. Már rég felhígult annyira, hogy felesleges lenne számolni, ám tény, hogy minden leszármazott kiváló génekkel rendelkezik. El kell ismernem, még az az idióta öcsém is, Max, bár velem ellentétben, ő inkább az anyai ági nagyszüleinkre hasonlít. Én büszke vagyok rá, hogy inkább a Spielman családhoz szoktak hasonlítani. Így legalább nem hasonlítgatnak hozzá sem külsőleg. Családom Édesapám Gunther Spielman, az élő példa, amilyenné válni szeretnék. Az az ember, akire a leginkább felnézek. Ugyan másnak soha nem ismerném be, de mindennél jobban vágyom rá, hogy végre elismerjen, és ne az öcsémmel foglalkozzon állandóan. Azt akarom, hogy elfogadja, hogy felfogja végre, én születtem előbb, én vagyok az, akinek tovább kell, és tovább is viheti a család hirnevét, nem pedig Maximilian. Édesanyám Charlotte Ann Spielman neé. Wilkes, aki szerintem túlságosan is gyengéd, főleg az öcsémmel. Apánk szigorához képest, na meg mivel rengetegszer távol volt és van is, inkább ő az, aki a jó zsarut játssza otthon. Szeretem, hiszen az édesanyám, és mert mindig tudja jól, hogy mire vágyom. Lehet ez ilyen női dolog... Testvéreim Maxon Spielman, az öcsém, a retardált, a család és az aranyvérű társadalom szégyene. Nem sok haszna van, és még apa figyelmét is folyton eltereli. Az lenne a legjobb, ha kiállna végre magáért, és elhúzna itthonról, hogy kövesse azokat a csodálatosan nagy álmait. Aztán remélhetőleg többé nem is látnánk. Párkapcsolat Nem akarok Angliában párt találni magamnak, ugyanis nem tervezek itt maradni, ahogy igazán talpraesett, jó pedigrével rendelkező férfit sem találtam a Roxfortos felhozatalban. Apróságok Amortentia Vajsör, frissen sült péksüti, bűvös bizsere a Mézesfalásból. Mumus A szüleim eltaszítanak maguktól, kitagadnak. Edevis tükre Politikusként, édesapám nyomdokaiba lépve. Hobbim A varázsjog tanulmányozása, egy eszményi ideál megfogalmazása, annak megvalósítása. Elveim Felsőbbrendűnek születni kell, a kiváltságosoknak a születésüktől fogva járnak a ptivilégiumok, de a felsőbbrétegeknek a kiváltságok mellett kötelességeik is vannak, amikről nem szabad sohasem elfeledkezniük. Amit sosem tennék meg Nem árulnám el a családomat, nem süllyednék le a muglik szintjére. Ami zavar Az öcsém, valamint a hozzá hasonló emberek, akik nem értik a vértitsztaság felsőbbrendűségét, és a ranggal járó kiváltságokat, kötelességeket. Ami a legfontosabb az életemben A szüleim megbecsülése, hogy büszkék legyenek rám. Ami a legkevésbé fontos számomra Az öcsém, és a hozzá hasonló vérárulók. Amire büszke vagyok Felvételt nyertem a Docendo Discimus Mágusakadémiára, a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetébe. Ha valamit megváltoztathatnék Eltűntetném az öcsémet. Így képzelem a jövőmet Az apám nyomdokaiba lépve, a Német Mágiaügyi Minisztériumban dolgozva. Egyéb Pálca nélküli mágus.
|
| | | Multik : úgyis tudjátok...Playby : Lin-Manuel Miranda | Szomb. Aug. 15, 2020 9:44 am | Kedves Sabine! Mind jobban húzunk a pozitív személyiségekhez, azonban van valami az olyan karizmatikus, másokon átgyalogoló emberekben, ami vonzza a figyelmet. Ilyen vagy te is: az öcséd mumusa és még valószínűleg sokan akadnak-akadtak a Roxfortban, akik a folyosó legszélére húzódtak, ha te szembejöttél velük, mégis muszáj figyelni rád. Nehéz nem elismeréssel adózni a páratlan ambíciód előtt, ezzel a céltudatossággal valószínűleg nagyon hamar jutsz majd felfele a ranglétrán. A politika egy nagyon kegyetlen világ, de te otthonosan mozogsz majd benne, ha eljön az ideje. Nem is merlek tovább feltartani, nehogy úgy végezzem, mint szegény Max, úgyhogy utadra is eresztelek foglalózni és játszótársakat keresni |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir |
|