| | | Pént. Ápr. 10, 2020 5:21 pm | River Leigh Gallagher nem szoktak, és neked sem ajánlom "It’s better to burn out than fade away." Nem: férfi Kor: 39 év Vér: mugli születésű Születési hely: Aberdeen / US Iskola/ház: Roxfort / Griffendél Munka: öt éve még híres zenész voltam, ma inkább csak a pultnál ülök, és vedelek. ha meg nem vedelek, akkor itatok a Foltozott Üstben Családi állapot: szerinted? Patrónus: láma Pálca: jegenyefenyő, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag and I swear that I don’t have gun jó, ha mindenáron tudni akarod. egy igazi pöcs vagyok, aki valószínűleg többet van beállva, vagy berúgva, vagy mindkettő egyszerre, mint ébren. és valószínűleg azt kérdezed, hogy ez mire jó nekem, igaz? hát nincs is jobb érzés annál, mikor szétcsapva megpengeted a gitárod, és a tömeg sikoltozik. ja, hogy az utóbbi időben nincs tömeg, csak ötven ember egy helyi kocsmában? hát, az szarügy barátom. bár mondhatnám, hogy mindegy, mert csak legyen nálam mindig sör, és cigaretta, akkor nagy baj nem lehet. és jaj neked akkor, ha azelőtt szólsz hozzám, mielőtt megittam volna az elsőt. nem szeretek feleslegesen beszélni. nem szeretek én már igazán semmit és senkit, és ahhoz is egyre nagyobb undor fűz, hogy a kezembe vegyem a gitáromat, meg a mikrofon elé álljak, és zenéljek. pedig kell, mert másképpen éhen döglenék a francba. és azt csak azért nem akarom, mert valljuk be őszintén élni még mindig jobb, mint a földben rohadni a férgek között. most biztos azt mondod, hogy: de azért tuti vannak jó tulajdonságaid is. na, legalább kettőt sorolj fel. jó, legyen
egy: utálok magamról beszélni. rühellem az újságírókat, a firkászokat, az embereket akik odajönnek, hogy megdicsérjék azt a lemezt amit tizenöt éve adtunk ki. de tényleg, no offense, de hagyjon mindenki békén.
kettő: sokat tudok beszélni. ha be vagyok rúgva, esetleg be lennék állva, rengeteget pofázok. be nem áll a szám, és biztos azt fogod hallani hogy amikor tíz éve a wembleyben álltunk, az mennyire kurva király volt. és most meg látod, hova kerültem? itt ülök egy dohányfüstös lebuj sarkában, ahol mindenféle szerzet van.
említettem, hogy utálok varázslóknak játszani? nem? akkor most mondom. mármint kisebb helyen, mert ha nem tetszik nekik a muzsika, könnyen leátkozhatnak. én meg azért nem vagyok, és sosem voltam akkora spíler a pálcával. nem mondom, hogy semmilyen pálcával, mert elég sok jó csaj van, aki szerette a varázslataimat, de már azok az idők is elmúltak és még a lőtéri kutya sem kíváncsi rám, ez a nagy büdös helyzet.
a fentiekből gondolom már rájöhettél, hogy nem élem életem legjobb periódusát. amikor még nem voltam ekkora paraszt, akkor egész élvezhető társaságot nyújtottam, jó hallgatóság voltam, tudtam tanácsokat adni, mindig akadt egy-kettő felvidító mondat bennem. nem szerettem ha valakinek rossz napja van, és szerettem felvidítani. most meg? fénysebességgel száguldok afelé, hogy a negyvenediket ne érjem meg. pedig másfél év múlva lesz. tell me where did you sleep last night? 1981-1999 néhol csúnya szavakat tartalmazhat, szóval parental advisory explicit content Bár azt hinné az ember, hogy a sztárok élete az mindig tündérmesével kezdődik, szerintem kurvára nincs így. Tök átlagos kiscsávó voltam, anyám felszolgáló volt, apám meg autószerelő, én meg egész végig az szerettem volna lenni. Aztán megláttam egy csövest gitározni az utcán, és addig sírtam anyámnak, amíg nem küldött el zeneiskolába. Hat évesen kezdtem zongorázni, és igazából tíz éven keresztül mást nem is csináltam, csak énekeltem, meg ütöttem a billentyűket. Szóval ’97-ben kezdtem gitározni, azóta meg inkább ezt csinálom, kevésbé fárasztóbb, mint azt a kurva sok billentyűt ütni. Mondjuk azt elfelejtettem mondani, hogy jártam a Roxfortba is, ahol Griffendélesként végeztem, de az iskola után nem mentem továbbtanulni, hanem a Foltozott Üstben kezdtem pultozni. Amíg az évfolyamtársaimból mind ilyen állukat fennhordó pöcsköszörű lett, én csapoltam a sört az alkesz varázslóknak meg a boszorkányoknak. Nagy karrier, mi? Szerintem is. 2000-2005Elmentem az egyik londoni kocsmába valamikor az ezredforduló elején, ahol játszott egy valami hülye nevű zenekar. Kurvára nem érdekelt, igazából csak a szabadnapomon akartam magam jól érezni, berúgni, összeszedni valami csajt, hazavinni, aztán másnap soha viszont nem látni. Találkoztam két csávóval, Travisszel és Andyvel, akik mint utóbb kiderült, zenéltek. Ott fent a színpadon. Azt mondtam nekik, hogy nem akarnak-e egy másik gitárost, mert éppenséggel zenélnék. Azt mondák, hogy persze, miért is ne. Szóval beszálltam. Ha valaha hallottad már azt a nevet, hogy Boredom Conspiracy, akkor nem hibáztatlak, mert én voltam annak az énekese valamikor. Ja, ilyen kurva rég alakultunk meg. És ki is adtuk még abban az évben az első lemezünket. Conspiracy Isn’t So Real. Igen, tudod ami tizenkét hétig volt listavezető. Nem, véletlenül sem bűvöltem meg a slágerlisták főnökeit, saját erőből értem el. Az első lemezt követte még kettő a kétezres évek elején, mi pedig egyre jobbak voltunk. Először Angliában, aztán Európában is. Travis és Andy nem sejtett semmit abból, hogy varázsló vagyok, és ez így volt rendjén. Igazából sosem gondoltam úgy, hogy akként élek. Én csak zenélni akartam mindig. 2006-2011Koncert a Wembleyben. Turné Amerikában. Felültünk a világ trónjára, miközben egyre több és több ember szeretett meg minket. Mi pedig egyre távolabb kerültünk egymástól. Nem voltak konfliktusaink az első öt évben. A következőben pedig csak azok voltak. Bár ahogy mondják, a gépezetből nem szabad kiszállni. Nem is tudsz. Vagy az dob ki magából, vagy ott maradsz, és tovább hajtod a malmot, amíg csak visz a lábad. Aztán jön az első fecskendő, a szúrás, az elszállás, és mire másnap felkelsz, már nem vagy ugyanaz. Persze, hogy elsodródtunk egymástól. Mindhárman drogosok voltunk. Csak éppen nem együtt csináltuk és ez már nem tartott minket össze. De show must go on, ahogy mondta az öreg Mercury, így ebben az öt évben is benne ragadtunk a turné – album – turné örökös körében. Igazán kár volt érte. Ma már másképp csinálnám. 2012-2017’12-ben elmentünk pihenőre. Annyira nem bírtuk elviselni egymást, hogy a menedzsment úgy döntött, akkor ideje mindenkinek pihenni, elvonóra menni, szólólemezt készíteni, hogy továbbra is tejeljenek azoknak a pénzhajhász faszoknak a rajongók. Három évig tiszta is voltam. 2015-ben jött ki a Conspiracy Remains, ezzel újra mi lettünk a legnagyobb sztárok. Én pedig újra visszaestem. A többiek megpróbáltak rajtam segíteni, de nem lehetett. Nem engedtem, a menedzsment pedig köszönte szépen, ennyi elég volt nekik. Azt mondták, hogy egy utolsó album, és mehetek arra, amerre akarok. Az End of Conspiracy már nem lett akkora siker. Akkor kerültem mélyebbre. 2017-Az élet egy kicseszett körforgás. Aki a rossz lebujokból indul, valahogy végül újra oda lyukad ki. Megint a Foltozott Üstben pultozom, miközben a volt zenekarom két másik tagja egy harmadik, fiatalabbal kaszál. Kisemmizve kerültem ki a zenekarból, és mehettem vissza szégyenszemre pultozni. Nem azért, mert nem akartam zenélni. Én akartam. Csak engem nem akart senki. Ezért maradt a hülye kocsmákban való egyszál gitáros/zongorás szerzői est. És barátom elhiheted, hogy azért vajmi keveset csengetnek. Korábban ha akartam volna, beleugorhattam volna egy kokainnyi dombba. Most meg maximum a lakásom tetejéről ugranék le, csak még nem volt hozzá elég merszem. Van innen út felfelé? Egyszer már volt. Hogy másodszor is van-e, nos azt én már lehet nem akarom megvárni. I am my own parasite Barna hajam van. Vagy szőke. Vagy fekete. Gyakran változtatom, metamorfágus vagyok. Kapóra jött az évek folyamán. Amúgy tök átlagos vagyok. Leszámítva azt, hogy van egy piercingem, meg pár tetoválásom, és néha elég érdekes öltözködésem. Meg a cigaretta állandóan a számban. És a Dior parfüm aromája körülöttem. De valószínűleg tudod, hiszen mindegy mennyi idős vagy, valószínűleg volt rólam egy, vagy százegy poszter a szobádban. that legendary divorce is such a bore Édesapám Simon, 72. fogalmam sincs, legalább húsz éve egy büdös szót nem beszéltem vele, soha nem is érdekelt mi van vele.. Édesanyám Beatrix, 68, néha felhív, legutóbb akkor, amikor kirúgtak a zenekarból, de akkor is elküldtem a melegebb éghajlatra, rohadtul nem tud izgatni. Egy kontinenssel arrébb van, és ott pontosan jó helyen. Párkapcsolat Ugyan kérlek, ne röhögtess. no I don’t have a gun memoria Amortentia: új húrok, Marlboro Gold, a mugli boltokban az alsópolcos italok Edevis tükre: tiszta élet. gyerekkel, családdal, anélkül hogy bárki felismerne az utcán. hálistennek egyre kevesebbszer történik meg Mumus: fecskendő Hobbi: véget nem érő kártyaparti a kaszással. Elvek: már régen nincsenek Amit sosem tennék meg: ha újrakezdeném, soha nem szúrnám be. Ami zavar: az okoskodó emberek Ami a legfontosabb az életemben: hogy legalább utcára ne kerüljek Ami a legkevésbé fontos az életemben: az aranylemezeim, meg a platináim Amire büszke vagyok: hogy a volt társaimnak sikerült, ami nekem nem Ha valamit megváltoztatnék: meg sem születnék Így képzelem a jövőmet: urnában. something in the way drogfüggő vagyok, metamorfmágus, és ennyi. annyira tetszett a karakterlap Cromwell Pearce bocsánat, kölcsönvettem néhány részét <3
|
| | | Lakhely : Northumberland, AngliaElõtörténet : ♕ Queen D. ♕Playby : Hayden Panettiere | Vas. Ápr. 12, 2020 1:31 am | Kedves River! Annyi ember vágyik a rivaldafényre, a sztárságra, elismerésre, rajongókra... Senki nem gondol bele, hogy a szemek nem csak akkor szegeződnek rád, amikor a színpadon állsz és a legtökéletesebb formádat nyújtod, hanem akkor is, amikor a padlón vagy. Teljesen érthetőnek tartom, hogy nem vonz ez az élet, amiért sokan ölni is tudnának. Kisiklott az életed, hiába volt meg mindened, vagyis amit a legtöbbek az igazi mindennek tartanak, ez mégsem volt elég vagy megfelelő. Nem kell ezen csodálkozni, nem mindenki zenél vagy színészkedik azért, hogy híres legyen, hanem mert szereti, a kettő pedig nem mindig összehangolható. Azért én remélem és bízom benne, hogy talpra tudsz még állni, hiszen annyi minden várhat rád az életben! Futás foglalózni, már várnak rád, és tedd rendbe az életedet azokkal, akik szeretnek téged! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | Nincs Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Vas. Nov. 24, 2024 12:58 pm Léanor D. Lecomte Vas. Nov. 24, 2024 12:39 pm Draco Malfoy Pént. Nov. 22, 2024 10:04 pm Juliet Denoir Pént. Nov. 22, 2024 8:59 pm Theodore Nott Pént. Nov. 22, 2024 6:04 pm Hollyn Shelby Csüt. Nov. 21, 2024 7:06 pm Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves |
|