Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Brandon Hawkins

Anonymous

Brandon Hawkins Empty
Vendég
Kedd Márc. 03, 2020 12:06 am

Brandon Hawkins

Brandon, professzor

minden más hiábavaló

Nem: férfi

Kor: 23 év

Vér: félvér

Születési hely: London

Ház: Mardekár

Munka: mugliismeret tanár

Családi állapot: bonyolult

Patrónus: jelenleg nincs

Pálca: 13 és fél hüvelyk, erdeifenyő, sárkány szívizomhúr mag

Amit szeretnek bennem

Nem sokat, ebben biztos vagyok. Azt talán, hogy nem húzom mások idejét, és egyértelműen fogalmazok. Ezen kívül egyéb nincs. A külsőmet dicsérik, akik nem tudják, hogy a belső rohad. Ám amit mások nem tudnak, hogy gondoskodó vagyok a szeretteimmel, és ezzel együtt önfeláldozó is. Ha kell, romantikus, harcias, lélektelen… alkalmazkodó.

Ami zavar bennem másokat

A tömör, néha rideg mondanivalóm. A hűvös viselkedésem és a tartózkodó magatartásom másokkal szemben. A szigort sem szeretik sokan. Egyesek azt is mondják, hogy túl szigorú vagyok önmagammal. Mások állítják, hogy különös negatív energiákat éreznek körülöttem. Igazuk lehet. Hajlamos vagyok az érzéketlenségre is, bár igyekszem tenni ellene. Ragaszkodok a szabályokhoz, emiatt rugalmatlannak titulálnak.

Ha tükörbe nézek

Magas vagyok, sötétbarna a hajam, sötétbarna a szemem, bőröm sápadt. Ruházatom elegáns, de nem formális. Főként ingeket hordok. A farmert nem állhatom. Felmerült már kérdésként: nem sminkelek. Nem is tervezem. Szemeim beesettek, ez a sápadt arcommal ijesztően hat, és erősíti a szigort, ami arcomon ül. Bár a szigor néha fájdalom.

Életem története

... hasznát vehetnénk a szindikátusban ... gondolja át ...
... van veszítenivalója ... ildomos hamar dönteni ...

Szűk a szoba, benne egy asztal székkel. Rajtam kívül senki közel s távol. Csend van, nyomasztó csend. Gondolkodásra alkalmas. Előttem, az asztalon üres papír hever. Egy órája ülök fölötte, és még mindig nem tervezek írni rá. Nem árulom el a családomat.
- Igyekezzen, vagy csatlakozzon! - a hangszóróból hallatszik a hang. Fülsiketítő recsegés követi a szigorú szavakat. Botorság azt gondolni, hogy a mágusok nem használják ki a legújabb mugli technikai vívmányok silányabb darabjait. Saját fejlesztéssel építik be épületeikbe, és a mágia is belezavar az elektronikába.
Fülemben érzem a szívdobogásomat, és felállok kezemben az üres lappal. Egy szót sem írok le a családomról.
Kattan a zár, nyílik az ajtó. Egy öltönyös férfi lép be, oldalán egy fiatal nő. A nőnél mugli mobiltelefon, rajta egy videó. Élő közvetítés róla.
- Hagyják békén! - a telefonért nyúlok, és próbálom megakadályozni, hogy valami borzalmas történjen. Telefonon keresztül lehetetlen. Nem ellenkezik senki, a nő is kimegy. Kettesben maradok a férfivel, aki árgus szemekkel figyeli a mozdulataimat. - Őt hagyják ki ebből! - elmosolyodik, és elveszi kezemből a telefont, majd az üres lapot. Megnézi, mintha csak számomra lenne üres, holott nem. Egy szót sem írtam rá, csak annyira nyúltam hozzá, hogy összegyűrjem egy galacsinba.
- Hol van a családja? - elutasítóan nézem a földet, a lábamat, a repedéseket és a cipőnyomokat a fal alján, a poros szegélyt. - úgy látom, nem szereti igazán a lányt. - ujjai pattognak a képernyőn. Velőt rázó sikoly hallatszik a következő pillanatban. A telefonból jön, az élő közvetítésből.
- Csatlakozok! - elmosolyodik, de a szobában még visszhangzik a sikoly. - Állítsa le!
- Micsoda szerencsétlen baleset...

... gratulálok! fel van véve, mr. hawkins ...
... az órarendje ... kellemes tanévet ...

Belépek a diákokkal teli terembe, és az asztalra teszem a laptoptáskámat. Különleges engedéllyel behozhattam az iskolába. De ez csak a táska, ebben vannak a jegyzeteim. Veszek egy mély lélegzetet, és előveszem a füzetemet. Kinyitom ott, ahol legutóbb félbeszakította mondandómat a lassan múló idő, és pálcámmal koppintok a táblára. Megjelenik rajta egy film címe: Sirály (2018) és a hozzá tartozó madárrajz.
- Bízom benne, hogy mára elolvasták az eredeti Csehov művet. Feladatuk, hogy összehasonlítsák az írott alkotást a filmmel. Óra végén beszedem. - ismét koppintok a táblára, és a film elindul. Mára nem terveztem nehéz órát, nincs kedvem létezni sem. Leülök a terem szélében, és onnan figyelem az osztályt. Néha összesúgnak, páran játszanak a padon. Ilyenkor lehet, és nem hibáztatom őket. Bár amikor beszélek, nem akarok ilyet látni.
Az óra felénél már nem érdekel az osztály. A terem túlsó felében egy lány ül. Innen nézve sokan kitakarják, de látszik, hogy talán dolgozik. Dolgozik, mert ez a dolga, dolgozik, mert iskolában van, és dolgozik, mert megkértem rá... mint a tanára. Mert ennyit számít egy baleset.

Egyéb

Családom

édesapám || Reed Hawkins Sr., meghalt
édesanyám || Ava Hawkins, meghalt
testvérem || Reed Hawkins Jr., meghalt
baglyom || Ügynök

Apróságok

amortentia || puskapor, égett radírgumi, ceruzaforgács
mumus || semmi közöd
Edevis tükre || semmi közöd
hobbi || olvasás, tanulás
elvek || vannak
amit soha || S. elhagyása
ami zavar || az élet igazságtalansága
ami fontos || túlélés
ami nem fontos || panaszkodás
érdemek || roxforti munka, mugli érettségi
változtatnám || a baleset napját
jövőkép || talán család, majd halál

Louis Garrel

Vissza az elejére Go down
Meissa Lestrange-Black

Törvényen kívüli

Brandon Hawkins GeWkdiYn_o

Lakhely :

Mikor hol...

Multik :

#TeamMöjMöj

Playby :

Merve Boluğur

273

Brandon Hawkins Empty
Meissa Lestrange-Black
Kedd Márc. 03, 2020 11:24 pm

Elfogadva!

Kedves Brandon!

Nos, mit mondhatnék? Igazán tömör és lényegretörő a lapod, éppen annyira, mint a karakter. Tulajdonképpen remekül átadja a személyiségének azon jegyeit, amik azt sugallják: maradj távol tőlem! Minden valószínűség szerint az a fajta férfi a proffeszor úr, akiből harapófogóval kell kihúzni az információkat.
Inkább utalások, mint konkrét történések, homályos félmondatok, semmi egyértelmű a titkolózáson kívül, nekem tulajdonképpen bejött. Remélem azért sok minden kiderül majd még a játéktéren, mert rengeteg lehetőség van a karakterben! És persze ott a Szindikátus, akik nem éppen baráti módszerekkel hívták meg köreikbe...
Egy szó, mint száz, foglalások után már tarthatja is a következő óráját!

FoglalókNyilvántartásokJátékostárs kereső

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: