Playby: Akit szeretnél (a képen Ryan Kiera Armstrong)
Státusz: FOGLALT
Részletek
Nyolc éves voltam, mikor megszülettél. Anya és apa sokat szenvedett érted, hiszen édesanyánk a vérfarkas lét miatt nehezen esett teherbe, utána pedig nehezen tartotta meg a babát. Viszont nálad nagyobb ajándékot nem is kaphattam volna az élettől. Született farkas vagy, mégsem utálod ezt. Ugyan te is nehezen viseled a teliholdakat, de mégis pozitívabban fogod fel ezt a sorsot, mint én. Állításod szerint így csak még jobban hasonlítasz rám. Okos vagy, leleményes, játékos… Egyszóval élvezed az életed minden pillanatát. A szüleink rettenetesen félteken és nagyon vigyáznak rád. Ugyan még nem mondtad, de szerintem már lassan idegesíteni fog, hogy mennyire óvnak még a széltől is, holott te azért eléggé életrevaló lány vagy. Ugyanakkor nem tudom őket hibáztatni… A nagynénénk miatt fertőződtünk meg anyával, aminek most te is elszenveded a következményeit. Én a harapás után mondhatni szépen lassan megőrültem, nehezen lehet kezelni és a szüleink nem akarják, hogy te is ugyanerre a sorsra juss. Az életemben nagyon sokáig te voltál az egyedüli dolog, amiért még élni akartam. 16 évesen, mikor már kezdtem feladni mindent, a te ölelésed segített át a nehéz időszakon és a te szavaid miatt döntöttem úgy, hogy felhagyok az öngyilkossági kísérleteimmel. El se tudom mondani mennyire szeretlek és mennyire hálás vagyok neked azért, amiért értelmet adtál az életemnek.
//Röviden ennyi lenne, azt hiszem elég jól átjön, hogy Liam mennyire imádja a kishúgát. Szó szerint csak miatta volt hajlandó életben maradni, a mai napig úgy gondolja, hogy a lány mentette meg annak idején. A családban az édesapjuk nővére, az gyerekek és az anyukájuk vérfarkas, az édesapjuk sértetlen maradt. Emiatt Liam a mai napig haragszik az apjukra. Fontos még, hogy a szülők is odáig vannak a kislányukért, míg Liamet most már hanyagolják, hiszen felnőtt ember, így tud magára vigyázni. Liam egyébként borderline személyiségzavarral küzd, amit a jövőben kezeltetni fog, hogy a kishúga ne taszítsa el őt magától. Természetesen a név és pb alakítható, illetve nyitott vagyok más ötletekre is, ez amolyan irányadó inkább. Ha megérkeztél, akkor írj nekem pm-et, vagy keress meg Discordon: fujiwara_mizuki
___ Sjöberg
Nem: Nő
Kor: 42-45 év
Vér: Aranyvér eredetileg (vérfarkas)
Iskola/Munka: Rád bízom
Kapcsolatunk: Nagynéni - unokaöccs
Csoport: Boszokány/Mágikus lények
Playby: Akit szeretnél (a képen Dawn Olivieri)
Státusz: SZABAD / FOGLALT / ÁTVEHETŐ
Részletek
Apám mellett azt hiszem téged utállak a legjobban a családból. Tulajdonképpen… Te tehetsz mindenről, hiszen te voltál az, aki vérfarkasként eljöttél hozzánk, majd maradtál egészen teliholdig, hiába tudtad, hogy a főzet nélkül nem fogod magad tudni kontrollálni és bizony nem csak engem, de édesanyámat is megharaptad. Viszont nem elég, hogy mi fertőzöttek lettünk, a kishúgom is farkasnak született. Igazából mi volt a célod?! Állításod szerint nem volt pénzed a gyógyszerre, ezért nem tudtad magadat visszafogni farkasként. De kérdem én, ha annyira jól tudtad, hogy át fogsz változni… Akkor miért is jöttél el hozzánk? Nem fogok kertelni, sose hittem el a kis mesédet. Van annyi eszem, hogy rájöjjek, ez a sztori valahol sántít! Eleve paranoiás vagyok (megint csak hála neked) így elég sokat gondolkodtam… Talán az öcséddel összefogtatok és az volt a tervetek, hogy átváltoztattok? Sőt még rosszabb… Meg akartatok ölni?! 5 éves voltam, mikor megharaptál. Én úgy tudtam, hogy semmit nem tettem ellened, egy szerető nagynéni voltál, szóval miért is én lettem volna a célpont? Vagy talán egyedül találtad ezt ki és abba reménykedtél, hogy majd apámat megölheted? Azt hittem jóban vagytok. Áruld már el… Mégis milyen szándék vezérelt?!
//Nos ennyi lenne! A nagynéni eredetileg csupa szív, csupa szeretet volt, viszont ő az, aki átváltoztatta Liamet és az anyukáját. Liam gyűlöli őt ezért, meg az apját is, mert azt hiszi, hogy ők ketten összedolgoztak. Persze senki sem tudja mi az igazság. Liam a harapás után borderline személyiségzavaros lett és ezt erre fogja, meg tulajdonképpen minden rosszat, ami azóta történt vele. A nevét és foglalkozását, személyiségét nem szabnám meg a karakternek, ahogyan a családi állapotát sem. A pb csupán ajánlás, egyébként nyugodtan hozz bárkit, aki korban a nagynénihez illő. Nagyon várlak, így ha megérkeztél, írj pm-et vagy Discordon: fujiwara_mizuki
I couldn't get away... it was another day, I was singing this one song I got it on