Playby: Andrea Arru / David Mazouz / Jaeden Martell / korban megfelelő (a képen Andrea Arru)
Státusz: FOGLALT
Részletek
Te vagy a srác, aki vagánynak tart. Te vagy a srác, aki le akart beszélni a fogadásról. Te vagy a srác, aki ennek ellenére csodálattal nézte, ahogyan megmászom a fúriafűzt. Te vagy a srác, aki még mindig képtelen elhinni, hogy nyakatekert pózban tudok aludni. Te vagy a srác, aki mindig meglátogatott a gyengélkedőn tanulásra hivatkozva. Te vagy a srác, aki elsőnek megcsókolt. Te vagy a srác, aki levett a lábamról. Te vagy a srác, akit számonkért Rose egy elszólásod miatt. Te vagy a srác, aki miatt a Nővérem újabb ürüggyel a nyakamon van, mert ő tudja azt, amit te nem. Te vagy a srác, akire mérges voltam emiatt. Te vagy a srác, akit a Süveg majdnem a Mardekárba tett, mégis Hollóhátas lettél. Te vagy a srác, akit megcsókoltam. Te vagy a srác, aki titok az életemben. Te vagy a srác, akit szeretek.
Nos, sok mindent nem szeretnék megszabni a sráccal kapcsolatban, mint ahogyan az olvasható is. Családja, eddigi kapcsolatai, jelleme, kinézete, ilyesmik szabadon alakíthatóak. Néhány szösszenet olvasható Hugo ET-jében is. Amit viszont nem szeretnék, hogy változna: Hugo titokban tartja a kapcsolatát a sráccal, nem véletlen. Ugyanis a fiú mellett van egy barátnője is, akivel szintén egy párt alkotnak. Ötödéves, azaz egy évfolyamon van Hugoval (de lassan 16 éves lehet, ha arról van szó). Hollóhátas (a lány Hugrabugos lesz), ami plusz biztonság arra, hogy Hugo ne bukjon le a titkával. Nem szeretném, hogy egy-két játék alatt minden kiderülne. Hugo tényleg ügyel arra, hogy titokban legyen minden. Hogy ez a kapcsolat később hogyan alakul, azt a játéktér alakítja majd, illetve megbeszélés kérdése. Ha felkeltettem az érdeklődésed a karakterrel kapcsolatban, akkor keress PM-ben, vagy DC-n: Xavee#1811