Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Blythe Rowle

Anonymous

Blythe Rowle Empty
Vendég
Vas. Dec. 04, 2022 6:48 pm

Blythe Rowle

Bly, Blythe, Rowle

love me a good mental breakdown

Nem: rude

Kor: tizenhat

Vér: aranyvérű

Születési hely: new orleans, usa

Iskola/ház: ilvermorny/roxfort cserediák (hollóhát)

Munka: diák

Családi állapot: szinglish

Patrónus: nyérc

Pálca: platán, sárkányszívizomhúr, 12 hüvelyk

jellemes

Leszögezendő már az elején, hogy a giccses old-wizard-money attitűdje mellett Bly is csak egy tizenhat éves suhanc. Ezért valószínűleg... remélhetőleg sok mindent ki fog nőni, ami most még a nehezen tolerálhatóakarom mondani varázslatos személyiségét alkotja.
Vagy nem.
De most még?
A teremben mindenki tud róla, ha bal lábbal kelt fel.
Szereti, hogy a legtöbbeknek már azelőtt sem szimpatikus, hogy kinyitná a száját.
Sokszor nemet mond az embereknek már azelőtt, hogy kiböknék, mit szeretnének, mert FUN.
Nagyon kevés dolog van a világon, amivel a bőre alá lehet férkőzni. (A legnagyobb meglepetésére annak a félvér twinknek a létezése egy ezek közül. Closeted much?)
Soha, SOHA nem lép vissza egy fogadástól. Attól a ponttól, hogy elhangzik az "úgysem mered", általában egyenes út vezet a büntetőmunkáig. Vagy hepehupás, de a kimenetelen nem változtat.
Utálja a lassú embereket, a túlzottan óvatos embereket és azokat is, akik mindent túlbonyolítanak.
Baromi szórakoztatónak tartja a muglivilágot és képes lenne reggeltől estig a TikTokot pörgetni.
pretty dumb for a smart person; Tökéletesen érti a világ működését, de vannak dolgok, amik valahogy mégsem jutnak át a szűrőjén.
Egyébként valóban nem olyan hülye, mint amilyennek első blikkre tűnik és nem csak azért, mert a Hollóhát színeit viseli vagy mert a professzorok minden kérdésére képes visszakézből válaszolni, amikor csak azért szólították fel, mert azt hitték, hogy alszik.
Az emberekről minden random információt megjegyez, eltárol és a tökéletes pillanatban használja fel. Részletkérdés, hogy általában ellenük.
Nehezen kötelezi el magát, különösen emberi kapcsolatok terén. De ha egyszer megtörténik, akkor abszolút semmi nem töri meg a lojalitását.
Persze akár jóban van valakivel akár nem, imádja kirántani mások alól a szőnyeget és nem a legkegyesebb módon az arcukba tolni a valóságot. Úgy van vele, hogy aki ezt képtelen elviselni, az keressen a köpkő klubban barátokat.

kinézetes

Hé, hé! Láttad az új hollóhátas cserediákot?
A szőkét?
Azt!
Szerinted eljönne velem a bálba?
Én akartam elhívni.
Azt hallottam, barátnője van az Ilvermornyban.
Én azt hallottam menyasszonya!
Vajon elrendezett házasság? Az annyira retro.
Tuti nem elrendezett. Nem retro. Láttad, hogy valamelyik nap ki volt húzva a szeme?
És gyémánt brosst viselt.
És fel volt repedve a szája.
Azt hallottam, eltalálta edzésen egy gurkó.
Vagy verekedett.
Vagy csókolózott.
Én azért elhívom a bálba.

életes

Azt hallottam, hogy Rowle nagyszülei halálfalók voltak.
Ssh! Manapság már senki nem foglalkozik ilyenekkel, ez előítéletes.
Jó, de…
Ssh!
Azt hallottam, hogy az Ilvermornyban majdnem megölt valakit!
Mi!?
Igen, azért zárták ki a kviddics csapatból. A másik fogót.
Hogy tudsz fogóként majdnem megölni valakit? Még ha terelő lenne megérteném.
Ott van az a másik cserediák. A szemüveges, aki messziről elkerüli a szöszit. Ő mesélte, hogy […]
De Rowle nem igazán védi magád. Nem lehet, hogy csak kamu?
Jó, de mi az alternatívád arra, ha ő nem ilyen titkos sötétvarázslós dolog? Valami oka csak van annak, hogy csak bunkókkal barátkozik.
Talán az, hogy ő is egy nagy bunkó?
Vagy az, hogy…
Ki ne mondd!
Jó. És azt hallottad, hogy tele van sebhelyekkel?
Na ezt mondjuk pont hallottam.
Azt hallottam, hogy egy sárkánytól vannak.
Én meg azt, hogy az apja veri.
Oké, ebben lehet valami.

Családom

Édesapám
Hector Rowle, gusztustalanul etikátlan és még gusztustalanabbul sikeres üzletember a varázsvilágban és azon kívül is. Annak a halálfaló Rowle fivérnek a másodszülött fia, aki az első varázslóháború végén emigrált az Egyesült Királyságból.

Édesanyám
Waverly Rowley (Lady Waverly Baux); francia-amerikai aranyvérű varázsló. Az egyetlen előnye anyám elhanyagolható nevelési módszereinek (oké, ne csúfoljuk semmilyen módszernek ezeket), hogy az iskolai szünetekben ugyanúgy vodka rocks-al és pirítóssal indíthatom a reggelt, mint ő. A benzijeihez sem olyan nehéz hozzáférni. Alma meg a fája.

Testvéreim
Több vetélés után sajnos velem kell beérniük.

Párkapcsolat
Nem, kösz. Tágas kényelmes ez a szekrény, maradok még egy kicsit.

Apróságok

Amortentia
A kviddics pálya és a francia parfümök illata, meg Blaise Rainberry, de utóbbi inkább a gagreflexem indítja be.

Mumus
Hector.

Edevis tükre
A Fitchburg Finches fogója?

Hobbim
Kviddics.
Fucking around and finding out.

Elveim
Nem ártok többet, mint amennyit én elbírnék viselni. Apám azt hiszem ezt nevezi pussy hozzáállásnak.

Ami zavar
A moody little shit hozzáállásomból kiindulva azt gondolhatná a varázsló, hogy napestig itt kell ülnünk, ha mindent fel akarunk sorolni. Az igazság meglepő módon ennek az ellenkezője, nagyon kevés dolog zavar vagy tud a bőröm alá férkőzni. Szimplán csak szeretek vitatkozni és pofákat vágni.

Ami a legfontosabb az életemben
Olyan érzés beismerni, mintha a fogamat húznák, de a család.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Az, hogy mit gondolnak a patkányok.

Amire büszke vagyok
A nevetségesen magas IQ-m ellenére (vagy ahhoz képest) nevetségesen alacsony az EQ-m. Jó, ez nem büszkeség, inkább családi vonás.
Büszke lehetnék a sportteljesítményemre is, de az Ilvermorny pályájáról kissé viharos körülmények között távoztam.

Ha valamit megváltoztathatnék
Szívesen rávágnám, hogy a családom apai ágát. De valóban így lenne? Jobban belegondolva inkább szenvedek, minthogy elcseréljem a vérminőségemet és mindent, ami ezzel jár.

Így képzelem a jövõmet
Azzal ellentétben, amit Edevis tükrében láthatna, szinte biztos benne, hogy az apja nyomdokaiba kell majd lépnie vagy elsüllyesztik valahol Alaszkában.

Egyéb
I take super hot showers to practice burning in hell. 😊🥵

gage bills

Vissza az elejére Go down
Alina Scamander

Akadémista

Blythe Rowle 2259087b7f188ea92df5fa0eb47c284dcf496708

Lakhely :

☆ London || Abszol út ☆

Playby :

☆ Sabrina Carpenter ☆

438

Blythe Rowle Empty
Alina Scamander
Szer. Dec. 07, 2022 12:21 pm
Kedves Blythe!

Pletykák keringenek rólad, de ahogy az ilyenkor lenni szokott senki sem ismer igazán. Találgatnak a diákok kivagy, honnan jöttél, miért jöttél és hasonlók, ahogy az lenni szokott; a helyzetet pedig feltehetően tetézi még az is, hogy nem akármilyen családba és nem akármilyen névvel születtél. Még ha a második varázsló háború után a családod egy része emigrált is a biztonságos(nak tűnő?) Egyesült Államokba az tény, hogy a híres-hírhedt Szent Huszonnyolc tagjai vagytok, hagyományos, a vértisztaság elvét valló aranyvérűek, ez pedig akarva, akaratlan, de együtt jár bizonyos dolgokkal.
Pozitívval és negatívval egyaránt - főleg ebben a helyzetben, a mostani kormánynál.
De ezt kár is részleteznem, ráfogsz jönni magad is, ha beszélsz a diáktársakkal, esetleg a 'kedves' tanfelügyelőnkkel vagy egy régen látott ismerőssel - aki miatt talán magát az iskolát is választottad, ki tudja.
A lapodban semmi kivetni valót nem találtam, igaz az előtörténet részt olvastam volna még kicsit tovább, de minden megvolt, aminek meg kellett lennie, így egy szavam sem lehet. Az előtörténetedet elfogadom, foglald le azt, amit lekell, aztán irány a játéktér - de a pályán csak óvatosan, a tavalyi tömegverekedés után senki sem örülne egy újabb kellemetlen "balesetnek"  Blythe Rowle 2212772796.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: