Iskola/Munka: Korábban: Ilvermorny (házat rád bízom), Jelenleg: Roxfort
Kapcsolatunk: voltunk, nem vagyunk, leszünk?
Csoport: ahova a Raklak Kalpag bedob
Playby: A képen: Michael Cimino, nem ragaszkodom hozzá, de szerintem passzol a karakterhez
Státusz: FOGLALT
Részletek
"Az a szemét" - csak így hivatkozom rád. Nem mintha te bármi rosszat is tettél volna; az én szívem volt olyan naiv és buta, hogy azt hitte, van esély a mi egyszerű, felületes nyári románcunkból valami komolyat kihozni. Te mindvégig tisztában voltál az érzéseiddel - mik állításod szerint egészen semlegesek voltak, "kedvellek, de ennyi" -, s nem is hagytad, hogy azok helytelen irányba terelődjenek. Hiszen te észben tartottad, hogy amint az augusztusi hőségnek vége, te hazatérsz, hogy folytasd tanulmányaidat. Sosem árultad el, hogy mit is tanultál, s én se mondtam semmit, így voltunk olyan hülyék, hogy mugliknak néztük egymást. Láss csodát, egyikünk sem az, s most még csak nem is sejtem, mekkora szívás lesz ez nekem. Mert én akkor, augusztus végén naivan bevallottam neked, hogy szeretlek, előre nem látva, hogy hamarosan egyazon iskola padjait fogjuk koptatni. Mert neked pont a Roxfortot kellett választanod a nyomorult csereprogram keretein belül. Hogy te mekkora szemét vagy...
i got a sick and twisted fascination my own decimation me and Icarus are cut from the same cloth