Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Caleb Flint

Anonymous

Caleb Flint Empty
Vendég
Pént. Nov. 19, 2021 10:53 pm

Caleb Marcus Flint

Cal, Caleb

"If the crocodile ate the enemy does not mean that it became your friend."

Nem: Férfi

Kor: 15 év

Vér: félvér

Születési hely: London

Iskola/ház: Roxfort/Mardekár

Munka: Diák

Családi állapot: Barátnőtlen

Patrónus: Egyelőre nincs

Pálca: 10", sárkány-szívizomhúr, bodza

Amit szeretnek bennem

Alapvetően közösségi ember vagyok, és még humorom is van. Ha nem is vagyok harsány, benne vagyok a dolgokba, plusz játszom a kviddicscsapatban azaz, népszerű is vagyok. Szerintem biztos. Nem vagyok feladós típus, könnyű velem szóba állni.

Ami zavar bennem másokat

A pozitív tulajdonságom ellenére mostanában kerülöm a társaságot érthető okok miatt. A váleményem mindig nyers, de őszinte. Nem nehéz felhúzni az agyam, és nem vagyok rest pálcát, vagy akár az öklöm használni. De legalább nem káromkodom. Sokat.

Életem története

Marcus Flint tehetséges kviddicses volt, amikor megismerkedett Lexi Rutherforddal egy meccs után, a győzelmet ünnepelve. Lexi kvibbli, viszont nagyon vonzotta mindig a sport, ahogy a későbbi férjét is. Akkoriban ő a muglik között rejtőzködött, ha lehet így nevezni a legmagasabban jegyzett női kosárlabdázókat. Tehát szem előtt volt, mégsem vette észre senki, hogy ő látja a másik világot is, és természetesen nem is beszélt róla. A két fiatal azután a heves este után mindig elmentek a másik meccseire, azaz többnyire Marcus volt ott, hiszen a kosárlabdában bőven több mérkőzést rendeznek. Marcus félretette a muglik iránti gyűlöletét és rájött, hogy vannak kivételek… ennél tovább azonban nem ment. Továbbra sem szerette a varázstalanokat, de legalább már nem gyűlölte őket. A két fiatalnak pedig egyetlen gyermeke született, akit Calebnek neveztek el Lexi korán elhunyt édesapja után. Caleb jó nevelést kapott az anyjától, erősebb kapcsolata is alakult ki vele. Vágyott egy testvérre, hiszen a muglik között kellett lakniuk az édesanyja miatt, és így kevés varázsló vagy kis boszorkány barátja lett. Tizenegy éves koráig mugli iskolába is járt, amiből a szülőknek elég nagy konfliktusa lett. Viszont neki jól jött, megismerte azt a világot is, megtanult élni varázslat nélkül. Főleg, hogy addig csak néhány balesetet okozott a varázstudományával. Igazán kinyílt, jól tanult és nem is kellett megerőltetnie magát, ez máig így van. Nem kérkedik ezzel, csak vállat von, ha kérdezik, hogy mégis hogy tanulta meg a finitiusz-bájital 12 féle módozatát. A Roxfortba kerülése kisebb törés volt, hiszen elveszítette az addigi barátait. Egyébként 2-3 lépés távolságot tartott minden muglitól, mert az apja óva intette tőlük. Mikor bekerült a Mardekárba nagyon boldog volt, és egyből jelentkezett is a kviddicscsapatba. Nem sikerült bekerülnie, mindezidáig. A varázsvilág teljesen elcsábította és, hogy ne lógjon ki, minden csínytevésben részt vett, amiben csak tudott. Így szerzett egy rosszfiús hírnevet, de alapvetően nem gonosz, csak szeret nevetni másokon. Volt néhány barátnője is az eddigi négy-öt év alatt, de mind rövid kamasszerelem volt. Egy pár éve új dologba kezdett, mindent megszerzett az animágiáról és szorgalmasan tanulja. Nem sok hiányzik már, hogy a teljes átváltozás létrejöjjön, és akkor bejegyzetlen animágusnak mondhatja magát. Kérdés, hogy ez mikor lesz majd, mert a hirtelen tragédia, ami pár hónapja bekövetkezett, mindentől elvette a kedvét, és ez nem meglepő. Az édesanyját egy átok érte, ismeretlen körülmények között, és jelenleg is a Szent Mungóban ápolják, Lexi sajnos nincs magánál. A gyógyulásához nagy mennyiségű, különleges vérre van szükség. A különlegessége abból áll, hogy olyan vérvonalból kell származnia, akinek valamilyen felmenője, vagy akár ő maga egy főbenjáró átkot semlegesített. Caleb egyetlen ilyen családot ismer, a Pottereket. Ha ez még nem lenne elég, a véradónak önként kell adnia a vért, különben nagy az esély, hogy a gyógyító bájital nem lesz hatásos. A fiú, amióta megtörtént az eset visszahúzódóbb lett, már nem a társaság fénye. Félrevonul, csendesebb és ingerültebb, ha próbálnak rajta segíteni. Tudja jól, hogy nem sok esélye van ilyet kérni bárkitől is, hiszen veszélyes is lehet akár a véradás, legalábbis neki így mondták el. Úgy gondolja, hogy talán egyetlen esélye Lily Potter, akit ha megpróbálna valahogy elcsábítani, vagy szoros köteléket alakítana ki vele, akkor a fiatal boszorkány belemenne a vállalkozásba. Caleb pedig az anyukájáért mindent meg fog tenni, senkinek se legyenek illúziói az ellenkezőjéről. Már csak be kell cserkésznie a vörös hajú leányzót…

Ha tükörbe nézek

180 cmmel nem magaslok ki ugyan a tömegből, de legalább kicsinek sem vagyok mondható. Általában laza stílusban öltözködöm a talár alatt és nélküle. Szeretem a kényelmes cipőket, általában sportcipőben vagyok, még rendezvényeken is, amíg ki nem szúrják. Sporos kinézetemről a kviddics és a kosár gondoskodik. Egyébként barna haj, zöld szemek és átható, szexi tekintet.

Családom

Édesapám
Marcus Flint, kviddicsedző, ex-Mardekár és ex-Kenmare Kestrels (csere)hajtó

Édesanyám
Lexi Flint, ex-WNBA kosárlabdázó, gyerekpszichológus

Testvéreim
Egyke vagyok, szerencsére.

Párkapcsolat
Volt pár kapcsolata, ha ebben a korban lehet ezt így hívni.

Gyermekeim
Reménykedik benne, hogy nincs. Nincs. Mondom, hogy nincs!

Apróságok

Amortentia
Erős axe hatás

Mumus
Az édesanyám belehal az átokba

Edevis tükre
Teljes család

Hobbim
Kviddics, kosárlabda, Mardekáros csínyekben való részvétel, titokban ponyvaregények olvasása

Elveim
Apám hatása, megfelelési vágy a Mardekárosok felé. Mindenáron anya megmentése. Minden. Áron.

Amit sosem tennék meg
Sosem hazu... öhm, mindegy. Nem ölnék még muglit sem. Azt hiszem.

Ami zavar
Az ellenfél a pályán, a lányok nyafogása, hisztije. Ha valaki fél kiállni az igazáért. Ha éppen elvonulnék, de kérdeznek.

Ami a legfontosabb az életemben
Anyut meggyógyítani.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Mágiatöri, mugliismeret, rend és fegyelem

Amire büszke vagyok
Volt az a lány, aki nem akart... meeeg egész jól tanulok anélkül, hogy órákig ülnék felette. Vannak barátaim.

Ha valamit megváltoztathatnék
Anya nem lenne megátkozva és kómában.

Így képzelem a jövõmet
Egy felnőtt meccsen, ahol anya szurkol nekem. Tíz gyerek, szexi feleség, megbecsülés. Maradjon az utóbbi.

Egyéb
Titokban animágiát tanul, de úgy tűnik ha sikerül, akkor egy pinty lesz belőle.

Jordan Elsass

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Caleb Flint Empty
Vendég
Hétf. Nov. 22, 2021 10:24 am
Kedves Caleb!

Minden kétséget kizáróan nem fair egy kamaszra ekkora felelősséget hárítani, még akkor sem, ha az elhatározás benned már rég megérett, hogy bármit és mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy édesanyád újra egészségesen lehessen az életed része. Ennek ellenére nagy morális dilemma lehet számodra az, amit tenni készülsz, pontosabban az, amit tenned kell annak érdekében, hogy visszakaphasd a szerettedet. A karakter jelleméről és a családról is szívesen olvastam volna még bővebben, az összkép viszont szerintem rendben van. Alapjáraton nem vagyok ellene annak, hogy a játéktéren forrjanak ki a történetszálak, remélem itt is az  következik majd.
Valószínűleg Lily nem várja túlzottan, hogy feláldozhassa a vérét a családodért, de biztosan elrabol egy játékra. A mardekárosok között pedig biztosan találsz még plotot magadnak. Nem is tartalak itt tovább, a foglalózás után el is kezdődhet a becserkésző projekt.
Nagyon jó játékot kívánok!  Caleb Flint 3217638854

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: