| | | Hétf. Nov. 08, 2021 9:39 pm | "Expecting the nothing means at the end you may get something. Yourself" Nem: férfi Kor: 29 év Vér: aranyvérű kvibli Születési hely: Atlanta, USA Iskola/ház: - Munka: Politikus, kapcsolattartó a mugli és a varázsvilág között Családi állapot: nőtlen Patrónus: - Pálca: - Amit szeretnek bennem Biztos nem fogok éjjel rád dörömbölni, hogy segítségre van szükségem, és hívásokkal sem foglak zavargatni. A gondjaimat megtartom magamnak, ezért általában kellemes beszélgetőtársnak tartanak.
Mivel kizárom az érzéseimet a beszélgetésből, ezért objektív válaszokat kapsz tőlem. Nem azért feltétlenül, mert a nagy képet nézem. A múltban történtek arra vezettek, hogy az érzelmek homályossá teszik az ítélőképességet, s többnyire rossz irányba visznek a döntésben. Engem teljes egészében lefagyasztanak, döntésképtelenné válok.
Kevés barátom van, azokhoz hűséges vagyok, s egyedül ők ismerik az egyedi humoromat, mert azokat a barátoknak, s olyanoknak tartogatom, akiket beengedek a belső körömbe. Mások számára a kedves oldalam mutatom, mert a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen az, ha éppen az nem kedves veled, aki felé minden teljesítményedet a maximumra fokozod.
Kiállok a barátaimért, és ugyanakkor megmondom nekik, ha nincs igazuk. De sosem kiabálnék, senkivel sem. Vannak néha indulatos beszólásaim, de a hangom éppen akkor a leghalkabb, mert az indulataimat nem akarom rájul engedni.
Ami zavar bennem másokat Chaten kommunikálok veled, órákon keresztül is akár, miután jeleztem az online kamerás beszélgetésünkben, hogy kis szünetet kérek és a telefont sem veszem fel, csakis sms-ben, vagy chaten vagyok hajlandó veled beszélgetni.
Képes vagyok láthatatlanná válni a legnagyobb partin is, Láthatatlanná tévő köpeny nélkül is. Hogy mi a zavaró ebben? Legjobban akkor tudom megtenni, ha én vagyok az "ünnepelt".
Kedves vagyok. Igen, jól olvastad. Az emberek gyanakvóak az olyanokkal szemben, aki mindenkihez kedves, és mosolygós. Arról a rettenetes érzésről, hogy bármikor senkinek tekinthet bárki, és a tudat, hogy senkinek érzem magam, és éppen ezért erőmön felül teljesítsek, a kedvesség és a mosoly is a része. Akik ismernek, tudják, hogy valóban az vagyok. Félek, ha kimondom haragom, indulataim, ott hagynak, s egyedül maradok.
Minden pillanatban attól rettegek, hogy ez az életem is eltűnhet a semmibe egy csettintéssel. De ezt már nem fogom engedni.
Életem története
Az anyatejjel szívtam magamba azt a magabiztosságot, hogy majd egyszer én leszek a családfő, akire majd számíthatnak. Tetszett a szerep, időnként talán túlságosan is, pedig csak ellensúlyoztam azt az időnként felgyülemlett bizonytalanságot, hogy valóban be fogom-e váltani apa által támasztott kemény igényeket? Mindent megtettem, hogy megfeleljek neki, s hogy ezért, vagy másért, a testvéreimen, még ha szeretem is őket, levezettem néha a feszültségemet: ebből a mai napig sajnálom, hogy öcsénkkel nem foglalkoztam annyira, mert hát ő mégiscsak az öcsi, nem az ikrem, s az ikertestvéremmel sok mindenben osztoztunk. A kötelék közöttünk felettébb erős volt, annak minden előnyével, amely később egyszerre lett kapaszkodó, s egyszerre lett a fájdalom és kín legmélyebb forrása.
Nyár eleje volt, az a nyár, melynek őszén már Ilvermony padját koptatnánk, életünkben először, s Artie-val együtt már nagyon izgatottan vártuk. Felettébb biztos voltam abban, hogy én is megyek, adta ezt az önhittségem, magától értetődőnek tartottam, én is megyek, noha semmi jelét nem adtam varázsképességemnek. Artie már megtett egy-két dolgot, de nekem még nem akart megmutatkozni a varázserőm. Magabiztosan hittem, bármikor megjelenhet. Az a meleg nyári nap volt az utolsó, amit velük tölthettem. Nyilvánvalóvá vált, hogy bennem nincs meg a mágia, s az utolsó kép, amire emlékszem, apám rám meredő pálcája, azután sötétség.
- Felvettek! - Ragyogó arccal nyitom meg az értesítőt, s borulok a nevelőszüleim nyakába. Hét évvel később, túl a mélypontokon, ez a közeg végre nem vetett ki magából. Méltónak bizonyultam arra, hogy a tagja lehessek. Pedig a nevelőszüleim, akik anyám rokonsága, nevelőapám ugyanúgy kvibli, mint én, felesége egyszerű ember, mégis olyan szeretettel és megértéssel vettek körbe, amit apámtól sosem kaphattam meg. Túl vagyok azon az élményen is, mikor anyám először látogatott meg, s egyszerre akartam a nyakába ugrani, miközben rettegve néztem körbe, várva, megpillantom-e apámat. Hiába mondják, a seb idővel begyógyul. Van, ami nem tud. Ikrem hiánya, a közöttünk lévő kötelék ugyan erős maradt, jelenlétének hiánya sok erőt felemészt belőlem, mintha egy részemet tépték volna úgy ki, hogy bár láthatom, sosem érhetem el többé. Anyám volt a kapocs közöttem és testvéreim között, leveleztünk, s ha úgy jött össze, meg is látogattak. Fájt, de boldog voltam, hogy ők nem idegenedtek el tőlem, nem dobtak el, csak azért, mert nem tudok varázsolni. Egyedül nem jött el sosem, s nem tudom, olvasta-e egyáltalán leveleim. Miután nem kaptam tőle sosem leveleket, megértettem, hogy ő nem kíván az életébe, s fájón, de abbahagytam az írást neki. A képeket, amik róla készültek, s anyám elhozta, ugyanúgy a családi fotóalbumba kerültek, mint testvéreimé. A szeretetem felé nem tilthatja meg. Apámra viszont haraggal gondoltam. Felvehettem volna anyám nevét, mert tudtuk, ha apám megtudja, élek, megkeres, és abból a helyzetből már nincs menekvés. Így meghúztam magam, jelentéktelenné téve magam, minél kevesebbet mutatkoztam a környezetemben. De a nevét nem tettem le és a keresztnevemet sem változtattam meg. Azt édesanyám adta nekem, kincsként őrzöm.
Tomas, a nevelőapám nyomdokaiba kívántam lépni. Átélte, s én is átéltem, milyen az, ha olyan szokások tépnek ketté családokat, mérgeznek meg eszmékkel, amikről nem tehetnek, nekem talán a nehezebbik vége jutott. Ezzel talán segíthetünk abban, hogy a két világ között létrejöhessen egy kapocs. Nekem csak az számított, hogy mi, lenézett kviblik is teljes jogú tagjai lehessünk a saját családunknak, hiszen ezért születtünk oda.
Ha tükörbe nézek Annyira nem ütök el a környezetemtől: szőke haj, időnként vörösesszőkébe fordul, kék szemek, és az elmaradhatatlan szeplők. Sportosan öltözködöm, természetimádatom okán mindig kint csavargok, még télen is, amikor időm engedi. Mosolyom mindig kicsit félszeg, még ha kedves is, mutatja a belső félelmet, ami még mindig bennem van: bármikor eltűnhet minden és mindenki az életemből a semmibe.
Családom Édesapám Abraham Julius Abernathy Egyszerre gyűlölöm és félek tőle. Csak azért megölni, mert nem vagyok varázshasználó, sok mindent elmond jelleméből. És az nem a jó. Miután elkerültem tőle, rettegtem minden nap, hogy egyszer csak megjelenik, s befejezi, amit elkezdett. Nincs olyan éjjel, hogy ne ébrednék fel erre, ma már némán, mert szégyellem, hogy még mindig kísért. Mert nem, egy fokkal sem lett halványabb az érzés. Nevelőapám - Tomas Schneider Kvibli, mint én, édesanyám oldaláról rokon, s mikor édesanyámnak el kellett tűntetnie otthonról, ő maradt reménynek, hogy befogadnak. Szeretettel, megértéssel fogadott, időt hagyva arra, hogy a sokkból magamhoz térjek, s hogy a teljesen idegen és új környezetben lassanként kiismerjem magam. Nyomdokába lépve, én is a politika bugyraiba vetettem magam. Példaképem. Édesanyám Elizabeth Mary Abernathy Noha a család belé is belénevelte az aranyvérűség és sznobizmus minden velejáróját, nem vetett oda az oroszlánok elé, mikor kiderült, kvibli vagyok. Szeretett, s szeret, minden alkalmat megragad, hogy kapcsolatban lehessünk, még ha titokban, a mai napig is. Ha van valakinek fogalma arról, mit tenne apám velem, ha megtalálna, az ő. Érzem a fájdalmát, és a szeretetét is. Egy anyának sem ezzel kéne élnie. Juliana Schneider - nevelőanyám Maga a napsütés, a tűzről pattant cselekvés. Azt hiszem ez aktivitása is segített abban, hogy kihozzon a mélypontról. Mégis, mélyen együttérző, gyengéd a mai napig, s ez a kettőssége vette el élét dühömnek, mert megmutatta, lehet jó irányba is terelni a pusztító dühöt. Testvéreim Artie Abernathy Ikeröcsém, a kapocs közöttünk még mindig megvan. Ez volt az egyik legnagyobb visszatartó erő, hogy befejezzem, amit apám elkezdett. Már ez a fájdalom, amit felőle éreztem, szinte felemésztett, s éreztem, hogy ő is így érez, nem akartam még nehezebbé tenni azzal, hogy el is tépem ezt a szálat. Látatlanban is rengeteget köszönhetek neki. Mortimer Abernathy - öcsém Ha valaki felé valaha szégyellni fogom magam, az . Visszaemlékezve, sokkal inkább magammal voltam elfoglalva, és Artie-val, s úgy véltem, ő még túl kicsi mindenhez. Még ha az eszem azt is mondatja, hogy de hát gyerek voltam... egy igazi jó testvér magához veszi öccsét, nem kizárja. Remélem, egyszer még szóba áll velem, de egyre kevésbé hiszek ebben. Tobias Schneider (24) - fogadott testvérem Őt nem érdekelte, honnan jöttem. Emlékszem legelső találkozásunkra, mikor még az ágyban feküdtem, s tértem magamhoz. Felmászott az ágyamra, mellém, és úgy nézegette a mesekönyvét. Nem beszélt hozzám, még akkor sem, mikor a sokadik felmászás után úgy helyezkedett, hogy az ölembe került a könyv és együtt nézegettük. Valójában vásott kölyök volt, életrevaló, s ez is segített abban, hogy ne forduljak magamba. Ő ébresztett rá, mit is tettem Mortival. S erőt adott arra is, hogy egy bátynak támasznak kell lennie, összetörten pedig nem igazán tudok ebben bármit is tenni. Nagyszerű üzleti érzékkel bír, néha ugyan a pad alatt kavar, de csak somolygok rajta. Ő segített át azon is, mekkora nagy a különbség a muglik és a varázslók világa között, nem zavart a rácsodálkozásom olyan egyszerű dolgokra, ami neked természetes volt. Anna Schneider - (19) - fogadott testvérem Nem sokkal azután születtél, hogy a családodba kerültem. Ha úgy veszem, veled tanultam meg igazán anyanyelvedet, amiben a bátyád lelkes segítő volt, nekem is, és neked is. Egészen más voltál, mint az öcséim, vér szerinti, és fogadott is, s bátyádként farkasként vigyáztam, vigyázok rád. Szeretném, ha nem úgy végződne a kapcsolatunk, mint nekem Mortival. Apróságok Amortentia édesanyám illata. Hiányolom Mumus Apám befejezi velem, amit elkezdett. Edevis tükre Nem félni többet apámtól, megtalálni helyem mind a két családban, szeretetben lenni. Elveim Nem az emberek által megalkotott morális törvények a szentek és sérthetlenek. Ami belülről súg, sokkal jobban tele van bölcsességgel, és igazságossággal. S azt követem, még ha mindenki azt mondja, ostobaság, vagy nem szabad. Amit sosem tennék meg Már részben megtettem, s annak még részében önként. Hátat fordítani a családomnak, mind a kettőnek. Ami zavar Az emberek szűklátókörűsége, és hogy félelmük igazgatja lépteiket. Ez utóbbi nekem is életem része, s egyre inkább igyekszem kivenni azt belőle. Ami a legfontosabb az életemben Megérteni, s elfogadni, én is értékes vagyok. Hogy van jogom az élethez. Ami a legkevésbé fontos számomra társadalmi normák, ha azok az egyén kárára vannak, vagy korlátozzák őket. Amire büszke vagyok Anyámra, s testvéreimre, fogadott családomra, s a politikai sikereimre. Ha valamit megváltoztathatnék Mortival igazi testvérként viselkednék, s bevonnám a kettősünkbe. Így képzelem a jövõmet Hasznosnak érezni magam. Egyéb Kétkezes Elementális mágia - Levegő
|
| | | | Hétf. Nov. 22, 2021 9:40 am | Kedves Otis! Nem könnyű olyan családba születni, ahol az elvárások minden emberi köteléken felül tudnak kerekedni, és még nehezebb, ha a szülő ilyen életre szóló traumának teszi ki a tulajdon gyermekét. Az, hogy végül nem a könnyebb megoldás és gyorsabb út lett járható, csakis az erőt és az élni akarást tükrözi. Na meg persze a szeretetet, ami bár nem onnan érkezett, ahonnan számítottál rá, mégis hozzájárult egy hozzávetőlegesen talán normálisabb gyerekkorhoz. Személy szerint nagyon szeretem az olyan karaktereket, akiknek van életcélja és jellemfejlődése, úgy érzem, hogy Otis személyében te is egy ilyen karakterrel csatlakozol most hozzánk. Remélem nem sokáig maradsz egyedül a küzdelmeddel. Biztosan várnak már rád, de még mielőtt bevetnéd magad a játékok tengerébe, tedd meg a foglalásaidat. Nagyon jó játékot kívánok! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Ma 10:04 pm-kor Juliet Denoir Ma 8:59 pm-kor Theodore Nott Ma 6:04 pm-kor Hollyn Shelby Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson |
|