Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Családi hétvége

Anonymous

Családi hétvége Empty
Vendég
Pént. Okt. 29, 2021 5:51 pm

to my dear family
where are my little puffskeins?
- Kobby, vidd ki kérlek az asztalra a tálakat! - kérem meg a manót, miközben intek a pálcámmal, elrendezve vele a terítéket. Már reggel óta talpon vagyok, a házimanónk segítségével patyolat tisztára suvickoltam az egész lakást, kezdve a gyerekek szobáival, akik hosszú idő után végre itthon töltik a hétvégét, utána a közös helyiségek, a nappali, az előszoba, a konyhát is átrendeztem egy kicsit, pedig tudom jól, hogy úgy sem ott fogják tölteni a hétvégéjüket... A  kertet is rendbetettem, kigazoltam, a kertibútorokat letisztítottam, a kis pavilont a kert végében pedig elbűvöltem, hogy ellenálljon a kinti hidegnek, így akár este is ki tudjanak oda ülni, ha esetleg szeretnének. Lehet, hogy egy kicsit túl is toltam a készülődést, de nem tehetek róla! Olyan régen volt már, hogy mindenki itthon volt egyszerre, szerettem volna egy kicsit különlegessé varázsolni ezt a hétvégét. Igyekeztem mindenkinek a kedvencét megfőzni, hogy ne háboroghasson senki, így kétféle leves lett, három főétel, és négyféle desszert. Az étkezőasztalt illatosított gyertyákkal díszítettem, a tányérok és az evőeszközök is mind az ünnepi készletből kerültek elő, ahogy a terítőt is kicseréltem, valamint a székeket is újrahuzatoltattam Kobby-val. Éppen fel-alá járkálok, amikor hallom, ahogy az ajtózár kattan. Úgy érzem, mintha elfelejtettem volna valamit, de nem is számít már. Lelkesen a bejárat felé sietek, hogy lássam, ki is az első, aki megérkezik. Időpontot senkivel nem egyeztettem, csak annyit beszéltünk meg a levelekben, hogy együtt vacsorázunk majd. Egyelőre viszont még Faust sem ért haza... Nem tudom, mi tarthatja fel a munkahelyén, de remélem, hogy ma nem késik. Megígérte, hogy időben itt lesz!
- Merlin szakállára, azt ne mondd nekem, hogy te nőttél! - kiáltok fel, ahogy kiszúrom a fiamat a folyosó végéről. Viszont nem hagyom, hogy túl sokáig feltartson a meglepetség, rögtön meg is indulok felé, hogy a karjaimba zárhassam. Milyen régen is volt már! Azt hiszem kezdem érteni, hogy miért is zaklattak folyton a szüleim, miután megházasodtam és elköltöztem otthonról. Olyan furcsa érzés, hogy csak néha látom őket, amikor éppen kedvük támad hazajönni... Remélem Jesse sose nő fel!

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: