Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Francesca Mulciber

Anonymous

Francesca Mulciber Empty
Vendég
Hétf. Szept. 20, 2021 6:51 pm

Francesca Mulciber

Legjobb esetben is csak Ska vagy Frana

"Acél anyának tűzkő leánya."

Nem:

Kor: 17 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: Birmingham

Iskola/ház: Roxfort - Mardekár

Munka: Tanuló

Családi állapot: -

Patrónus: Prérifarkas

Pálca: Szilva, Sárkányszívizomhúr, 8 és fél hüvelyk

Személyiségem

A viselkedésem nagyban függ attól, hogy éppen kivel állok szemben. Ami biztos, hogy a pletykákkal ellentétben nem az az életcélom, hogy kibasszak mindenkivel akivel valaha is szót váltottam. Mármint persze, jó hobbi, de egy kissé fárasztó is. Ugye tudod? Sajnos nincs energiám mindenkire, bármennyire vágynak is rá.
Mindenesetre, szerencsésnek mondhatod magad amiért részesülhetsz egy olyan gyorstalpalóban mint a következő sorok. Sokan ölnének azért, hogy tudják mivel állnak szemben amikor megismernek.
Kezdjük azonnal a kedvenc tulajdonságommal: meglepően szívós és kegyetlen vagyok, legfőképpen ha bosszúról van szó. Bár nem vagyok az a típus aki azonnal és agresszívan támadna, viszont nehezen felejtek, még ha úgy is tűnök mint akinek nem tart tovább a memóriája egy óránál. De ebben rejlik a meglepetés ereje.
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem nézik ki azt egy finom, fiatal lányból, hogy képes nem hogy csak bemocskolni a kezét, de akár tetőtől-talpig beborítani magát sárral, csak hogy elégtételt vegyen. Ez amolyan jó családi vonás.
Talán a fiatalon kapott mentális terhelés és tréning hatására alakítottam ezt ki, talán a véremben van, de nem szokásom megrendülni mások fenyegetésére, pletykáira, esetleg könnyeire. Túlságosan makacs vagyok ahhoz, hogy meginogjak ha van egy gondolatom vagy véleményem. Azt pedig nem az empátiámmal visszaélve változtathatod meg. Jó emberismerőnek tartom magam, akár pár mondat is elég ahhoz, hogy a legfontosabb véleményem meg legyen rólad; hogy a későbbi években hol akarlak látni. Ha jó az első benyomásom rólad, akár fel is tudlak emelni, szóval ügyesen.
Persze, ne hidd azt, hogy innentől kezdve sima dolgod lesz; akarva, vagy akaratlanul, de folyamatosan tesztelve leszel. Az előbbit a bizalmatlanságom miatt, az utóbbi-
Nos…
Egyesek szerint egy kissé provokatívnak minősülök és gyakran táncolok mások idegein, az éles nyelvemről nem is beszélve. Majd kideríted, hogy rád ez mennyire van hatással, én még nem figyeltem fel ezekre a személyiségjegyekre. Szerintem csak nehezen kezelik a nyers erőt.
Pozitív tulajdonságnak elsősorban mindenképpen a nagy önkontrollom említeném meg. Nincs is meggyőzőbb példa erre, mint az, hogy ha számításba veszed, hogy egy nap hány nyomorult sárvérű próbálgatja a határait nálam pusztán azzal, hogy megszólalnak. Ja, meg szorozd be Barnaby-val, mert ő kitesz vagy 3 muglit ha erről van szó.
És ennek ellenére képes vagyok tartani a hátam és alibit adni neki amikor már nyakig ér a szar az életében. Mi ez ha nem nagylelkűség és türelem?
De végül is, ez elengedhetetlen valakinél, aki olyan hobbikat űz mint én. Ha felül akarsz maradni – főleg a Mardekárban – mindenképpen rendelkezned kell néhány jellemvonással. Ambiciózusnak, magabiztosnak, karizmatikusnak kell lenned, gyors nyelvvel, de még gyorsabb észjárással.
És ha már itt tartunk; adj hálát amiért velem találkoztál és nem a testvéreimmel. Talán én vagyok a legkedvesebb alak a Mardekár hierarchiában, ha a piramis tetejéről beszélünk. Azzal a sok szerencsétlennel ellentétben én legalább néha egyenesen játszok és nem hazudok gyakran. Feltéve ha a hallgatást nem számoljuk bele.
Természetesen jó viszonyt is lehet velem ápolni – ami erősen ajánlott. A lényeg csak annyi, hogy ne keresztezd az utam. Bár megbízni nem fogok benned, attól még jó dolgod lehet ha én is úgy akarom; hiszen mindig jól jön ha kellemes kapcsolatot ápolsz valakivel aki befolyásos és sok infóval rendelkezik.  Vagy válaszd az unalmas opciót és a szemembe se nézz amikor találkozunk a folyosón, kinek mi jön be. A lényeg csak annyi, hogy vedd számításba a következményeket és mindig tartsd szem előtt a saját érdekeidet. Nem szerencsés velem szemben állni és ez nem fenyegetés. Csak egy baráti jó tanács.
Ha kitartóan segítesz nekem és bebizonyítod, hogy megérdemled a segítségemet, egészen állhatatos és elhivatott társ lehetek számodra. Már csak azért is, mert erősen ragaszkodok ahhoz, ami az enyém és amit szeretek, hiszen kevés van belőlük. Sajnos ezt az oldalamat nem engedik gyakran megcsillogtatni.
Most pedig, engedd meg hogy egy mondattal lezárjam a bemutatkozásomat;
Sok sikert ahhoz, hogy kiválogasd az igazságot a sorokból.

Életem története

Némán bámulom a plafont a fejem felett, tanulmányozva a foltjait, a cseppeket és az egyik pontból a másikba áthúzódó pókhálókat. Egyedül az óra ütemes ketyegése miatt tudom, hogy ez a valóság és nem rekedtem meg az időben. Minden annyira csendes, hogy ha eléggé figyelek, a saját szívverésemet is hallhatom.
Mindenki más már az órán ül, még az is, aki 10 perccel ezelőtt még alattam volt. Szinte azonnal felpattant, felkapta a saját ruháit a padlóról és máris a kijárat felé vette az irányt. Még a nyakkendőjét se kötötte be, amikor már a küszöbön állt és egy gyors elköszönés után már be is vágta maga után az ajtót, egyedül hagyva az ágy szélén. Még szerencse, hogy én már reggel elintéztem azt, hogy ne menjek be a reggeli órákra, így nem kell olyan szánalmasan megjelennem a többiek előtt, mint ahogyan ő fog.
Halkan sóhajtva ülök fel, jobban összehúzva magamon a köntösömet amikor megérzem a hideget a bőrömön, miközben lassan végigpásztázom a szobát. Szinte már otthonos a hely, pont ugyanennyire nem találom a helyem ott sem. Egyedül talán a szőnyegen eldobott ruhák azok, amit sosem engedhetnék meg magamnak a családi házban. Bele sem akarok gondolni, hogy mi történne ha a szüleim megtudnák, hogy mi folyik a jelenlegi szobám falai között.
Minél tovább nézek a hanyagul eldobott darabokra, annál több emlék jut eszembe. Az érintését még mindig a bőrömön érzem. Mindig csak pillanatnyilag tudja betölteni az ürességet és én minden alkalommal elhiszem, hogy talán ezúttal tovább fog tartani. Viszont amint átlépi a küszöböt, egyedül hagyva engem, újra visszatér az érzés, ami elől hobbiszerűen menekülök. Mindig a magasba emel, csak hogy utána elengedjen.
Óvatosan emelem fel a földön heverő blúzom és a többi eldobott darabot, hogy minél hamarabb összehajthassam őket és eltegyem valahová ahol nem láthatom. Talán le kellene mosnom magam újra. Valószínűleg ha eléggé erősen dörzsölöm a bőröm, jobban fogok a fájdalomra koncentrálni, mint rá.

Ha tükörbe nézek

171 cm magas vagyok, enyhén nyújtott testalkattal rendelkezem, kissé halvány, de élettel teli bőrrel. Többnyire lágy színeket hordok, előnyben részesítem a bézst és rózsaszínes, lilás árnyalatokat. Ha nincs rajtam az egyenruhám – amit egyébként is mindig szabálytalanul hordok, mert amúgy undorítóan néz ki – akkor legtöbbször ceruzaszoknyát, vagy bő szárú nadrágot választok, egy tömörebb sarkú magassarkúval. Sajátos jellegzetességem még a natúr színűre festett, enyhén hosszúkás körmöm és a mindig tökéletesre vasalt és lakkozott hajam. Kellemes mennyiségű parfümöt használok, csak annyit, amennyit éppen hogy csak észre lehet venni ha közel állsz hozzám. Fontos számomra a látszat és az igényesség, akkor is ha egyedül vagyok, viszont nem annyira, hogy öngyilkos legyek ha valaki kócosan lát.

Családom

Édesapám
Napoleon Ephraim Mulciber: Egyszerre érzem közelinek és távolinak a kapcsolatunkat. Nem mintha lenne bármilyen panaszom rá, mint apa; hiszen mindig is a legjobbat akarta nekünk. Tudom, hogy számít rám, ezért az a legfontosabb számomra, hogy büszkévé tegyem őt, miközben a kedvenc gyerekévé válok.

Édesanyám
Ritkán beszélünk, de akkor nagyon figyelek arra amit mondok. Általában a témáink felszínesek, apával ellentétben neki sosem merném elmondani ha tévedtem, vagy valamilyen hibát követtem el.

Testvéreim

Sebastian Barnaby Mulciber: Már régen puszta kézzel fojtottalak volna meg ha legális lenne és nem lenne akkora nyűg a temetésed megszervezése. Ironikus módon mégis talán téged kedvellek leginkább az emberek közül akiket ismerek. Senki más nem tartaná annyira hűségesen a hátát nekem, mint te és emiatt talán te vagy az egyetlen aki mellett biztonságban érzem magam. Túl sokat mond ez a családunkról, ugye?
Egyébként ha nem nyitod ki a szádat és nem nézek az arcodra, egészen élhető vagy, te szarházi.   
Maud Mulciber: Na te vagy a másik akit rituálisan végeznék ki, csak ezúttal bármi fajta szeretet nélkül. Még mindig tisztán emlékszem hogy mekkora egy görcs voltál velem gyerekkorom óta és hogy csak én voltam az egyetlen kettőnk között aki igyekezett és nyitott volt egy jobb kapcsolatra.
De legalább vigasztal a tény, hogy senki sem bírt kiállni téged, nem csak én.

Párkapcsolat
Nem nevezném párkapcsolatnak, ugyanakkor vannak futó kapcsolataim; általában több, párhuzamosan. Túlságosan hamar megunom az embereket ahhoz, hogy le lehessen kötni, de biztos vagyok benne hogy képes lennék elköteleződni ha egyszer én is úgy szeretném. Csak hogy ez a lényeg; nem akarok.  

Apróságok

Amortentia
Liliom, tubarózsa, eső, szantálfa, tömjén és drága parfümök.

Mumus
Rettegek attól, hogy valami az irányításomon kívül essen, ha az közvetlenül érint engem.
Valamint félek attól, hogy azok, akik fontosak az életemben egyszer elhagynak mert nem bírnak tovább elviselni. És bár szándékosan nem mutatom ki, mindennél fontosabb számomra az, hogy sose csalódjanak bennem.  

Edevis tükre
Őszintén szeretve lenni valaki által, minden rosszal együtt. Szeretném, ha ismerné a legrosszabb, leggyengébb oldalam és ennek ellenére is úgy tekintene rám, mint a világmindenségre.

Hobbim
Sakk, szobrászat, olvasás, pletykálás, hazudni a káosz fokozása érdekében, információgyűjtés és ennek felhasználása, testedzés és önvédelmi sport gyakorlása

Elveim
„Fake it till you make it”; Ha jól akarod csinálni, csináld egyedül; Az egyetlen személy akiben száz százalékban megbízhatsz az te magad vagy; Nincs semmi, aminél ne lehetne kiskaput találni; Fogat fogért, szemet szemért; A fenyegetések sosem üresek, tilos szemet hunyni felettük; Aki nincs velem, az ellenem van.

Amit sosem tennék meg
Nem ártanék azoknak akik együttműködnek velem és őszintén segítenek nekem; Nem bíznék meg senkiben annyira, hogy ne kezeljem fenntartásokkal; Soha senkit sem helyeznék magam elé.

Ami zavar
Ha valaki megpróbálja felém helyezni magát; Kétszínűség és arrogancia velem szemben; Ha valaki úgy mond véleményt, hogy nem kérdeztem; Fenyegetőzések, hazugságok és manipuláció.

Ami a legfontosabb számomra
Mindent irányítani aminek köze van hozzám.

Ami a legkevésbé fontos számomra
Bármi, amit a muglik és a sárvérűek csinálnak. Sajnálom, mondtál valamit?

Amire büszke vagyok
Büszke vagyok a családom nevére és arra, hogy megfelelek az elvárásaiknak.

Ha valamit megváltoztathatnék
Szívesen kezdeném újra az életem, új helyen, új társaságban.

Még nincs konkrét elképzelésem, de mindenképpen a legjobb leszek benne.

Egyéb
Pálca nélküli varázsló. Bár ezt a képességét ritkán használja, ezért közben eléggé gyenge és ingatag is.

Josie Lane

Vissza az elejére Go down
Fiona Dolohov

Jegelt karakter

Francesca Mulciber Ef02c26d1da7d4d8b0890138363a4f8b

Lakhely :

Northumberland, Anglia

Elõtörténet :

♕ Queen D. ♕

Playby :

Hayden Panettiere

215

Francesca Mulciber Empty
Fiona Dolohov
Szer. Dec. 08, 2021 12:01 am
Kedves Francesca!

Azt hiszem, miattad érzem most már tényleg igaznak azt a mondást, hogy a kevesebb néha több. Nem hoztál nekünk hosszú, aprólékos karakterlapot, de erre egyáltalán nem is volt szükség. Azzal, amit leírtál, tökéletesen átadtad, milyen ember Francesca, minden mondatodban benne volt az esszenciája, tényleg csodálatos, hogy mennyire jól elkaptad több ember keresettjét is. Még ő maga sem érti a küzdelmeit, a problémái forrását, hiszen csak az apja, akarom mondani, "az apja" rendelkezik információval, mégis tisztában van vele, hogy valami nincsen rendben az életében, az pedig, ahogy ezt az életébe ültetted olyan (ettől függetlennek tűnő) dolgokba, mint a promiszkuitása, egyszerűen művészi!
Futás foglalózni, már éppen eleget várattalak ezzel is, most pedig a játékunkat várom nagyon! Very Happy

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: