Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Hera & Jericho

Anonymous

Hera & Jericho Empty
Vendég
Vas. Aug. 15, 2021 5:20 pm
Legkedvesebb kisöcsém, Jericho

remélem levelem jó egészségben talál. Annak örülnék a legjobban, ha saját magam látogathatnálak meg, és ellenőrizhetném a két szememmel, de jelenleg még nem térhetek vissza hozzátok. Tudom jól, hogy magamnak köszönhetem. Arról nem is beszélve, hogy milyen hirtelen volt, hogy sokkal békésebben is megoldhattam volna, tudom, hogy amit tettem rettenetesen önző és meggondolatlan volt. Sajnálom, hogy sosem avattalak be titeket, szégyellem, de továbbra sem vagyok képes elétek állni. Be kell, hogy valljam, még én magam sem vagyok kész rá, hogy szembenézzek a saját cselekedeteimmel, a szüleink dühével és csalódottságával. Gyáva vagyok, és kissé szomorú, hogy nem lehetek az a nővér, akire támaszkodhatnátok, akit ti megérdemelnétek.  Aggodalmamnak azonban képtelen vagyok határt szabni, ugye édesanyánk és édesapánk nem okolt titeket? Kérlek mondd, hogy egyikőtöknek sem esett bántódása édesapánk haragja miatt, azt semmiképpen nem tudnám elviselni.
Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire aggódom érted, értetek. Ugye rendesen esztek? Mi a helyzet a Roxforttal, hogyan zártátok az évet? Vannak már hírek az akadémiáról? Annyi, de annyi mindent szeretnék még kérdezni, de azt se szeretném, ha levelem túl hosszúra nyúlna. Kérlek vigyázz magadra és vigyázzatok egymásra!

Remélem meg tudod bocsájtani, hogy magatokra hagytalak titeket, és olvashatom majd soraidat. Ölel 's csókol, Hera
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Hera & Jericho Empty
Vendég
Hétf. Aug. 16, 2021 5:25 pm
Kedves Hera
Don’t hate me more than I hate myself.
Akármi is történt és akármi miatt döntöttél úgy, hogy távol maradsz a család zajától, teljesen meg tudom érteni. Az itthoni levegőben érezni lehet, hogy valami készülőben van és az esküszöm nem egy nem tervezett kis testvér, sokkal rosszabb. Bár lehet, hogy csak képzelődöm. Jóslástanból eléggé furán állt a szénám mindig is.

Egyáltalán nem volt önző, meglepő és hirtelen volt az biztos, de ha egy picivel korábban szól róla, akkor nem viszem el a testvéreinket hozzád. Anna nem jött, csak a két kisebbik. Tudod amióta Yordmoon-al jár, azóta mintha kicserélték volna. Aranyvérű a srác, szóval apánknak egy szava sem lehet, hogy csalódást okoz. Majd megteszem helyette én. Csak ki kell várni a végét. Te is meg fogsz rajta lepődni.

Mindenkinek megvannak a maga titkai a családban, neked is jogodban áll ahhoz, hogy meglegyenek a tieid. Ha én lennék az idősebb gondolkodás nélkül a saját utamat járnám és magamat helyezném előre. Neked is ezt kellene tenned Hera, végül is, egy kis önzőség benned is kell, hogy legyen. A többiek miatt ne aggódj. Vigyázok rájuk helyetted is, Anna-ra sajnos már nem tudok. Tudod ő milyen, de a többieket nem hagyom magukra.

Hiányoztál Persephone-nak és a Newcastle-i kúriád nagyon tetszett Timotheus-nak, bár ők valószínűleg így sohase mondanák ki neked. Majd mondom helyettük én. Nem áll szándékomban gondozatlanul hagyni a helyiséget, megkértem apát, hogy hagyja békén a házimanóidat, mert nem ők a hibásak amiért elmentél. Remélem hallgat rám egy kicsit is. Azt mondtam, hogy én szeretném megkínozni őket, ha kiderülne mégis őket okolja mindez miatt. De nem fogom megtenni.

Van étvágyunk, bár az öcsénken még mindig semmi sem látszik, de hiszek abban, hogyha felnő akkor nem lesz egy vézna gyerek. Persephone még mindig ugyanolyan. Anna hízott egy kicsit és oh hallanod kellett volna a hisztijét, csak úgy tombolt amikor erre rájött. Remélem te is eszel rendesen és nem ostorozod magad a történtek miatt. Tényleg nem kell.

Apa és anya töretlenül egymásba kapaszkodnak, most egyre erősebbnek látszik a határozottságuk velünk kapcsolatban. De cseppet se aggódj, remek kifogásaim vannak a nyarat illetően. Képzeld Roquetaillade megnősül. Szívesen elmennék az eseményre, de valószínűleg nem jelenhetek meg azzal akivel szeretnék, ezért most inkább kihagyom.

Egész jól sikerült szerintem mindannyiunknak az év vége, Anna-val bájitalkeverőnek készülünk. Tudom, hogy ez egy kicsit távol áll tőle, de csak így tudok segíteni neki, ha tényleg tanulni is akar. Cseppet sem szokott zavarni a leveleid hossza. Ha te nem is, én nem állok meg a mesélésben egyhamar. De megnyugtatlak, büszkévé foglak tenni téged.

Persze egy kicsit fáj, hogy elmentél, de ha biztonságban vagy ott ahol most tartózkodsz, az nekem éppen elég.

Őszinte szeretettel és megértéssel küldöm üdvözletemet: J.Z.L.

U.i.: Csak egy kicsit szomorú vagyok, nem haragszom.
code by EMME

Anonymous

Hera & Jericho Empty
Vendég
Kedd Okt. 26, 2021 11:49 am
Legkedvesebb kisöcsém, Jericho

egyet kell értenem veled, valami biztosan készülődik, és részben ezért is döntöttem úgy, hogy jobb, ha egy kis időre elutazom. Röstellem, hogy nem avathattalak be titeket, de azt sem szerettem volna, ha édesapánk titeket okolna. Biztos vagyok benne, hogy rettenetesen dühös, így legalább ti biztonságban lehettek tőle. Ezzel talán eléggé magamra tereltem a figyelmét, így kevésbé figyel majd rátok, de ha bármi van, azonnal szólj! Anna-t annyira nem is féltem, ahogy Persephone is elég talpraesett, viszont Timotheus olyan fiatal még... Édesapánk túl könnyen befolyásolhatja, és félek, hogy valami rossz dologba keveredne.

Igazán hálás vagyok, amiért gondoskodsz a Newcastle-i kúriáról, a házimanók nem érdemelnék meg a büntetést. Bár tudom, hogy ez a szüleinket nem érdekli, köszönöm, hogy te mégis segíteni próbálsz. A kúriát pedig használjátok kedvetek szerint! Ha Persy úgy érezné, akár be is költözhet, őszintén szólva, nem tervezek egyhamar visszamenni oda. Biztos vagyok benne, hogy rendkívül élvezné az egyedül létet, ahogy te is használd kedved szerint. Ha van valakid, oda nyugodtan viheted, ott senki nem fog zavarni, ahogy a házimanók is igen hűségesek, amíg jól bánsz velük.

A felvételhez pedig gratulálok! Mindketten tehetségesek vagytok, így nem kételkedem benne, hogy jól fogtok teljesíteni. Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan fordulhattok édesapánkhoz is. Biztos vagyok benne, hogy örömmel segítene nektek, amíg a tanulmányaitokról van szó. Annak pedig csak örülök, hogy így gondoskodsz a testvéreinkről, de gondolj magadra is Jericho! Nem tudom ki az, akit nem vihettél magaddal Roquetaillade esküvőjére, de ne aggódj miatta, én mindenben támogatlak. Ha az a hölgy elnyerte a szívedet, biztos vagyok benne, hogy csakis jó boszorkány lehet. Ha lehetőségünk lesz rá a jövőben, mindenképpen mutasd be nekem, nagyon szívesen megismerném!

Még egyszer, bocsáss meg nekem és nagyon vigyázz magadra!
Ölel 's csókol, Hera

Anonymous

Hera & Jericho Empty
Vendég
Szer. Okt. 27, 2021 9:43 pm
Kedves Hera
Don’t hate me more than I hate myself.
Én is érzem és bárcsak tudnám mi ez az egész és mi történik a hátunk mögött. Apa sejti, hogy gyanakszom valamire, de még mindig nem volt hajlandó beavatni engem. Talán ő sokkal jobban látja, amit te is látsz rajtam, hogy a szöges ellentéte vagyok, de titkolom amíg még lehet. Szerinted sem tart méltónak a család nevéhez?
Vigyázni fogok az öcsénkre is, bár ha az akadémián leszek elég nehéz lesz kivitelezni, de ha nem egyéb ott lesz Mulciber, aki volt olyan kedves és megbukott az apja nagy örömére, így egy újabb évet boldogíthatja a Mardekárosokat. Tudom, hogy van benne némi kivetnivalód, de amilyen szívós inkább a barátja lennék, mint az ellensége. Láttam, hogy bánik azokkal. Nem akarom, hogy az öcsémmel is úgy bánjon. Apa csak azt tudja befolyásolni aki enged neki. Nem ígérem, hogy az öcsémet meg fogom téríteni és beadok neki valami agymosó szert, amitől immunis lesz minden rosszra és kevésbé fog fájni neki, de ha máshogyan nem, levélben tartani fogom benne a lelket, meg néha elrabolom ha meglátom Roxmortsban.

Nekem kellett rendet raknom miután felkutatták érted a kúriát, amit eltörtek azt megjavítottam és igyekeztem Goody-t, Doopey-t, Foody-t, Zoodey-t és Sooney-t megnyugtatni a terrorhullám után. Eddig azt hittem, hogy Percy-nél és Anna-nál nincs is hisztisebb nőszemély a világon, pedig a házi manóid mindenen túltettek. Nagyon önérzetes mindegyik és olyanért is hibáztatják magukat, amikről nem is ők tehetnek. Próbáltam hatni rájuk egy kicsit, de sok időmbe telt, mire megértették, hogy akkor lesznek jó házi manók, ha befejezik a rimánkodást. Nem tudom mennyire fognak engem szeretni, de az sokat segített, hogy néha napján meglátogattalak téged, mert már ismertek és nem tekintettek rám olyan idegenként, mint a többiekre. Az apánk nem mondta ki, de szerintem irigykedett is rám rendesen, amikor én kérdeztem valamit és a házi manók sokkal készségesebben válaszoltak nekem, mint neki.

Magamra is fogok gondolni, ne félts engem Hera, most inkább magadat féltsd. Otthonról kevesebb levelet fogok küldeni neked a nyáron, de ha az akadémiára kerülök, már senki sem fogja ellenőrizni a leveleimet. Szabad leszek. Szabad és békés. Egészen addig amíg be nem következik az aminek be kell következnie és most mindketten érezzük a közeledtét.

Úgy lesz, csak ígérd meg, hogy addig is, vigyázol magadra. Újra írni fogok neked, amint lehet!

Őszinte szeretettel és megértéssel küldöm üdvözletemet: J.Z.L.

code by EMME

Hera & Jericho Empty
Ajánlott tartalom
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: