"elnyomok magamban mindent, kártyavár tart a húson belül"
Nem: nő
Kor: 15 év
Vér: félvér
Születési hely: London
Iskola/ház: Roxfort; Mardekár
Munka: diák
Családi állapot: egyedülálló
Patrónus: katicabogár
Pálca: 8 hüvelyk, almafa, főnix toll maggal.
Amit a lelkem rejt
A jó soha nem jár egyedül. Lynette Weasley saját elmondása szerint bővelkedik rossz tulajdonságokban, jókban kevésbé. A legnagyobb hibája, hogy nem mindig tud önmaga lenni. Fél megmutatni, hogy kicsoda is valójában, ezért álarcok mögé bújik. Gyakran mutatja magát vidámnak és jókedvűnek de igazából sokat aggódik. Mindig ott motoszkál benne az a kicsit szörnyeteg, ami miatt állandóan ideges, ez leginkább a köröm rágásában mutatkozik meg. Aggódik az apja miatt, és természetesen még mindig nem sikerült teljesen feldolgoznia édesanyja halálát. Elnyomott érzelmei miatt gyakran vannak dühkitörései, amit általában nem tud kordában tartani. Bosszúálló típus, ami miatt gyakran kerül bajban a suliban, és sokszor fogják büntető munkára, de ő nem bánja, ha az ellensége megkapja azt ami jár neki. A bátyja próbál rá hatni, Tristan Lynette szemében egy igazi szent, de egy idő után idegesíti az atyáskodása. Úgy érzi, hogy meg akarja mondani neki, hogy élje az életét. Lázadó típus, de soha nem bánt másokat. Mindenkit elfogad olyannak, amilyen, és próbál segíteni a bajban mindenkinek akit egy kicsit kedvel, vagy megtűr. Dohányzik, bár sem az apja, sem a bátyja nem tud róla. Még csak az kéne neki, hogy valamelyik rájöjjön és rázúdítsa a szentbeszédet. Szeret egyedül és emberek között is lenni. Aszexuális.
Életem története
köszönöm hogy közérthetöen közölhetem azt hogy elég volt belöled
A családom tökéletes volt. Ezt már három évesen is tudtam. Láttam magam körül a boldogságot a levegőben. Anya és apa nagyon szerette egymást, akkor még nem tudtam, hogy mit jelent a szerelem, de tudtam, hogy ők a legszerelmesebbek az egész világon. A bátyám, mint Teréz anya már akkor is mindent megtett mindenkiért, amiért anyától dícséretet, tőlem inkább csak csúfolást kapott. Szerettem azokat az időket. Életem legszebb időszaka volt három évesnek lenni.
felsült rangok benntört hangon húzzák a repedt harangot
Eltört a kezem. Leestem a játék seprűről. Anya megmondta. Megmondta apának, hogy még túl kicsi vagyok a játék seprűhöz. Amúgy sem fejlődtem rendesen. Nem sírtam. Nevettem. Ültem a kertben a földön, a farmernadrágom tiszta por volt, alattam a föld terült el. Jobb kezemmel fogtam a bal könyököm és kacagtam. Anya megmondta. Fájt, de nem érdekelt. Majd iszok rá valami főzetet és jobb lesz. Hat éves vagyok. Apa rohan ki először. Vicces ahogyan a vörös hajára rásüt a fény. Nem tudja mi a bajom, megmutatom neki a kezem. Csúnya. Az ölébe kap és be szaladunk. Szeretek apa ölében lenni. Szeretem apát.
ez egy kihült identitás idülten kóborló önjelölt messiás
A szobámban ültem, az ágyon. A hátamat a hideg falnak vetettem, a lábamat magam alá húztam. Minden olyan hidegnek és szürkének tűnt. Egy éve jártam a Roxfortba. Így is elég nehéz volt, hogy a Süveg a Mardekárba osztott be, és a húgom állandóan azzal csesztetett, hogy biztos azért, mert gonosz vagyok. Nem hiszem magamról, hogy gonosz vagyok. Apa szerint sem vagyok gonosz. Anya pedig azt mondta, hogy én vagyok a legjobb ember akit valaha ismert. És utána kilépett az életemből. Könny folyt le az arcomon. Fehér voltam, mint a fal. Nem akartam beszélni senkivel. Főleg nem Trissel. Meg akart volna nyugtatni, de nem akartam megnyugodni. Sírni akartam és tárgyakat összetörni, dühöngeni, ordítani, bűnbakot keresni. De nem ment. Nem volt energiám. Csak ültem, és sírtam. Szerettem anyát. Még mindig szeretem.
nézz végig a gangon gondold végig hogy lehetsz ezek közt óriás
A kastélyparkban az egyik fal mögött ácsorgok. Hátamat a hideg kőnek vetem, mint akkor, és szívom a cigimet. Mélyen leveszem aztán lassan fújom ki. Nézem, ahogyan a füst messze száll a levegőben. Talán elér Anyához. Az előbb volt egy kis dühkitörésem a klubhelyiségben. Gyakorlatilag az egész penna készletem bevágtam a kandallóba, szóval most mehetek valami hülye kitalált indokkal Tristanhoz, hogy adjon egyet kölcsön. Nem tudom, hogyan nyugodhatnék le végleg. Még egyet szippantok a cigarettába. Ha Tristan meglátná, lehet, hogy elátkozna.
Ha tükörbe nézek
Vörös haj. Fekete acélbetétes bakancs - általában. 175 cm, és 50 kg. Általában unott arckifejezés.
Családom
Édesapám
Lionel Weasley. 36 éves. Aranyvérű. Apa az én királyom. A szívem királya. Talán miatta vagyok még mindig életben. Aggódom érte a viselkedése miatt, félek, hogy őt is el fogom veszíteni.
Édesanyám
Elaine Weasley, mugli. Az én drága, gyönyörű édesanyám. Ő volt a mindenem. Senkit nem szerettem nála jobban, és nem is fogok. Hiányzik. Beleőrülök.
Testvéreim
Tristan Weasley A bátyám, és szerény véleményem szerint a legjóképűbb srác az egész galaxisban, de ezt minden bizonnyal maximum a halálos ágyán fogom elmondani neki. Ő az, aki összetart engem. Ha ő nem lenne, én sem lennék. Celia Weasley A húgom. 11 éves. A legidegesítőbb kis seggdugasz a világon, de azért szeretem. Ő volt az első, aki ellopta csokimat, akivel állandóan összeverekedtem, akit párnával üthettem csak mert én voltam az erősebb. Ő az én kis idegesítő seggdugaszom. Brutus Weasley Ő az én kisbabám. Anya halála után Tristan foglalkozott vele a legtöbbet, de hozzám is nagyon ragaszkodik. Tőle tanultam meg, hogy a gyermeki lélek a legtisztább dolog a világon.
Párkapcsolat
Volt egy fiúm, de szakítottunk mert nem akartam lefeküdni vele. Akkor jöttem rá, hogy aszexuális vagyok.
Apróságok
Amortentia
dohány, szappan, fogkrém, sült hús, a kioltott gyertya.
Mumus
A családom holtan.
Edevis tükre
Anya.
Hobbim
Zenélés, jóga.
Elveim
Próbálok mindent úgy csinálni, hogy jó legyen, vagy ha nem az, akkor úgy, hogy Tris ne tudja meg.
Amit sosem tennék meg
Sose vallanám be a szexualitásomat.
Ami zavar
Engem gyakorlatilag minden zavar.
Ami a legfontosabb az életemben
A családom.
Ami a legkevésbé fontos számomra
Az egészségem.
Amire büszke vagyok
Büszke vagyok a családomra, és arra, hogy nagyon pacek vagyok bájitaltanból.
Mindig nagy boldogság, amikor egy új Weasley érkezik a csapatunkba, az pedig külön öröm, ha olyan szuper karakter társul a név mellé, mint a tiéd. El nem tudom mondani, mennyire örültem a lapodnak, nagyon tetszett a stílusod és az egyszerű, lényegre törő fogalmazás, ami így is nagyon szépen, egészben adta át a karaktert nekünk. A bátyád és apud már nagyon várnak, én pedig azt, hogy láthassalak a játéktéren is, egész biztosan nyomon fogom követni Lynn életét! Futás foglalózni, aztán tiéd a játéktér!