Finite Incantatem

Finite Incantatem
◇◈ We've all got both light and dark inside us ◈◇
Canon
és
keresett
karakterek

Sebastian Barnaby Mulciber

Anonymous

Sebastian Barnaby Mulciber Empty
Vendég
Szer. Júl. 28, 2021 12:37 am

Sebastian Barnaby Mulciber

Seb, Bastian, Barn, Barny, Barney, Mulci, Mulciber

"I’m a whole different type of beast"

Nem: Férfi

Kor: 18 év

Vér: aranyvérű

Születési hely: Birmingham

Iskola/ház: Roxfort (Mardekár)

Munka: Ügyletes seggarc

Családi állapot:A faterom egy nap úgy jött haza, hogy szerzett nekem nőt, de hogy ki a faszt, azt még mindig nem tudom, mert nem árulta el a kis geci

Patrónus: Kispikkelyű tajpán

Pálca: Juhar, főnixtoll, 13 és negyed hüvelyk

Amiért a Pokol legmélyebb bugyrába számüznének

Vélhetően, amit egyesek imádnak bennem, azért mások a Pokolba kívánnának. Erre egyébként csak annyit mondhatok, hogy aki nem kedvel engem, az lenyomhatja a torkán a saját véleményét egy knarllal karöltve, ugyanis kurvára nem hat meg, ha valaki szemmel ver, vagy cigányátkot küld rám.
Egyébként a szüleim példájából kiindulva, csak az jut magas pozícióba az életben, aki egy alattomos geci, így én is hamar elkezdtem átgázolni másokon. Persze, azért arra ügyelek, hogy úgy cseszegessek másokat, amikor nincs túlságosan sok szemtanú, mert attól, hogy nagypofám van, az nem egyenértékű azzal, hogy bántok másokat. (Egyébként igen, de ezt a tanároknak nem kell tudnia.) Meg van a magamhoz való eszem ahhoz, hogy csaljak, de mindez a jegyeimen nem tükröződött, ugyanis másodjára fogom járni a hetedik évet, miközben a haverjaim mind szopnak első éves egyetemistaként. Nem vagyok hülye. Szándékosan dolgoztam az egész tavalyi évben azon, hogy annak bukás legyen a vége, akkor is, ha a szüleim épp azt fontolgatták, hogy melyik sósavval teli vödörbe zárjanak a húzásomért.
A tanáraimtól számtalanszor hallgattam már, hogy nem értik mi van velem, hiszen nem vagyok ostoba, mégis a jegyeim botrányosak. Erre csupán egy vállrándítással meg egy sornyi fogadkozással felelek, hogy eskü, legközelebb jobb lesz.  
Pedig érdekelnek a tanulmányaim, pontosan tudom, hogy mik az erősségeim és a gyengeségeim, mert a muternak köszönhetően elég jó önképpel rendelkezem. Sőt, azt is tudom, hogy a jövőmet illetően szeretnék majd varázstárgyakkal foglalkozni, ha úgy adódik. Ambícióból sose voltam híján, ahogy az önbecsülésem is plafont verdesi, de talán itt ki is fogytam azokból a tulajdonságaimból, amik valamelyest tolerálhatóak.
Elég sok helyzetben feltalálom magam, főként azért, mert kurva jól tudok hazudni, és nálam durvább pókerarcot csak a fater tud vágni. Ha meg más nincs, akkor nyugodt szívvel gyakorolgatom az emlékek módosítását, hiszen ezért már kiskorom óta csodálom azt a vén faszt, akit az apámnak nevezhetek. De ahhoz is jól értek, hogy hárítsam a felelősséget, szerintem még a Briggs-eket is lenyomnám ebben, annyira geci jó vagyok.
Ragaszkodok az elképzeléseimhez és az elveimhez is, épp ezért nem értem, hogy Jerry mi a faszért kavarodott össze egy olyan csajjal, és bár nem nézem jó szemmel, de megjátszom, hogy nem basznak fel minden alkalommal, amikor együtt látom őket. A magam részéről én a nők terén is válogatós vagyok: csakis aranyvérű, csakis hasonló nézeteket valló. Hamar ráunok egyébként a lányokra, mert borzasztóan unalmasak tudnak lenni, azt azonban nem viselem el, ha ők próbálkoznak meg azzal, hogy megcsaljanak engem. Akkor számolniuk kell a bosszúhadjáratommal, ami… Hát, minden csak nem éppen kellemes.
Mindenki háta mögött képes vagyok kavarni, számomra semmi nem szent saját magamon kívül. Nem is értem egyébként, hogy miért nem szenteltek fel Szent Sebastian nevén. Rohadtul megérdemelném, hiszen annyi jót cselekszem az emberiség érdekében. Példának okáért életre nevelem a szaros kis kölyköket, és megtanítom nekik, hogy a társadalmi hierarchiában hol foglalnak helyet.
Sokan vulgárisnak tartanak a szóhasználatom miatt, anyám szerint kifolyik a mocsok a számból, apám szerint meg nem vagyok így eléggé burzsuj faszkalap, pedig mindezt azért csinálom, hogy a környezetemet ingereljem vele. Ha van okom arra, hogy választékosan fogalmazzak, akkor el tudom hagyni ezt a szokást magam mögött. Csak eddig nem nagyon volt rá okom, én pedig élvezem, ahogy a pisisek már attól összehugyozzák magukat, ahogy rájuk nézek és hozzájuk szólok.
Szerintem sokan amúgy összetehetnék a két kezüket egy ilyen csodálatosan geci ember barátságáért, de annyit mondhatok, hogy aki hozzám hasonló, amellett kitartok, és nem szúrom hátba az illetőt. (Csak, ha nagyon muszáj.)

Életem rövid és átfogó története, hogy miért nem vagyok benne a kezdöcsapatban

Ártatlanul ülök a lelátón, és bagózom, miközben azon gondolkozom, hogy miként basszak ki a griffendélesekkel, szimplán azért, mert rohadtul unatkozom. Persze, abban is biztos voltam, hogy csicskafej Lestrange, aki olyan kurva sokat képzel magáról, azonnal kapna az alkalmon, és élvezettel baszna le engem. Így kénytelen vagyok olyan húzással előrukkolni, amely kapcsán engem nem tudnak belekeverni. Elmélyedve szívom a cigarettát, a füstöt pedig az ég felé pöfékelem, de csak nem akar megszállni a merlini sugallat.
− Hé! Sebastian, te is az edzésre jöttél? – hallom meg Shelby hangját, mire leveszem az előttem lévő székről a lábamat, hogy előrehajolhassak, és láthassam azt a randa cigányképét.
− Miért? Ma van edzés? – pillantok rá unottan, bár ha igaza is van, akkor se érdekelne, de a Shelby vállán lógó táskából kiindulva nem kamuzik ez a kis görényfejű gettószökevény.
− Igen. Nem tervezel átöltözni? – Kiröhögöm, majd elnyomom a cigimet, és a csikket tovapöckölöm. Még mindig nem mozdulok, csupán kényelmesen pöffeszkedek odafent.
− Minek? Kispados vagyok. Arról nem is beszélve, hogy Lösztranzs és Ratatouille a terelők. Én csak akkor állok be, ha valamelyikük éppen dögrováson van – vonom meg a vállamat egykedvűen, de végül csak feltápászkodok. Nyújtózok egy kicsit, megropogtatom a nyakamat, és elindulok Shelby felé.
− Roquetaillade – javít ki, mire a szemeimet forgatom.
− Ja-ja. Én is ezt mondtam. Na, hagyjál, Shelby. Épp várom, hogy eloszoljanak a felhőt, és leszálljon az égből a jóságos Merlin, hogy még több ésszel meg sármmal megajándékozzon – próbálom elhessegetni, de hát olyan kis pofátlan köcsög, hogy azért se akar kitakarodni a látóteremből.
− Ugye tudod, hogy láttam már, hogy ütsz? – tereli a témát a képességeimre, totálisan ignorálva a dumámat.
− És?
− Nem vagy annyira szar, mint amilyennek mutatod magad…
− És?
− Nem értem miért nem akarsz a kezdőben játszani.
− Idefigyelj, cigánysuttyó – sóhajtok fel, ahogy a pályát és a nézőtért elválasztó palánkhoz lépek, majd rátámaszkodok. – Jericho baszogatott, hogy jelentkezzünk, de nem akarok kifejezetten játszani. Csak azért akartam kviddicsezni, hogy több csajt gerincre vágjak. Ennyi az egész.
A zsebemből előhúzom a cigisdobozomat, és egy újabb szálat illesztek a számba. Shelby-t elnézve nem tudja feldolgozni az imént hallottakat, de annyira nem érdekel.
− De…
− Nincs semmi de, haver. Viszont, ha Löszti keres, akkor mondd meg neki, hogy rám tört a cifrafosás, vagy összeokádtam a vécét, így nem tudok jönni, oké? – veregetem vállon, miközben magától meggyullad a cigim. – Tudtam, hogy bízhatok benned, tesó.
Lelécelek. Kurvára nincs kedvem Leo faszkodó stílusához, ahogy minden szarba beleköt, még abba is, ha véletlenül fingasz egyet a levegőben. Inkább elindulok Myrtle budija felé, ugyanis fel akarom mérni, hogy vajon ha magára hagynék a Kamrában egy baziliszkuszt – már ha sikerül szereznem egyet −, akkor túlélné-e a kis geci, ha elhagyom az iskolát, vagy veszett ügy az egész. Még ez is jobb program, mint edzegetni a többiekkel, aztán, ha meguntam Myrtle szapulását is, akkor elkapom azt a takony kis hugrást, akinek a zsebe tele van Menyétféle Mókázótermékekkel, lenyúlok tőle egy Okádó Rágcsát, csakhogy ha csekkolják a gyengélkedőt, akkor tényleg megtaláljanak ott. Ezzel tökéletes alibit biztosítok magamnak.
Legalább, amíg a gyengélkedőn látványosan döglődöm, addig van időm elmerengeni a fater legutolsó levelén, miszerint alig várja, hogy véget érjen a tanév, mert szerzett nekem nőt – mintha annyira balfasz lennék, hogy ne szereznék magamnak −, és hogy meg akarja majd hívni hozzánk a nyáron, hogy bemutassa a családnak. A kérdésem pedig minden alkalommal megválaszolatlan maradt, amikor írtam neki: Ki a faszt szedett össze?

Ha tükörbe nézek majd megcsókolom magam

Első benyomásra egy nyurga, gizda kis suttyónak tűnhetek, aki szereti a divatból szakadt farmereket. Állandóan cigaretta lóg a számból, imádok füstölögni, és a képességemnek köszönhetően szeretem azt le is tolni az torkukon. Két okból van tele varrva a testem tetkókkal: az egyes számú oknak a haverjaimat tenném meg, akikkel fogadásokat kötöttem, a második pedig a faterom, mert nincs annál jobb dolog a világon, amikor felbassza magát, és annyira üvölt, hogy fröcsög a nyál a szájából, de annyira, hogy a nappali sarkában álló szobanövényt három méteres távolságról is beteríti vele.
Második benyomásra is suttyónak tűnhetek, hiszen valljuk be, eléggé rohadék fejem van: az arcomon mindig pimasz vigyor ül, a szemeim pedig ravaszul csillannak, amikor ki akarok baszni valakivel.  Olyan rezzenéstelen arccal hazudok mások pofájába, hogy az öregem büszke lenne rám, hiszen ezt tőle tanultam el. Meg hát amúgy is van egyfajta kisugárzásom, ami azt üzeni az embereknek, hogy „kerülj el a gecibe, vagy belenyomom a fejedet a budiba”.
Sokan nem szeretnek a közelembe jönni, pedig esküszöm, nem vagyok büdös, csupán velem nem lóghat úgy akárki. Egyébként meg hébe-hóba terelőként játszok a Mardekár csapatában (az teljesen más kérdés, hogy nem akartam bekerülni a kezdőcsapatba), és otthoni is szoktam edzeni, így attól, hogy nem vagyok egy batár állat, nem érdemes lebecsülni engem kinézet alapján.
Ó, egyszer amúgy ketté akartam vágni a nyelvemet, hogy olyan legyen, mint a kígyóké, de anyám pont benyitott a szobámba, és akkorát lebaszott nekem, azóta nem mertem ilyenekkel próbálkozni. Helyette tetkóim vannak. Sokkal jobb, ugye muter?

Családom

Édesapám
Napoleon Ephraim Mulciber: De én csak a legnagyobb fasznak hívom a világon. Mármint ki olyan pofátlan suttyó geci, hogy mindenkinek képes törölni az emlékeit, aki felnyomhatná a Minisztérium előtt? Hát persze, hogy az én faterom. Ettől függetlenül csípem a hülye fejét, ezért is basztatom mindig azzal, hogy tanítson meg emlékeket törölni, mert szerintem kurva menő dolog. Persze, néha vannak balhéink, főként azért, mert néha baszik kommunikálni – lásd a tudtom nélkül szervezett nekem nőt −, és azért is tud rinyálni, mert nem beszélek eléggé választékosan, de hát ez van. Ha nagyon akarom, akkor meg tudom emberelni magam, de a végén még teljesen elégedett lenne velem, az pedig nem lenne elég buli.

Édesanyám
Ingrid Mulciber (neé. Hohenlohe-Ingelfingen fasz se tudja kiejteni ezt a nevet amúgy)‎: Német gyökerekkel rendelkezik, és mondhatnám azt, hogy ő maga is gyökér, de akkor nyakon basz. Mert anyám nem az a cuki anyuka, aki főzőcskézik meg rózsákat nyes a kertben szabadidejében, hanem igenis kiütköznek rajta a nemesi és náci vonások, és bizony a jelenlétében olyan katonás rendnek kell lennie és olyan faszán kell viselkedni, hogy megáll bennem a szar is, ha véletlenül káromkodok a jelenlétében. A fater már nem becsüli meg őt annyira, a pénze és a befolyása miatt vette el, de egyébként egy kurva ijesztő nő tud lenni, ha akar. Legalább is, elég tekintélyt parancsoló a megjelenése, az más kérdés, hogy dolgoznia nem kell, viszont a szálakat így is szereti mozgatni, ugyanis egy angliai állítólagos nőegylet vezetője, amúgy meg infókat szolgáltat a Magic is Might nevű szervezetnek, amelynek az öregem is a tagja. De hogy mi a fasz tartja őket össze apámmal, azt kurvára nem tudom.  

Testvéreim
Maud Mulciber: Nem tudom, hogy a szüleim mennyire lehettek bebaszva, amikor ezt a nevet adták a nővéremnek, de talán tanultak az esetből, mert amikor én születtem, akkor a fasz Barnaby mellé egy használható nevet is kaptam. Ennek ellenére nem sajnálom a testvéremet, mert egy kényes hülye picsa, akivel sose álltunk közel egymáshoz, és szerintem még a fater se szereti. Anyám viszont imádja őt, ő az egyik mindene, a kicsi énje, vagy hívd, aminek akarod. Szerintem amúgy annyi haszna van, mint a nappaliban álló fikusznak, de ez az én magán véleményem.

Francesca Mulciber: Hát, baszod, ez is egy eléggé elkúrt név, de legalább a miéinkhez képest egészen vállalható, csak éppen úgy hangzik, mint a húgom egy húgyszagú öreg banya lenne. Mindegy, igazából egy napon az is lesz, ha megéri, és nem ölik meg éppen egymást Mauddal, mert ezek ketten annyit tudnak vitatkozni, mint a kurva élet. Én pedig jó fiútestvérhez mérten kivonulok az ilyen vitákból, és hagyom, hogy a fater meg a muter elsimítsák a dolgokat. Őt egyébként talán egy fokkal elviselhetőbbnek találom, mint Maudot, de azért egyikkel se élném le az életemet, ha nem lenne muszáj.

Párkapcsolat
Elvileg van valaki, de fingom sincs, hogy ki ő, hány éves, apám honnan kukázta össze, annyi biztos, hogy ő is aranyvérű. Egyébként kurvára ajánlom az öregemnek, hogy jó nő legyen, különben bottal se piszkálom majd.

Gyermekeim
Jelenleg még nincsenek, én nem is akarnék kölyköket, de biztos vagyok benne, hogy atyai és anyai nyomásra úgyis fel kell csinálnom valakit, hogy továbbvigyék ezt a kikúrt Mulciber nevet, ha már a testvéreim csajnak születtek. De semmi vész, majd én is olyan mintaapa leszek, és kibaszok a fattyaimmal, mert olyan gáz neveket kapnak, hogy egy életre megutálnak, és így tovább öröklődik ez a csodálatos családi hagyomány.

Apróságok

Amortentia
Dohány, sósav (ne kérdezzétek miért, de ipari mennyiségű sósav van otthon)

Mumus
Víziszonyos vagyok, mert a nővérem egyszer belebaszott a kerti szökőkútba, amikor kicsi voltam, és majdnem megfulladtam, amiatt a hülye kurva miatt (de amúgy eskü, fürdeni szoktam azért)

Edevis tükre
Akarok egy saját baziliszkuszt, mármint már van egy kurva nagy a lábaim között, de azzal nem lehet muglikat ölni

Hobbim
Másokat fizikailag, vagy lelkileg terrorban tartani; megalázni embereket a gecibe; mások pofájába hazudni; felbaszni apámat azzal, hogy nem vagyok elég burzsuj geci a szóhasználatommal kapcsolatban; édesen mosolyogni a muteromra, hogy ne öljön meg; kibaszni a testvéreimmel; átkokról és mágikus tárgyakról olvasgatni; Burke-ék boltjával szemezni, mert geci jó cuccokat árulnak ott, és remélem, egyszer megint lesz Volt-nincs szekrényük, mert nekem az kell; képzeletben szőnyegbombázni a muglikat; passzív-agresszív láncdohányos vagyok

Elveim
Hagyd, hogy mások lebecsüljenek téged, mert akkor váratlanul éri őket a hátbaszúrás; mindig és minden körülmények között légy büszke arra, hogy nem vagy egy senkiházi suttyó (még ha egyesek szerint én úgy viselkedek); a férfiak mindig a nők felett állnak; aki nem velünk van, az ellenünk

Amit sosem tennék meg
Nem lennék képes az ilyen Potter-félékkel cukiskodni, előbb szúrnám hasba magam egy rozsdás tőrrel; összekavarodni egy rangon aluli csajjal

Ami zavar
Hogy a faterom Barnaby-nak hív; hogy anyám olyan hangtalanul tud settenkedni, hogy beszarok tőle, ha felbukkan mögöttem; hogy a testvéreim hülye picsák, akikkel nem lehet viccelni

Ami a legfontosabb az életemben
Titkon meg akarok felelni a faternak, de ne áruld el neki, mert levágom a farkadat, akkor is, ha nincs

Ami a legkevésbé fontos számomra
A sárvérűek és muglik védelme, ugyanis vagy ki kéne irtani őket a gecibe, vagy szolgasorba kéne őket állítani

Amire büszke vagyok
A beosztási ceremónián úgy beszarattam a Teszek Rád Süveget, amiért elgondozott azon, hogy a Hollóhátba tegyen, hogy végül meggondolta magát; kevés nálam nagyobb szarkavaró van a világon (kösz muter); párszaszájú vagyok (ismét kösz muter, mert a te felmenőid között voltak ilyenek pszichopata barmok, akik kígyókkal csevegtek), és egyszer lecibáltam Jerichót a Titkok Kamrájába, ahonnan kiloptam a rohadó baziliszkuszbőrt, és elküldtem a faternak; anyai ágon hercegek és katonai vezetők a felmenőim; hogy a fater akarata ellenére csak megbuktam, és hesszelhetek még egy évet a Roxfortban

Ha valamit megváltoztathatnék
A hülye picsaként viselkedő testvéreimet

Így képzelem a jövõmet
Vagy átoktörőként, vagy a Bahamákon döglenék életem végéig, miközben pálmalevéllel legyezgetnek a nagycsöcsű nők

Egyéb
Párszaszájú
Amikor gyerekként felgyújtottam Maud vadiúj ruháit, akkor rájöttünk, hogy képes vagyok uralni a tüzet, a bagózásom óta pedig annyira fejlesztettem ezt a képességet, hogy tudom irányítani a cigifüstömet.

Ash Stymest

Vissza az elejére Go down
Fiona Dolohov

Jegelt karakter

Sebastian Barnaby Mulciber Ef02c26d1da7d4d8b0890138363a4f8b

Lakhely :

Northumberland, Anglia

Elõtörténet :

♕ Queen D. ♕

Playby :

Hayden Panettiere

215

Sebastian Barnaby Mulciber Empty
Fiona Dolohov
Pént. Aug. 06, 2021 7:26 pm
Kedves Mulcica!

Kérésednek eleget téve Stu elfogadót kapsz. Admin vagyok, megtehetem.

Ejj, rád is jöhetne az úthenger, hogy lapos legyél és ne okádd ki a pofádból azt a mocskot, ami jön belőle. Hallod gecó ennél még én is választékosabban beszélek, pedig nem olyan fancy aranyozott picsám van, mint neked heló. A viselkedésed is olyan, mint egy utolsó világi suttyóé, ez pedig az én számból hatalmas szó. Mindegy, anyád azt mondta, nézzük el neked, mert kiskorodban a saját szarod etted. Mondanám, hogy fasza kis lapot rettyintettél össze, de nem vagyok ilyen kedves és valószínűleg rühellném a képedet, úgyhogy nem mondok neked ilyet. Menjél foglald le a randa képedet meg a pálcádat, amivel az orrod túrod, aztán zaklass másokat helyettem.
A lelked vesszen a tűzbe te áporodott savanyúság.

Vissza az elejére Go down
 Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: