| | | Vas. Júl. 18, 2021 9:46 pm | Devin MacNamara Devin, Vinie "Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások, mert hiszek önmagamban." Nem: férfi Kor: 19 év Vér: aranyvérű Születési hely: Dublin Iskola/ház: Roxfort/Hollóhát, DD/mágus-mugli kapcsolatok Munka: - Családi állapot: egyedülálló Patrónus: közönséges szürkefarkas Pálca: bükk, főnixtoll mag, 10,5 hüvelyk jellemrajz Egyesek egy elrugaszkodott egoista seggfejnek tartanak, csak mert tisztában vagyok a saját értékeimmel. Tudom, hogy miben vagyok jó, és nem tagadom le, ha esetleg kérdezik. Ha valaki szerint ettől már egoista vagyok, vagy nagyképű, lelke rajta. Nem mondom, hogy sosem érdekel, hogy mit mondanak mások, de az esetek többségében igazából teszek rá. Mit kezdjek azzal, hogy egy vadidegen szaktársam, vagy a kettővel odébb lakó néni milyennek lát engem? Az érdekel, amit a családom és az a szűk baráti társaság mond, akiket közel engedtem magamhoz. Mert amúgy elég magamnak való vagyok, vagyis inkább csak nehezen bízok meg bárkiben igazán. Nem tudom, miért alakult ez így, mert amúgy nyitottnak és jókedvűnek tartom magam, de lehet amúgy ezt csak én gondolom így magamról. Igazi csapatjátékos vagyok, és bár néha szeretek én lenni a domináns, irányító fél, mégsem gondolom úgy, hogy főnökösködő lennék, vagy irányításmániás. Szerintem egész egyszerűen nem áll nekem jól a vezetőszerep, sokkal jobb szeretem, ha valaki megmondja mit tegyek. Na azért ne irányítson, mert féltem a szabadságom, amire annyira büszke vagyok, hogy sikerült megőriznem. Független vagyok, és az is maradok, máskülönben megszűnök önmagam lenni. Sokan nem gondolnák rólam, hogy elég mélyérzésű fiú vagyok. Nagyon magamra veszem a bántó szavakat, a kritikát, cserébe a dicséreteket szinte meg sem hallom. Sokan mondják, hogy túl szerény vagyok, de szerintem csak szimplán hülye, és más semmi. Előnyömre válik, hogy rugalmas vagyok, könnyen alkalmazkodom mindenhez és mindenkihez. Mivel legtöbbször nem beszélek sokat, így csendben könnyű beolvadni akárhová. Nekem ez nem jelent kihívást. Az hogy megnyíljak viszont... nos annál inkább. Ha a családommal vagyok eleven vagyok, élénk, előszeretettel nyúzom és ugratom akármelyik testvéremet. De sem a barátaimmal, sem idegenek közt nem vagyok ilyen. Ha valaki meg akarja ismerni ezt az oldalam, akkor egészen különleges helyet kell találnia a szívemben.
történet - Ne haragudjon, Mr. Butler, de azt hiszem, nem ez az én utam. Tudom, hogy számítottak rám, de nem írom alá a szerződést. - A szürke, poros, kopott irodában ülünk, a szürke, poros, kopott asztal felett. Nem is értem, hogy egy ilyen nagy csapatnak, mint ez, hogy nem telik arra, hogy felújítsa az irodahelyiségeket is. Tiszta szégyen ide leültetni egy nagy játékost tárgyalni. Még jó, hogy sosem voltam, és sosem leszek nagy játékos. Kétségtelenül jó vagyok, talán jobb a jónál, különben nem akarnának megszerezni maguknak. Ez már a harmadik ajánlat ezen a nyáron, amit elutasítok. Ez a harmadik csapat, ahová meghívtak próbajátékra, és még mindig sorban állnak értem, de most érett meg az elhatározás, hogy nekem ez nem kell. Valójában én nem akarok profi sportoló lenni. Persze, hogy imádom, el sem tudom képzelni nélküle az életem, de mégsem ez lesz az én utam. Riley bezzeg... ő a bátyánk nyomdokaiba akar lépni, és én abszolút támogatom őt ebben. Csinálja csak, kettőnk közül egyébként is ő volt a jobb. Persze, tudom, hogy anyáék és a nagyiék is megértik majd, vagy legalábbis megpróbálják megérteni majd a döntésem, de azt is tudom, hogy sosem lesznek rám olyan büszkék, tegyek le bármit is az asztalra az akadémián, vagy utána. Elvégre én leszek, vagy inkább már vagyok az, aki nyíltan lázad, szembe megy a hagyományokkal, és unalmas, szürke papírtologató lesz belőle. De egészen biztos, hogy egy életre megbánnám ha ezt most aláírnám. Bekorlátolna, tönkre tenne, nem adna semmi olyat, amiért úgy gondolom, hogy megéri élni. Szembe mennék saját magammal, sutba dobnám azt a szabadságot, amihez eddig foggal-körömmel ragaszkodtam. Fontos a családom, hát persze, majdnem mindennél többet jelentenek nekem. Egy valami azonban mégis előttük áll. A saját boldogságom. portré Kimondottan magas vagyok, széles vállal és széles háttal, az aktív sporttal eltöltött éveknek köszönhetően szemrevaló izomzattal. Tudjátok, olyan testem van, amit megbámulnak a csajok a strandon. Őrző voltam, így hasznomra váltak a hosszú végtagok egy-egy védésnél, pedig a hétköznapokban szerintem inkább csak kicsit csimpánzszerű kinézetet kölcsönöznek nekem. Nyaktól felfelé viszont nincs bennem semmi különösen irigyelnivaló, kivéve talán a szürkéskék tekintetem. Azt mondják, hasonlítunk apára, hogy fiatalabb korában épp így nézett ki, mint ahogy mi Rileyval. Hát én megnéztem azokat a képeket, de legfeljebb annyi hasonlóságot találtam, hogy van két szemünk, egy orrunk, egy szánk, két fülünk, meg sok hajunk. Kétségtelen, hogy ezt a rengeteg hajat apától örököltem. Mindenhol ugyanilyen sűrűn nő a szőrzetem, a szemöldökömmel meg sem kísérlek harcba szállni, de a borotválkozás mindennapos rutin része nálam. Szakáll nélkül tizenhatnak nézek ki, de ha meghagyom, akkor lecsúszott harmincasnak. Inkább leszek kamasz, mint alkoholista. Ruhák terén szeretem az egyszerűséget. Kevés a színes, mintás cuccom, a legtöbb egyszínű póló, nadrág, pulóver. Semmi extra, már ha nem számítjuk, hogy a magasságom miatt mindenből eggyel nagyobb méretet kell hordanom, mert máskülönben egyetlen gönc sem jó rám. Kriminális, hogy senki nem gondol a magasakra. kiscsalád Édesapám Redmond MacNamara A Ballycastle Bats egykori üdvöskéje, jelenlegi edzője. Ő volt az első, akinek visszadobtam a szerződését, kikötöttem, hogy annál a csapatnál én nem játszom, ahol apám az edző és a bátyám az egyik terelő. Apával ettől függetlenül mondhatni jó a kapcsolatunk, ha jellemeznem kéne, akkor olyan átlagos apa-fiú kapcsolatnak írnám le. Nem állunk egymáshoz nagyon közel, de azért nem is utáljuk egymást, vagy ilyesmi. Édesanyám Riona (née. Moran) MacNamara Na ő egy kicsit keményebb dió. Szeretné megmondani, hogy nekem mi a jó, és azt, mint köztudott eléggé nehezen tűröm. Emiatt gyakran vitatkozunk, mert nem igazén értjük meg egymást sajnos. Szeretnék javítani ezen, ha tudnék, de azt hiszem, nem tudok. Persze, azért ha baj van, mindig számíthatunk egymásra, hiszen ő az anyám, én pedig a fia vagyok. Testvéreim @Shawn B. MacNamara, Riley MacNamara, @Murphy MacNamara, @Shane D. MacNamaraRiley egyértelműen az életem értelme és legfontosabb embere. Nem kell félreérteni, nem állunk egymással semmiféle perverz vérfertőző kapcsolatban, de az ikerkapcsolat az ikerkapcsolat, mondjon bárki bármit. Szó szerint a gondolatomat is kitalálja, befejezzük egymás mondatát, és olyanok vagyunk mint a nap meg a hold - kiegészítjük egymást, összetartozunk. A többiekkel is jó viszonyt ápolok, hiszen őket is nagyon szeretem, csak feléjük talán nehezebben tudom kimutatni. Gyermekeim Luxor, közönséges házimacska Akkor fogadtam örökbe, mikor elköltöztem otthonról. Így, hogy nem a kviddicset választottam karrieremnek, valahogy úgy éreztem, már nem látnak szívesen otthon. Fogtam magam, összecsomagoltam, és becuccoltam egy albérletbe, majd magamhoz vettem ezt a disznót, aki inkább csak megkeseríti, és nem megédesíti a napjaimat. Komolyan, olyan mint valami császár. semmiségek Amortentia Seprűápolópaszta, könyvek, hajlakk, fenyő. Mumus Sosem találkoztam még mumussal, de nem tudom... végtagamputáció? Anélkül nem menne a kviddics. Edevis tükre A családom őszinte elfogadása és támogatása. Hobbim Kviddics minden mennyiségben, nézni és játszani egyaránt. Ezen felül amúgy szeretek olvasni, és érdekel a fafaragás. Elveim "Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik" Amit sosem tennék meg Gyilkosság? Bár ha rákényszerülnék lehet megtenném. Nem tudom, egyelőre nem kényszerültem rá. Ami zavar Anya kviddicsimádata és erőszakossága. Na ez nagyon. Ami a legfontosabb az életemben A szabadságom. Ami a legkevésbé fontos számomra Ananászos pizza. Amire büszke vagyok Kitűnővel végeztem a Roxfortban, szerintem ez elég ok a büszkeségre. Ha valamit megváltoztathatnék Nem lennék MacNamara. Vagy de, csak egy másik, kevésbé kviddicsbolond MacNamara klánba születnék. Így képzelem a jövõmet A minisztériumban, mint a mágus-mugli kapcsolatok hivatalának főnöke, esetleg amneziátor, vagy maglimagyarázat szakértő
|
| | | | Szer. Júl. 21, 2021 4:44 pm | Kedves Vinie! Azt hiszem kevesen értik meg, pontosan mit jelent egy sportoló dinasztia tagjának lenni. Olyasmi ez, mint az aranyvérűek hagyományai, furcsán néznek arra, aki végül más utat választ, bár azért a kitagadás réme szerencsére nem fenyeget! Szerintem dicséretes, ha fiatalon az ember ki mer állni magáért, és harcol azért, hogy maga dönthessen arról, mit szeretne kezdeni az életével. Hiába a tehetség, amikor hiányzik valami, ami plusz lendületet és motivációt ad a sporthoz, a versengéshez. Ne aggódj, biztos forrásból tudom, hogy a családban mindenki pont így imád! Kicsit hasonlítasz az elveszős kedvencedhez, ahogy most próbálgatod a saját szárnyad, merre és hogyan indulj neki. Ne aggódj, biztos lesz mindig valaki, aki segít, ahogy te is befogadtad Luxort! Repülhetsz foglalózni, aztán hajrá a családi szálak kibogozásához! |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. |
| |
| |
| Bejelentkezés ◇◈ I solemnly swear... ◈◇ | |
A fórum ideje |
◇◈ New weather report ◈◇
2023/24. tanév: Nyár
|
Online ◇◈ follow the butterflies... ◈◇ | |
Bagoly Posta |
◇◈ I enjoyed the meetings, too ◈◇
|
Utolsó bûbájok ◇◈ Anything’s possible... ◈◇ | Tegnap 7:06 pm-kor Léanor D. Lecomte Szer. Nov. 20, 2024 12:48 pm Theodore Nott Kedd Nov. 19, 2024 12:08 pm Dorothy Rosier Kedd Nov. 19, 2024 10:34 am Anja Vogel Hétf. Nov. 18, 2024 11:38 pm Calysta Munter-Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:49 pm Remus E. Graves Hétf. Nov. 18, 2024 6:15 pm Lucas Brown-Parkinson Vas. Nov. 17, 2024 10:54 pm Juliet Denoir Vas. Nov. 17, 2024 10:09 pm Theodore Nott Jr. Vas. Nov. 17, 2024 9:09 pm Nikolina Dashkov |
|